Új privát üzeneted érkezett!

Mi megbeszéltük ha a következő is kislány addig próbálkozunk míg összejön egy kisfiú.Vagy még tovább. :D De tény h nagy családot szeretnénk.
Vendég
 


Gitka!
Remélem sikerül azt a nagy családot (akár focilabdányi csapatot :lol: :lol: ) összehozni.

Angie!
Hogy vagy??????? Légyszi írj kicsit többet!!!! Látod, drukkolunk neked!!!!!

(ma második róka is meg volt)

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Én egy kisfiúval is bőven beérném. Nincs preferált nem ennyi hülyeség után, ami velem történt. Testvért szeretnék Szilárdnak és punktum!!! Én nem tudom elképzelni az életet testvér nélkül, sosem akartam egykét. Nekem is van testvérem, és bár nem mondhatom, hogy napi szinten tartjuk a kapcsolatot, jó tudni, hogy van egy öcsém, akire bármikor számíthatok, ha már nem lesznek szüleim, akkor is. És én ugyanezt szeretném a gyerekemnek is biztosítani. De a sors valamiért eddig nem így akarta :(((

Annamari!
Ha a zárójeles mondatodat olvasom, akkor hirtelen nagyon rosszul leszek a tünetmentességem miatt. Már imádkoztam is tünetekért, de nem akar jönni :((((((
Vendég
 

 
 

Angie!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Lányok, én is hiszek abban, hogy minden agyban dől el, tessék bízni!!!!!! Én azt teszem, helyettetek is. :wink:

Másodiknak én kisöcsit szeretnék, legyen vegyespáros. Persze a legfontosabb, hogy egészséges legyen. Lexinél tutira biztos voltam a fiúban, meglepődtem, amikor kiderült, hogy lány. Természetesen senkiért nem cserélném el, imádom!!!

Angie, tökéletesen megértelek, én egyke vagyok. :(

Szilvi, nagyon jó jel, hogy már nem barnázol, nagyon örülök!!! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sajnos, az hogy a babám down kóros lett, nem az agyamban dölt el :cry: :cry: :cry: Én nem hiszek ebben. A pozitív gondokozás maximum a lelket viszi előrébb, de a tényeken nem változtat :cry:

Az egykeséggel senkit nem akartam megbántani vagy rossz érzéseket kelteni, mert egykeként is lehet nagyon jó ember valaki. Én inkább arra gondoltam, hogy jobb, ha az ember nincs egyedül a nagyvilágban, ha egyszer már nincsenek szülei.
Vendég
 


angie
FEL A FEJJEL!!!! Ott lesz az a babuci! Bízzál benne!!! lehet, ha ma megnéznék, már dobogó szivecske láttán könnyezne a szemed. Én is csak 8 hetesen láttam szívhangot!
Szilvia72
Neked is ugyanúgy szurkolok a köv. uh-ra! Minden rendben lesz!

Egyébként (azt hiszem Franci írta) én is hiszek abban, h ha nem figyelünk, gondoskodunk a pocaklakónkra, ő ezt megérezheti, és bekövetkezhet egy vetélés.... anno én is ezzel magyaráztam magamnak az esetemet, mert valahogy akkor úgy voltam vele, h akarom is meg még nem is lett volna muszály, és nem voltam "odáig", h most kisbabám lesz + ilyesmi, és ezért meg is büntetett a Jóisten.
Persze ezt nem úgy értem, h ha valakinél valami probléma adódik, az azt jelenti, h nem akarta a babát: félre ne értsetek! Ezt sztem csak utólag vallja be magának mindenki, aki érintett az ügyben.
És még valami: nekem is mindegy lenne, h fiú vagy lány, bár sokszor magam is csak fiút tudok elképzelni magamnak, mert már van egy, de tudom, h mindig is kislányra vágytam. Hát nem tudom, ezek a vágyak, vagy "kívánságok" befolyásolják-e azt, h megmarad-e egy terhesség vagy sem.

Annamari
Örülök h "jól" vagy! Mikor mész uh-ra? Fiút v lányt szeretnél? (ha már itt tartunk...)

Danyu
Öröm volt olvasni Boróka születését :):):), köszönjük.
Remélem jó sok tejcid van a számára, ölellek, puszillak!!!

Moti
Most te jössz!!! Bár még van pár heted, ne siess!

