Új privát üzeneted érkezett!

Tündérke, megértelek, én se szeretek itt lakni. :?

Dorka, teljesen egyetértek Bridgettel. Sok orvos sajnos alaptalanul húzza is az időt. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bridget! Én úgy olvastam, hogy joghurtba kell áztatni a tampont, vagy egy kis gombaölős krémmel kell bekenni, és úgy véd a fertőzésektől. Hát én nem tudom, nekem megint viszket. Tegnap voltunk a melegvízben, semmit sem csináltunk csak áztattuk magunkat apával és romantikáztuk. Tök jó volt. Lehet, összeszedtem valamit megint. Úgy utálom. Mire vége az éjszakás hétnek, és itthon van este - és kettesben vagyunk, gyerekek alszanak stb - arra tuti van mindig valami...
Szóval most kenegetem magam Canestennel.

Köszönöm a gyógypuszikat! Mivel a Lilla nagyon köhögött, Levente már jobban van, de köhög ő is - meg kell igazolás az oviba, hogy mehet - elvittem őket dokihoz. Levente hétfőn oviba mehet, Lillának azt mondta, hogy most szakad fel neki a cucc, meg melegnek érzi, ír neki antibiotikumot. Ne nem kezdtem el neki adni, megvárom, csak ha lázas lesz, akkor adom neki, nagyon félek már megint tiszta csalánkiütéslesz tőle. Ráadásul penicillin-félét irt (amoxicillint), amire elvileg allergiás (legalábbis a biorezonancia szerint), de ugye ez nem megalapozott orvosilag, penicillin allergiavizsgálatot meg csak nagyon indokolt esetben végeznek. Fasza. Na szóval, most várok, mi lesz. Egyenlőre nem lázas. Lekopogom. Viszont őrülten nyűgös.

Dorka! Én nem ajánlok neked itt Komáromban senkit. Én a Kaáliba jártam, de először is elküldenélek Pestre, ahol megcsinálják a hormontükröt, hogy kiderüljön, nincs e gond valamelyikkel. Aztán ezután lehet a következő lépésen gondolkodni. Ezenkívül kenetvétel és bacivizsgálatot mindenképpen csinálnék sűrűbben. Mivel a bacik is csúnya dolgot tudnak művelni. De ne szaladjunk előre, mindent egymás után kell csinálni, adja magát a szitu, ha tudod mi a helyzet.
Hogy miért Pestre? Egyrészt legközelebb Győrben a Kaáli van, de csak a saját betegeiknek csinálják a hormonvizsgálatot. Tatábnyán van még hormonvizsgálat, de nem mindegyik. Beszéltem a laborvezetővel még anno, mikor az új komáromi labort adták át, ott se csinálnak ilyet. Tehát marad pest. Ha érdekel megadom a címet, és fel tudod hívni őket. (pl. hogy mennyibe kerül)
Szóval ez ügyben semmiképpen sem nőgyógyásszal kezeltetném magam, mert egy csómó pénzed és időd elmegy, mindenképpen szakemberhez fordulnék, ahogy Bridget is írta. A nőgyógyász az nem meddőségi szakember, a meddőségi szakember meg nem vezet szülést, nem csinál terheskövetést. Szóval ezért.

Nocika! Hát te is jól belemásztál a betegségekbe. Lánynak mindig adjál Normafloort ilyenkor, hogy segítsége az immunrendszert, mikor beteg, meg te is szedjél mindenképpen bélflóravisszaállítót, mert az antibiotikum tönkreteszi a bélflórát. (Protexin Restore, vagy Bonolact, Normafloor)

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Beze
Latod csak eljott a 2010 Kitty is ekkorra tervezte a kezdest...en azt hittem az meg milyen messze van aztan tessek...a tavasz is minnya itt lesz :wink: Hat ugy legyen,hogy kovetsz :!: Bizom valami csodaban most :roll:

Kata
Nem tudom lehet...bar en azt ugy hallottam,hogy az a joghurtos mar eleve fertozesre van...most kepzeld el ha a joghurtos tamponnal belemegyek a vizbe :?: :? aaah nem hinnem mindenesetre jobb,mint a semmi... :wink: javulgassatok!!!! 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

 
 

Sziasztok!

Fürti
Kecskemét nincs közelebb, meg oda macerás eljutni, átszállás, stb. Itt a faluban rémes a buszközlekedés :? Párom meg nem tud szabit kérni, mert állandóan leépítések vannak náluk, már több mint egy éve, és eddig szerencsére megúszta...

Dorka
sajnálom, kitartást! Szuriktól majdcsak jobb lesz!
Anyukádnak is kitartást a váláshoz, az én szüleim is anno elváltak...
Még nem voltam teljes kivizsgáláson, mert ugye nem csinált egyik doki sem. Csak rákszűrés volt, meg kézi vizsgálat.
A c.gányoknak meg nincsenek ilyen bajaik, no meg annak sem, akinek csak úgy becsúszik :evil: Csak annak nem lesz babája, aki szeretne :evil: Most hétfőn is uh-ra csak c.gányok vártak, meg egy magyar nő, de ő nem terhes volt, hanem már régóta szeretne babát...

Nóci
jobbulást! Szegény Regi! :(

Bridget
mondtam én mindent a dokinak ,hogy mióta nem szedem a gyógyszert, miért nem szedem, mit szedtem eddig hogy megjöjjön, hányszor jött meg mióta nem szedem a fog. gátlót, szóval az égvilágon mindent. Az előző doki nem mondtam meg neki, mert azért leégetni nem akarom :roll:

Kati
szegény, elég kellemetlen lehet... Remélem, hamar kimászol belőle.

