Gyöngyi!
Nem semmi!
Dóri egy ideje az alvások után ráül a bilire, és már többször is bele pisilt Egész ügyes volt, bár mindig láttam rajta, hogy meglepődik, mikor sikerül valami. Pár napja viszont azonnal fel is ugrik, elkezd sírni, látszik hogy próbálja visszatartani, de többnyire nem sikerül, és úszunk a pisibe, és a pelust kéri. Így gondoltam, egy darabig most szüneteltejük a bilizést, de akkor meg mindenáron rá akar ülni, amivel addig nincs is gond, amíg nem kezd el pisilni, mert akkor újra felpattan, üvölt,....
Ez normális így?
Kata!
Gyógyuljatok meg gyorsan!
Reni!
Foltjai Dórinak is vannak, ő is kap halolajat, meg kenjük. Néha teljesen elmúlik, néha nem. De igazából már mi is a jó időt várjuk, mert az is kiderült, hogy csak a 100%-os pamutot bírja a bőre, és a vastagabb nadrágok, ill. harisnyák 99%-ban nem ilyenek.
Szopizás: Dóri úgynéz ki, hogy szép lassan leszokik. Tegnap már egyáltalán nem szopizott, és még ma se. Tegnap egyszer kérte, de mondtam, hogy nincs, azóta nem is kérte. Nálunk az vált be, hogy reggel egyszerűen nem adtam neki, hanem gyorsan felöltöztünk, és inkább játszottunk, eltereltem a figyelmét. Az alvás előtti szopiknál pedig először a délit sikerült egyre sűrűbben kiváltani teável, vagy vízzel, azt cumizta, és így is elaludt. (nem túl rég ez még lehetetlen volt, mert eldobta, és üvöltött a cici után) Majd most már este is bejön a "kiváltás".
Úgy kezdtem az egészet, hogy mindig megkínáltam a teával/vízzel, és ha nem kérte a cicit, nem adtam neki. Egy hete már volt egy olyan napunk amikor nem cicizett, de másnap egész nap csak rajtam lógott, és még reggel is szopizott. Így kezdtünk mindent előről (sokkal gyorsabban ment, mint először), de adtam a cicit, ha kérte, így talán hamarabb megnyugodott. Ma eddig nem kérte a cicit, de elég nyűgös, és szinte egy lépésre se mehetek tőle, mert mindenen sírva fakad. Remélem laasan helyre áll a kis lelke is, és feldolgozza az elválást.
Nekünk is mondták, hogy majd csak drasztikusan fog menni a leszoktatás, egyszer ki is próbáltunk. Miután Dóri háromnegyed óra örjéngés után a fejét kezdte a falba verni, inkább lemondtam róla, és hagytam szép lassan magától szokjon le róla. Jobb ez így mindenkinek.
Végül is bő egy hete van, hogy délben nem szopizik már, és tegnap már este se kérte.
Én végül is örülnék, ha ez most ilyen símán menne, de ha nagyon kérné, akkor adnék neki újra cicit, és próbálkoznánk tovább.
Katus!
Milyen az élet négyesben, alakul már a napirendetek?