Új privát üzeneted érkezett!

Timi!
Sterimar? És grat a szunyához. Dániel 2 hete minden hajnalban 5 óra körül kéri a kaját (nem kell cumi, üvölt) és vagy visszaalszik, vagy nem...
vovanda
 
 


Kata! Nagyon szépek a babák és a nagytesók is :) Nálunk is Gergő volt mindig is a nagyobb :)

Törpi! igen, hasonló a felállás (szó szerint :)) Gergő már sokkal régebb óta álldogál, óvatosabb is, még nem nagyon próbálta elengedni a rácsot, bár ő feláll úgy is, hogy csak támaszkodik, radiátorba, falba, mikor mi van kéznél. Gréti meg próbálja ellesni a technikát, de ő még kis gyakorlatlanka, esik is akkorákat, hogy csak na :roll: Én azt terveztem, hogy később a fontosabb dolgkat elkerítem a karám részeivel, csak még nem tudom, hogy hogy rögzítsem.

Akinek aktuális az etetőszék, sógornőmék (szintén ikresek :)) most ilyet találtak 18e Ft-ért:
http://www.pelikanbaba.hu/termek.php?t_id=10049
van több színben, ránézésre jónak tűnik, a babaszafariban is van, de ott 23e Ft, cserébe személyesen szemügyre vehető. A fenti linken meg 40e Ft fölött ingyenes a házhozszállítás. Azt mondjuk nem értem, miért 6 hónaptól jó, hiszen állítható a szék.



Kép

 
 


Vanda, de hogy lehet megoldni 3 gyerekkel, hogy feküdj pár napot? :shock: Gyomrod mitől készült ki?
Ha nekem 5-kor kelnek (és általában akkor), már én sem szórakozom cumival, sajnos az enyimeknek sem kell az túl sokáig, max 10-20percet kapnék, így azonnal megkapják a kajájukat és folytatódik fél8-ig a szunya. Míra a kiságyában, Emma köztünk :? (őt nem mindig bírjuk visszaaltatni, köztünk meg valahogy elszunnyad)
Bébicsősz story :o

Timi, gartula a lányaidhoz!!! Igazából erre már semmit nem tudok reagálni. Remélem nem igaz az a mondás, hogy mindenki olyan gyereket kap, amilyet megérdemel, mert akkor én sok rosszat követhettem el az éjszakák alatt :lol: :roll:

Mó, mi az, amit fontosnak gondolsz? Mit szeretnél elkeríteni pontosabban? Én amúgy arra gondoltam, hogy a falba fúrom be a két végét, aztán majd ha már nem kell, egy kis glett, meg javító festés, és a következő nagy lakásfestésig ez így jó is lesz.

Nyuszi, írd majd ám meg, mi lett az eredmény. Remélem tudnak segíteni Noéminek! Neked meg jobbulást! Én elég nehezen tűröm ezt a dögrovást, este már haldokoltam, az éjszakai etetés közben szintúgy, így apa jó fej volt, és még egy napot itthon maradt. Mikor kopik ez ki? Remélem hamarosan! Amúgy eddig szinte mindenki megúszta, most mi történt velünk? Már interneten keresztül is fertőzünk :roll: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 

 
 

Vanda: nem jó, nincs váladék, csak száraz és duzzadt nyálkahártya, de az nagyon. Sajna allergia és a hidegtől még rosszabb.

Ha 5-kor kelnek, akkor már én sem kísérletezek visszaaltatással kaja nélkül.

Törpi: dehogy is! Lehet, hogy a tieid most tombolják ki magukat, az enyémek meg majd kamaszkorban. Ha így lesz te százszor jobban jársz! :wink:

Jobbulást kicsiknek és nagyoknak!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kép Huncut
Kép
Kép Na, ez az igazi szerelem!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, tünemények! Hát igen, a lányos apák... :roll:

Lányok, Ranáról tud valaki? Nagyon eltűnt, remélem nincs semmi gond náluk :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi!
A gyomrom vélhetően a "rendszeres" táplálkozástól meg a napi 4-5 kávétól purcant ki. :D

Timi!
Édes, vigyorgósak!
vovanda
 
 


Timi,de édesek :D És hogy ki vannak gömbölyödve :lol:
Én Noémim cinkapanna,hozzátok képest meg főleg :lol:
Most rendeltem sinomarin orrsprayt a gyerekeknek,majd beszámolok róla,hogy milyen.Holnapra lesz.

