Új privát üzeneted érkezett!

Judit: Hinnye, Judit, én olvastam, de csak annyi maradt meg, hogy Jókai vagy Dózsa Gy u....azzal meg nem vagy bentebb. :oops: :)
Klasszak a képek, örülök, hogy jót pihiztetek.

Vera: Mi kedden és pénteken járunk a jövő héten a 2-3 éves foglalkozásra, hátha meggyógyultok....De ha nem, a kedd kb. fix nálunk. Jobbulást Jázminnak!!!

Készségfejlesztő: Nekem csak jó tapasztalataim vannak, elsősorban azért, mert Réka imádja. Kétszer voltunk ugyan még csak, de 5-6 gyereknél nincs több (és nem is nagyon férne) Első fogl. ingyenes és jár pici ajándék, a 10 alkalmas bérlet 5 e Ft. Bocsi, ha ismétlem a már elhangzottakat esetleg.

Ugyanitt van Ringató is hétfőnként, hirdetik a Hozam klubbos babaúszást és a V. gimis babatornát is. Van infó bőven. :)

Rita: Ne aggódj, csak az első kör tűnik soknak (belgyógyászat, fogászat, labor...kombiteszt 2 köre) Aztán a többi már jön majd magától. Az igaz, hogy havonta mindig van valami elintéznivaló. Leiden mutációról olvastam már, meddőséggel kapcsolatban, van ismerősöm, akinek emiatt csak a 8. lombikja sikerült. :shock:

Buthu: Paramax, ahol Dorka is írta. Paracetamol származékot elvileg lehet szedni babásan, de a gyógyszerész szerint abból sem mindet. Ezt tuti lehet.

Terhesgondozó: Múltkor volt egy 7 hetes kismami, ugyanúgy megkapta a beutaló csomagját, ahogy a 12. hetesek, csak S. doki nem rendelte vissza csak 7 hétre, azaz kb. afp-re....Én mindkét babával a 12. héten mentem először.

Andi: Réka kap majd új ágyat, Picur költözik az övébe...de jelképes az új ágy, mert Réka köztünk alszik. Újabban majdnem rajtam. :shock:

Szami: Benyomások? Anna mit szólt?

Dorka (és még talán más is) kérdezte a Picur nevét: Nincs még, Tibinek is , nekem is van favoritunk, csak messze nem ugyanaz. Node névtelenül gyerek még nem maradt. És még lehet lyány is, lánynevünk meg van, Kinga Zita. (Vagy írtam már? :oops: )
jaimee1

Judit: Közben megleltem: Jókai út 5.

http://babaszoba.com/csevego/temak/Uj_N ... kon/385918

[quote]S írta:ziasztok!

Új Next és George bébi és gyerekruházati bolt nyílt Szolnokon, elérhető áron, exkluzív választékkal!
Havonta bővülő árukészlet, igény esetén megrendelésre is!
Szolnok, Jókai út 5. (Egy percre a Kossuth tértől.)
Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntekig: 10-18
Szombat: 9-13
Ünnepi nyitvatartás: Dec. 20. vasárnap: 9-13, Dec. 21, 22, 23: 10-18
Dec.24- Jan. 4: Zárva
Január 5-től kibővült árukészlet!
Nézzetek be hozzánk!!
jaimee1

Sziasztok!

Dorkáknak nagyon sok boldog névnapot kívánunk!

Kép

Hétvégi punnyadás?

Jaimee!
köszi! asszem jövőhéten benézek, rám tört a vásárlási láz...már nézegetem a tavszi cuccokat, és Leti is kinőtt nagyon sok mindent most a télen.

Szép nevet választottak, ha kislány... és a fiúk? mi Nálad, és mi Tibinél a befutó?

Vera!
Jázmin?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka: boldog névnapot Neked!

Infó Dinya funoknak: február 1-től Magyar u. 16. sz. alatt rendel! (bingó Elin :lol: )

Bence ma kétszer volt lázas, egyéb egyenlőre nincs... úgy látszik, tavaly április vagy május óta bekaptunk valamit. (azóta nem volt beteg... lázzal)

Erről jut eszembe: Jaimee! Réka volt már beteg... úgy amolyan antibigyós-keményenlázasos?! Nem is emléxem, hogy írtál volna ilyet... (meg BalwinJuditéknál sem Annaluca... náluk sem emléxem...)

No jó éjt!

Kép

Kép
szolkata

Niki, Dorkának nagyon boldog névnapot kívánunk! :)

Dorka, neked is nagyon boldog névnapot! :)

Kata
, Bencének jobbulást!

Judit
, tudom hogy te képes vagy végigcsinálni ezt a fogyókúrát, mert irigylésreméltó kitartásod van mindenben! ;)
De hogy röhögjél is: én asszem 4éve kb. elkezdtem ezt, és kemény 2napig bírtam! :lol: Aztán Ákos hozott nekem valami finomságot és elcsábultam. 3.nap többet ettem mint egy hét alatt szoktam, bosszúból! :lol:

Amúgy köszi kérdésed, Jázmin jól van (viszonylag) ;) Az orra folyik, szívni kell, amit most nagyon utál, jó rég volt már náthás, elfelejtette az orrszívást, és most nem esik neki jól... És nagyon nem is jön neki de közben meg érzem/hallom hogy ott van. Úgyhogy ma próbáltuk melegíteni a fülét vagy az arcát, ahova épp tette magának a párnákat, mert a fülmelegítős sapkát nem hajlandó elviselni a fején... Én nem is tudom mi lenne ha komolyabban beteg lenne és tényleg melegíteni kéne, mint mondjuk Niki Katájának... Ő olyan ügyesen tűri magán, Jázmin meg sehogyse... :roll:
De remélem nem megy a fülére attól hogy nem jön kifelé semmi...
Nálunk sajna egy ilyen nátha akár 2hétig is el szokott húzódni, úgyhogy a hétre kilőttem az összes eljárós programunkat :(
Pénteken mondjuk farsang, arra elvileg már megyünk.

