Sziasztok Lányok!
Írom már a beszámolót a költözésről, de még egy kicsit rohangászós napjaim vannak, de már nem tart sokáig.
Reggel 9 órára jövök dolgozni, mert az iroda egy belső udvaros átjárós részen van, ahova néhány "jó" lakó miatt nem jöhetek, jöhetünk előbb. Este 6-ig, 7-ig vagyok itt, aztán a párom jön értem és együtt megyünk haza. Nem nagyon szeretek még egyedül zárni, ha a másik két ügyvédnő nincs itt, még parázok, hogy mindent jól be e zárok.
Otthon nincs net, de a tévé antennával működik!:)
Minden este valamit elpakolunk, valamit megcsinálunk, tehát elvagyunk. A konyhát egy teljes hétig csináltam, az összes szekrényt kimostam, az összes poharat, evőeszközt, edényt stb. jól elmostam, így vasárnap estére csillogott-villogott minden!:) Gyönyörű lett a konyha!!!
Az előszobába, az előszobai szekrény fent van és a cipőtartóba is bent vannak már a cipők! Az étkezőbe az asztal már áll, a székekkel együtt. A fürdőbe minden ok!:) A nappaliba és a hálószobába még egy kicsit kupi van, de végülis már nem vészes.
Az Elműt, gázt, vizet mind átírattuk múlthéten, ma az elműtől már kint is voltak!
Sajnos úgy néz ki vezetéket kell majd cserélnünk, csak még azt nem tudjuk, hogy mindenhol vagy csak a lakás egyik részében.