Most kipróbáljuk a Humana tápot,hátha azért nem eszi Noémi a Bebát,mert nem szereti.Elkezdtem vizzel kínálgatni,azt tök jól issza.A dokinő azt mondta,ha nem jön be a másik táp sem,akkor tegyünk egy csipet kakaóport a tápba :roll:

Törpi,persze megírom majd az eredményt,én is remélem csak valami banális dolog.

Én is eléggé dögrováson,taknyolok,tüsszögök...

Mó,ne is emlegessétek,fogalmam sincs,mi lesz,ha már menni fognak :shock: Pedig várom nagyon,de inkább azt,amikor már ülnek,és úgy eljátszogatnak :lol: A járókát nagyon szeretik,de már egy pillanatra sem lehet otthagyni őket,mert egymásrafordulnak meg egyebek.A földön habtapin játszószőnyeg,de most nem igazán vannak el rajta.Meg arról is mindig a kövön kötnek ki,mert csak egy irányba forognak,így hamar lenn vannak róla.

Ja,még akartam írni,vettünk stodal szirupot.Valaki használta?
Meg oscillo...-ot is,akkor egy fél ampullát oldak fel egy kis vízben,és úgy adjam?És mehet homeósból többféle is egyszerre?Értem ez alatt,hogy kapnak stodált,oscillot,viburcol kúpot,meg chamomillát is.Ez nem gond?

Ranát próbáltam hívni,de nem vette fel...már én is hiányoltam,remélem minden okés velük.
Vendég
 


Nyuszi!
Stodal nekünk van itthon, nálam működik is, a kölköknél nem tudom, ugyanis olyan szörnyű íze van, hogy egyik sem hajlandó bevenni. :lol:
Homeós mehet több is együtt, én Rékának mindent a tápszerébe kutyulok, másképp nem veszi be.
vovanda
 
 


Nyulasz, én is Oscillo-t meg Chamomillát adok este a csajoknak egyszerre. De most már az Oscilloval leállok, mert 1-3 napig javasolja, mi meg már 5 napja szedjük. A Chamomillát meddig ajánlott?
Nekünk a felállás és az ülés egyszerre történt meg Míránál, kíváncsi vagyok Emmára. De most épp katasztrófa velük egyedül lenni, mert Emmára figyelni kell, ha feláll, mert akkorákat zúdul :shock: Gondoltam hagyom, majd megtanulja, de nem. Úgy sír, alig tudom megvigasztalni, így most felügyelhetek állandóan a járókában. Míra meg menne, vele azért kéne állandóan ott lenni. Na most ez egyszerre... és még mi lesz akkor, ha már Emma is menni akar? El sem akarom képzelni.
Vanda, ez nálatok hogyan ment?
Hát igen, egyre inkább érzékelem én is, egyre rendszertelenebben jutok kajához. Ha a csajok alszanak, minden más fontosabb dolgom van. Ha nem, akkor meg a fent írtak miatt többnyire velük vagyok. Már gondolkodom a szabad rablás elméleteden, csak még nem sikerült átgondolnom, mit hova helyezzek biztonságba, na meg apát is meg kell győznöm, ami a nagyobb feladat. Nekünk elég nagy a ház, lépcső is van...., valamilyen korlátot azért szabni kell nekik, na de hol?

Apa most jött be röhögve, felismerni vélte Emma hangjában a Menőmanót :lol: :lol: :lol: De szerintem ezt csak a nátha teszi, amúgy nem olyan :roll:

Mennem kell, Emma tutul, gondolom megint eltanyált :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nyuszi, amúgy boldog hathó fordulót, tegnap elmaradtam. Már fél évesek!!!! :shock: :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi!
Dani 8, Réka 9 hónaposan állt fel. És Réka csapott óriási cirkuszt, ha esett. Átmeneti, ha már stabilabban áll, akkor szűnni fog. Meg előbb-utóbb rájön, hogy nincs itt a világvége... :D
A lépcsőre tudtok rácsot venni, azt mindenképp érdemes lezárni. Párodat meg küldd hozzám, majd én meggyőzöm. :lol:

Menőmanó: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vovanda
 
 


Sziasztok,

Timi! Gyönyörűszépek :)

