Sziasztok!
Linácska:
Levi tényleg egy aranyos kisfickó, ahogy a pólója is írja
2,5 dl kiskanállal:
Viszont pohárból mehetne, nem?
Bori:
Ebből is látszik, hogy Betti milyen ügyes nagylány már. De ezt meg is szerettem volna kérdezni tőletek, lányok, hogy aki még szoptat, és a babaája átaludja az éjszakát, az mit csinál a melleivel közben?
Merthogy tőlem kb. minden ismerős már Dani 1 hónapos kora óta azt kérdezgeti, hogy átalussza-e már az éjszakát, és én meg mindig azt gondolom, hogy még csak az kéne, kelhetnék éjszaka fejni... Annál azért a szopi sokkal kellemesebb...
Dani sajnos kb. egy hete nagyon rosszul alszik el: óriási sírással, és MINDIG karban, holott előtte már nagyon szépen rászokott arra, hoyg a kiságyában alszik, én meg simogatom. Most meg közvetlenül az elalvsá előtt ölbe kell vennem (ilyenkor törökülésben ülök a mi ágyunk és az ő ágya határán), és cumi, és úgy alszik el.
Szintén egy hete rászokott arra is, hoyg kb. másfél órával az esti elalvás után felébred, és nagyon-nagyon sír. Mégpedig kétszer ébred ilyenkor, negyedóra különbséggel. Néha elég, ha csak ölbe veszem, és megszeretgetem, de többnyire csak úgy alszik vissza, hogy karban ringatom, Dentinox, majd cumi.
Nem tudom, a foga-e, de nagyon keservesen sír ilyenkor. Az egész visszaaltatás nem több, mint 3-4 perc, de nagyon sajnálom. És mindegy, mit csinálok az első ébredésnél, 15 perc múlva jön a második..
Most elkezdtem, hoyg ilyenkor szopi van, tehát az eddigi 7-fél 8 körüli utolsó szopi után van még egy 10 körül is. Így kb. éjjel 4-kor kér újra enni. De jobban szerettem a régi verziót, amikor még nem riadt fel folyton, akkor éjjel 1-2 körül evett egyszer, és aztán legközelebb reggel 6 körül...
Na, megsült a tök, mindjárt megyek és pürésítem.
Nem tudom már ki ajánlotta a fokhagymanyomót az almára, de nagyon bejött, még a nyers almánál is, köszi a tanácsot!
A legutóbbi szopinál lefejtem egy kis plusz tejet kézzel, hogy legyen mivel higítanom a tököt most.
Viszont az a kérdésem, hogy ti ezt szobahőn adjátok? Vagy melegítitek?
És aki lefagyasztja: hogyan olvasztja ki?? Mikró? Vízfürdő? Én most azt hiszem, vízfürdőzni fogom az anyatejet, mert 2 órája a hűtőben van..
Ádibaba: sajnálom, hogy Ádám ilyen nehéz időket él meg a kistesó miatt. Esetleg gyerekpszichológuson gondolkoztatok?
Bori: Mo-n is vannak nagyon jó iskolák, csak megfelelőt kell választani Bettinek! Én is eléggé így érzem a külföld-dolgot, mint Te, ha rajtam múlott volna, soha nem költözöm el... De muszáj volt a férjem munkája miatt, mert az ő szakmájában a külföldön töltött néhány év egyszerűen elvárás. De nagyon vágyunk haza, és remélnykedünk, hogy 2-3 év múlva már haza tudunk menni. De ez sajna azon múlik, hogy mikor kap otthon megfelelő munkát.. Engem visszavárnának a klinikára, de hát nyilván nem örökké...
Szóval jó lenne hamar menni..