Csucsu, Zsu, Enis???
Vendég
 


Sziasztok!
Csináltam lh tesztet tegna de negativ lett amit elöre sejtettem is mert a 19 napon voltam.Majd a következö honapba ismétlem ha szükség lesz rá.
Sajnos képeket nem tudk feltölteni csak a barátnöm ö meg most éppen válofélbe van de megigárte átjön és megcsinálja.

Dorka
Nem irigyellek.Én is nagyon félek az injekciotol pedig az eü be dolgoztam 5 évig.gondolj arra ha tul leszel rajta mennyvel könnyebben tudsz majd mozogni meg vissza tudsz menni dolgozni is.

Noci
Mindent a vendégekér Elöre is boldog szülinapot Hány éves leszel
Jobbulást kivánok

Fürtöske
Képzeld el volt egy högyészi szobatársam.lehet hogy ismerted is .Hopp Anitának hivták.Szegényt csak hivták mert tavaly ismertelen okokbol meghalt.Te ott nevelkedtél Lehet hogy már találkoztunk is.

Kati
Jobbulást az egész családnak.

Bridget
Mi ujság a lap toppal Ki lehtet cserélni a képernyöjét
Hogy megy a jápán tanulás Mikor utaztok

Tündérke
Veled mi ujság van

Puszi mindenkinek
kriszti0406
 
 


Sziasztok :)

Nóci :? hát ez a fránya betegség!Már igazán elkerülhetne titeket.De ha nem voltál jó, miért mentetek ki a hóba :shock: Te jány!!!!!
Hogy vagytok ma?

Dorka :? sajnálom a válást, de hát ilyenkor bolondulnak meg az emberek?Hát már lehúztak jópár évet, ez nekem nagyon fura :? :(
Ki a közös ismerősünk?Ő az akit iwiwen is írtam?

Bri :? szerintem joghurtos tamponnal ner menj vizbe!Majd ha elmúlik piri...vagy csak óvod magad?Mosakodj meg előtte-utána valami jó intim mosakodóval. Egyébként a Gynevac neked be van adva?

Kriszti :? igen, ismertem az Anitát nagyon jól :( 2 kisgyereket hagyott ott. A szüleim révén sokan ismernek Hőgyészen, ők tanárok voltak, már nyugdíjasok.Ott tanitottak az általánosban.

Kitty :) igen, meddőségi szakemberhez kellene fordulnod, sima "mezei" nőgyógyász szerintem tényleg csak kisérletezik :evil:
Nem kerestél még itt a bneten a "szülészetek, kórházak"-on belül valami lakhelyedhez közelit?Ott a csajok talán tudnának segiteni is.
Vendég
 


Ja, Kitty, igen, a cigányok :evil: nekik minden sikerül, nem véletlenül, közelebb állnak az állatvilághoz.Ugye az állat meg primitívebb, mint az ember :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Bridget, ne is mondd, a január is olyan gyorsan elrepült. :shock:

Fürti, ez tetszett. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze
Januar...februar 28napos :shock: en nemreg voltam otthon de mar azon varialok mikor megyek haza a nyaron :lol:

Furti
Csak vedem magam...mikor megvolt kihagytam a vizierobikot azota meg fogigatlot szedek szal nincs piri :lol: csak azt nem szeretnem ha ez a viz felmenne :roll: Nincs beadva gynevac.

Kriszti
Miert lottel LH tesztet? :shock: lapitopit meglehet csinalni csak jo dragaban lesz mert nem lehet kapni utangyartott kepernyot legalabbis a most azt vettunk es valamiert nem passzol :twisted: szal a toshiba-hoz kell fordulni akik nem arulnak csak kepernyot hanem kicserelik neked potom 800$ korul :twisted: Japo suli megy eleg alap dolgokat tanulnak amit en mar tudok 8) Jovohet szerdan utazunk 8)

Kitty
Nem tok tobbet segiteni... :roll: En azt mondom ahova Pendi ment jo hely lehet hisz neki is kiderult a bibi :roll: a mai napig probalkozna ha nem unszoltuk volna menjen el dokihoz :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Fürtöske
Tudod mi van az anita gyerekeivel ki neveli öket most.Nagyon érdekelne mi van velük mert 4 évig szobatársak voltunk.

Beze
Most van a párom szekszárdon tanfolyamon.Ha nem egész nap lenne a tanfolyam akkor mi is elmentünk volna egy kicsit nosztalgiázni.Oda jártam a lilába.Ott vettük meg az összes babacuccot még a régi korállba.Voltam a mostaniba is az egy nagy határ szar.

Tündérke
Mi ujság veletek Találtál már munkát Szoritunk hogy minnél hamarabb rendezödjön az életetek.

Bridget
Akkor hamarosan kezdhetsz pakolni.Légysz küldjél képeket hogy legalább láthassuk milyen szép helyen jártok

Noci Kati
Jobban vagytok már
Puszi mindenkinek
kriszti0406
 
 


Sziasztok!

Ma már végül is jobban vagyok, de félek, hogy a fülem azért van bedugulva, mert ráhuzodik! Na ahoz nem fülne a fogam!

Fürti! Csak azért mentem ki a hóba, mert kívántam! Tudod nálam ez olyan mint a sex, ha nem kívánom nem megyek!!!!