Kép
benita76
 
 


Angie, nem bántottál meg, csak tudom, miért írtad. Én mindig is szerettem volna tesót, méghozzá egy kisöcsit, de mivel én is elég nehezen jöttem, anyukám nem vállalt még egy terhességet, amit végig kellett volna kórházban feküdnie. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Hú csajok, nem semmi termés.
Már nem is tudom ki írta, de tényleg a pozitív gondolatokra van itt most szükség. Mennek a drukkok mindenkinek, +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
babócák ott vannak, bízzatok bennük.

Megvolt az oltás, Zsombi egész jól viselte. Kicsit sírt mikor megbökték, de utána már mosolygott.
Majdnem 10 kg-osak vagyunk és én úgy mértem, hogy 79 cm magas.
Utóbbit majd még ellenőrzöm.:lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Fiú-Lány kérdés: milyen érdekes, hogy mindannyian bevalljuk - nyiltan, vagy burkoltan - , hogy lányra vágytunk/vágyunk :roll: Én egy kicsit megnyugodtam, mert sokáig úgy voltam vele, hogy biztos, hogy velem van a gond, hogy ennyire fanatikus vagyok....de az az érdekes, hogy ez csak addig tart(ott) amit megtudom/tudtam a nemét a babának...s még nem tudom, addig is van egy lányom :lol:
Annyira hülyeség ez a rózsaszín habos-babos, katicabogaras sztori...ma (is) amikor megöleltem századszor az én kicsi fiamat, azt éreztem, hogy tényleg MINDEGY, ezt a szívem érzi, de van egy agyam (vagy hasonló :oops: ), ami a már leírtak szerint működik :roll:

Angie - nagyon megértelek.....szerintem is menj, s vegyél egy gatyát például, ami ma még rád megy, s meglásd két hét múlva elrakhatod egy jó évre :lol: de addig is "boldog" leszel! MÁr ha Te ilyen típus vagy!
Azt még megkérdezhetem, hogy a munkahely messzesége, esetleges problémái nem játszanak közre a túlzott elkeseredettségedhez??(ezt kétszer elolvastam, hogy jól írtam-e)

Testvér- nekem nincs, s most, hogy Apu nincs, még sokkal jobban érzem a hiányát....Anyum egy kicsit "fura" ilyen téren, ő nem tudja elképzelni, hogy kettő legyen neki (ő is egyke)....persze sok múlik a körülményeken, anno mi 49 m2-en laktunk a nagyiékkal öten, oda nem fért volna még egy babó rajtam kívül.....volt Marci elött olyan megjegyzése, hogy az ő számlájára ne szüljek többet, s amikor Marciról tudomást szerzett, amikor Ő megszületett, s azóta is csak azt hallom, hogy Marci a sors ajándéka :roll: Most is kicsit furán viselkedik, pedig belül örül, tudom, de érzem, hogy nem tart normálisnak, hogy vállalok egy harmadikat is (talán szeretetből, mert engem félt, de nem értem, hogy miért).....s a legrosszabb, hogy úgy érzem, hogy sem Ő, sem a nagyfiam nem "nézi ki belőlem", hogy képes vagyok még egy gyereket felnevelni.....Én egy kissé "piperkőc vagyok, azaz fontosnak tartom, hogy ápolt legyek, hogy ne legyek szőrős, ahol nem kell, hogy legyen ápolt a kezem, a hajam, legyenek - szerintem - szép ruháim, legyek a koromhoz képest formás.....s megfeleljek az öt évvel fiatalabb páromnak :roll: Megtehetem jelenleg, s nem érzem, hogy ez üti az Anyaságot, mint fogalmat.....Sokan mondják (nem fényezés képpen), hogy semmi jele nincs rajtam az egykeségnenk, sőt azt hiszem, hogy túl önzetlen vagyok....de ezt persze nem nekem kell eldönteni...

Na jó komoly témába keveredtem......

Benita, Beze, Gitka, s a többiek!!! Nagyon köszönöm a drukkokat, s az örömöt, remélem, hogy nem csalódok....de most úgy érzem, hogy 38 évesen elég felnőttnek kell lennem azt is elviselni :oops:

Angie: Isten őrizz, hogy bármelyikünk arra gondoljon, hogy a baj amiatt van, mert agyban dőlt el, szerintem mindannyian csak arra gondolunk, hogy a JÓ DOLGOK következnek az agy pozitív gondolkodásából, s sajnos a tényeken már nem tud semmi, de semmi változtatni :cry:

Végül pedig: egyre jobban, s nagyon örülök, hogy Rátok találtam, mert úgy érzem, hogy nagyon jó csapat ez, s remélem, hogy így is marad sokáig :wink:

Most megyek, majd még biztos jönnek a világmegváltó gondolatok!