Jaimee, és melyik nevét használjátok majd a picinek ha lány lesz?? ;)
Sajna keddenként biztos nem találkozunk a játszóházban, de esetleg pénteken még összejöhet ;) Most is akkorra voltunk beírva. De most pénteken meg farsang..
Bár majd meglátjuk az első foglalkozást, mert Jázmin nem mindig hajlandó ezeket az irányított foglalkozásokat csinálni. A kötetlen játszóbölcsizés jobban bejön neki.
Hétfőnként Bukfenc tornára járunk, van hogy végighasalja az óra első részét (a mondókázósat) a szőnyegen :roll: mert épp nem neki tetsző mondókák vannak... Nem könnyű eset ;)

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

BBj: A 0 nap az amit havonta egyszer be kellene iktatni, és csak víz, vagy tea natúr (ez elég húzós). Nekem a keményítős napon a kedvencem a hagymás rizs volt. A fehérje napon virslis tojásos tál volt megsütve, a tésztás nappal voltam bajba. a mindmegette.hu-n annak idején nagyon sok recept volt fent, szerintem nézd meg (ha még eddig nem nézted) hátha még mindig lehet találni.

Szép napot nektek!

Kép
buthu

Kata!
megelőztél! Misi is tegnap olvasta fel nekem valahonnan, de jó hogy beírtad, próbálom memorizálni, egyébként meg nem ártana elmenni egy rákszűrésre, de olyan kínban vagyok az orvoshoz menetellel!

Bencének jobbulást!

Vera!
tényleg jót röhögtem! Sztem kis súlyfeleslegnél nem is annyira jó ez a diéta, mert az a kevés 90 nap alatt....., emberkínzás!

Nekünk a f.o.g. doki azt mondta anno, annyiszor, annyi ideig melegítsünk, amíg tűri, szóval a kis idő is számít!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Keressük az év legjobb szülésznőjét
Az Év Bábája díj

Az Országos Bábaszövetség minden évben a kismamák és a szakma javaslatai alapján odaítéli egy szülésznőnek az Év Bábája díjat.
Kérjük, ha van szülésznő, akire szívesen emlékeztek, aki megkönnyítette a vajúdás-szülés folyamatát, írjátok meg e-mailben vagy levélben nekünk, hogy Szövetségünk vezetősége a javaslatok alapján a legjobb szülésznőnek átadhassa a díjat.
A levélben írjátok meg akár nekem privátban, akár az endomed@t-online.hu címre:
- a neveteket (bizalmasan kezeljük, senkinek tovább nem adjuk),
- hogy mikor szültetek – az sem baj, ha évekkel ezelőtt szültetek, de most jutott eszetekbe, hogy szavazzatok rá –
- a szülésznő nevét és a kórházat, ahol dolgozik
- és az is jó volna, ha írnátok róla néhány sort, miért őt választottátok, miben segített…
A Nemzetközi Bábanapon, vagyis a Szülésznők Napján, május 5-én adjuk át a díjat, mely ünnepségre szeretettel várunk minden kismamát.
A Bábanapról, a helyszínről és a díjról olvashattok még a Kismama újságban is.
nováky_rita

Dorkáknak Boldog névnapot!

Vera: A Kingát. Egyébként Rékának is két neve van....De nagyon kispasinak néz ki a dolog.

Judit: András, Péter, Tibor, Szabolcs, Áron, Levente, Márton, Miklós, Nimród, Viktor, Zalán, Zoltán, Gergely/Gergő.....ezek közül bármelyik...vagy valami egészen más. Annyira nem tudjuk....

Kata: Bencének jobbulást! :lol:

Nem, eddig kb. 2 db egynapos lázunk volt és 1 db 2 napos hasmenés. Koppkoppkopp...Erre mondaná a védőnőm, hogy na majd ha ovis lesz... bepótol mindent. :twisted:

Az fogyókúrázók előtt mindig megemelem a kalapom....Nekem egyetlen diéta jön be, az a terhesség, másmilyet képtelen vagyok betartani. Nagy hibám, hogy imádok este zabálni. De úgy igazából, hűtőfosztogatón.....:oops: A várandósság viszont valahogy féken tartja az étvágyam és nem tudok zabálni, ha akarnék sem. Ja és a szopi is szinten tart. Hogy aztán mi lesz, ha vége lesz a családtervezésnek...asszem elkezdek majd kocogni, mint régen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2010.02.07 12:47-kor.
jaimee1

Dorkáknak boldog névnapot!

7 hetesen normális, hogy gyakrabban vagyok éhes???? Próbálok, nem zabálni, mert nem akarok elhízni (171 cm vagyok és 59kg), de most olyankor is éhes vagyok, amikor korábban soha. Ezekben az időpontokban inkább gyümölcsöt vagy joghurtot eszem. Végig ilyen éhes leszek?

Rita

Kép
nyuszmusz79

Rita: Akkor nem csak én vagyok így ezzel, az a gáz, amikor hajnal 3-kor arra kelek, hogy korog a gyomrom. Ráadásul én tényleg súlytöbblettel kezdtem, úgyhogy nagyon nem kéne ennem, de szerencsére almát, paradicsomot, joghurtot, uborkát ennék folyamatosan.

Kép
buthu

Sziasztok!