Brid! Normafához ilyenkor szerintem ugyan úgy fel lehet menni mint nyáron csak kicsit taknyosabb csúszosabb az út, de mivel jár arra BKV így gondolom takaritják valamennyire az utakat!
Épp a minap beszéltük apával, hogy felmehetnénk, mert már rég jártunk arra azaz talán szeptemberben! És vannak fent azok a réteses büfék és már kilométerekről lehet érezni a frissen sült rétesek illatát!! Mellé forralt bor vagy tea egyszerüen tökéletes párositás!!!

Dorka! Hátad jobban van már???

A bulit lemondtam nincs semmi erőm készülödni meg jönnének pici babóval és nem kéne, hogy hármunk közül valakitől elkapjon valamit a kis Hanna baba! Meg még csak 3 hós úgy hogy jobbnak látom eltolni kicsit! Elvileg most kéne megkapja a manóm az uccsó oltást, de ez attol tartok lehetetlen! Mert még m indig sokat szívjuk a noziát azaz nem sokat mert már például éjszaka nem kell, de viszont nagon sok jön ki egy szívásnál neki!

Kriszti! Én vasárnap leszek 27. És a vendégekért igen mindent, de így lázasan nem nagyon van kedvem takaritani meg tele bacival kaját csinálni! De bepotolom hisz nagyon szeretek vendégeket fogadni!

Ja és egy rossz hir! nem tudom a régiek közül ki emlékszik rá, hogy van egy vadászgörényem! Nos sajna nem sokáig már! A helyzet az, hogy egy görény általában 8-10 évig él nos az enyém most töltötte a 8. életévét ami nagyon szép kor, de sajna 1 hét alatt olyan szinten lefogyott, hogy csak na max 10-15dkg ami nagyon kevés! Egy szépen kifejlett állat sulya 800 és ezer gramm környékén van! Nos Őt sajnos utoláérte az öregség és ugy tünik végelgyengülése van! 2009-ben elveszettem a cicámat és most elvesztem a kis görényemet! Nagyon sokat sírok! Mindig mikor elmegyek a házikoja elött félve nézem, hogy vesz e még levegöt! Nem akarom Őt is elveszteni!!!!!! De ha elmegy nekem több állat nem kell!!!!!!!!!! A szívem nem birja ki ezt a sok megprobáltatást! Akinek nincs kisállata az nem tudja, hogy egy ilyen állatkát pont úgy szeret az ember mintha a saját vére lenne mint a kisgyereke! Nagyon fáj a szívem, tudtam hogy semmi nem tart örökké, de én ezt még nem akarom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Kriszti, mit tanul a párod?

Nóci, örülök, hogy jobban vagy egy kicsit, gyógypuszikat küldöm neked és Regikének is! Sajnálom a kis állatkádat, teljesen megértem, mit érzel, egy kutyám volt, aki olyan volt nekem, mint a lányom, én találtam, és vittem haza kb 6hetesen. Igazából azóta sem hevertem ki teljesen, hogy meghalt, rákos volt, pedig már 6 éve történt. Vannak azóta is kutyáink, de ő volt A KUTYA. Soha nem fogok állatot annyira szeretni, mint őt! :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Csak roviden mert megyek boltba.A meccs marha jol volt en annyira elveztem hogy else akartam jonni es tok csalodott voltam,hogy mar vege is van :shock: Van foto meg kis video na nem a legjobbak de majd nana,hogy a blogban ott figyelnek.Azt hiszem hokimeccsre surubben fogunk jarni.Es aki meg nem volt annak ngyon ajanlom marha joooo 8) :lol:

Noci
Na jol tudtam en,hogy te vgy a Normafahoz jaros :lol: Majd lehet megejtjuk de lehet ott berelni szankot vgy ilyesmi?Vgy mindenki viszi a magaet? :roll: Majd ha felmentek fotot kerunk am 8) Orulok,hogy jobban vgytok!Ki az a Hanna? :shock: Goridet sajnalom hat en kuttyom is 12 es az is szep kor ugyhogy mi is ngyon felunk :(

Kriszti
Jaj ne is mond mar elore kivgyok a pakolastol mert telen annyi cucc van :x Utalok pakolni es mindig itthagyok valamit :? Mirol tegyek kepet?A hokimeccsrol :shock: Vgy majd otthon?Van egy blogom ott vezetve van szepen minden...jo kicsit elvgyok maradva :oops: 2hettel de nincs laptopom,hogy folytassam majd ma nekiallok :roll: Ott van sok kep meg lesz is 8) Ha raklikkelsz a www-re az irasomnal akkor megkuksizhatod :) Te merre fele is lax?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Nálunk egész nap esik a ho.Már nagyon unom mert állandoan dobálni kell ráadásul a legutolso házban lakunk igy körbe kell dobálni a házat.Ugy érzem engem is elért a nyavaly fáj a fejem állandon folyik az orrom ás rettentöen türelmetlen és nyügös vagyok.Remélem a gyerekek nem kapják el tölem.

Beze
A párom a tir sulihoz jár nemzetközi árufuvarozoi tanfolyamra mert ki szeretne menni dolgozni a gartnerhozAhozz hogy kikeveredjünk az adoságokbol és a gyerekeket tudja minden nap vinni ovodába kevés az itteni kereset.Sajnos muszály kimennie.Mi a falutol 20 km-re járunk oviba,mert itt rengeteg a faluba a kissebbség.

Bridget
Mi Vásárosdombon lakunk, ami Pécs és Dombovár között van.