Nyulasz! Simán tűrik egymást. Nálunk Gergő a buldózer, Gréti hátán meg kb. fát lehetne vágni, ma amikor bementem hozzájuk, Gergő éppen letottyant............... Gréti hátára (hasonfeküdt a lány éppen, vmit nézegetett). Meg se nyikkant :) Én akkor vagyok frászban, amikor egymás hegyén-hátán állnak (mert a kiscsaj állandóan "fut" Gergő után :wink: ), mert gondolom, Gergő nem tudja tudatosan, hogy Gréti még bizonytalanabb és mi van, ha elindul felé és keresztül akar rajta menni (mint ahogy négykézláb meg is teszi, de abból sose volt gond)
Pont kakaóport? Még ha vmi édeset mondott volna, cukor, mittomén...

Törpi! Míra menne, mármint kapaszkodás nélkül? Nálunk kapaszkodva mindketten mennek, de ahhoz én nem kellek. Nem is nagyon szeretek hozzájuk bemenni a karámba túl sűrűn, mert akkor én vagyok az élő mászóka rögtön, amitől megint parázok (egyik elölről, másik hátulról mászik/támaszkodik rám, most akkor merre dőljek?)
Elkeríteni én virágállványt gondoltam, nehogy magukra borogassák, jó lenne a tv/erősítő/dvd közelébe is vmit tenni (múltkor kiraktuk őket "szabadrablásra", Gergő egy pillanat alatt felhangosította az erősítőt :D biztos nem hallotta eléggé a meseovit), de oda a karám nem jó, mert akkor mi se látjuk a tv-t (ha-ha, mintha egyébként néznénk), és igen, lépcsőnk nekünk is van, de szerintem oda venni kell vmit külön, a karám erre nem alkalmas.
Ja, párom se lelkesedik, neki az a baja, hogy ne legyen már az egész ház egy játszótér, ebben meg azért van valami. De tény, hogy szép karám, nagy karám, de ezt is mindjárt kinövik.



Kép

 
 


Ja igen, kicsit morcos vagyok. Ugye én Szegeden szültem, és másnap Grétit átvitték a Női Klinikáról a Gyerekkórházba. Ma kaptam (pontosabban Gréti szülei kaptak) egy 1% kérő levelet a szegedi koraszülött mentősöktől, ami nyilván formalevél volt, mindenesetre azzal indult, hogy ők az én életveszélyes állapotban levő gyerekemet (aki a szállítás előtt pólyában stb. volt, soha nem volt szüksége légzéssegítségre pl.) milyen baromi gyorsan a megfelelő ellátás helyére szállították, de hát ugye a működésükhöz kellenek az adományok etc. Biztos nagyon keményen és jól is dolgoznak, és biztos sokakra illik is az ő levelük, de szerintem akkor sem ezt és így kellene megfogalmazni :?



Kép

 
 


Sziasztok!
Babák csodaszépek :wink:
Betegek gyógyuljanak továbbra is :wink:
És még 1 Csajos esernyökocsi :)
http://www.teszvesz.hu/item917034510_ha ... kocsi.html
ikresen van, amig nincs licit kikiáltási áron vihetö, ua mint az esprit, igaz Vanda? :wink:
és még mindig nem ismerem az eladót :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Sziasztok!
kösz a hiányolást. Hát tényleg nincs minden rendben, de azért ne aggódjatok, soha rosszabbat!.... Majd mesélek, most kicsit át vagyok repedve (úgy látom, mindneki... Bár csak átfutottam ezt az oldalt...).

Addig is teszek képet (tegnapi):


Kép


Nyulaszkám, mea culpa, most nézem, hívtál. Az is igaz, h a telóm rezgősre van állítva, és ált. a másik szobában van... :oops: :oops: Ne hari.
:oops: :oops: :oops:

Mindenkinek puszi! (Hát szijjja Babusok! :wink: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Sziasztok!

Csatlakozunk betegeskedők táborához :( Ma délután Johanna belázasodott, bár hősiesen bírja, csak némiképp hisztisebb, de a rosszalkodás az megy :?

Rana: remélem semmi komoly. Nagyon titokzatos vagy. Kiváncsi vagyok a részletekre.

Reunion: remélem nálatok sincs semmi. Néha Bálint is szokott furán krákogni, de bízok benne, hogy kap levegőt rendesen, főleg mert van légzésfigyelőnk, de jobbára a mi ágyunkban alszanak :oops:

babók nagyon helyesek :D

Na aludni is kéne valamit!