Köszöntéseket köszönjük. Dorkáknak mi is boldog névnapot kívánunk és utólag Balázsnak is.

Hát, úgy látszik Katámnak kéthetente sikerül bekapnia valamit, most megint lázas lett egy órája. Szóval 1 hónap után mégsem bölcsibe megy holnap, hanem dokihoz.

Jó éjt!

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Niki:Dorkának boldog névnapot kívánok!

Judit:én is gondolkodtam a 90napos diétán de aztán mégis letettem róla és torna lett belőle :D de lehet még egyszer kipróbálom csak én nem annyira bírom a kötöttségeket.

Virág is köhög két napja adom neki a lándzsás útifüvet majd meglátjuk holnap még nem viszem orvoshoz nem olyan vészes meg igazán meg se tudnám oldani,megyek a Hozam klubba egy egész napos metingre már nagyon várom!!!

Tegnap kibuliztuk magunkat az urammal,fél4re értünk haza.A buszpálya tetején voltunk a Cantalopba retró zene volt,kicsit dehidratált voltam ma meg fájt a fejem de megérte jól éreztük magunkat!!!Imádok táncolni hála Tomi is ropja velem :lol: !

Kisbetegeknek jobbulást,Olga,Katlina,Szami hol vagytok elveszve???

Szép estét!!!

Kati Kép
virag9

Sziasztok!

Ma reggel hazaértünk Kisbérről. Nagyon jó volt, csak rövid.

Dorkáknak boldog névnapot kívánok!

Annának nagyon tetszett a tanító néni és a foglalkozás is, s úgy láttam, ez a tanító néni részéről is így van: feltünt, hogy figyeli Annát, megnézi a feladatait, sokszor (az átlagnál többször) felszólította, a foglalkozás előtt még meg is dicsérte, hogy előző nap milyen ügyes volt az óvodában, amikor a leendő tanító nénik elmentek megnézni őket.

Dorka, én írtam az üdülési csekk alapítványnak, hogy van-e értelme pályázni és ezt írták vissza:
Tájékoztatjuk továbbá, hogy az adóköteles TB ellátások, mint a terhességi-gyermekágyi segély, gyermekgondozási díj, táppénz, stb bérjövedelemnek minősül, de nem munkaviszonyból származó bérjövedelem. Az a tény, hogy az ellátások folyósítása alatt a munkaviszony fennállása folyamatos, nem jelenti azt, hogy a magánszemély munkabért kap.
A pályázat feltétele tekintetében a munkabér jövedelem megléte és munkáltató általi igazolása a követelmény.

Betegeknek jobbulást kívánunk!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Na köszi a hiányolást!

Köszönöm a Balázs névnapos köszöntéseket, valamelyik nap megnéztük a képeslapokat, amiket küldtetek, nagyon tetszett neki.

Dóráknak nagyon boldog névnapot kívánok!

Ööö... nagyon sokminden nincs... A társam kislánya beteg lett, így ma egész napos voltam, és a héten is újra délelőttre megyek, úgyhogy agyalhatok, hogy mit csináljunk nap, mint nap macis ügyben... Elhavaztam.

Más nagyon nincs. Vagyis babócám köhög, és egyre keményebben. :cry:

Niki! Katádnak jobbulást!

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Kati!
a tegnapi gyüminap egész jól ment, mivel nem vagyok annyira oda a gyümikért, nem sok csúszott..., de ma pl. nagyon finomat ettem!
pangasius, gomba, mozarella, nyakonöntve tejszínnel, és megsütöttem. máskor is fogok csinálni, sztem rizzsel nagyon király lehet!

Szami!
üdv itthon! elhiszem, hogy Ti is maradtatok volna még!

Olga!
Maci? olyat mint az oroszlános képünk, csak macival?

jobbulást Balázsnak, náluk is köhögnek a csajok.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szasztok!

Teszek fel képet!

Kép

Szami: Naná, én is ellettem volna még....Örülök, hogy Annának tetszett a foglalkozás!

Betegeknek jobbulást!! Mi is letaknyosodtunk tegnap délutánra, szerencsére más bajunk nincs. A készségfejlesztő egyben immunfejlesztő is, úgy látom. :? :roll: :) Holnap kapásból már nem is megyünk ugye, értelemszerűen....
jaimee1

Sziasztok!

Dorka is köhög eléggé, de egyelőre nem marad itthon. Kata ma már nem volt lázas, csak hőemelkedése volt, meg gondom este lehet kicsit feljebb megy a hője. Neki sem igazán jön az orrából semmi, de, mint Vera én is hallom, hogy ott van.

Vera: Azért kerestelek, mert voltam a Thai-nál és mostmár csak 1 évig használhatók fel az ajándékjegyek. Csak szólok.
Nem próbálod meg átmosni az orrát Jázminnak? Nekem szokott használni.

Jaimee: Nagyon aranyosak vagytok a képen. Jobbulást Popinak is! Ma voltam az Adyn, hogy megnézzem ezt a baba házat, de zárva volt, pedig a kiírás szerint volt kézségfejlesztő.

Szami: Én is elhiszem, hogy nem akartatok hazajönni, én is nagyon maradtam volna még. Anna nagyon ügyes.

Olga: Nektek is jobbulást! Megfigyelés hogy sikerült? Bocs, ha már írtad.

Rita: Én is sokat voltam éhes, persze csak azután miután kb. 10 hetesen elmúltak az émelygéseim.