Nocika
Örülök hogy jobban vagytok.BOLDOG SZÜLINAPOT!
Tényleg annak nem lenne értelme hogy másokat is megfertözzetek.Mi is még jövö hét végén ünnepeljük a vanda névnapját mert a tesomék csak akkor tudnak lejönni.Nagyon sajnálom a vadászgörényedet és persz téged is Ami kutyánk pár éve döglött meg a kullancs megcsipte.Azt mondta a férjem soha nem lesz olyan kutyénk és igaza volt
kriszti0406
 
 


Sziasztok!

Mi is nagyon havazódunk, hajnal óta esik, jó sokat ígértek.

Kriszti, én is ott csináltam a jogsit, szerettem oda járni. :wink: Jobbulást nektek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Nóci drága:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Itt megint nagyon esik! :? Már igazán jöhetne a tavasz... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Nóci

Kép
Vendég
 


Nócika Drága!

Boldog szülinapot kivánok sok szeretettel!
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Nem sokat írok, de mindenkinek nagyon köszönöm a kedves köszöntést!

Sajnos pénteken mig írtam nektek közben örök álomra hajtotta kicsiny fejét a kis Balogkám! A kis görkém! Tegnap én ástam ki a kis sirját és temettem el! Sokáig tartott mert fagyos volt a talaj! És addig a szívem csag facsarodott úgy össze mint egy fullra préselt citrom! Kell még egy pár hét azt hiszem mire kiheverem! Sajnos így a szülinap sem szülinap!!! Az Én kicsi lányom!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Brid! Ott sajna nem lehet szánkot bérelni vinned kell magaddal! Legalábbis én nem halottam erről a szolgáltatásról! Hát igen mi azért volt egy idő mikor sürün feljártunk és már megint jó lenne menni!
Ti melyik napra tervezitek a felmenetelt?? Mert ha úgy mentek azaz mondjuk 7végén amikor is szerintem jobb mert akkor van igazán fillingje, mert sokan vannak nos ha akkor mentek mehetnénk együtt persze csak, ha ti is úgy gondoljátok! Oda manot mondjuk ugyse visszük mert anyu vigyáz rá addig! Nos ha gondolod akkor oks!
Nos megyek, mert most jön a szülinapi torta, bár ünnepi hangulatom egy szál se!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Nocika BOLDOG SZÜLINAPOT!
Nagyon sajnálom am veled történt.

Itt tegnap ota egyfolytába esik a ho Akkorát szánkoztam a gyerekekkel ilyen betegen hogy az csuda.Én jobban élveztem mint a gyerekek,de nagyon elfáradtam .Lehet hogy holnap nem tudunk menni oviba pedig muszály leene mert a felméröt irják az oviba Most nézik meg iskolaérettek e.
Még ráadásul elromlott a gáztüzhelyem ami csak pár éves de már nincsen rá garancia.A szerelö csak jövö héten tud valamikor jönni ugyhogy kaptunk az egyik ismeröstöl egyet csak el kell menni érte ilyen idöbe Szánkoval ment érte a párom Az ÉLET ugy szép ha zajlik

Puszi mindenkinek
kriszti0406
 
 


Nóci
sajnálom a görénykét :(

Itt is egyfolytában esett egész nap a hó, és a plusz ráadás, hogy mifelénk nem takarítják az utakat :?
Egész nap fájt a fejem, legyen már jó idő!

Kép
Vendég
 


Nóci, nagyon sajnálom... :cry: :cry: :cry:
Ölellek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Nocika!
Boldog szülinapot!!!!

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Sziasztok!

Jó, sűrű volt a hétvége......

Nóci, Boldog Szülinapot!
Megértem a bánatod, én úgy szeretem a kiskutyámat, hogy az mások szerint nem normális. De ez engem meg nem érdekel, mármint hogy mások mit gondolnak.

Régen írtam, visszaolvastalak ám titeket.

Kati, hogy vagytok?Légyszi írd le nekem az elérhetőségét a centrumnak. Andrissal azt beszéltük, hogy áprilisra kérünk időpontot, addig meg a hátamat gyógyítgatjuk. Mennyivel kell előtte odacsörögni?
Itt kaptál el a fürdőben valamit?Mi is készülünk, mert ugye jó a hátamnak az úszás!De akkor már nem tudom, mert én amit el lehet kapni, azt tutira elkapom! :evil:

Beze, a Bata Enikő a közös ismerősünk, régen láttam már őt, annyit tudok, hogy Bábolnán, önkormányzati képviselő.

A hátam, javul, a gyulladást sikerült leküzdeni, holnap már megyek dolgozni, röntgenre 16-án, a másodikra, a reumatológiára meg március 5-én. Csúcs ez komolyan, ez nem olyan betegség, de ha valaki súlyos beteg, neki is ennyire sokat kell várnia. Erre azt mondja a háziorvos, hogy maradjak addig táppénzen. Mondtam neki, hogy az állásomat is féltem, nem úgy van az csak, hogy 2 hónapig itthon ülök.....

Fürti, anyukámék válásának én tulajdonképpen örülök, mert már régóta ugyan egy udvarban, de külön épületben éltek. Az én apám alkoholista, én nem is szeretem, soha nem beszélt velem, vagy ha igen üvöltött meg piszkált. Anya nevelt fel minket a tesómmal. Anya a házat nem akarta otthagyni neki, de most végre megtette, egy albérletben lakik az öcsémmel, és a házat sem tudja eladni, mert az a minek nevezzem nem egyezik bele. A válás 2 hét múlva jogerőre emelkedik, aztán indíthatunk egy újabb pert a vagyonmegosztás miatt. Soha nem lesz vége!