Cupp

Kata
labkat
 
 


Köszönöm a homeós infókat.A chamomillát én sem tudom meddig lehet. :roll:

Stodált megeszik.

Mó,biztos szerencsétek volt,és a legtöbb baba akit szállítanak,sokkal rosszabb állapotban van.Azért elhiszem,hogy rosszul esett.
Ja,nescquik kakaóra gondolt :lol:

Kata,jobbulást!És reméljük nem kapja el mindenki....mint nálunk :evil: Pihiszék megjött?

Rana,mia az a "mea culpa"? :shock: És mi nincs rendben?Most itthagytál minket aggódni?Remélem semmi komoly.
Csajok édesek :D ki kicsoda?Látom nálatok is nagy komolyság van,ha fotózni akarsz :lol:

Törpi,na ja,én is ettől tartok,hogy ketten hatfelé,és sosem vagy elég gyors :lol: és köszi :D

Valaki használt nasivin sanftot,ami csecsemőknek 1 éves korig van orrcsepp?Ezt mikor kell?Porszívózás elött,vagy után?
Vendég
 


Babusok,nektek milyen esernyőkocsi van?
Vendég
 


Nyulasz: orrcseppet mindíg porszívózás után, nekünk csak estére mondta a doki. Utólag boldog fél évet! (amilyen vaksi vagyok, csak most vettem észre)

Rana: remélem semmi komoly gond nincs! Édesek a lányok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz: ua amit Timi írt, porszi után és csak estére a nasivin mert szárít, mi homeos orrcseppet nyomunk ha kell az is fujos, gyorsan megnézem a nevét...EUPHORBIUM ezt is porszi után és napközben mehet, sztem rá van irva hányszor, sima gyogyszertárban is lehet kapni
ja és esprit van
nálunk is volt egy idö, h nem nagyon ették a tápot, de délutántól meg kellett ugye, mi is kiprobáltuk a többi kaphatot (na az se ment mondanom se kell), aztán egyszercsak megint ették, nekünk milupa jött be
Rana: én is remélem nincs nagy baj :wink: cukiCsajok :wink:
Labkat: jobbulást felétek is :wink:
Törpilla: hamar megtanulják hogy nem esnek el, persze az elején többet esnek :wink: meglátod pár hét és tökélyre fejlesztik ezt is :wink:
Timi: édibabók nagyon :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyuszi!
A "mae culpa" a bocsánat latin megfelelője... :D
vovanda
 
 


Szia!

Jobbulást Mindenkinek! A babaképeket végig futottam: csodaszépek. Sajna nincs időm visszaolvasni, mert egy mókuskerékben élek, de most már igyekszem legalább képben maradni.
Itthon vagyunk hétfő óta és ez nagyon szuper. Anyukám itt van és főz, mos és csinálja nekem a szoptatós teát és tegnap éjjel Ő aludt a lányokkal, mert én már 3 hete nem aludtam. Hát őszintén szólva jót tett. A lányok jól vannak, bár Lilla mintha náthás lenne egy kicsit, de tegnap megnézte a gyerekorvos és nem talált semmi aggasztót. Majd írok egy "visszaemlékezést", ha valakit érdekel elküldöm priviben (mivel nem akarom evvel kitölteni az oldalt:-))).

Kép
tigriske1978
 
 


Tigriske!
Kialakul minden, meglátod!
Szuper, hogy otthon vagytok. Sztori jöhet, de szerintem nem baj, ha itt töltöd vele az oldalt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vovanda 2012.07.19 20:17-kor.
vovanda
 
 


Tigriske: nagyszerű, hogy otthon vagytok! Ügyes vagy te, meglátod, minden menni fog szépen! :wink: És szerintem is rakd ide a beszámolót!

Vanda: annyira aranyosak! Szegény Dani milyen pöttyös volt!

Mi most voltunk 3 hós státuszon a védőnőnél.
Hanga 56 cm és 5590g, Alexa 54 cm és 5230g. Védőnő szerint Hangára nem árt, ha figyelek, mert pillanatok alatt át fog fordulni. :shock:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babusok,köszi,pont ezt a homeóst vettem ma,meg vettem nasivin nacit,abból nem jön olyan veszettül mint a sterimárból,jobban is bírták,ez is pumpás.Ez megy porszívózás elött,utána meg a homeós pumpás.Kezdek képben lenni :lol:
Mi milupával kezdtünk,és pont Noémi nemevése miat váltottunk bebára.De a humána sem csúszik jobban.A víz viszont igen :shock: Csak félek,hogy az meg végképp az evés rovására megy,de most egyenlőre örülök,hogy több folyadék megy be.