Niki

Kép
Kép
csni

Jaimee!
nagyon helyesek vagytok!
Réka itt már beteg? olyan kis kedvetlennek tűnik! jobbulást! hát igen a közösség hozza a cuccokat.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jaimee, milyen helyes a pocakod! :lol: :lol: :lol: Tényleg, mintha Réka kicsit kipirult is lenne a képen! Gyors gyógyulást Neki!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Niki: ezer bocsánat... Dorkátoknak is boldog névnapot! :oops:

Minden köhögő, taknyos, lázas és nem lázasnak jobbulást kívánok!

Mi változatlanul nem voltunk dokinál B.-vel, talán csak vírus... kb. 12 óránként 38,2, egyébként fut-szalad, eszik, jókedvű. Kivárok. Viszont Marci orrából zöldike jön. Na még egyszerre sem voltak betegek, bár hála égnek, ez sem vészes.

Jaimee: szemtelenül csinos kismami vagy! :wink: (én meg mindig, mint egy bálna...)

Bocsesz, többieknek legközelebb!

Kép

Kép
szolkata

Kata: Köszi, bár nem is nagyon tudtam visszaolvasni, így nem is vettem észre. A fiúknak jobbulást! Majdcsak jön már a tavasz lassan.

Elvittem a csajokat dokihoz. Szokásos, piros a torkuk, tüneti kezelés mindkettőnél. Dorisznak köptető.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Na ma már mi is itthon... babóca végigköhögte az éjszakát, egyszer-kétszer mintha vissza is köhögött volna valamit, szinte fuldoklott. Most viszonylag jobban van, délután lesz a doki nénink, megyünk. Úgy tűnik a héten mi is "pihenünk".

Niki! Elmaradt a hétfői bemutató, mert fele gyerekem lebetegedett. :cry: Mostmár vannak a héten... most mi nem vagyunk... :cry:

Mindenkinek jobbulást!

Jaimee! Jól néztek ki a képen! Csini vagy!

bbj Judit! Igen, tegnap visszanéztem az előző oldalt, én is megpróbáltam átenni oroszlánt medvébe. :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Köszi, lányok! :)

Niki: Kaptam egy sms-t, hogy a héten betegség miatt elmaradnak a készségfejlesztő foglalkozások a baba-mama klubban, azért lehetett zárva. Jövő héten folyt. köv.

Judit/Szami: Jaja, már buttogott benne valami....Aznap este Apa el akarta Rékámat vinni az ügyeletre, hogy adjanak neki gyógyszert, beteg a gyerek. :shock: :lol: (Picit elkezdett folyni az orra.) Hát néztek volna rá érdekesen. :lol:

Judit: pangamicsoda?

Mi jobban vagyunk, sűrűsödünk, porrrrszívózunk.
jaimee1

Sziasztok!

Pest nem volt rossz. Turi tűrhető volt, csak nagyon rövid volt rá az idő. 9-kor nyit, 2-kor jöttünk el, és csak egy részét tudtuk átnézni ketten. Ilyenkor mindig marad némi hiányérzetem.
A kiállítás is szép volt, félelmetes, hogy az ember 2 cm-ről láthatja a többszáz évvel ezelőttkészült művészek alkotásait. Beárnyékolta az egészet, hogy az eredetileg 20 fős csoportunk helyett 40-en voltunk, és a harmadik kép után már kb 120-an. Na ekkor tömegnyomor, és levegőtlenség vált jellemzőé. A tárlatvezető rengeteg információt próbált átadni bő 1 óra alatt. Az elejét még tudtam követni, aztán már csak részenként fogtam az infókat. A barátnőmmel a tárlatvezetés után viiszamentünk az elejére, hogy majd akkor mi, de annyian voltak, hogy csak lépésben lehetett haladni, így csak a néhány kihagyott kpet néztük meg, is eljöttünk, kb 1/2 6-kor. (1/2 3 után mentünk be...)

Olga, hippsykel akkor mi legyen? Melyik Óvónénik, esetleg én is fel tudom venni velük a kapcsolatot?
Balázsnak jobbulást!
Nálatok oroszlán projekt van? Nálunk mackó :D , és már túl vagyunk egy Északi sark, jegesmedve projekten is :D

Minden kisbetegnek gyors gyógyulást!

Zsófikám a maga 6,5 évével sodokut csinál. Talált gyerek variációt, és profi módon megoldogatja :roll:

Balatonra Füredre megyünk, oda szoktunk a Hotel Vasutasba. A parttól, a Tagoretól 2 percre van, az ágyban fekve látom Tihanyt, a déli partot, és persze a tavat.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Hali,

Niki, utólag is boldog névnapot Dorisznak, és jobbulást mindenkienk!!

Judit, 90 naposhoz találsz recepteket a www.mindmegette.hu oldalon.
Nekem + és - tapasztalatom is van a diétával. De hajrá!!! Ügyes vagy!
Leti milyen tortát kap majd? Lesz nagy banzáj?

JAimee, szépek vagytok, hihetetlen, hogy már ekkora a pocakod, itt tartotok! Rékának gyors gyógyulást!
Mi holnap játszóbölcsibe mennénk, az vajon nyitva lesz az Adyn?
Tetszik egy-két fiúnevetek!!!! :)

Kata, tévedtem, az első 10 emeletes aljában van ez a klub!
Nektek is jobbulást...

Szami, köszi az infót ÜCS kapcsolatban... Nem örültem neki, de hát ez van.... MArad Sopron, Kolping és tsai kilőve....

LJudit, 5 órán át turiztatok!!!????
:roll: :P Azta....

Olga, jobbulást! MIt mondott dokinéni?

Kati, Virágnak segít a l. utifű?

Mi megvagyunk, kopp-kopp, Bálint is már tünetmentes.

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Mi is itthon,nem úsztuk meg...,a köhögésből ilyen hurutos nátha lett ma estére meg már láz 38,5.Holnap dokinéni! :(

Dorka:eddig használt a l.útifű most meg majd látjuk!?