Csajok megyek, mert ma bekeretezett nap van! :wink:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Csajok! Nagyon köszönöm a kedves szavakat és persze a köszöntéseket!

De a sok rossz között van egy jó is ami ért! Találkoztam egy kismamivak akiről szerintem már írtam nektek azaz már nem kismami! Neki sincs barinője meg ugye nekem se csak ti és most úgy mond egymásra találtunmk! Ma egész napcsatangoltunk! És most is jönnek át megyünk csuszkálni! Már alig várom! Végre nem egész nap a lakásban tespedek, hanem van kivel menétkélnem! Talán ujra olyan leszek mint régen! Hurrrrrrrááááááá! Asszem ez hiányzott már nekem! No megyek mert minjá itt vannak!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Dorka
sajnos a súlyos betegeknek is ennyit kell várni (Anyunak is sokat kellett, talán ez is rövidített az életén, de ezen már nem agyalok).
Örülök, hogy nincs már gyulladás!

Nóci
örülök, hogy lett egy barátnőd! Sokat jelent ez :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Nóci, örülök nagyon, jó szórakozást! :D

Dorka, én nem ismerem Enikőt. :wink: Legalábbis tudomásom szerint. 8)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Na hat nem sokat irtatok most igy mit irjak :roll: :?

Kriszti
Te akkor kozel lax Furtihez nem? :roll: :idea:

Noci
Sajnalom a goridet :cry: Ari vgy nana,hogy mehetnenk egyutt de meg egyenlore eleg szukos programjaink vannak valoszinu bele se fer es ha bele is fel akkor is szukosen es nem is tudom mikor...mert parom csak gondol egyet es mar nem is mentunk sehova mert o faradt :? majd meg meglatom bar egesz hetre havazast ir 8) Kepeket kerun k a szulinaprol :!: 8) Orulok az uj barinodnek :D es utolagosan is :

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!
Bocs, hogy nem jöttem, de nem történik velünk semmi az ég világon. Telnek a napok, manó szépen nő.

Nócika!
Sajnálom szegény görit :( :( :( :( :( :( :( :(
NAgyon boldog szülinapot kívánok!!!

Bridg!
Nagyon nagyon drukkolok!!!! Te ugye most itthon vagy?

Igyekszem majd vissza olvasni és képbe kerülni. addig is mindenkit puszilok!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


ZSu
Nem meg nem majd szerdan utazunk :roll: hat azert nem mondanam,hogy nem tortenik semmi...bizti minden napra van valami 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Végre ide kerültem Tegnap váratlanul beállitott az öcsém Nagyon örültünk neki föleg a gyerekek Igy elment az egész dálutánunk
Ma kellene megjönnie de reméllem nem fog Ha pár nap mulva nem jön meg akkor csinállok egy tesztet Most még nem merek mert félek a csalodástol

Bridget
Nem lakunk közel Fürtöskéhez csak volt egy közös ismerösünk
Jo utazást kivánunk nektek és egy kalap szerencsét

Nocika
Remélem jobban vagy testileg és lelkileg is
Örülök a barátnödnek

Kati
Ti hogy vagytok meggyogyultatok már

Nem tudom ki tette fel a kokuszos tekercs receptjét de most sikerült elöször ilyen finomra Még aznap délután elfogyott pedig 2 adaggal csináltam Egész nap ették a gyerekek Köszi a receptet

Puszi mindenkinek
kriszti0406
 
 


Hahó :lol:

Én is jó rég voltam már :oops:
Dorka, szerintem nekem írtad a Bata Enikőt.És megkérdezhetem, hogy milyen szinekben nyomul?Mert én úgy emlékszem anno, hogy vörös volt :P
Hátad?

Brid :) na, holnapra már újra itthon!Jó utat kivánok!De majd itthonról is értesitesz minket, ugye?Kicsit zavaros volt nekem ez a hazautad, most akkor te meddig maradsz?És mikor indul a lombik?Mert a vonalzid nincs fent erről :P

Nócika :( sajnálom a kis állatkádat!
Jobban van már a kis lelked?
A barinő dolog tök jó, nekem is lett egy itt a telepen, az ő kisfia igaz még csak 9 hónapos, de már megy ő is.Márciustól játszóházba fogunk járni!De jóóóóó lesz! :lol:

Kitty, mi újság van dokifronton?

Én tenap voltam a 28. napon, még jele nincs menzinek....Kriszti, lehet, együtt tesztelünk majd?
Bár én sztem nem fogok addig, amig valamit nem érzek
:roll:

Holnap megyünk a 15. hós oltásra, kicsit fosok az utóhatástól, de páran már megnyugtattak, hogy nem volt baj utána.
Marci sokat fejlődött megint, értelmileg(holnap kiderül, hogy testileg is)már mondja, hogy ez-az, adom, kakas, cici, cica, any(anya,) apu
Odahozza, amit kérek tőle, bedobja a szemétbe a pelust, meg a papir galacsinokat :lol:
Vendég
 


Ma meg vgyok csajok meg talan holnap is betudok kukkantani aztan nem leszek ngyon hetfoig :oops: Mert apacskaval egyutt repulunk es o hetfoig marad :roll: aztan igy nem ulok a gepen mikor o ott van M.orszagon :? De estenkent azert megprobalok be-be kukkantani mert azert estenkent mindketten belenezunk a gepbe 8) Szal hetfoig jovok ahogy tudok es hetfotol vgyok 8)