Timi,szép egyformák a csajok :D Nálunk lassan 2.5 kiló lesz a külömbség :lol:

Tigriske,tényleg,már otthon?Ez nagyon gyorsan ment.És én is nagyon kiváncsi vagyok,szerintem is ide rakd a beszámolót :D Szuper,hogy anyukád tud segíteni...gondolom elkél.

Vanda,köszi a fordítást :oops: remélem nem az alapinteligencia része ezt tudni :oops: :lol: Édesek a skacok nagyon!

Vettem ma csőrös poharat a dm-ben,azt írja 6 hós kórtól...mi azt már jó rég betöltöttük :lol: szerintetek mikortól próbáljam?Mehet már?

...na,megyek,pelenkázás,etetés...Tigriske,milyen mókuskerékről beszélsz? :lol:
Vendég
 


Vanda, gyönyörűek a gyerkőcök! Én nagyon lányos vagyok, Rékáért teljesen oda vagyok :roll:
Mióta tudnak egyedül inni? :shock: Mint a nagyok! Nekem Míra egyszer produkálta ezt, akkor is csak úgy, hogy bedőlt a hason lévő Emma lába közé, a popsiját használta párnának. :lol:
Amúgy kérdezni is akartam, ismertek olyan cumisüveget, ami gyerekzáras? Mert az én szemfényvesztőm pikk-pakk lecsavarja a MAM-os és az Aventos tetejét is, aztán már csuron vizes is az üveg teljes tartalmától :? Így nem adhatom a kezébe, de akkor sosem tanul meg egyedül inni :?

Nyuszi, ez az orrcseppezés nekünk is mumus, a porszívózásról nem is beszélek. Mint a kismalac, úgy visít Emma. Pedig ami kijön belőle :shock: Nem hiszem el, hogy nem jobb neki :x A csőrös pohárból úgy folyik a cucc, hogy az enyémek majd' bele fulladnak. Bár én a sima cumit is a cumisüvegen csak kettesig növeltem :oops: Lehet, hogy ez a baj.

Timi, 3 hósan átfordul? Mi lesz a lányodból? Extrém sportot tuti fog űzni? lol: :oops:

Babusok, ja, Míra két-három esés után megtanulta, Emmának egy kicsit lassabban megy, de ma már egész ügyes volt ő is. Igazad lesz, hamar túlleszünk a veszélyes időszakon. Aztán majd jön a menés... :shock:

Kata, jobbulást Nektek is, talán nem megy végig az egész családon Nálatok.

Reunion, sikerült beszerezni a légzésfigyelőt? Minden okés a gyerkőcökkel?

Rana, nagyon kis komolyak a csajok, tényleg. De nagyon szépek! Most aztán mindannyian aggódunk rendesen. Ha publikus, azért írd meg nekünk, ha nem, meg szorítunk tudatlanul is!

Tigriske, akkor átkeresztelhetünk Mókuskának? :lol: Bocsi, tudom, iszonyú nehéz lehet. Illetve nem tudom. Nekem a kettő is kicsit sok sokszor, bele sem merek gondolni a háromba. Jó hogy anyud ott van, használd ki, ha néhány éjszakát így át tudsz aludni. És csak csatlakozni tudok azokhoz, akik kíváncsiak a történetetekre!

Mó, nekem Emma volt az, aki birka türelemmel tűrte Míra randalírozását. Egészen mostanáig :? Már kezdek kétségbe esni, mi lesz velem, ha egy nyugodt és egy hisztis csaj helyett két vinnyogóm lesz :shock: Karám dologban én sem tudok okos lenni, pedig nap mint nap jár rajta az agyam. Apa meggyőzését meg Vandára bízom :lol: :lol: :lol: Már csak egy akadály van, a távolság :lol: Ha játszótér, akkor játszótér. Más is tud úgy élni. Vendég nem jön hozzánk, max a lányok miatt, ha meg mégis, tudja, mi a szitu. Én vagyok egész nap itthon, én hallgatom a lányok sírását, ha utánam ácsingóznak. Valamit ki KELL találni! Ha megjött az ihlet, szólok :)
Míra amúgy nem megy, csak néha eszébe jut, hogy mi lenne, ha nem kapaszkodna egy kicsit. Ilyenkor mindent elenged, én meg lesegetek, mi lesz ebből :roll: De pár másodperc után újra nyúl a kapaszkodóért. Ügyes a csaj, de azért annyira mégsem :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi,én a dm-es babylove poharat vettem,ebből nem jön annyira szerintem,bár nem próbáltam.Csöpögésmentes,puha szilikonos fej,na majd kiderül.