Kíváncsi vagyok az oviban hányan lehetnek a csoportunkban,mert az összes kis barátnő otthon hasonló tünetekkel.De itt is sok a beteg gyerek,pedig milyen hidegek voltak és a bacik mégis túlélik.Hihetetlen???!!!

Egyébként az étvágya tök jó és a szem csillogáson kívül nem is látszik Virágon hogy beteg,nem is értem igazán.

Nagyon jó volt a hétfői tanfolyam,nekem raktak 3D-s műszempillát meg én is kipróbáltam rakni szerintem majd belevágok én is!Igaz az arany kezelés izgatott a legjobban de azt meg nem csinálták meg csak meg mutogatták a termékeket.Nem lettem sokkal okosabb

:evil: !

Levay Judit:ú de jó lehetett a turiban,találtál jó darabokat???Megnéztem a Hotel vasutat,hát tényleg jó helyen van de nem olyan nagyon régi stílusú???Kaja???

Kati Kép
virag9

Sziasztok!
Egészen új vagyok itt, és rögtön a segítségeteket kérném: tudtok valamit a szülésfelkészítőről, ami a Hetényiben van? 27 hetes vagyok, úgy gondolom, lassanként itt az ideje, hogy megismerjem azt, ami vár rám... (Első baba, nulla tapasztalatom van... )

Köszönöm.
cca

Sziasztok!

Ma megint voltam UH-n életképes embrióm van, úgyhogy minden oké. Jövő héten mennem kell megint, mert még csak korai szívdobogást látnak, és ennél többet akarnak. Normális az elején ennyi UH? Ez volt a 3.

A szurizást még bírom, nincs reggeli rosszullétem.

Rita

Kép
nyuszmusz79

SZiasztok,

cca, minden hétfőn kora délután tartják, szeretettel várják a kismamikat és kispapikat :) Ne számíts nagy dologra, körbevezetnek a szülőszobán, megmutogatják a vizsgálót, kádat, stb., néhány hasznos-praktikus tanácsot adnak.
A kórházi védőnőtől, Erősné Szalai GYöngyitől kell időpontot kérni a CSNT-ben: 56/503-603.

Rita, az a jó, ha biztosra megy a dokid, és többször is megnéz UH-n, abból baj úgysem lehet! Kitartást a szurikhoz!

Jobbulást minden betegeskedőnek!!! +++++

Ma voltunk az új játszóbölcsiben, szuper volt, NAGYON élvezte Bálint!! :)

Kép
Kép
dorkáék

Cca: Ahogy Dorka írja, van lehetőség szülőszoba látogatásra, kicsit ismerkedni a kórházi körülményekkel. Kifejezett szülésfelkészítő tanfolyamról én nem tudok, amikor Rékát vártam, volt valami hétfőnként kinn a Vosztokon, de én nem jártam. Talán a védőnőd tudhat valamit.

Rita: Talán a Leiden miatt van ennyi uhu, egyébként nem szokott lenni ilyen számú, de nem árt.

Dorka: Sokan voltatok? Oda is kell időpont? Vagy elég beesni?

Judit: El is felejtettem gratulálni a félévedhez! Ügyi vagy!

Jobbulást mindenkinek! ++++ Mi már elhagytuk a porrrrszívót!
jaimee1

Hali!

Nyuszmusz: Ne aggódj, vannak dokik, akik az elején sűrűbben visszahívnak! Tutira mennek.. :lol: Meg pláne odafigyelnek rád a szurkálódós betegséged miatt..., nem tom a nevét. Most már elárulod, hogy ki vagy?

Dorka: az Ady-n voltatok? Mászik Bálint már?

Vera: hol van a Bukfenc? Amikor B. kisebb volt, itt a Szecskán a Zöld Házban is volt, ő is nagyon szerette.

Andii: ... is nagyon el van tűnve!

Meg Anikó is... pedig az iwiw-re meg tesz fel képeket... :wink:

Cca: üdv. itt! Én nem tudom ezt a kórházi dolgot, nálunk apa mind a kétszer úgy volt bent, hogy nem voltunk felkészítőn... és a kutya sem szólt, hogy kellett volna. A zsilipruha csekket kell kifizetni, az a lényeg. Kinél szülsz?

Kati: Virágnak jobbulást! Mostanra minden kisgyerkőcnek lepukkant az immunrendszere... aki eddig bírta. Majd írd, mi zu. Ja, nekem a Figaróról mindig eszembe jutnak a trendi fodrász fiúkák, na meg, hogy mindig van ott bent kutya. Mondjuk én nem szeretem házban őket.

Bbj: nekem is kéne mennem D.-hez rákot szűrni, de ha nem muszáj, én is tolom.

Balwin Juditék meg biztos felmentek a hegyre megint és elzáródtak az internettől hóval :lol:

Kata, Dorka, Réka, Balázs... Nektek is jobbulást!

Szamóca: Annának mikor nézik újra a vérét, hogy az az érték jó-e?

Mi: Csak még tegnap is egyszer 38 volt B. láza, így elhívtam a doki nénit, csak kapott antibigyót, most már köhög, folyik az orra, de hiper-szuper jó kedve van, Marcinak meg zöld-sárga jön az orrából. Állandóan szívom. Már annyi nyákoldót, meg köptetőt meg isten tudja miket fújok az orrába... mégis eddig csak rosszabbodott.

Jaj, de siettem, hogy fel ne ébredjenek...