Annamari :lol: Egészségedre váljék a Róka koma! s legyen minnél rövidebb vendég Nálad!!!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Kri :D
Ügyesek vagytok!!! A szívem tud megsakadni ilyenkor, de ekkor kell a józam ész (na nekem nem sok van ilyen téren), s belátni, hogy ez az Ő érdekük :roll:

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Sziasztok!

Hát... én el sem tudtam képzelni, hogy fiam lesz. Kérdezgették, hogy mi lesz ha fiú lesz, mire én: nem lesz fiú. Nem is volt fiú nevünk, igaz mikor azt kérdezték, hogy mi lesz a neve ha fiú lesz én azt mondtam hogy akkor is Lilla. Nem tudtam elképzelni magam egy kisfiúval.
Persze, persze mindegy, csak egészséges legyen. Egészséges kislány :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én voltam magzatvízvizsgálaton, és mikor közölte velem a doki, hogy 100 % csajszi, annyira sírtam a boldogságtól... És nagyon remélem, a kistesó is lány lesz, persze apa erről másképp vélekedik.
Kettőnk között a viszony kezd rendeződni szerencsére. Tegnap sokat beszélgettünk. Szerintem sokkal nehezebb felnőtt fejjel összekerülve összehangolódni. Mindkettőnek kialakult élete, személyisége van, ráadásul ő 6 évig volt egyedül előttem... Na mindegy, rendeződnek a dolgaink.
Ja, és még valami lány-fiú dologról. Már nem emlékszem, hogy ki írta, hogy van úgy, mikor valaki a valamilyen nemű kisbabát nem tudja kihordani. Ez biztosan így van. Unokatesómék példája: hárman vannak testvérek - mindhárman lányok. 3 lánynak 5 gyermeke van - 5 lány. Ketten voltak fiúval terhesek, egyikőjük meg is szülte, 3 órát élt a pici. Másik u.tesómnak el kellett venni súlyos genetikai problémák miatt. Mondták nekik, hogy valami hiányzik a szervezetükből ahhoz, hogy egészséges fiú gyermeket hozzanak a világra. Hú, ez nagyon tudományos volt. Ó, közben megjött az Uram, nyitja a garázst.
Elköszönök, holnap tudok máshoz is hozzászólni.
Jó éjt!
Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Jó reggelt!

Angie nagyon szorítok neked! nagyon bizok benne,hogy most minden rendben van! nyugiiiiiii!!! nekem Zsigikével nem volt semmi cicifájás.. a rosszullét is később kezdődött..

KRi köszönjük a képtárhelyet..töltök majd fel képet csak valamiért most nem megy

Danyu
gratulálok, várjuk a képeket!

Szilvi elmúlt barnázgatás? minden rendben ugye?

:)

ez az agyban dől el dolog részben igaz, részben nem

nemrég hallgattam egy médium hölgyet nagyon érdekes dolgokat mondott

ugye adott egy szabadon szárnyaló lélek lélek, aki amikor elhagyja a testet megpihen, majd elkezd felkészülni a feladatra ami rá vár a következő életében..
nehézségi szinttől függően ez eltérő idő.. van aki 1-2 éven belül leszületik, de van aki még 20 év múlva sem..

amikor beköltözik a pociba és nem marad, ez attól van, hogy kipróbálta, de úgy érezte hogy még nem készült fel erre az életre, túl nehéz neki.. sajnos van olyan is, hogy nem ilyen korán gondolja ezt, hanem később, amikor megszületik.. és akkor.ilyenkor van a születés utáni halál...

érdekesen hangzik..de igy van

én tudom,hogy lesz kistesó, de nem én, hanem ő dönti el mikor van készen rá ..nekem az a feladatom,hogy felkészülve várjam...remélem hogy hamarosan úgy dönt majd a mi kicsi lelkünk, hogy leköltözik a családunkba..bár most kicsit kezdek agyilag besokalni néha, így próbálok elvonatkoztatni

szerintem én aki indítottam a topikot nem leszek 2010ben két gyerekes anyuka, de abban azért bízok, hogy 2010ben talán pocaklakó tesónk lesz! ha mégsem adatik meg ez, akkor szeptembertől megyek vissza dolgozni! és akkor az új törvények miatt egy darabig biztos nem próbálkozunk..

magunkról
múlt hétvégén tesómék autóbalesetet szenvedtek, tesóm medence szeméremcsonttöréssel fekszik kórházban, még mindig nem tudni mikor műtik.. :cry:

Zsigikémmel meg vírusos torokgyuszink volt, lázasak voltunk.. ma viszem vissza drnénihez

mindenkit puszilok!
Vendég
 


El kezdtem pecsételni, és nagyon szurkál a hasam, mensisen fáj, mintha meg akarna jönni. Amikor még nem pecsételgettem tegnap este, és éreztem ezt a szúrkálást, pont az fordult meg a fejemben, hogy ma biztos megjelenik valami folt a bugyimon. Úgy is lett :cry:
Hát ez van, írtam a dr.nőnek, még nem válaszolt. Pont ma van ügyeletben, így megyek is hozzá ma valamikor. Rosszakat érzek, és félek, hogy nem tévedek.....