Jah es drukkokat arra kerek,hogy ne havazzon olyan sokat mert holnap ide nagy havazast mondanak es akkor lehet nem megy a gep :shock: akkor szarban leszunk :oops: es otthon is ha annyira esik nem szallhat le a gep :shock: Ugyhogy drukk a 2napos hoeses ellen :twisted: :roll:

Kriszti
Jaaah akkor csak en kepzeltem ezt :lol: Koszonom a jokivansagot,mint latod ramfer!!!De otthonrol is jovok majd jelentkezem 8)

Furti
Nincs vonalzi mert nem idegesitem magam vele :roll: Eleg izgulnom amugy is...tuti a lebetegedesem is pszihesen az utazastol van :x Szerdan megyunk HA felszall a gep...csutin erkezunk,penteken anyagleadas,apacska hetfon utazik vissza en meg ha minden jol megy hetfotol szurom magam 8)

Zsu
Most latom neked fogyokuras vonalzid van :shock: wow :o 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!!!

Bridg!
Eseménymentes és hómentes napokat nektek!!!!
Tényleg nem történik semmi. Minden napunk ugyanolyan.
IGen, fogózom. HArmadik hete nem szoptatok, így kihasználom a tesóig, és szépen lefogyok a nyárig.

Fürti!
Pusszancs Királyfidnak!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Bridget, drukkolok, itthonra inkább hozzánk írt nagy havat, Pestre nem, a leszállással szerintem nem lesz gond. :wink:

Zsuzska, nyáron indul a tesóproject?

Fürti, nagyon okos Marci, puszi neki!

Voltunk méredzkedni, 10160 gramm és 78 cm a picikém! :D Nem tudom, írtam-e, de sutyiban kijött a 9. és 10. fogunk. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Zsu
Fotot dobhatnal 8) Sok sikert a fogyihoz....tesobaba? :shock: Naaa mikor kezdtek 8)

Beze
Koszi ez megnyugtato!!! :roll: Csak itt is idoben feltudjunk szallni :shock: majdnem 11kilo az jo igy 1eves kor korul nem? 8) Fogakhoz gratu en nem ertek hozza mikor mennyinek kell lennie :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget!
Jó utat! És napsütést a hó helyett!
Hol szálltok meg? Most másik hotelban?

Kriszti!
Köszi már jobban vagyunk, Levente oviba jár megint, Lilla néha köhög, de szinte alig. Az orra még kicsit folyik. Bár az szerintem már nem nagyon múlik el tavaszig, mert mindegyikünk fújja néha. Anyós viszont lebetegedett, próbáltam finoman utalni, hogy haza kéne mennie, mert nem szeretném, ha elkapnák a gyerekek, valami torokgyulladása lehet, de azt hiszi ha nincs láza akkor nem fertőz? Na mindegy, remélem nem adja át a betegeknek. Persze nekem kellett rászólnom a Leventének, hogy most ne ölelgesse meg puszilgassa. Elegem van, január 10 óta nem voltunk kint sétálni, meg tudom számolni egy kezemen, hányszor voltam kint azóta. Már nagyon tele a puttonyom.
Remélem elmarad a mensi és jön a harmadik baba!

Zsu! Nincs képed? Én szívesen nézegetek!

Beze! Lilla még csak a nyolcadikat növeszti, elég lassan jönnek neki, persze meg vannak duzzadva, látom hol vannak az ínyében, de nehezen jönnek ki neki. Nemsokára viszem oltásra, de megvárom míg teljesen meggyógyul, mi is kettő oltást kapunk, most kapja a Prevenart is.

Dorka! Megkaptad az sms-emet? Nem írtál vissza, ezért nem tudom. A privimet meg gondolom nem is tudtad olvasni, mert ha jól tudom a munkahelyedről szoktál irni. Na mindegy, majd máskor összehozzuk, ha van időd, szólj!
Nagyon rossz volt a tanuskodás?

Fürti!
Lilla is sokat fejlődik, most már a könyvben megmondja az állatokat, amiket tud, ha meg én kérdezem hol van, akkor rámutat. És egyfolytában csacsog, olyan mintha beszélne, az "igazi"szavak köré motyogja a magáét. Hát szeret majd dumálni az biztos. A Leventét is mostanában le kell "lőni", hogy most már csituljon el egy kicsit, mert egyfolytában kommentálja amit csinál, legyen az bármi. Szóval most örülönk minden szónak, később meg majd azt várjuk, hogy maradjon már kicsit csöndben, mert zsong a fejünk ....

Kitty! Hogy telnek a napjaid? Nem lehet könnyű állást keresni, mikor alig van valami. Még jó, hogy most nem kell majd állást keresnem, és visszamehetek oda, ahonnan eljöttem. A Levente után nekem is váltanom kellett.

Noci! Sajnálom a görényedet, nekem volt egy cicám, azóta se, mert jól megsirattam a munkahelyemen, mikor megtudtam, hogy elütötte valami (lehet, hogy apám a traktorral), és nekem se kellett másik. Most meg ugye emeleten lakunk, pedig a fiam már szeretne kutyát. (közben olyanokat álmodik, hogy megharapja egy kutya, szegénykém)
REgi hogy van? Meggyógyultatok már?