Kép

Kép
szolkata

Kata! Még nem szeretném felfedni a kilétemet, ezt a 4 hetet még kivárom, de téged nem ismerlek, ha ezért vagy rá kíváncsi. :oops:

A vonalzóm nem értem mit csinál..... :D

Rita

Kép
nyuszmusz79

Sziasztok!

Rita: nekem 1 uh-m volt eddig, és majd csak 9-én kell mennem legközelebb. De szerintem neked tuti a szurik miatt nézik ilyen sűrűn. Persze ezt már más is elmondta.

Kép
buthu

Sziasztok!

Mi is el vagyunk veszve, több minden miatt is. Legfőképp mert éjszakák óta szobatervezésben vagyok, Bence kap komplett gyerekszoba bútort, amit asztalossal csináltatunk. (Úgyhogy ha valakinek van jó asztalos elérhetősége akkor küldje el nekem légyszi mert még nincs végleges! ;) Bár már 7helyről kértem ajánlatot.) És ezzel együtt jár most két szoba (Bencéé+a mi hálónk) tapétázása-festése is, azt is tervezgettem, de ma végre végeztem, meg is rendeltem a tapétát, hétfőn kezdünk is :)
És ez most úgy feldob! :D

Viszont nálunk még javában dúl a nátha, Jázminnak nem vészes, de még mindig folyik azért az orra, és persze Bencuskám is elkapta, és neki elég gáz. De szerencsére "csak" nátha, nincs lázuk, nem elesettek, nyűgösek ;)

Tegnap elkezdtünk Bencével úszásoktatásra járni! :) Annyira élvezte, pedig ő alapból elég félős. És a szájáig érő nagy vízben egy idő után egyedül közlekedett, sőőőőt a fejét is betette a vízbe mikor arra kérte az oktató! :) Nagyon büszke vagyok rá hogy ilyen kis hős :D
Csak Jázmin felügyeletét nehéz egy kissé megoldanom, de majd most be lesz fogva a család összes tagja :roll:

Kata
, Bukfenc torna két helyen van, mi Szandára járunk, de van péntekenként a könyvtárban is, nektek az közelebb lenne ;) Viszont ott sokan vannak nagyon, itt Szandán meg küzdünk hogy fentmaradjon a csoport, mert nagyon kevesen szoktunk lenni, van hogy csak 4en. Szóval ide is jöhetnétek! ;)
Fiúknak jobbulást!!! ;)

Jaimee
, szerintem érdemes előtte odatelefonálni a játszóbölcsibe ha nem vagytok előre beírva, mert ha nincs gyerek, lehet nincsenek ott... Van külön játszóbölcsis füzet amibe előre be lehet íratni magad.
Nagyon csini kismama vagy! Jó nagy már a pocakod! :)

Kati, Virágnak is jobbulást akkor! Sajnálom hogy ő is beteg lett :(
De hogy milyen kis barátságos kislány! Olyan aranyos volt a Mekiben hogy egy találkozás után simán leállt velem beszélgetni :)
Viszont ezer bocsánat hogy nem mutattam be a férjem mikor megérkezett!!!!! :oops: Abban a tudatban voltam teljesen hogy a múltkori ugrálóvárban ő is velünk volt és ott már találkoztatok :roll: Pedig nem is volt ott :(
De majd legközelebb már nem felejtem el! :lol:

Még a múltkor akartam neked írni hogy annyira irigyellek titeket hogy ilyen klassz társasági életet éltek és sokszor mentek bulizni! ;) Nekünk is tenni kéne valamit már ezügyben, most már Jázmin is szívesen alszik a mamánál, csak nekünk kéne rászánni magunkat hogy kimozduljunk ;)

LévayJudit, jól értettük hogy tényleg 5órán át voltatok a turkálóban? :shock: Nem semmi vagy! :lol:
Van ám gyerekeknek való Sudoku társasjáték is, Bence is nyomja már és tök jó mert egyedül is lehet játszani ;)

Olga, milyen lett Balázsra a jelmez? Vagy most így nem is mentek a farsangra???

Na léptem vasalni mert van egy halom...

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Megvan az aláírásom az irományomra, de teljes képzavar ismét. azt, hyog mikorra kellene leadni, nem tudja senki...

Dorka!
egyszer kutyásat akar, egyszer Kittys tortát szeretne. ajándék megvan piros kisbici....Leti szeretett volna bulit de csak Nikiék jönnek, oylan kicsik, még a csopitársai akkor jönne anyuka apuka.. most nincs hozzá kedvem.

Kati!
Jobbulást Virágnak, Nálunk Letinél is felszaladt a hője, dettó mint Olgáék hétfőn hajnalban közölte, indítsam újra az eperkét, előtte teljes kukori-kotkoda repertoárt nézett szóval mi sem aludtunk, kb 5 mp-enként köhögött, pedig két köhögéscsillapító kúp, és napi 3 adag sinecod volt benne. Most coderettát kaptunk, és aludtunk! Ma viszont meghánytatta magát, szóval jön a cucc kifele...

Jaimee!
köszi

Kata!
Majd akkor megyünk együtt!

Judit!
és mi jót sikerült turizni?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Jaimee:nagy pocid van nem?Mi lesz még a végéig?

Katlina veled mizu???

Judit:gratula a félévedhez!Én már egy hete nem voltam tornázni sajna,hiányzik is nagyon de hát itthon dekkolok a lánnyal nem tudom most megoldani.

Virág jól van,ma már láz se volt.Voltunk doktornéninél hallott egy kis zörejt ahogy megvizsgálta meg picit piros a torka.Hétfőn mehet oviba.Rinathiolt ajánlott hogy vegyek,szaggatja is neki rendesen a cuccost.

Többi kisbeteg,gyógyulgatnak???