Boni!
Én nem hiszek ezekben a dolgokban, amikről te írsz!
Vendég
 


Angie :( :( :( :(
Miattad jöttem, s nem hittem, hogy látom a neved.......de nem erre a hírre számítottam!:cry: :cry:
Nagyon sajnálom!!! Menj a dokinénihez, s majd írj, hogy mit mondott!!! Gondolok Rád!!! :( :(

Boni :D
Kívánom, hogy legyen ott a Kistesó veletek még idén!!!
Lélekvándorlásban így, ahogy te leírtad én sem feltétlen hiszek...inkább arra, hogy vigyáznak ránk, ha érdemesek vagyunk rá!

Mindenkinek köszönöm a drukkokat!! Még kettőt kell aludnom....én most attól parázom éppen, hogy párom egész éjjel hányt/hasament..nem evett mást, mint mi, s mi hálIstennek jól vagyunk....nagyon remélem, hogy nem vírus...elküldöm ma dokihoz, úgysincs túl jól...

Kiki holnap reggel megy haza - ebben a nagy hóesésben nem örülök neki - egy hétre...itt karneváli szünet van a suliban, Karácsonykor nem volt otthon, s megy apukájához, s amásik nagyikhoz, valamint a nagybátyjáékhoz....így most miatta is izgulok :roll:

Lillanyuci :D
Anyu is azt mondta rólam, ha kérdezték, hogy akkor is Szilvia leszek, ha fiú leszek :lol: Nekem ezzel az a bajom, hogy nem tudom lelkiismeretfurdalás nélkül ezt mondani (modjuk, most már nem is tudom, hogy a sok szép lánynévből mit mondanék, régen a Vivien volt a nagy-nagy kedvenc), mert azt "hiszem", hogy megsértődik a fiú pocaklakóm :oops:
De tegnap már nagyon nézegettem a rózsaszín 56-os csini rucikákat....lehet, hogy a 12-dik hét után veszek egyet 8)

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Sziasztok!

Angie, írd majd meg mi volt a dokinál. Én még szorítok nektek, ne add még fel. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Fiú-lány téma. Én lányt szeretnék majd, de ha netán fiú lesz persze az se baj csak ne legyen semmi baja majd.

Boni, hú szegény tesód. Nekem 3 éve volt egy autóbalesetem, egy hétig feküdtem az intenzíven. Teljesen át tudom érezni a dolgot. tesódnak mielőbbi gyógyulást.


Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Angie! Nagyon sajnálom. Remélem csak progeszteron hiány.

Boni! Nagyon érdekes amit írtál. Én nagyon vevő vagyok az ilyen megmagyarázhatatlan dolgokra. Nem emlékszel véletlenül ki volt az a hölgy, szívesen utánaolvasnék.
Tesódat nagyon sajnálom. Zsiginek jobbulást.

Évi! Én el se akartam hinni hogy fiam lesz. 16 hetesen mondták először, megvoltam győződve hogy elnézték. Aztán 27 hetesen már én is láttam hogy bizony pasi. Közte viszont csak a lány ruhákat nézegettem.

Kri! Zsombi egy kis HŐS!

Nekem sajnos nincs tesóm, de Gergőnek nagyon szeretnénk, ha lehet 2-t is. Tesóhiányom akkor volt először mikor a szüleim elváltak, jó lett volna valakivel együtt „sírni”. Igaz 16 évig nem nagyon hiányzott. Igen, néha önző és undok vagyok……
franci
 
 


Sziasztok!

Boni, én abszolút hiszek ebben, örülök, hogy leírtad. 2010-ben én se leszek 2ekes anyuka, de TUDOM, hogy várandós leszek, és nekem ez is elég. :D

Angie, nagyon sajnálom, de bízom benne, hogy progeszteron-hiány, amin meg lehet segíteni. Nagyon drukkolok!!!++++++++++++

Kri, szegény tesód, neki és nektek is mielőbbi javulást kívánok, nagyon sok gyógypuszit küldök!!!