én is a lakáson gondolkodom egész nap,hogy mit-hogyan :?
Vendég
 


Törpi: na, gondolhatod hogy néztem, amikor azt kérdezte, hogy átfordulnak-e már? :shock: tény, hogy Hanga hanyatt fekve nagyon tekeredik és néha már-már az oldalára sikerül fordulni, csak a saját kezétől nem tud még átbillenni. Azért remélem nem nagyon fog extrémkedni, bár a dobálózást bírja, Alexa meg még vigyorog is, ha röptetve van.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi!
Nyugi, engem egy évig kínoztak a latinnal az egyetemen... :D

Törpi!
Komolyabban 1-2 hónapja önállóak. Amikor már kiürült az üveg (vagy csak kevés volt benne) odaadtam, meg ők maguk is elkezdték követelni és lassan önállósodtak. Persze azért mi is ott vagyunk, figyelünk, ha fáradtak, segítünk.
tegnap Dani is szétlocsolt egy üveg vizet. Nem tudom, hogy csavarta le.
vovanda
 
 


Nyuszi, nem az a baj, hogy csöpög, hanem hogy az üvegről letekeri a cumis részt. Tudom, hihetetlen, de Míra képes erre. Magához szorítja, és addig tekeri az alját és a tetejét két irányba, míg lecsavarodik, és rázuttyan a tartalom. De ha tesztelted a babylove-os dolgot, akkor referálj :lol: , mert nekem Aventos van, és még csak bekapni sem hajlandó Míra. :?

Timi, sajnállak, de szerintem a Te lányaid lesznek a Rippel nővérek :lol: :lol: :lol: Itt a böjtje az átaludt éjszakáknak :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Vanda, nagyon ügyesek! Már hat hónapos korukban is küldtél egy képet, ahol Dani épp Réka vacsiját akarta levadászni, már akkor is ámultam, mennyire ügyesek. Hát, akkor Dani is egy szemfényvesztő lesz :lol: Akárcsak Mó Gergője. Nálunk akkor Míra a fiú? :shock:

Rakok pár képet

Kép Emmám

Kép Az apjukkal bármit megtehetnek

Kép Ma reggel így fogadtak

Kép Rosszaságok

Kép Míra a helyi sajtóból művelődik
törpilla812
 
 


Vki esprit??? :lol:
http://www.expressz.hu/baba-gyerek/baba ... -18809009/
azért szóljatok, hogy ne rakjak mert már Mindenkinek van :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi: nagyon édik és ügyik Csajszikáid :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Sziasztok

néha szoktam zugolvasni, de a képeket mindig megnézem :)
És most is megállapíthatom, hogy GYÖNYÖRŰ mindenki! :)

Törpilla, Ti hol laktok hogy Vas Népéből műveldtök?

Zs.

zsuzska80
Szombathely
 
 


Törpi: de édes rosszcsontok! :D

Hogy én milyen bosszús vagyok! :twisted: Ma korán reggel keltettem a lányokat, mert mentünk oltásra és párom így nem késett sokat a munkából. Mi fogadott a tanácsadó ajtaján??? Fogadjunk kitaláljátok, de azért kiírom magamból. 11-én a gyerekorvosunk tanácsadása elmarad. Ráadásul nem a mi falunkban van, hanem a szomszéd városban. Hazafelé páromat kiraktam dolgozni és élmény volt hazavezetni, mert nálunk csupa hó minden és esik az ónoseső. Tiszta koripálya. Így a postára sem tudtam bemenni hazafelé, mert még nem volt nyitva, mehetek vissza, de ahhoz szereznem kell 15 percre egy bébicsőszt. :twisted: Ilyenkor úgy érzem, az egész napom el van cseszve és még álmos is vagyok de nagyon.
Na, befejezem a puffogást mára!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi:
Kép
ez tényleg annyira bosszantó :evil: :evil: :evil: de ügyi vagy és rendben hazaértetek :wink: én is utálok hóban vezetni :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babusok: köszi! Már nem is bosszankodok, Alexa itt dumál a karomban és vigyorog ezerrel. :D

