Helló Lányok!
Már jobb egy fokkal, a délelött gázos volt, de már jobban vagyunk
Sofka!
Remélem nem gond, hogy nem mentünk, de a turizás attól függetlenül érdekelne, ha valamikor a
közeljövöben neked is jó lenne. (ide irhatsz, hogy merre laktok, mert ez még mindig rejtély a
számomra
recuska@freemail.hu)
Norka!
Nálunk is kitakarózás van és mint TOffiéknál a nagy takaró sem ad megoldást.
(betekeredés-mozgásképtelenség-ordítás) Ezért van meleg bélelt plüsshálózsák, hosszú ujjú
body+zokni.
Evés: nyugi Ilang sem eszik magában, csak kézzel amolyan ösemberesen, ez néha vicces, néha
dühítö. Ha sietünk én etetem, ha nem próbálkozhat. Az evöeszközöket egyenlöre még kajának nézi, mert folyton rágcsálja öket
Csütörtökre még térjünk vissza, hogy hogy legyen, jó???
Dé!
Isten hozott újra!
OFF! Holnap du./este okés, eljössz értem?
Képek klasszak!
Nadine!
Hát milyen sültbolond emberek vannak? Mintha nem volna mindegy, hogy milyen nemü lesz a baba?!
És különben is köze hozzá??
Szerintem legközelebb finoman hárítsd a mami megjegyzését
Zulu!
Hú ez az ovi-bölcsi dolog jól hangzik, csak tényleg elsöre furi volt, hogy milyen messzi van az
töletek. Szegény Maca biztos fura lesz neki Malac nélkül...
Tényleg terveztek még kistesót??
Jó, hogy meggyógyultak tájfunkáid
Toffi!
Szandinak még mindig teccik a suli? Szerelem?
Szerintem a tulaj maga sem tudja mitöl parázik, mert nincs igazán jelentösége annak, hogy hova
vagy bejelentve. Max. a szociális juttatások esetében, de neki ebböl aztán semmi kára nem
származik. Ki érti ezt? Ha Apukám ott lakna még a Latabárban, mondanám, hogy jelentkezzetek be hozzánk, de már elköltözött
Momo!
Légtornász
Ezen nagyon jót derültem
Húhh, megy neked a drukk, meg minden, meg aztán sikerüljön a csajokat idöben lepasszolni
Aludj nagyokat, ha a csajszik engedik
Zsuzsó!
Édesek a lányok a képen!
Milyen nagy már Abigél!
Nem úgy tünik mintha bántaná Dana a picit, de biztos igazad van. Azárt nem lehet könnyü rendet
tenni köztük!
És mi lesz késöbb!!
Elli!
Kevin nagyon férfias(
), márha lehet ilyet mondani anélkül, hogy pedofilnak ne tituláljatok
Ja, akartam írni, hogy a kép Apa-fiúról nagyon csúcs!!!
Kukiméret tényleg már ilyen korban téma???? Nem gondoltam volna, még jó, hogy a kislányoknak
nem nézik idejekorán a cicijüket
Suli: nahát Apacuka nem támogatja??? Aztán miért? Én járok fösulira, bár mióta Ilang megvan
hanyagoltam, most újra bele kéne húznom, de azt sem tudom, hogy kezdejk hozzá:....ötletek???
A sulit már felhívtam, van új órarendem is
Kezdetnek jó??
Nelli!
Nagyon ügyi Domcsi! Nem tudsz képet felrakni néha-néha a lányokról?
Fogacska
Utólag is gratula a házassági évfordulótokhoz!
Anyós
GOmbóc!
A sörözésben benne vagyok, remélem mostmár abbahagyjuk a taknyadzást,a hasmenést, meg a
hasonlókat
Tényleg, ahogy Elli is kérdezte, ez du-i program, vagy esti? Gyerekes, vagy
gyerekmentes?? Beszéljük meg mert Apát be kell szervezni nurse-nek
Zsombi egyébként jobban van már?
Andi!
Szegénykém!
Ha kell megvárunk a sörözéssel! Kitartás!
Ez jó jel
Nem írtad, Dani meggyógyult?
Beu!
A kispasi meglesö
Urszila!
Kutyus!
Elökerült már? Szegény ebek ilyenkor nagyon meg tudnak ilyedni
Csíkosodási vírus jó
Angi!
Teszek majd fel képet az elkészült müvekröl csak még gépet kell szereznem, mert az nekünk még
nincs
Sebaj, talán nemsokára lesz az is!
Képzeljétek ma volt a házassági évfordulónk. Hozott nekem Apacuka, csupa finomságot
(fánk, turórudi, csoki, nyam-nyam)
Na lassan megyek aludni, mert közel 1 órája írom ezt a hozzászólást és már leragad a szemem.
A tördelésért bocsi, a notepad-ból másoltam át és már nem volt energiám szerkesztgetni.
Mindenkinek jó 8!
Pussz
Tündér