Szilvi, párodnak is jobbulást kívánok, drukkolok neked is nagyon. Kiki mikor repül haza?

Franci, érdekes, én meg azt nem akartam elhinni, hogy lányom lesz, a 16. héten derült ki nálunk is, én tuti biztos voltam a fiúban, azt mondogattam mindig Lexinek, hogy kicsi fiam. :oops: Persze utána már nem. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Angie csak érdekességképp írtam, mert ilyenekről beszéltetek :?

de nem is hihet mindenki ugyanabban :wink: mindenesetre én látok benne valamit ....meg nekem Zsiga is bejelentkezett előtte.

nagyon sajnálom a pecsételést..:cry: .én is pecsételtem ++++++++++++++++++++++

Kri
hú nem lehetett könnyű neked sem...

Franci én is fodros szoknyás beállítottságú voltam :lol: már nem :wink:
Vendég
 


Boni, bocsi, neked akartam írni, hogy tesódnak gyors felépülést kívánok!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Lányok!
Dr.nő visszahívott, és mondta, hogy azonnal menjek be a korházba és kérjek soron kívül uh-t. Ő sajnos műtőbe ment. Rohantam, ahogy csak tudtam, több rózsaszín nem is jött utána, de nagyon szurkált a hasam, és mint egy közepes mensis görcs, úgy fájt. Kifogtam a legszuperebb uh-s csajt, aki profi és kedves. Azonnal be is hívott, és ahogy bedugta az uh csövet, már látszódott is a petezsák, de be voltam szarva, hogy most mondja, hogy hát ebben semmi nincs. DE, nem! Azt mondja, hogy van egy pici pulzálás, ugyan nagyon kezdetleges, még nem a szív, hanem csak a szívcső, ezért nem is tudja még kihangosítani a szívhangot. Azt mondta, hogy ha hétfőn szíkhólyag volt, akkor a mai állapot teljesen megfelel ezzel a pici pulzálással. Azt mondta, hogy teljesen jó helyen tapadt, nincs hematóma. A pecsételés lehet attól is, hogy a szervezet mensire emlékszik.
Én most sem tértem magamhoz, nem erre készültem, és még mindig baromira félek, hogy mi lesz. HOGY LEHET AZ, HOGY NEM AKKOR FOGANT, AMIKOR AZ LH TESZT KIMUTATTA A PÉ-T??? :shock: :shock: :roll: :roll: Ez nekem túl magas, és addig, amig fel nem vesz valami emberformát a babám, továbbra is izgulok. Első lépésként valamennyire megnyugodtam, de még mosolyogni nem tudok! Reméljük, hamarosan!!!
Bocsi, lányok a kishitüségemért, a parázásomért, és hát a baromi nagy tévedésemre nem vagyok büszke, viszont hihetetlenül boldog vagyok, hogy ekkorát tévedtem!!!
Kifújom magamat, és jövök.............................
Vendég
 


Angie! Ez legyen a legnagyobb tévedésed!!!! Különbenis ez anyai aggódás!!! És pulzál, ez a lényeg. Nagyon örülök!!!! :D :D :D :D Egy pár puszit küldtél a babónak????

Kihez jár orvoshoz? Akit csak úgy lehet hívogatni, soron kívül UHU??? Tényleg érdekel!!!!
franci
 
 


ANgie :lol: továbbra is mennek+++++++++++++++++++++++++
Vendég
 


Angie :D :D :D :D Tök jó :lol:
Az élet csodákra képes, egyébként ha voltatok együtt késöbb is, akkor miért ne lehetne...a másik pedig, hogy lehet, hogy az embriók nem tudnak még olvasni,s valamiért nem pont olyan ütemben fejlődnek, ahogy a NAGYKÖNYVBEN meg van írva :roll: :roll:
Nekem is kisebb volt picurim, s nagyon félek, de reménykedem.....
Nagyon örülök Neked!!! :wink:

Boni :)
Az elöbb kimaradt, hogy jobbulást Tesódnak!!!

