Sziasztok!
Betegeskedőknek jobbulást! Tünci, Milu, Jaffa gyógyuljatok meg gyorsan.
Jaffa nem akarlak bíztatni, de nálunk még mindig így működik, hogy max 2 hetet bír ki az oviban, aztán beteg. Ez már javult, az elején 1 hét után már beteg volt.
Betti: szép pocid van már, húúú már nincs sok hátra. Papád hogy van?
Szintus: gratulálok, nagyon szép baba.
Tünci: ne aggódj, a babának nem lesz baja a náthádtól. Mi van a barátnődékkel, írtad hogy nincs jól a kisfiú.
Kriszta: Olivér tök vagány volt a farsangon, nekünk még nincs képünk róla, én videóztam, más fotózott, ha meglesz rakok fel én is.
Lara: nagyon szép képeitek vannak, de jó, hogy rólatok is van kép, Hannusról az utolsó a kedvencem.
Winchi: Matyiról meg a sapis tök király.
Beze: akkor lehet, hogy azért nem aludt éjjelente Lexi, mert fogat növesztett. Dorcsi akkor nem alszik éjjel, de akkor hetekig. És még mindig csak 6 van. Jók a képek.
Anyany: basszus nálatok minden elromlik? Működik még valami? Zsófi nagyon cuki a hatalmas pocijával.
Levi lába is gágog, most rátaláltam a supy cipőkre, azt hiszem az lesz a következő, amit megveszek. A harántemelőt nekünk sem javasolta az ortopéd doki, azt mondta jobb, ha a lába dolgozik, ha megtámasztjuk akkor lesz ludtalpas. Most új dokink van, ő azt mondta mindegy a márka, az a lényeg, hogy megtámassza a cipő a bokáját és inkább kifelé dőljön a sarka . Levi lábáról azt mondta kinőheti 10-12 éves koráig, ha nem akkor kap betétet. Gondolom erről is minden doki mást mondana.
Amúgy nem tudom mi igaz belőle, de azt hallottam, hogy a siesta gyár szarban van és gagyibb anyagból gyártanak. Az tény, hogy Levi bakancsa nehéz és alig hajlik a talpa.
Valaki írta, hogy vett zetpol cipőt, hogy vált be, arról jókat olvastam.
Nekem is elég volt a hóból, jöhet a tavasz. Bár nem úgy néz ki, hogy mostanában elhagyhatjuk az overált. Mire felöltöztetem a gyerekeket leizzadok 2x.
Képzeljétek pénteken moziba voltunk apával meg a sógornőmékkel. (Jaffa az aréna plázában) Megnéztük az avatart, tök jó volt. A gyerekek anyunál aludtak most először, és én apa mellett aludtam úgy, hogy nem volt köztünk gyerek.
Tök furi volt, alig aludtam valamit. Hiányoztak.
Ancsi: boldog névnapot Dorkának így utólag.
Na megyek felöltöztetem őket, kimegyünk szánkózni.