Ismeri valaki a tejmentes tápszereket? Védőnő szerint arra kell váltanunk, mert a pöttyök nagyon kitartóak, valószínű, hogy a tápszertől. Én is fehérjeérzékeny vagyok, valószínű, hogy a lányok is. Ezért is jó lett volna ma találkozni a dokibácsival. Ja és koszmóra mit tudtok ajánlani? Sima étolaj és kefe?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi!
Nagyon vagányak a csajok. Újságot ezeknek nem lehet adni, mert széttépik...

Timi!
Koszmó: olaj, hagyd rajta fél órát (jól itasdt át, hogy tocsogjon, undorító :lol: ), dörzsi (kefével, pelussal, körömmel) majd hajmosás. És nem biztos, hogy mind lejön, pár nap múlva ismétlés.
Táp: nekem Balu ivott szójaalapú tápot, ha allergia gyanú van, akkor szerintem kérj beutalót gyerek-gasztroenterológiára.
vovanda
 
 


Szia Zsuzska :D

Timi,hát ez tényleg bosszantó :evil: legalább a védőnő szólhatott volna :? Azért két gyerekkel,és a nap is felborul,hát nem irigyellek.
Nem tudom milyen tápra gondoltak :roll: Csak ez a ha-st adjuk,de hogy ez nektek nem jó,vagy mi van helyette,gőzöm sincs.

Babusok,nem tudom akar-e most valaki esernyőkocsit :lol: de tavasszal mi akarunk,majd tuti neked szólok :D

Törpi,megzabálom a csajaidat :D hogy ki vannak pirosodva...vagy sminkeltek? :lol:
Tudom,hogy azt kérdezted van-e gyerekzáras,én arra írtam ezt,hogy nagyon folyik a tiétekből,és fuldokolnak tőle a lányok,erre írtam,hogy ebből nem jön annyira.Tegnap kipróbáltam,hát emberesen meg kell szívni,hogy jöjjön.Persze a tető szerintem nem akadály a csajaidnak :lol:

Vanda,ja,nekem nincs diplomám :oops: de legalűbb már nem vagyok szőke :lol:

Móni,jelentkezz,mi van veletek?

Tegnap esti fürdés:
Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Nyulasz: édipancsimanók :wink: aha, már látom ide kell a méretes pelusozó :wink:
remélem találsz tavasszal, majd segítek vadászni kocsit :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyuszi!
Cuki. Látom, ők is szeretnek fürdeni-.Enyémek újabban hármasban fürdenek (majd próbálok fotózni), tele van velük a kád. :D
vovanda
 
 


Babusok,bár ide is elférne,de nem ide akartam a nagyobb pelusozót,hanem a szobájukba.Na,egyenlőre nem lett,leragasztottuk leukoplaszttal :oops: :lol:
Tavasszal okés :D Én annak idején Ranának kutattam kocsi után :lol:

Vanda,szeretnek,bár Noémin ez nem látszik most,de csak a kamera miatt...nem könnyű vigyorgásra bírni ha fotózok.
Jó lehet hármasban,legalább egyszerre megvan mindenki :D
Balázs lassan kinövi a kiskádat :roll:

Ja,és nem tudom írtam-e,kukába a sterimárral,most amit vettem nasivin nacit,na attól nem sírnak.Tök jó.
Vendég
 


Vanda: köszi, akkor este koszmóvakarás lesz. Meg vettem Babe sampont nekik. Majdnem szívgörcsöt kaptam az árától.

Nyulasz: éééééééédes! Az enyémek is imádnak pancsolni, Alexa tegnap "egyedül" fürdött, apja elengedte, csak a kis arca volt kint a vízből, de ahogy forgolódott az is merült rendesen. Naná, hogy vigyorgott! :D
Védőnő nem tudhatta, mert ő itt van a faluban, viszont itt a felnőtt háziorvosok működnek gyerekorvosként is, ezért a szomszédos városba járunk rendes gyerekorvoshoz, mert nem akartam itteni kontárra bízni őket.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,ja,mi is babe koszmó elleni sampont használunk.Drága,de sokáig elég ám :wink:

Így már értem.Akkor védőnéni feketepontja visszavonva.