Beze :)
Köszi, a párom nevében, most éppen infuziót kap, vettek tőle vért, reméljük, hogy csak gyomorrontás..láa nincs :roll:
Kiki holnap délelött repül haza, s jövő péntek hajnalban vissza 8)
Kölcsön télikabátban, sportcipőben...izgi lesz...de ő nem akar cipőt venni...beszéltem apjával, mondta, hogy nem lesznek sokat kint :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Köszönöm!
:) (ez egy sovány, féltve eljetett mosoly :) )

Franci!
Korábban jártam Mágenheim Ritához, de ő kiment Németo-ba, és átadott egy másik doktornőnek, aki még tőle is sokkal jobb. Fiatal, talán 5 éve végzett. Nagyon lelkes a munkájáért, abszolút nem pénzéhes, bármikor hívható, és ha nem tudja felvenni, akkor mindig visszahív. Mondjuk, én nem vagyok egy egyszerű eset, nála volt a beteg terhességem megszakítása, és tudja, hogy már vetéltem, ezért lehet, hogy kiemelten odafigyel rám. De mástól is jókat hallottam róla. Sokszor nem is hív a magánba (ahol szintén átlag alatti áron dolgozik), a korházban (ÁEK-MÁV) viszont nem fogad el pénzt. Ja, és abszolút nem paráztat, sőt, most is visszahívott a műtétje után, és mondta, hogy nem szabad semmi rosszra gondolni, legyek pozitív, már tudjuk, hogy minden rednbenvan. Én csak ajánlani tudom!!
Vendég
 


Angie, drága nagyon örülök :lol: . A drukkok mennek továbbra is +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A hétfő pedig mindjárt itt lesz, kitartás addig is.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Angie!
Megírnád a nevét, rendelési idejét is. Mit jelent az átlag alatti ár? Én már a 8000 ft-t is sokallom néha, és ehhez még jön a többi 2 ezresével.
Rendelni a Podmaniczky úton vagy a Honvédba szokott?
Minden érdelek!!!! Cipőméret nem!!! :lol:
franci
 
 


Angie!
Kicsit beparáztattál, tudod-e??????? De olvasom tovább, hogy minden rendben van, most megnyugodhatsz!!!!! Hétfőn már rendes pulzálás is lesz. Aztán jöhetnek a rókák dögivel. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Most csak pozítivan. Ha iskolában lennénk, százszor leiíratnám veled, "nem lesz semmi gond, szép és egészséges kisbabám lesz". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bonikó!
Sajnálom tesódat, remélem minél előbb tudják műteni, s mihamarabb felépül. Jobbulást neki!!!!

Szilvia!
Hányra mész szombaton dokihoz???? De jó neked, hamarosan láthatod. :D :D :D
Férjednek jobbulást!!!!

Én amennyire vártam illetve irigyeltem tőletek a havat, most a hátam közepére sem kívánom. Mi vagyunk a takarítok a lépcsőházban. Van 30 lakás, de senki nem segít, mi meg kifogtuk ezt a hetet, takaríthatjuk el a havat a lépcsőház elől.
Kicsit taknyos lettem, s fáj a torkom is.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari!
Épp ma jutottál eszembe a hóval, hogy most ti is megkaptátok, amit annyira irigyeltél tőlünk. Nálunk már két hete fehér minden, nem olvad, azaz alulról olvad, mert mennek összébb a hókupacok, de ma kb 10 centi friss hullt rá. De reggel ki tudtam állni autóval, nem kellett lapátolni.
Én még mindig nem merem elhinni, hogy minden rednben lehet. Annyira bebeszéltem magamnak, hogy vége, és ezt jól el is hitettem magammal, hogy nehéz ebből kibillenni. De szép lassan menni fog, minden vizsgálattal egy kicsit könyebb lesz :)
Lehet, hogy hányni ezúttal sem fogok. Émelygés már inkább, de ha rókakoma jön, sem fogom elkergetni.

Lányok, adjatok nekem még pár napot, hogy fel tudjak zárkózni a csevegésbe. Önző módon semmi nem maradt meg bennem, abból, amit az elmúlt pár napban írtatok, volt, hogy el sem bírtam olvasni, annyira kattogtam. Bocsi, bocsi :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Angie drága, én tudtam, hogy nem lehet baj, jaj, nagyon örülök!!! :D :D :D Látod, inkább hallgass ránk! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


angie drukkolok h minen ok legyen de már ezek is jó hírek!Ne aggódj mindegyik egy pulzáló szívcsővel kezdi abból lesz a szív.Hidd el én ezt már 3x hallottam.Igaz csak egyből lett babó de ez más téma.Nem lehetett máshogy.Az én hibám de már bánom stb. Most nem ez a lényeg.De jó h egyből tudtak fogadni.
A méretekről meg annyit h tesómnak inszem. után két baba volt és az egyik 1 vagy2 héttel fiatalabbnak látszott a méretei alapján.Pedig egyszerre indultak.
Azért légy óvatos!
Orvoshoz bárhová lehet menni?Nőgyógyászhoz gondolom.Mert én a miénkkel nem vagyok megelégedve ráadásul nem megyünk haza csak 7végenként.Akkor meg nem tudok elmenni hozzá.De itt apunál közelebb van ráadásul több a választék.Fizetősbe meg nem nagyon tudok menni.
Vendég
 


Jajjj elfelejtettem LAPTETŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!Végre azenyém és nemadomsenkinek. :D
Vendég
 


Gitka!
Most jutott eszedbe, hogy laptető, amikor mindjárt másik oldal lesz????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma bejelöltem iwiw-en a nőgyógyászomat, kíváncsi leszek,vissza jelöl-e. :lol: :wink: :wink:

Angie!
Tényleg nagyon rendes a nőgyógyászod, nagyon ritka az ilyen.