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Bridget, a súlya teljesen jó, 1 éves korra ajánlják, hogy háromszorozza meg a születési súlyt, nekünk sikerült, Lexi 3300 grammal született. Foga több van, mint az átlag, a védőnő meg is lepődött. 8)

Kati, azért az durva, hogy anyósod betegen ott marad nálatok. Remélem, nem fertőz meg senkit. Gyógypuszik mennek továbbra is!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Toroltek a jaratunk :cry: :cry: :cry: Itt egesz telen 2szer esett ho :twisted: egyszer szep volt 2napig max...egyszer meg havazasra keltunk delutanra meg mar sutott a nap :arrow: erre most megyek haza es nana,hogy aznap mondanak havazast :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kati
Koszi de nem lesz napsutes :( masikba megyunk a Ramada Resort-ba ami ott van a viziparknal 8) Gondoltam kicsit kikapcsolodunk es wellnessezunk egyben 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Kati, írtam neked privit, az sms-t megkaptam, itthon is van már net, régebben írtam csak melóból. mert rossz volt a gép.

Brid, tuti nem lesz havazás, mert nem szabad, hogy legyen.
A sógornőmnek tegnap ültették vissza a "babajelölteket". Ők is lombikkal próbálkoznak.Most pihen!Annyira szorítok értük! Meg persze érted is, és mindenkiért!

Tanúskodni, soha többé nem akaroka bíró és az ügyész szétszedtek 1 dolgot hatféleképpen kérdezetek meg, komolyan, már úgy érezetem, mintha én lennék a vádlott!!!

Fürti, tényleg de kuka vagyok, tényleg veled közös az Enikő. De nem is tudom, hogy milyen színekben nyomul, de szerintem is MSZP-s.Mintha úgy rémlene.
Nagyon ügyes Marci!!!

Nóci, örülök, az új barátodnak. Jobban vagy már?

Beze, Lexinek nagyon fáj a foga, ahogy jön.
Képzeld a barátnőmnek 3 hónapos a kislánya és már jön a foga!!!

Zsuzska, csak arra figyelsz, amit eszel vagy mozogsz is?
Én is most le szeretnék fogyni!

Van egy lány , akit nagyon nem szeretek, és terhes. Mindig mindenkinek őszintén örülök, ha kisbabája lesz, de amikor az ő hírét meghallottam, mérges lettem. Egy buta nem jellemzném, a barátja nyukájánál laknak, nem segít semmit, a hűtőben felcímkézi, hogy mi az övé, abból senki nem ehet, ő eszik a máséból. Az anyósjelöltje anya barátnője, ő mondja. Dolgozott nálunk a kocsmában, lebukott, hogy lopott. Nem is keveset!
Na, mindegy!Nem leszek gonosz!De neki bezzeg becsúszik, mikor nem is vágyik rá!

Na, megyek,mert holnap meló!

Jó éjt!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorka edi vgy te is de mar toroltek is a jaratunkat a havazas miatt :x Egesz telen 2szer esett egyszer meg kari elott az megvolt 2napig meg egyszer reggel arra keltunk de delutanra mar sutott a nap...holnapra meg havazas jaratok torolve :twisted:

Pentekre tettek at az szombaton erkezik de parom probalkozik elkapni a csutoroki masik jaratot ami pentek estere erkezik...az meg nem is problema de anyagot igy hogy adunk le?Hetvegen nincs labor pentenek mentunk volna katona fagyasztasra :( Remelem megtudom oldani :roll: Majd holnap meg jovok ezekszerint :roll:

Nem adom fel...de mintha az egiek megsem akarnak,hogy most menjunk :roll:

Sogornodnek drukk drukk!!!Es ne haragudj arra a lanyra minden valamiert tortenik.. :wink: persze ertem mit mondassz :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Bridget
sajnálom, hogy nem tudtok jönni, de hátha sikerül apának még gépet találnia.

Dorka
ne haragudj a lányra, bár tudom, mit érzel / gondolsz. Én is vagyok így sokszor...

Kati
az jó, hogy visszamehetsz u.oda dolgozni, ritka manapság az ilyen.

Zsu
kitartást a fogyihoz, látom, azért haladsz vele.

Találtam munkát, igaz, ez is műanyagüzem, két műszak, de legalább bejelent, és többet is keresek majd, mint tavaly. Sajnos csak ilyen munka van, és persze ez is csak protekcióval (volt főnököm ajánlott be). Így nem nagoyn tudok jönni, sőt szinte semennyire, max hétvégén.
Azért igyekszem majd követni a topikot!
Vendég
 


Sziasztok!

Tesóproject: hát ha minden jól megy és őszre lefogynom, amit felszedtem terhesség alatt, akkor ősszel indulunk. Szeretnénk egy kis időt csak Bebével tölteni.

Beze!
NAgyon szép súlya van Alexának!!!! És mennyi fogacska!!!

Kata!
Puszi gyerekeknek!!! Hihetetlen, hogy Lilla is már elmúlt 1 éves!
Anyósod betegen ott marad???? Remélem, nem fog megfertőzni senkit!!!!

Bridg!
Sajnálom, hogy törölték a járatotokat. Mikor tudtok felszállni? Lehet már tudni?
Jó ötlet a wellness,, állítólag nagyon jó a szálloda!
Most olvastam... azért nagyon drukkolok, hogy mégis sikerüljön időben leadni a hadsereget!!!!

Dorka!
Sajna mozogni egyenlőre nem igazán akad időm, illetve ahhoz apának időben kéne haza érnie, hogy el tudjak menni. Egyedül lusta vagyok
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kitty!
Az jó, hogy találtál munkát! Gyere,amikor tudsz, de pihenj is!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Bridget
Nagyon sajnálom hogy törölték a járatatokat de bizzunk benne talál a párod másik járatra helyet.

