sziasztok lányok!
sajnos ritkán jut időm gép elé ülni, ha tudok, akkor is max egy-két oldalra tudok rámenni, pl tegnap facebook, de azt hiszem oda többet nem fogok tudni, mert nem is tetszik annyira és időigényes. botikám megint elemében van, egyem meg, néha ugrani tudnék a 7. emeletről kínomban, megint ku..a pakol, már azt hittem kinőtte. a szekrényekből nem cicózik megfogja az alsó ruhákat és egy rántással az egészet a földre rántja, utána, mint aki jólvégezte dolgát, továbbmegy a konyhába, ahol ugyanezt megcsinálja az edényekkel, még jó, hogy olasz járólapunk van. egész nap mindent csak szétszed, ki-be kapcsol és mindenre felmászik
a nem szabad számára hallhatatlan szó, elsiklik felette. kezére már igen keményen csapok, mert a fürdőkádból is ki akar mászni, aztán meg be, életveszély. az éjszakai alvása kezd jó lenni, egyenlőre, erre most meg nem akar napközben aludni. tiszta kész vagyok tőle, mindent úgy csinálni,hogy ott van mellettem. mire kiteregetek, addigra leszedi a ruhák felét, egy csomó játéka mincs meg, szerintem eldugdossa. nagy nehezen 1-kor elalszik, de úgy, hogy légyzümmögésre is már nyitja a szemét. pedig de, du lent vagyunk! én estére hulla vagyok.
képzeljétek lányok a nagynéném, aki mellesleg 50 léves meglepett egy dögös babydollal, hogy vegyem fel valentin napra. milyen jó lesz sétáltatáshoz, mivel norbi dolgozik.
majd megmutatom a szomszédnak, rögtön elköltözik, mellesleg 80 éves, elég szarul lát, biztos tetszene neki. hát tőlem azért elég távol állnak ezek a dolgok, nem vagyok egy fehérnemű mániás (inkább fülbevaló, cipő és feslő) gondolom az önbizalomhiány miatt. ja és a valentin napot nem tartjuk, szerintem elég nyál ünnep, a szerelem napja inkább a házassági évfordulóval vagy a megismerkedési dátummal köthető nekem össze, a szeretet meg egyértelműen a karácsony. de ez csak nekem. hát a piros szíves lufik és egyéb nyalánkságok elborzasztanak. a desszetek nem annyira.
nofikám!
én ezért intézem az összes bankos dolgomat magam itthonról, miért nem netbankozol? sokkal olcsóbb az utalás is és minden egyéb, számlainfót annyiszor láthatod, ahányszor akarod és nekem általában másnapra megérkezik minden utalás, nem ülnek rajta napokikg, mint mikor személyesen intéztem náluk. pedig a legszarabb banknál vagyok (otp). figyu, olvastam egy cikket és eszembe jutottál, kineziológus képzés, elég nehéz, de te nagyon otthon vagy az ilyen dolgokban. én jobban el tudlak képzelni ilyennek, mint avonosnak. az már szerintem nagyon lejárt. de ezt csak én mondom. tök jó ízléssel be tudnál rendezni egy "rendelőt", arról nem is beszélve, hogy összekötve a természetgyógyászati tudásoddal..... egyre nagyobb a keleti gyógymódok iránt a kereslet. nem tudom, de olvasás közben te villantál be.
laar!
gratulálok a költözéshez és egyben mira felállásához is. minden helyiséget felavatni.
daniella!
nektek is hasonló intelem, nem kihagyni egy helyiséget sem. jó nagy a mosókonyhád is
közeleg december nektek is! még lehet,hogy a friss levegő előbbi tesót hoz magával. a képek fantasztikusak, a zsepisen egyem meg látszik, hogy betegecske a kis tündérmanó.
lucám!
rég írtál, csak nem a kispasi foglal le? anyud, hogy van? elköltöztek már tesódék? tesódnak azóta semmi baja? keményedések? fogmosás kezd nálunk is hiszti tárgyát képezni, pedig eddig szerette.
siwidikém!
hát nagyon sajnálom,hogy ti is hasonló cipőben jártatok, anyósok elég gázok tudnak lenni, de tanulunk ebből és mi fiús mamák próbáljunk meg ne ilyenek lenni. lényeg, hogy az urad melletted áll, de talán próbálj meg leülni vele dumálni, hogy mi a fax baja van veled. nézze meg a csodaszép unokáját, legyen rá tekintettel, mert ők aztán megérzik a feszültséget és mivel a fiúk nagyon anyásak, ha később is csesztet téged, akkor meg fogja őt utálni. örüljön,hogy feladtál itthon mindent és szép családot teremtettél a fiának. lehetnél egy lumpen csaj is, aki csak élősködik rajtuk és még nem is látná el a háztartást, arra mit szólna? vannak ilyenek is, nem is kevesen a mi korosztályunkban, aki azt sem tudja,hogy hol a mosógép.
timi!
nagyon édi képeket raksz fel wiwre, gratulálok a kis dumagéphez. te,hogy bírod? akartam írni, hogy tegyél fel teszveszre mindent nagyon hamar elviszik, én azt csinálom,ami nem kell már a tesónak (aki még csak elméletben van) azt felrakom. ha kell benne segítség szólj, luca is én is csináljuk. urad végül megy tanácsadónak?
arte!
én kép alapján nem tudok dönteni, majd, ha megyek személyesen, pincéből fogom látni? boti jól el tud majd rajta kenni mindent, ez a lényeg.
angyalom, írtam mailt, ha lesz időd válaszol? csók
lányok, most van ez a botrány a ciris körül a petesejtes történet, ha valaki hallott róla. felhívtam a dokim aszisztensét, hogy mikor készül már el az új klinika, hogy átvinném őket, mielőtt lecsukják a cirises bandát és a gyerekeim ki tudja hol raboskodnának, már a kórlapjaim a rendőrségen vannak, sok paciensével együtt és rajta van a súlyom, ez állatitok!!! na komolyan, szóval elkeseredtem, mert a kövi terhességnél is kell méhszájvarrás, hogy fogom ezt boti mellett tudni végigcsinálni? utána fekvés, kórház 1 hét boti nélkül.... kicsit elkeseredtem, azt hittem már fitt lett a méhszájam, erre meg..
petrám!
mi a helyezet? írj már valamit. költözés nálatok mikorra várható? haverom, flóra? voltál fodrásznál?
kiru!
gratulálok a fogacskákhoz! csak így tovább!
bibócska!
a 4 d-s képeket várjuk nagyon lalimanóról! valahogy ügyeskedd fel őket, mert ez már nem állapot, hogy nem látjuk ilyen sokáig. kitartás!!!! lassan jön a gyomorégés
lesza, suzy?.....
mennem kell, mert boti nagyon mocorog, gondolom hallja a billentyű hangját. csók mindenkinek, bocsi akire nem maradt időm.