Csajok!!!
Kiknek kell most drukkolni?????? Ki érzi, hogy babás lesz?????

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Köszönöm! Köszönöm! Majd megpróbálok a ti megérzéseitekre hagyatkozni a jövőben :wink:

Gitka!
Te hol laksz? Pesten? Ehhez a dr.nőhöz szerintem járhatsz az ügyeletre is. Meg szokta mondani, hogy mikor van bent, és lehet menni hozzá a korházba. Én legalábbis úgy értelmeztem az ÁEK-s topikban pár kismamától, hogy ők nem jártak hozzá a magánba. Ügyeletre bármikor mehetsz a körzetedbe, de szerintem az már orvosfüggő, hogy hajandó-e oda rendelni téged, vagy ragaszkodik a magánhoz. Legtöbben egyből a magánrendelőbe irányítják a kismamákat. Én azért szeretek inkább a magánba járni, mert ott a labort is megcsinálják, és nem kell azért külön sorban állni a korházban. Azt hiszem, hogy csak a reggeli éhgyomrit és a kombináltat nem tudják megcsinálni, mivel délután van a rendelés, de AFPt, és minden már labort meg tudnak csinálni. Egyébként az előző terhességemnél 12 hét alatt talán kétszer hívott a magánba, a többit a korházban intéztük :)
Vendég
 


Sziasztok!

angie: azért ezek már jó hírek!!! Mennek a pozitív energiák!!!
Én úgy tudom, hogy nem mindig csak egy petécskénk érik, így lehet hogy volt még utána is pé-d.

Annamari: Nekem most nem kell drukkolni. Apával a mosolyszünetünk a pont a pé-s időszakomra esett... Pont egy hét múlva kell megjönnie, most biztosan meg is fog. Ha jövő hónapban esem teherbe, akkor viszont decemberi gyerek lesz, és felsorakozik mögénk a sorba: férjemnek és nekem is decemberben van a szüli-névnapunk is :D

boni: testvérednek jobbulást! Én tudtam, mert továbbra is olvasom a másik fórumot :o és nagyon sokszor irigyellek benneteket...
A lélekvándorlásban feltétel nélkül hiszek. Én ugye buddhista vagyok... az egyetlen olyan tan, amely ezt "állítja". Amit leírtál, az szerintem pontosan így van.

szilvi72: az embriók olvasási szokásairól írt szöveged nagggyon teccik :D :D :D
Kiki fiad szívesen jön haza? Jó a kapcsolat az apukájával?

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Annamari!
Vigyázz magadra! Most nem szabad megfázni!!!
Értem sajna most nem kell izgulni, a progeszteronom 2,4 lett. :shock:
Mondjuk ezt egy kicsit se értem, mert Closty nélkül eddig több volt, akkor elértem a 9-et.
A doki azt mondta hétfőn mindjárt megjön, de még semmi. :(
franci
 
 


Évi!
Én is örültem volna egy olyan gyerkőcnek akivel egy hónapban van a szülinapunk, de a szeptemberről lemaradtam. A jövő évet azért inkább nem várnám meg.
Ha jövőhéten kell megjönnie akkor novemberi baba lesz még. Vagy nem???
franci
 
 


angie jelenleg Nagytarcsán vagyunk de az állandó lc.innen 70km-re van.Viszont Kistarcsán mindent megcsinálnak van normális UH készülék és a tesóm is ott dolgozik.Igaz ő a belgyógyászaton.

Annamari lehet későn kapcsolok de megpróbálom kihasználni a laptetőt és hátha a következő is az enyém lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Télleg volt olyan akinek ez bejött már?Vagy láttatok olyat aki már hallotta valakitől aki már olvasta valahol............. :D
Vendég
 


Gitka!
Ha a laptető szerencsét hozna nagyon kevesen lennénk ebbe a topikba. Sokaknak meglenne a kistesó.
És most magamban társalognék. :lol: :lol: :lol:
franci
 
 


Franci!
Köszönöm, remélem jobban nem fázom meg.
Mennyi lenne a normális progeszteron???? Nekem fogalmam nincs, írsz kicsit bővebben? Most nem is volt pé-ed?? :oops: :oops: :oops:
Majd köv. hónapban drukkolok, sajnálom, hogy nem sikerült egy szeptemberi babát összehozni.