Fürtöske Mi ujság piri téren Nekem rettententöen feszülnek a melleim és ez annak a jele hogy meg fog jönni Magamba már elkönyveltem hogy mennem kell vérvételre.Ha megjön hivom az orvost hányra kell mennem hogy a papirokat odaadja Én Pécsre járok ugyhogy aznap nem tudom vinni a gyereket oviba igy vérvételre viszem magammal mind a kettö gyereket.Sajnos nincs aki vigyázzon rájuk.

Kati nagyon sajnállak hogy ilyen anyosod van Nem elég a bajotok még ö tetézi azzal hogy ugy van ott hogy ö is beteg Meg kéne neki valahogy mondanod addig ne látogassa a gyerekeket amig ö is beteg Nem lenne jo ha megint vissza esnének

Kitty
Örülök hogy találtál munkát még ha nem is ez álmaid munkája

Dorka
Nem szabad ilyennek lenni Én is nagyon sokszor érzek ilyet Föleg amikor tudom szarnak az egész terhességre Amikor voltam mütáten petevezeték átjárhatoságot nézték a korterembe mellém egy olyan lányt fektettek akinek abortuszt csináltak
Mondanom se kell egyböl mennyire utáltam Ráadásul nem az elsö volt neki Ez igy szokott lenni aki nem akar annak 'becsuszik".

Puszi midenkinek
kriszti0406
 
 


Sziasztok!

Dorka, az elsőknél nagyon nyügi volt, az új kettőnél nem. Sógornődnek drukkolok!

Bri, nagyon sajnálom, hogy nem tudtok együtt jönni. :( A párod talált másik járatot?

Zsuzska, de jó, akkor Bencus 1. szülinapja körül nekiálltok a kistesónak?

Kitty, vigyázz magadra, mi várunk mindig!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Eloszor is lemondtuk a delta jegyunket mert az nem megy ma es attett a penteki jaratra minket...tegnap ejjel vettunk egy masik jegyet Lufthansa ezzel atkell szallni 1szer de ez csutin megy szal csak egy napot kesunk es apacska egy nappal tovabb is marad 8) szal igy penteken erkezunk reeemelhetooooleg mar kiirni sem merem :oops: :roll: Itt van a nagy ho lassan 9ora es enyleg jo sok esett es meg esni is fog egesz nap :roll: Most csorogtem dokinak vissza mert igy akar penteken is tudunk menni leadni anyagot(dejolesz paromnak a nagy utazas utan menni egyet pacs-pacs :? :roll: Na de nem is ez a lenyeg ha nem tudunk menni penteken akkor varnak szombaton reggel 8-fel 9kozott :)

A fogigatlot addig nem hagyom abba mig haza nem ertunk...mert meg a vegen megjon en meg nem erek haza idoben :shock: Remelem a leszallassal nem kesunk :shock: Es igy nem hetfon kezdem szurni de a jovo heten valamikor :roll: Nem is ez a lenyeg csak erkezzunk mar meg epsegben :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Bocsesz az eltünésért, de tényleg barinőzők minden délelött és délután meg főzők meg házimunka ezerrel! És persze apácska is itthon van, mert ettől a hótól nem tudnak dodozni így lóvé is az ablakban lesz!

Brid! Sajnálom ezt a köcsög herce hurcát! Lehet tényleg az égiek így probálnak letériteni a helyes utról, de azt tanácsolom rahaszkodj és harcolj!!!
És ha nem is megyünk szánkozni, de azért szívesen taliznék veled! DE majd írok minjá privit! Meg kaptad a multkorit???

Kitty! nem az a lényeg, hogy mi a meló csak fizessenek és most nagyon fontos, hogy be legyél jelentve! Mikor mész is az uj dokihoz???

Zsuzsu! DE jó ti már akkor lassan gyurtok a kistesóra! Én mindenképpen meg akarom várni a 3 évet! Ez most csak legyen az ővé! Aztán vissza megyek dodzni max fél évet szándékozok aztán jöhet a tesó baba!
Sajnálom, hogy már nincs szopi! Piri is megtalált már???

Dorka! Sajnos az élet már csak ilyen! Ez ellen nem tehetünk sajna semmit! DE mint tudod isten nem ver bottal! Majd meg tudja Ő is mi a magyarok istene!

Kati! Ez ám a kedves mamika! Betegn csak úgy ott? Na erre no comment!!!!
Sajna még a manó még mindig tiszta takony kór! És sajna még én is tizsta taknyos vagyok!!! DE majd csak vége lesz ennek egyszer!!!

mOST MONDJA APA, HOGY PÉCSEN 25CM-NÉL JÁR A HÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!! Bocsi a caps lock-ért!!!

Fürti! Tyüha! Gratu a 10.fogacskához!!!! És a sulya szerintem pont tőkéletes!!!!

Kriszti! Nagyon szurkolok és csuriban kezem lábam meg mindenem! Hány napot vársz???

Remélem nem hagytam ki senkit! De mennem kell lassan jön a fürcsi!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci
Milyen multkorit? :roll: szerintem kikene uriteni a ladaidat vgy amikor uj uzit irsz ne felejtsd el a targynak megadni valamit mert akkor nem kuldi el :!: En mar senkinek nem igerek semmit...ezert nem is szoltam mikor megyek haza...dolgom van azt elkell intezni meghat a csalad es az elejen parom is ott van...szal majd ahogy amire jut ido :wink: Nem jott most sem privi :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?