jó reggelt csajszikák!
Moncsikám, merre csavarogtál tegnap, hogy nem jöttél...?
zel
Jó sztoriaid vannak
, de tényleg terhesen úgy el tud érzékenyülni az ember, én is akkora baromságokon tudok sirni, aztán meg röhögök magamon.
Igen tudom, hogy ez a só oldatos spray csak feloldja a cuccost, de nekem már az is nagy segitség, mert kapok levegőt
, az orr nyálkahártyám egyébként is meg van duzzadva amióta terhes vagyok, már voltam vele dokinál is, azt mondjál ez természetes terhesség után, elmúllik, szóval igy még rosszabb, lehet, hogy csak egy kicsit vagyok náhás, de mivel egyéként sem szuperál jól az orrom, igy abszolút megduzzadt és teljesen elduglt.
Igaz mostmár jobb, mert kidugil órákra, de annyit fújom, hogy most is kijöttem a hálóból, mert szegény férjem nem tud tőlem aludni.
Bizom benne, hogy holnapra elmúllik, de lehet felhivom apánkat, mert nem tudom, hogy ez a műtétet befolyásolja -e, arról meg nem beszélve, hogy ismerem magam, képes vagyok a műtőasztalon beparáztatni magam, hogy megfulladok!
Lukácsnak gyógyulást, jaj szegény piciklm, de szar lehet , hogy fáj a füle.
Az orvos ad rá valamit? Tudod úgy, mint a felnőtteknek, dedugaszolja, vagy füll cseooet vagy valamit?
Ja szerencsére jó nagyok a csajok, örülök neki, igy hátha nem lesz gond a szoptatással, erősek lesznek hozzá. Az más kérdés, hogy nagyon nehéz, főleg éjszaka a hasam, a fordlás az ágyban, stb.
Agyon krémezem a hasam, a nagy drága Vichy krémekkel, de az egyik babám úgy kinyomja magát középre, hogy úgy látom nem fogom megúszni striák nélkül, pedig nagyon szerettem volna a bőrömet megóvni, egyébként van piercingem is , mindig kiratam a hasam a szoknyákból, csipőnacikból, háát nem tudom, majd meglátjuk milyen lesz, az is lehet, hogy csak nagyon meg van feszülve a bőröm és , ha lemegy a hasam, akkor nem fog látszódni, nem tudom.
libuska
Fluimare a neve a spraynek.
Anyukád elég makacs nő lehet..., mindenesetre rajta változtatni úgysem fogsz tudni, inkább majd neked kell úgy kialakitani a helyzetet, körülményeket, hogy nektek a lehető legjobb legyen.
Egyébként régen én is cigiztem, éd amikor terhes lettem(nem most, hanem évekkel ezelőtt), az volt az első jel amin észrevettem, hogy borzasztó rosszul vagyok a cigitől, szédülök, hányingerem volt és úgy alaphangon undorodtam tőle.
Sose tudom felfogni, hogy lehet terhesen cigizni, amikor sokkal kisebb dolgoktól is tök rosszul tud lenni az ember, nemhogy a cigitől!
julcsika
Sztem nem fogja azt mondani a Dévai, hogy nem mehetsz sehova, stb. Persze nyilván az a cél, hogy minnél tovább kihúzd és ki is fogod húzni, de hidd el a 36. ét után, már tényleg "mindegy" mikor jön a baba, max a súly gyarapodást befolyásolja. Jó azért biztos mondja, hogy pihengessél, stb, de sztem nyugodtan belefér a vásárlás is.Az is ugyanolyan fontos, hogy nyugodt lelkiállapotban, készen várd a kislányodat, mint az, hogy otthon fekszel közben meg nem vagy kész azokkal a dolgokkal amiket szerettél volna megcsinálni. (Na jó itt nem a cukira gondolok, hanem az annál fontosabbakra
)
Jut eszembe, tegnap olyan tortát sütöttem.... hú anygon király lett csak elfelejtettem lefényképezni, de meg van a recept, mindjárt felbodom, hogy nézett ki. Én annyit változtattam rajta, hogy a tésztáját kakaós helyett diósra csináltam és a gyümölcs helyett, felkarikáztam túrórudit és azt raktam bele(ez a férjecském ötlete volt)
.... a legbosszantóbb, hogy nem ehettem belőle a mascapone miatt.