Sziasztok!
Linácska: nektek miért kellett járni a gasztro....hez?
Én még mindíg nem tudom eldönteni hogy mi lenne a jobb, ha adnék neki mindent vagy csak szigorúan azt amit lehet.
Ma voltunk a gyerekdokinál is a fél éves státuszon.
Hajnus 8,63kg és 68cm, doki szerint a fogacskái hamarosan kibújnak.
Írták ezt a fluor tablettát, kicsit félek hogy hogy fogjuk beadni neki mivel anyatejen kívűl semmit nem iszik, és azt ugye vagy teába vagy vízbe kell feloldani.
Ma azért babavízbe raktuk neki az elsőt, érdekes azt megitta és még a száját is kinyitotta, nem úgy mint az orvosnál
És Linácska hogy álltok a forgolódással
Képzeld Hajnus kedd reggel fogta magát és elkezdett hasrafordulni, és azóta le sem akar állni
Kerülök fordulok a lakásban és azt látom hogy már megint hason van
Madaran: tudom nem nekem írtál a mensi dologról, de nekem is jelentkezett már, még jó hogy épp wc-n voltam akkor mert nem vettem volna észre, se hasfájás semmi nem volt. Pedig mielőtt Hajnus jött volna úgy fájt állandóan az első nap. Még csak 1x volt januárban és rendesen ahogy azelőtt és annyi napig is tartott
nekem mindíg 6-7 napig volt.
Oui: Mira már mászik
hmBori: Gratulálok hogy lezárúlt a per
Ez az év úgy néz ki hogy peres ügyek lezárásáról szól mert anyósom ügye is lezárúl és pozitívan
Nem is említettem hogy meg volt az első betegedésünk. Előszőr én fáztam meg majd átadtam apának és sajnos Hajnus is elkapta. Lázas volt és csak sírt és sírt, nagyon rossz volt látni hogy hogy szenved szegény.
Szerencsére hamar rendbe jött a szamócás gyógyszertől. Amitől egyszer elkezdett fuldokolni és nem vett levegőt sem a hasára kellett fordítanunk és kicsit megütögetni, rémisztő volt
De még nem biztos hogy lezárúlt ez a történet mert az orrát még mindíg szívatni kell, váladék mintát vettek ma hogy megnézzék mi okozza.
Jövőhéten lesz meg az eredmény.
Angelita: teszek fel Hajnusról képet, egészen friss ma készűlt a babaúszáson
úszás