Vanda, gyönyörűek a gyerkőcök! Én nagyon lányos vagyok, Rékáért teljesen oda vagyok
Mióta tudnak egyedül inni?
Mint a nagyok! Nekem Míra egyszer produkálta ezt, akkor is csak úgy, hogy bedőlt a hason lévő Emma lába közé, a popsiját használta párnának.
Amúgy kérdezni is akartam, ismertek olyan cumisüveget, ami gyerekzáras? Mert az én szemfényvesztőm pikk-pakk lecsavarja a MAM-os és az Aventos tetejét is, aztán már csuron vizes is az üveg teljes tartalmától
Így nem adhatom a kezébe, de akkor sosem tanul meg egyedül inni
Nyuszi, ez az orrcseppezés nekünk is mumus, a porszívózásról nem is beszélek. Mint a kismalac, úgy visít Emma. Pedig ami kijön belőle
Nem hiszem el, hogy nem jobb neki
A csőrös pohárból úgy folyik a cucc, hogy az enyémek majd' bele fulladnak. Bár én a sima cumit is a cumisüvegen csak kettesig növeltem
Lehet, hogy ez a baj.
Timi, 3 hósan átfordul? Mi lesz a lányodból? Extrém sportot tuti fog űzni? lol:
Babusok, ja, Míra két-három esés után megtanulta, Emmának egy kicsit lassabban megy, de ma már egész ügyes volt ő is. Igazad lesz, hamar túlleszünk a veszélyes időszakon. Aztán majd jön a menés...
Kata, jobbulást Nektek is, talán nem megy végig az egész családon Nálatok.
Reunion, sikerült beszerezni a légzésfigyelőt? Minden okés a gyerkőcökkel?
Rana, nagyon kis komolyak a csajok, tényleg. De nagyon szépek! Most aztán mindannyian aggódunk rendesen. Ha publikus, azért írd meg nekünk, ha nem, meg szorítunk tudatlanul is!
Tigriske, akkor átkeresztelhetünk Mókuskának?
Bocsi, tudom, iszonyú nehéz lehet. Illetve nem tudom. Nekem a kettő is kicsit sok sokszor, bele sem merek gondolni a háromba. Jó hogy anyud ott van, használd ki, ha néhány éjszakát így át tudsz aludni. És csak csatlakozni tudok azokhoz, akik kíváncsiak a történetetekre!
Mó, nekem Emma volt az, aki birka türelemmel tűrte Míra randalírozását. Egészen mostanáig
Már kezdek kétségbe esni, mi lesz velem, ha egy nyugodt és egy hisztis csaj helyett két vinnyogóm lesz
Karám dologban én sem tudok okos lenni, pedig nap mint nap jár rajta az agyam. Apa meggyőzését meg Vandára bízom
Már csak egy akadály van, a távolság
Ha játszótér, akkor játszótér. Más is tud úgy élni. Vendég nem jön hozzánk, max a lányok miatt, ha meg mégis, tudja, mi a szitu. Én vagyok egész nap itthon, én hallgatom a lányok sírását, ha utánam ácsingóznak. Valamit ki KELL találni! Ha megjött az ihlet, szólok
Míra amúgy nem megy, csak néha eszébe jut, hogy mi lenne, ha nem kapaszkodna egy kicsit. Ilyenkor mindent elenged, én meg lesegetek, mi lesz ebből
De pár másodperc után újra nyúl a kapaszkodóért. Ügyes a csaj, de azért annyira mégsem