Szóval ti már egyedül fürdötök :lol:
Vendég
 


Nyuszi!
Nekünk nem is volt kiskád. Első perctől a nagyban nyumtuk. :D
vovanda
 
 


Szia Zsuzska, Szombathely mellett, Gencsen lakunk. Látom errefele Te is. A korosztály is hasonló, ha a 80 a születési éved jeleneti. De képről nem ugrasz be. Merrefelé laktok?
Látom, Neked már jó nagyok a gyerkőceid. Könnyebb vagy nehezebb most, hogy már ekkorák? Mire számíthatunk? :lol:

Timi, bosszantó. Én úúúúúúúúgy utálom azokat a napokat, amikor kizökkentik a csemetéket a megszokott ritmusukból. És most akkor mikor kell újra nyakatokba venni a világot? Alexát akkor érdemes lesz babaúszásra vinni. Ha jól emlékszem, Te írtad, hogy apával nagy vízimádók vagytok. Tán örökölte az egyik Rippel nővér is ezt :lol:

Vanda, ez csak a kezdeti stádium volt. Az újság sorsa meg volt pecsételve :wink: Miszlikben került a kandallóba :lol: :lol: :lol:
Fürdés hármasban? Hát feltétlenül kérünk képet! Lehet ott tömeg, mint Tigriske pocakjában. :roll:

Nyuszi, nem is olyan vékonyka Noncsi. Oké, nincs olyan jó húsban, mint Balázs, de egyáltalán nem lehet kórosan vékonynak nevezni. Vigyáz a vonalaira. Ő a 21. szászadi csaj.
Ja, és szerintem ugyanolyan csempénk van nekünk is, mint a Ti fürdőtökben. :wink:
Ja és természetesen a fotók kedvéért pirosítót dobunk fel a csajokkal :lol:

Épp panaszkodni akartam, de felébredtek a csajok. Szerencsétek van, ezt most megúsztátok :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: ugyen panaszkodj már! Ha hagynak! :D Jövő csütörtökön megyünk megint, csak sikerül már akkor megkapni az oltást! Igen, mindketten vizipókok vagyunk, úgy tűnik a lányok is! Már alig várom, hogy a nagykádban fürödjenek, na meg a babaúszást is! Tornáznom is kell ma, hogy felvehessek fürdőruhát, mire odajutunk! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, az abszolút bénaságom miatt van okom csak panaszkodni. Valahogy a délelőttök kiborítanak. 7, fél8-kor kelünk, és onnantól a fél11, 11-es alvásig kész sterssz vagyok már. Nincsenek meg tutulás nélkül. Ha kaját adok nekik, tök keveset esznek, ha korábban viszem őket aludni, lesegetnek ki a nagy szemeikkel a babakocsiból és nem alszanak, max 20 perc tologatás után. Persze mindeközben nehezen tűrik, amíg csinálom a kajájukat (mert persze mindig friss gyümit kapnak), amíg kitisztítom a kandallót és begyújtok (ma harmadszorra sikerült, ami nagggyon kiakasztott, nem szoktam ekkora looser lenni). Csak akkor maradnak el, ha velük vagyok. De hát ez képtelenség, különben egész délelőtt pizsiben rohangálhatnék, kaját nem kapnának és megfagynánk. Na, mára csak ennyi volt a bajom. De tetőzött a rosszkedv. Valamit rosszul csinálhatok, csak még nem fejtettem meg, hogy mit. Mellesleg Míra foga jönni akar, de nem tud kibújni, az egész ínye be van dagadva, ki van fehéredve, és csak sír, sír, sír...
Az éjszakákról inkább most már nem is. :x
BOCS! Kicsit talán jobban vagyok. Csak ettől még nem oldottam meg a problémát. :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Szia Nyulasz! Cukik vagytok nagyon!!

Törpilla! mi szhelyen lakunk a Neumann sulinál :)

Gencsen? Otilía barátnőmet ismered? :)
sztem most nehezebb. de ez az én véleményem. Most már nem az van hogy ahova leteszed, ott is marad, hanem visszabeszél, és nem azt csinálja amit mondassz neki :)
de remélem túléljük ezt a dackorszakot is.
Te is 80-as vagy?

zsuzska80
Szombathely
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?