Sziasztok!
Jó, sűrű volt a hétvége......
Nóci, Boldog Szülinapot!
Megértem a bánatod, én úgy szeretem a kiskutyámat, hogy az mások szerint nem normális. De ez engem meg nem érdekel, mármint hogy mások mit gondolnak.
Régen írtam, visszaolvastalak ám titeket.
Kati, hogy vagytok?Légyszi írd le nekem az elérhetőségét a centrumnak. Andrissal azt beszéltük, hogy áprilisra kérünk időpontot, addig meg a hátamat gyógyítgatjuk. Mennyivel kell előtte odacsörögni?
Itt kaptál el a fürdőben valamit?Mi is készülünk, mert ugye jó a hátamnak az úszás!De akkor már nem tudom, mert én amit el lehet kapni, azt tutira elkapom!
Beze, a Bata Enikő a közös ismerősünk, régen láttam már őt, annyit tudok, hogy Bábolnán, önkormányzati képviselő.
A hátam, javul, a gyulladást sikerült leküzdeni, holnap már megyek dolgozni, röntgenre 16-án, a másodikra, a reumatológiára meg március 5-én. Csúcs ez komolyan, ez nem olyan betegség, de ha valaki súlyos beteg, neki is ennyire sokat kell várnia. Erre azt mondja a háziorvos, hogy maradjak addig táppénzen. Mondtam neki, hogy az állásomat is féltem, nem úgy van az csak, hogy 2 hónapig itthon ülök.....
Fürti, anyukámék válásának én tulajdonképpen örülök, mert már régóta ugyan egy udvarban, de külön épületben éltek. Az én apám alkoholista, én nem is szeretem, soha nem beszélt velem, vagy ha igen üvöltött meg piszkált. Anya nevelt fel minket a tesómmal. Anya a házat nem akarta otthagyni neki, de most végre megtette, egy albérletben lakik az öcsémmel, és a házat sem tudja eladni, mert az a minek nevezzem nem egyezik bele. A válás 2 hét múlva jogerőre emelkedik, aztán indíthatunk egy újabb pert a vagyonmegosztás miatt. Soha nem lesz vége!
Csajok megyek, mert ma bekeretezett nap van!