Sziasztok!
Mi is el vagyunk veszve, több minden miatt is. Legfőképp mert éjszakák óta szobatervezésben vagyok, Bence kap komplett gyerekszoba bútort, amit asztalossal csináltatunk. (Úgyhogy ha valakinek van jó asztalos elérhetősége akkor küldje el nekem légyszi mert még nincs végleges!
Bár már 7helyről kértem ajánlatot.) És ezzel együtt jár most két szoba (Bencéé+a mi hálónk) tapétázása-festése is, azt is tervezgettem, de ma végre végeztem, meg is rendeltem a tapétát, hétfőn kezdünk is
És ez most úgy feldob!
Viszont nálunk még javában dúl a nátha, Jázminnak nem vészes, de még mindig folyik azért az orra, és persze Bencuskám is elkapta, és neki elég gáz. De szerencsére "csak" nátha, nincs lázuk, nem elesettek, nyűgösek
Tegnap elkezdtünk Bencével úszásoktatásra járni!
Annyira élvezte, pedig ő alapból elég félős. És a szájáig érő nagy vízben egy idő után egyedül közlekedett, sőőőőt a fejét is betette a vízbe mikor arra kérte az oktató!
Nagyon büszke vagyok rá hogy ilyen kis hős
Csak Jázmin felügyeletét nehéz egy kissé megoldanom, de majd most be lesz fogva a család összes tagja
Kata, Bukfenc torna két helyen van, mi Szandára járunk, de van péntekenként a könyvtárban is, nektek az közelebb lenne
Viszont ott sokan vannak nagyon, itt Szandán meg küzdünk hogy fentmaradjon a csoport, mert nagyon kevesen szoktunk lenni, van hogy csak 4en. Szóval ide is jöhetnétek!
Fiúknak jobbulást!!!
Jaimee, szerintem érdemes előtte odatelefonálni a játszóbölcsibe ha nem vagytok előre beírva, mert ha nincs gyerek, lehet nincsenek ott... Van külön játszóbölcsis füzet amibe előre be lehet íratni magad.
Nagyon csini kismama vagy! Jó nagy már a pocakod!
Kati, Virágnak is jobbulást akkor! Sajnálom hogy ő is beteg lett
De hogy milyen kis barátságos kislány! Olyan aranyos volt a Mekiben hogy egy találkozás után simán leállt velem beszélgetni
Viszont ezer bocsánat hogy nem mutattam be a férjem mikor megérkezett!!!!!
Abban a tudatban voltam teljesen hogy a múltkori ugrálóvárban ő is velünk volt és ott már találkoztatok
Pedig nem is volt ott
De majd legközelebb már nem felejtem el!
Még a múltkor akartam neked írni hogy annyira irigyellek titeket hogy ilyen klassz társasági életet éltek és sokszor mentek bulizni!
Nekünk is tenni kéne valamit már ezügyben, most már Jázmin is szívesen alszik a mamánál, csak nekünk kéne rászánni magunkat hogy kimozduljunk
LévayJudit, jól értettük hogy tényleg 5órán át voltatok a turkálóban?
Nem semmi vagy!
Van ám gyerekeknek való Sudoku társasjáték is, Bence is nyomja már és tök jó mert egyedül is lehet játszani
Olga, milyen lett Balázsra a jelmez? Vagy most így nem is mentek a farsangra???
Na léptem vasalni mert van egy halom...