Évi!
Sajnálom, hogy neked se jött össze. De talán decemberben együtt ünnepelhettek, s sikerül majd úgy időzítenetek. Drukk-drukk.

Gitka!
Mi az ami bejött????? Nekem fogalmam sincs, mit kérdezel, de lehet nekem kicsit gyenge a felfogásom???? :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Ja, hogy szerencsét hoz????

Kép


Küldök Neked egy szerencse kéményseprűt, hátha szerencse is melléd szegődik. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmarya 2010.02.11 15:00-kor.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


franci: igazad van!!! Tényleg novemberi lenne! Bizakodom! Jobban is örülnék a novembernek, vagyis mindennek örülnék, csak jönne már... Ha szeptemberig nem fogan meg a tesó, hát akkor azt hiszem, Lillus egyke marad. Nade ne menjünk ennyire előre.

gitka01: én azt sem tudom, hogy mi az a laptető-dolog. Olvastam már másik topikban is, de fogggggalmam sincs, :oops: felvilágosítanál(tok)???

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Gitka!
A laptetőre gondolsz, hogy bejött-e? Hát nekem nem. Volt legalább 20x laptetőm, de még csak egy gyerekem van :wink: :lol:
Szerintem Nagytarcsán is fogadniuk kell. Biztos, találsz egy normális orvost, akihez mindig visszajárhatsz. Olvasgass utána fórumokban.

Lillanyuci!
Akkor majd jövő hónapban, és úgy még beleférsz novemberbe :)
Párod is buddhista? Férjem is sokáig abban hitt, de amióta együtt vagyunk, és én hívő keresztény vagyok, ő is megtért. Addig olyan keresztényekkel találkozott, akik csak "papiron" voltak azok. Én voltam az első az életében, aki a hitét meg is éli, és a saját életemmel "győztem" meg. Most egy lelki síkon vagyunk, és így sokkal könnyebb küzdeni. Biztos, hogy a beteg babát, és az azelőtti vetéléseket nem élte volna túl a kapcsolatunk, ha nem tudtunk volna közös akaraton imádkozni lelki segítségért.

Franci!
2,4 Clostyval??? :shock: :shock: Ez hogy lehet! Nem lehet, hogy összekeverték a leleteidet?! Azért én drukkolok, ha másért nem, hát azért, hogy a progid jó legyen. Az októberi topikban van egy csaj, aki több erős terhességi tesztet csinált, és a laborvizsgálat azt mutatta ki, hogy a nincs HCG. További pozitív tesztek után elment máshova, és kiderült, hogy babás. Az első leleteit tutira elcserélték.

Annamari!
Ma járt nálad Róka? Nálam még mindig semmi tünet nem jelentkezik. Nem is értem :shock: :shock: Hova lett az émelygésem???
Vendég
 


Ha a laptetőn múlna a dolog, már egy szekérderékre való gyerekem lenne. :wink:

Franci, biztos, hogy jól mérték, vagy a te leleted volt?

Lillanyuci, igenis lesz kistesó! Lillus nem marad egyke!

Angie, lesznek még tünetek, tuti, még az is lehet, hogy rókakoma is meglátogat. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Angie!
Most mit kezdenél 20 gyerekkel??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nem is kéne dolgoznod??!!! :lol: :lol: :lol:
Ma még nem volt róka, mert visszatartottam, ezt a fini hagyma levest nem akartam visszaküldeni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Itt iszonyú szar idő van. Szakad a hó, fúj a szél, mintha az északi-sarkon lennénk. Még szerencse ma nem kell menni sehova.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Mindjárt laptető!!!!! Na kinek sikerül????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Valaki világosítson már fel, hogy mi ez a laptető-dolog?
Ki kerül a következő lap tetejére? És annak szerencséje lesz? Lécccccccci valaki.....

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Jó hosszú oldal!!!!

Rövidebb és szerencsét hozó oldalakat kérünk!!!
franci
 
 


Évi!
Szerintem akinek sikerül a laptetőt elcsípni, szerencséje lesz.
De miben is???? Szerelem, család, pénz...?????? Én se tudtam, csak most ahogy írták a lányok.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Most megyek haza. Holnap mindenre válaszolok.

Jó délutánt Mindenkinek!

Pusz
franci
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?