Vera:igen elég sokszor bulizgatunk,nekem nagyon nagy a baráti köröm(ált.isk.,középisk.,sőt vendégből lett barinő felnőtt fejjel)és jó a társaság és mint írtam én imádok táncolni az kikapcsol teljesen nekem az a lazítás :) !Én tudok egy jó asztalost ajánlani nekünk beépített tükrös toló ajtós szekrényt csinált nagyon szép munka,nem is az olcsóbbikból való:0630/9659065 Barta Gábor.Úszni mi is szeretnénk menni majd nyáron,ti hová jártok?

Kata:hát igen ott van a kutya ami szerintem se oda való,mondjuk engem nem nagyon zavar mert én magamra húzom az ajtót és dolgozom de sok vendégnek nem tetszik.Gyógyuljatok!

Kati Kép
virag9

Sziasztok!

Hát nem értem, de folyamatos belépési mizériáim vannak...

Turiból ott 5 óra nem sok, csak egy töredékét tudtuk ketten átnézni, pedig szinte minden vállfán van (kivéve: fehérnemű, táskák, övek, háztartási, most jelmezek, spec. sportcuccok, plüssök polcon, cipők polcon) az igazi az, amikor záráig, este 8-ig ott vagyunk, de még akkor is marad hiányérzet... Egyébként jó hely, mosdóval, büfével. 2 óra előtt a négy pénztárból, ahol én fiettem az enyém volt a 286-os számú nyugta. És nem voltak sokan...
Kincsekből is volt jónéhány, pl: magamnak kabát, kistáska, igaz nem piros, Kingának koponyás nyomott mintával, és hímzett virágokkal rövidujjú hosszított cipzáras mellény, koponyás keki öv, Zsófinak szürke ezüst pillangós Next kardigán, Márticinak tuti cicás zöld-rózsaszín rövid-hosszúújjas felső, barátnőm kislányának cica kezeslábas jelmez.

Balatonon a Szálloda tényleg szoci típusú, főként kívülről, de mi jól érezzük magunkat. Tavaly is az első napok voltak a szörnyűek a hévízi Hotel Pallas után. Azután visszaszoktunk. Egyébként ez is fullon működött tavaly nyáron, nem tudtam pluszban napot foglaltani.
Mi az apartman részében lakun, az 2 szobás, ezeket újították fel legelőször.

Küzdök a tavaszi programjaitok egy részéért. Hát most is akadályok sora van, mint minden alkalommal...

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Hiányolást köszönjük,megvagyunk csak mindketten elég betegen :cry:

Robi köhög,szakad a cucc észnélkül,én is köhögök nekem is szakad de nekem náthám is van

Virág!Jövőhéten milyenes vagy?????
Hétfőn vagy kedden mennék dokihoz!

Dóráknak,Dorkáknak,Dorciknak szóval minden névnaposnak Boldog Névnapot így útólag!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Mindnen kis, és nagybetegnek jobbulást!

Judit!
nagyon felcsigáztál! miylen programokért küzdessz?

Jónak hangzik ez az óriásturi! asszem egyszer én is benevezek oda! Árban?

Jó ötlet volt a pallas is, nagyon kedvező! van valami "hibája", hogy ennyi?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Vagyunk mi is... Küzdünk. Babó nem akar enni, inni, aludni, gyógyulni... gyógyszert bevenni meg végkép nem. :?
Nálunk tegnap este kezdett még csak el folyni az orra, most már sűrűsödik. Bocsi. :oops:

levay Judit! Bocsi, hogy nem írtam Hippsy ügyben, de tegnap be sem volt kapcsolva a gép. A mellettünk lévő csoportból (Manó) is szólt az egyik óvónő, de ő is beteg lett, illetve a Katicából Erika óvónéni szólt még... De már lehet késő...
Nem, nem, mi is mackózunk még a héten. Jövőhéten pedig kezdjük a farsangi ráhangolódást, a lovagkorba utazunk vissza. :D Úgyhogy ma már össze kellene hoznom egy tervet jövőhétre.
Mi ilyen szocos üdülőben voltunk anno Bélatelepen? Fonyód után. Hmm... kettecskén elment. Volt hangulata. :) Viszont esős időnk volt, 2-3 napig nézelődtünk környéken, Badacsonyban, aztán hazajöttünk.
Viszont nézzetek hülyének nyugodtan, de én szállodába nem szeretek menni. Jobb szeretem az önálló kis apartmanokat, saját konyhával, a magam ura vagyok mindenben (pl. evések időpontja). Igaz, van, hogy én főzök, de nyilván nem állok neki egy 5 fogásos menünek, max. csirkés ételek, milánói, chilis bab...

Rita! Szerintem azért is csinálnak nálad ennyi UH-t, mert korán mentél először. Ahogy itt többen is írtuk nagy nehezen, de kivártuk a 10-12 hetet, hogy a terhesgondozóba menjünk, ott csak a 12. héten csináltak (legalábbis nekem) UH-t. Persze utána kórházban is, magándoki is. De jó is az, több szem többet lát, tudod!
Én, mint ismerős is kiesek! Na vajon ki lesz a két ember, aki bent marad? Fogadások? :lol:

bbj Judit! Drága Leti mindjárt ünnepel! Torta ügyben döntés született már?
Én is gratulálok a félévedhez! Tudom, nem ugyanoda jártunk suliba, de nekünk április első-második hetében kellett leadnunk a szakdogát.

Zobokihoz én is szeretnék menni... majd a héten kérek időpontot jövőhét utánra. Kriszta, te mikor mész újra?

Vera! A nadrágot tegnap hozta anyósom megvarrta (jelmez), úgy beszéltem meg a gondozónőnkkel, hogy pénteken csak bevinném egy órácskára babót a farsangra. Úgyhogy a holnap szaladós lesz: reggel vissza is kell vinni babót a doktornőhöz, hááát, nem tudom engedi-e hétfőtöl bölcsibe. Megjegyzem múlthéten Balázsék 4-5-en voltak a csoportban, de esküszöm a legbetegebbek voltak ott. :x

Na hirtelen ennyi.

Üdv! És jobbulást mindenkinek!

Olga

Kép
juhaszolga

Áve...

Boldog Név- és Szülinapot kívánok az ünneplőknek! :oops: Katlináéknak, DorkaPetinek, Dorkának, Kicsi Dorkának, Balázsnak!
Hirtelen ennyit tudtam mejjjjegyezni :oops:
Gondolok ám rátok, csak kifolyik az idő a kezeim közül :(
Nemtom hány oldal elmaradásom van, de 1-2 hét múlva lesz má Anyuméknál is újra net, majd onnan jobban lesz lehetőségem írni is, olvasni is.

Kata, nem ásódtunk el a külvilágtól :mrgreen: De múlt szombaton (vagy mikor), amikor először leesett a nagy hav, majdnem... röhejes, hogy hétvégén nem tudnak havat kotorni :shock: Így a másfél órás útból (lazán elindultam, mert itt nyoma sem volt akadályoztatásnak) 2,5 órás lett...70-nel se mentem még az ótópályán...

Nomajmég jövök...nemtommikor...úgyhogy KicsiLetinek előre is Nagyon Boldog 3. Születésnapot kívánok!

Kép

Judit
Kép

Kép
balwin

Jah, Megajátszóház szombaton az Olajcsarnokban...ha érdekel valakit :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Ó, mennyi beteg tényleg! :( Mindenkinek jobbulást!!!

Mi is itthon, ma Bencét sem vittem (meg tegnap sem de ez alap, mi szerdán nem járunk). De mára már ő is annyira náthás hogy inkább itthon tartottam. Holnap mi is csak a farsangra megyünk be, 1-2órára.

Kati
, köszi az elérhetőséget, őt már néztem is, csak azt hiszem nem tudtam soha elérni... Ma viszont a te ajánlásodra fel is hívtam, beszéltünk is, de sajna olyan galériás ágyat amit mi szeretnénk ő nem vállal. Illetve ágyat egyáltalán nem csinál.

Úszni a Tiszaligetibe járunk, Sz. Szilviához, nagyon-nagyon aranyos! :) Nikiék is jönnének, viszont neki is mondtam hogy a víz 90cm-es, Bence 108 és a szájáig ér. Még nekünk hiányzik vagy 5centi ahhoz hogy stabilabban meg tudjon állni a lábán a vízben. Virág hány centi?

Olga, én meg pont csak szállodába szeretek menni! ;) Önellátó nálam szóba sem jöhet! Itthon is utálok azon agyalni hogy mit együnk, mit főzzek, meg nekiállni... én ha nyaralok akkor láblógatni szeretek :oops:
Pedig most nálunk is szóbakerült valami önálló ház bérlése (a kutya miatt) de nagyon nem akaródzik ez nekem :roll:

Judit, majd Leti bicajáról tegyél már képet légyszi, mi is azt tervezünk Jázminnak júniusban ;) 12eset vesztek?

KépKép Kép
76vera

Teszek egy képet hogy mit csináltak a fiúk a hétvégén ;)
És ahogy elnézem az időjárás jelentést, lehet még emeletet is tudunk rá építeni a napokban... :?

Kép

KépKép Kép
76vera

Köszönöm az infókat és Dorkának az elérhetőséget. :P

Tóth Zoltán az orvosom, előreláthatólag május közepén érkezik kisBalázs. :)
cca

cca! Balázs? :D GYÖNYÖRŰ nevet választottatok a kisfiatoknak! Szeretnél is csatlakozni? Merthogy szívesen látunk! A múltkor pont itt aggódtunk, hogy nem lesz kismamink erre! :lol: De ezt szeretjük!

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Bbj Judit, na mire tippelsz, mit szervezkedünk tavaszra? :wink:

Turi ára: 2490,- és talán 1890,- a háztartási

Pallas "hibája", hogy kajcsi a szomszéd étteremben.
Ezt is kinéztem:
http://www.freeweb.hu/donquijote-lenti/index.htm

Csajok, ha valaki regisztrálna a Gulliver utazásos licitálós oldalára, szívesen küldök neki meghívót :D

Olga, még nem késő, csak hétvégére jön össze a pénz, ígyhát jövőhéten lesz csak csomag.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

HAli,

kics betegeknek jobbulást!!! ++++

Ma megszületett Szegeden Peti tesójáéknál Petra Panka baba, Szabi és Bálint első lány uncsitesója! :) Volt ma nagy izgalom! Majd vas. megyünk, ha minden igaz! :)

Jaimee, én bejeltkeztem, de cask 2 gyerkőc volt, így ha "beesett" volna valaki, biztos nem zavarták volna el :)
Megyünk jövő héten is.

CCA, gyere, írj gyakrabban! Mesélj magatokról!

Kép
Kép
dorkáék

Judit!
köszi! :lol:

Vera!
12-eset vettünk, uaott, és uazt a fajtát, mint Grétié. sztem nagyon jó bicaj nem elnyűhető! majd vasárnap a hivatalos bulin adjuk oda, akkor fotózok!

Nagyon jó bunkeretek volt, de gondolom a mai eső megadta neki...

Judit!
egynek alma, de többet emlegettél!

Dorka!
gratulálunk a családnak!

CCA!
szia!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: