Új privát üzeneted érkezett!

És egy pár tegnapi TÉLI KÉP :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
syrynx
 
 


Angie
még a mensi oddébb van, 22-napon vagyok és nekem 30-33-as szokott lenni, úgyhogy még kicsit várni kell. az ágytisztasággal viszont jól haladunk. kb 10 napja nem kap pelust egyáltalán Máté. már 4 száraz du.-i alvásunk volt. Éjjel bevállt az éjféli és reggeli 5-6 közötti pisiltetés. a köztes időben már száraz a ruhája. eleinte persze ágynemű, pizsi csere volt éjjel. de kibírtuk. Tegnap pl éjjel 12 kor pisiltettem, és utána reggél 7.30-ig kibírta. ez már nem semmi. 8)

Kancellárka,
Timika
tök jó, hogy lehet hallani rólatok is.

Fleur
örülök, hogy jobban vagy. tavasszal, nyáron már könnyebb lesz a helyzet. vége a beteges időszaknak és már Dani is ehet gyümiket. persze addig még ki kell húzni. tejci biztos visszagyarapszik.

Jucmuc
kitartást még, már lehet a hét elején itt is lesz a Hugi. Ír majd nekünk valaki?

Juca
orvoslátgatáson túl vagy már? hányinger nem kerülget? tudom te ezt a részét eddig nem úsztad meg. :evil: jelentkezz, ha megvan az első uh. és az első uh-s kép. :lol:

Kép

Kép
syrynx
 
 


Syry!
Jól írod a vonalzód alatt, hogy tesóbaba jön 1-2 hónapon belül. Így kell gondolkozni!!!!!
Az ágytisztasághoz gratula. Éjjféltől 7:30-ig ha kibírja, ha már majdnem teljes siker. Nagyon ügyes, és te is, hogy ilyen kis kitartó vagy. Simán vissza tud aludni, ha felveszed éjjel? Próbáld az éjjfélit egyre későbbre tolni. Hánykor fekszik Máté? Szilárd legkésőbb 9-kor. Ő már kibírja akár reggel 7-ig is (10 óra) :roll: :roll: De ha hamarabb kell pisilnie, akkor kiabál, hogy pisilni kell. Már nagyon régen volt balesetünk (el ne szóljam magam).
Nagyon jók a képek! Máténak úgy látom, bejön a hó :)

Timi!
Jó, hogy jelentkeztél!

Juca!
Te is légysz dobj egy sort, hogy minden rendben!!!

Az előző oldalt most nem tudom visszaolvasni. Bocsi, majd pótolom :oops: :oops: :oops:
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

most tudtam meg, hogy a mintavétel eredménye jó.

tjuca
 
 


azt hiszem két iskola van. a pisiltetős, mikor -meg ne sértődjön senki- nem a gyerek lesz szobatiszta, hanem a szülő tanulja meg, hogy ha ekkor meg akkor kiviszi a gyerekét, akkor az pisil.

én a másik iskola vagyok. egyszer szobatiszta lesz a gyerek, attól függetlenül, hogy a szülő gondolkodik-e helyette vagy sem. ennek is van "hátulütője", mert nincs az, hogy na most menjél pisilni, mert nem tud. akkor megy, mikor kell, a kezdetektől.

egyébiránt pont ezért én nem látom a különbséget tél meg nyár között sem. ha megérik, akkor egyik napról a másikra megérik, nincsenek balesetek, vagy nagyon minimálisan.

anyámék ki voltak rajtam akadva. letojtam. most egy évig gondolkodhattam volna a gyerek helyett, stresszelhettem volna magam én, attól úgyis akkor lett volna eredmény, mint amúgyis.

szóval kacsa szerintem hagyjad, felejtsd el a témát. egyszer le fogja venni, és kész.

egy dolgot nem engedtem! hogy anyósom vagy anyám ráálljon a témára, netalán olyan megjegyzést tegyenek, amitől "visszaesik". jaj már régen oda kellett volna adnod a pelenkát a tesódnak, ő még pisis, te már nagylány vagy... meg a többit.

kinga egy éve lett kb. szoba- és ágytiszta a tél kellős közepén, a bárányhimlő alatt. megígértem veszek neki gumis lepedőt, aztán egyszer jött, hogy de nem kell, mert úgysem pisil be, és most úgysem mehetek boltba. nem is pisilt be azóta tán csak háromszor, mindannyiszor erős hideg volt, vagy egyszer dermesztő szél a duna-parton. és előtte volt ugyan bilink, de tán egyszer ha belepisilt. :-(

tjuca
 
 


Juca!
Örülök, hogy jók lettek az eredmények! Baba jól van?

Szobatisztaságban alapvetően két féle nézet létezik. Én úgy gondolom, hogy egyik verzióval sem ártunk a gyereknek. Talán, ha én is otthon maradhattam volna, és nem másra kellett volna bíznom a gyerekemet, türelmesebben várok (bár így is ő kezdeményezett). Viszont a környezetemben láttam már olyan példát is, hogy a gyerek 4,5 éves volt, és még mindig pelusban nyomta. Az első gyerek simán szobatiszta lett, de ugyanaz a módszer nem vált be a másodiknál. Végül pszichológus segített a gyereknek, és azt mondta, hogy nem szabadott volna eddig várni ezzel a dologgal.

És én mindig azt mondom, hogy egy anya érzi, hogy a saját gyerekének mi a legjobb. Ha Kacsa úgy érzi, hogy Timit nem lehet "szoktatni", akkor ne is tegye. Syryéknél viszont úgy látom, már egész jól megy a "leszoktatás".
Vendég
 


Angie!

példa mindenre van, jó és rossz is. körülöttem a másik irányzatból voltak többen, és kb. ugyanakkor lett eredmény.
ja és nem mindegy, hogy fiú vagy lány. egy fiú lepisili a szomjas fát, addig egy lánynál ez sokkal nehezebb. szerintem.

a 4,5 év sok. általában 3 éves korra válnak szobatisztává. ismétlem általában. de a kingával egyidősek közül nagyon sokan hordanak pelenkát éjjelre! 3,5 évesen.

mindenki máshogyan csinálja, ez természetes, de úgysem lesz előbb eredmény, mint ahogyan megérik erre a gyerek.

ja pl. kató biztosan előbb fog járni, mint kinga, mert annál csak előbb lehet. AHA, két héttel később indult el 17 hónaposan. :lol:

tjuca
 
 


Lanyok! Ma voltam delutan orvosnal. Van egy szabalyos petezsakocskam. 2 het mulva kontrol. Remelem, ezuttal minden rendben lesz :D
Vendég
 


Gratula Angie! :D
Engem viszont meglátogatott a piros ruhás mikulás. :(
Na majd legközelebb... REMÉLEM!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
k_inga
 
 


Angie!!!!
Halkan és tudod... ;) :):):) Lesz vonalzód? :)

Juca!
Voltál már dokinál?

Pelenka-téma: Kende annak idején egyik napról a másikra, február kellős közepén volt hajlandó lemondani a nappali pelusról, addig semmilyen eszköz nem vált be (anyósom szerint nem voltam elég kitartó, sztem meg a gyerek akkor ért meg rá). Éjszakára kb. három hónapja nincs pelusa, de akkor vettem csak le, amikor már három hete nem pisilt pelusba. Most az a taktikám, hogy kiviszem éjjel pisilni, amikor én is megyek, és így kibírja reggelig, de ha nem ébredek meg, akkor sem mindig pisil be.

Kép
Kép
norwell
 
 


Angie

petezsák: wow :lol: :D
én is akarok, én is akarok!!!!!!!!

Kép

Kép
syrynx
 
 


Timika
Jó, hogy jelentkeztél! :)
Apának hollandia és svédország a szimpatikus, vagy norvégia. Egyelőre nézelődünk, aztán majd lesz valami. Őszintén, nekem nem sok kedvem lenne kiköltözni egy vadidegen országba. :?

Syry
Mekkora lett Máté! :shock:

Juca
Gratulálok a jó eredményhez!

Angie
Juhhhééééj! Nagyon halkan gratulálok! ;)

Ez a szobatisztaságos dolog felettébb tanulságos. :) Raktározom az infókat, még jól jöhetnek.
Vendég
 


A szobatisztasághoz még:
Én cáfolom a fiúkkal könnyebb, mert lepisili a fát teóriát. Zalán mai napig ülve pisil és nem érdekli a többi fiú meg a fa sem. Ha utcán éri a pisilhetnék akkor szíve szerint inkább hazavinné, de ha nagyon kell akkor is csak úgy mint a lányok lábat fel ölbe.

Angie!
Jaj csuriban a kezem a petezsákodért!!

Syry!
Petezsákot mindenkinek (aki szeretne)!!!

Juca!
Örülök, hogy jó lett a minta, neked is jó(bb) pocakosodást.

Jeges macika!
Neved alapján másra nem is gondolhatott volna, mint északi országokra :)

Üdv, Niki

Niki és Zalán
Kép
A világ anya szemével
kancellar
 
 


Lányok!
Nagyon köszönöm! Tegnapig el sem mertem hinni, hiszen ez a sebesség egyáltalán nem jellemző rám. LH teszteltem, és tudtam, hogy az ovulációm elcsúszott 2-3 nappal, ezért nem siettem a terhességi teszttel, bár émelyegtem egy ici-picit, de az menzesztől is lehet nálam. Viszont amikor már a 15 dpo-n sem jött meg, akkor nagyon gyanús lettem magamnak, és a tesztnél már majdnem biztos voltam a második csíkban. Tegnap voltam 5+3 ezért még nem láthatta a pulzálást. Két hét múlva megyek újból. Remélem, akkor is minden rendben lesz és szívhang is lesz már. Vonalzót majd utána csinálok :)

Syry!
Lesz neked is!!! Olvasd csak el a vonalzód alatti harmadik mondatot :lol: :lol: :lol:

Macika!
Ajaj, te még bőven ráérsz ilyen dolgokkal foglalkozni. Én úgy terveztem, hogy három éves koráig várok, és ha nem jelez semmi hajlandóságot, akkor majd szoktatom. De ő gyorsabban megért ilyen szempontból.
Jó messzire mennétek, a jeges macik közé :lol: :lol:

Juca!
Kényelmesek a lányaid, hogy ilyen sokáig vártak a járással, DE ők az okosok. Addig is kiszolgáltátok őket :lol: :lol: Nézegettem a képeket! Nagyon helyesek és hasonlítanak egymásra. Most fiút vártok, vagy ezúttal is teljesen mindegy :) ?

Niki!
Szilárd sem állva pisil. Az oviba rászoktatták, de otthon wc-szűkítőzünk. Sámlit is vettünk, de nem, ő ül :) Kint állva, de nehézkesen ment a rászoktatás. Most télen fűztem meg, hogy hideg van, és elég csak a fütyit kidugni, nem fázik meg a popsija :) Beleegyezett............
Vendég
 


Angie!

azt hiszem van egy szabad övterelőm! :wink: (megnézem, mert nem akarok hülyeséget mondani). :lol:

tjuca
 
 


Kancellar!

na hát a fiúk sem piskóták, pedig azt hittem én naiv, hogy nekik ez kicsit olyan bandavirtus is. :twisted:

Angie!

most is mindegy mi lesz, hisz úgy is eldőlt már. :lol:

nekem ez az éjjeli pisiltetés egy kicsit a szülőről szól. a gyerek vígan aludna és bepisilne, ha a szülő nem viszi ki. tehát itt a szülő figyel oda a gyerek jelzéseire, kvázi ő lesz szobatiszta a gyerek helyett is. ez nagyon szuper, csak én ennél jóval lustább ember vagyok, és örülök, ha végre átalhatok egy éjjelt. :roll:

Maci!

ezen mindenki átmegy, de szerintem nem olyan nagy vaszisztdasz ez. vagy sokáig pelenkázol, vagy pisiltetsz. és három évesen már régen nem is emlékezel az egész murira. mi már ott tartunk, hogy : valaki kapcsolja már fel a villanyt! mert ugye azok a nyomi villanykapcsolók felnőtt méretűeknek vannak. :evil: 8)
katóval is lusta leszek.

ja és nem szolgáltuk ki őket jobban, mert mászva tökéletesen önellátók voltak, önellátóbbak sokszor, mint járva, mert lépcsőn fel-le suhantak, állva meg belénk csimpaszkodnak, kató még nem tud biztosan lépcsőn közlekedni.
amennyire izgultam kingánál, hogy mikor indul már el, most annyira nem. élveztem, hogy négy ponton is baromi gyors, nem esik, és mindent, de tényleg mindent meg tud csinálni, amit járva is.

tjuca
 
 


Juca!
Most tutira igénybe fogom venni :lol: :lol: !!!!!!!
Persze, tudom, már eldölt, de azért mégis! Vannak titkos vágyak :roll: Na? Mi a te titkos vágyad?
Lehet, ha éjjelente többször kellene kelnem, akkor én sem lettem volna ekkora mártir. Szilárd 4 hós kora óta hagyja, hogy éjjelente kipihenjem magam. Én 8 órákat alszok, sőt, ha lefekszem időben, akár 9-et is :lol: :lol: Ezért sem esett nehezemre két éve után beáldozni pár hetemet, hogy felkelek hozzá. De valóban így van, én treníroztam az agyát, hogy megérjen az éjszakai visszatartásra, te pedig hagytad, hogy magától alakuljon ki. Szülői hozzáállás kérdése. Ettől még boldog a gyerek :) :wink:

Fiú pisilés: Fiú függő :D Az ismerősöm kisfia kikéri magának, és a kezdetektől állva pisil. Lehet, hogy pár év múlva saját bőrödön is megtapasztalod, hogy milyen a kispasis pililés :lol:
Vendég
 


nincsenek titkos vágyak, fiú éppúgy jól jönne, mint még egy kis liba. :wink: most sem fogjuk megkérdezni.

ez a gyerek a véletlen műve, ugyan akartuk, de nem pont most. úgy lesz jó, ahogyan van, ha lány, ha fiú. :D

tjuca
 
 


Juca!
Jók ezek a véletlenek, bár szerintem nincsenek véletlenek. Jött, és van és marad :wink: Örülök neked :D :D
Emlékszem (és az a kép örökre benne marad), Kinga még nagyon picike volt, még talán egy éves is alig, még csak mászni tudott, de azt profin. Te betetted a homokozóba, és ő tepert körbe-körbe :lol: :lol: :lol: Szilárd akkor még a pocakomban volt, és akkor megfogadtam, hogy ahogy lehet, én is beteszem majd Sziszkót a homokozóba. Úgy is lett! Imádott homokozni (gondolom most is, csak most hóval fedett a homokozója - bár pár hete be akart ülni a dömperével, de aztán sikerült meggyőzni, hogy inkább havat szállítson :lol: )
Vendég
 


Sziasztok!
Nahát, milyen termékenyek voltatok megint!
Az oviban állva engedik pisilni a gyereket? Nálunk a kisfiúknak is ülvekell,mert még nem tudnak célozni és körbepisilik a wc-t, arra meg nincs személyzet,hogy percenként fertőtlenítsen. Jobb is így szerintem.

Angie!
nagyon drukkolok neked,remélem minden ok lesz.

Juca!
mikorra is várható a baba?

Kép
Kép
k_inga
 
 


Sziasztok!

Angie!

Jaj, de örülök, szuper hírek! Drukk továbbra is, de tuti minden rendben lesz, nem lehet másképp!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Már jól vagyunk. A tej néha jó, néha nem elég :? nem igazán értem, bár úgy tűnik nálam az elfogyasztott folyadék nagyon fontos most Daninál és 2 l alá nem mehetek.
Eddig jó volt, de tegnap előtt, meg tegnap este ki kellett pótolnom.
Szóval most megint küzdök, mert azért az nem járja, hogy csak 6000 Ft-os More Milk-el van tejem. Most teát iszom megint. Szóval még mindig szorítsatok....

Kacsa
Timi :)
Lilla haja hát fogalmam sincs :) kíváncsi leszek meddig lesz ilyen. Lehet csak az első vágásig....
Hát igen Lilla sem hajlandó bugyit és bugyi pelust sem venni.....viszont ő most bilizik tök magától. Persze nem mindig szól és csak a pisi a kaki nem.

Kinga
Nem olyan vészes a gubancolás. Mindig fogmosáskor fésülöm meg, akkor nem tiltakozik. Ő vacakol a fogkefével én meg fésülöm (persze előtte én rendesen megmosom a fogát)

Maci
Bili :) végül is ráér még.

Angie
Nem is a tesón tölti ki :lol: hanem rajtunk :)
Anyukám varrta a takarót Lillának az első karácsonyára :) teljesen egyedi.

Timika
Flóra is 68as ruhát hord?? Dani is :lol: :roll:

Máté nagyon édes nagy fiú.

Juca
én is a másik iskola vagyok :) az első nagyon nem jött be se nekem se a gyereknek. És most magától kezdte, pedig tél van :)
Örülök a jó a mintavétel eredménynek :)

Angie
Aztaa de jó :) :) :) úgy örülök
És neked is szeptemberi baba :lol: jól számolom???

Kinga
Ez a beszéd, hajrá köv. hónap.

Évi
Ti hogy vagytok? Mi a helyzet a műtéttel? Mit sikerült egyeztetni? TB fizet??

KépKép
KépKép
fleur
 
 


Kicsit kúpászkodtam :oops: Monyo üzenete még 2-án:
"sziasztok.csak röviden mert korhazban vagyok.2010.02.01-én 13h.kor megszületett Noémi 3450gram és 51cm.a szülés nem volt egyszerü de megérte.ha minden ok akkor holnap meünk haza."
Vendég
 


Monyo!
Hatalmas gratula a legnagyobb vágyad teljesüléséhez. Úgy látszik, ezért a kiscsajért tényleg meg kellett szendvednetek, de ahogy te is írod, MEGÉRTE!!!

Macika!
Te jó ég, te éjjel 1kor még fent vagy. Én 9 előtt úgy bealudtam a tévé előtt, hogy 11-kor apa szolt rám, hogy be kéne bújni az ágyba:)

Jucmuc még egyben, tegnap sms-eztünk.

Nekem vánszorognak a napok. Hol van még február 15?!!! Megőrülök addig, mert legtöbbször semmi tünetem, és folyton azon agyalok, hogy biztos nincs senki a petezsákban. Őrület!
Vendég
 


Sziasztok!

Angie!!!
Aztaaa :)
Gratulálok! nagyon drukkolok értetek!

Monyó!
Nagyon gratulálok! Sok sok boldogságot kívánok Nektek! :)

Jajj Lányok!
Legutóbb, mikor nagynehezen előkerültem, utána szép lelkiismeretesen jöttem és írtam a dolgokat, meg visszaolvasgattam, és meg voltam nyugodva, hogy ez gyakorlatban is megvalósult, de mikor Kacsa kérdezte, hogy hová tűntem, visszakerestem, és láttam hogy nem küldődött el a szép részletes levélkém :oops: :oops: :oops:
sajnos azt nem tudom most újra megírni, mert azóta törlődött az agyamból :?
és nagyon nagy számítógép előtt üléseket nem is tudok most bevállalni, mert éppen úgy rendeződött most a csipet-csapat a pocimban, hogy utálják ha ülök :oops:

röviden velünk minden rendben van, már kb 9-9,5 cm-re megnövesztettük a pöttömöket.
múlt pénteken voltunk egy "bónusz kukucskálós" uh-on, hogy megnyugodjak.
Azon kiderült, hogy eredetileg 4en voltak, mert a tovább osztódott sejt nem 2, hanem 3 felé osztódott, de most az egypetéjű picurik mellett csak egy 2,5 cm-es üres petezsák van!
Annak örültem, hogy a természet is megszabta a határt és felmérte, hogy 4 babát tényleg nem valószínű, hogy ki tudnék hordani normálisan! Illetve örülök, hogy nem tudtam róla az első pillanattól, mert utána biztosan nagyon sajnáltam volna, ha menet közben történik vele valami! :(

most talán 3-4 napja kezdem érezgetni, hogy mintha valami mozgolódás lenne bent, de majd gondolom akkor leszek benne biztos, ha már jobban érezhető, és ráismerek, hogy...igen, ez volt az a buborékolás a hasamban :)

majd egy hét múlva megyek legközelebb dokihoz, remélem változatlanul minden rendben lesz mindenkivel :)

igyekszem jönni, és lépést tartani, és csekkolni is hogy elküldödik-e a levél!

Eszter

eszter82
Budapest
 
 
 
 


Máténak boldog szülinapot!

Angie mennek a drukkok!!!

Köszi a szobatisztasági írásokat! Én is a kivárás híve vagyok, már csak kényelemből is. :oops:

Most ennyi, mert iszonyat fáradt vagyok, leragadnak a szemem, későn feküdtem. (Angie, f3-kor ... és 8 előtt keltett Timi)

kacsa14
 
 


Eszter!

Jó, hogy jöttél! Örülök, hogy minden rendben Veletek!

Én is a 15. héten éreztem rebbenéseket, de akkor még csak 3-4 naponta.

Izgi lesz majd Neked a 6 lábacskát és 6 kezecskét érezni, júj, bele se gondolok, milyen lehet, hisz egy komplett poliphad növekszik Benned. :lol:

kacsa14
 
 


Eszter!
Na végre előkerültél! Micsoda történet, három felé osztódás. Hihetetlen, de rémlik, hogy említetted, hogy te hajlamos vagy ikrekre. Mekkora lehet a hasad?! Nem dobsz egy képet? Én is korán éreztem a mocorgást, te még vékonyabb vagy, és ahogy Kacsa is írja 6 tapogató van a vékony kis pocidban :lol:

Syry!
Holnap nem biztos, hogy tudok jönni (szabin leszek, és otthon nem lesz időm netezni). Ezért:

NAGYON BOLDOG HARMADIKAT MÁTÉ NAGYFIÚNAK!!!!

Kacsa!
Keveset jársz mostanság erre. Te készülsz vissza dolgozni?
Vendég
 


Angie!

Tegnap Apának sz.napja volt, itthon volt + néha elfelejtek belépni, azért vagyok kevesebbet. :)

Dolgozni majd csak ősz végén, tél elején, ahogy Timi beszokott, megszoktuk az ovis betegségeket, mert nincs kire hagyni Timit, hétvégén már nagyizik egyedül, de beteg gyereket nem akarok még nagyira hagyni és nekem is elég határidős a melóm (könyvelés), szóval ha beteg a gyerek áfabevallás előtt, ha nem, meg kell csinálni, szóval kivárok. Addig Zuramékhoz be tudok segíteni, hogy jogviszonyom is legyen + kicsit kiszakadjak az itthoni légkörből, de nem leszek halálra hajtva, max. 4 órában akarok amúgy is melózni. Zuram jól keres (most egy cégcsoport pü-i igazgatója) és ennek megfelelően alig van itthon, 8-f9-re jár reggel, idén 7 előtt még nem ért haza, szóval nálunk ő a főkarrierista és én viszem a családot, vki-nek foglalkozni kell a gyerekekkel is és egyedül 8 óra meló + túlóra mellett nem tudnám megoldani, Anyósék nem mozognak túl jól, szóval kizárt, hogy Timiért menjenek. A kiszemelt ovi pedig f6ig van nyitva.

kacsa14
 
 


Szia Eszter!
jaj de izgi, hármas ikrek! :) Hatalmas gratuláció és persze kitartás!
Az én környezetemben csak sima ikerpárok voltak,de az se semmi. A közvetlen szomszédban is lakik egy,minden nap náluk voltam munka után segíteni,mert anya egyedül volt, plusz minden kedden iskola volt neki,így egyet megfürdettem mire ő hazaért. De annál nagyobb élmény mikor már növögetnek. Imádom őket.
Irigyellek! :D

Kép
Kép
k_inga
 
 


Monyo
Szívből gratulálok a kislányod érkezéséhez!!!

Máté nagyfiú
Nagyon boldog 3. születésnapot!

Niki
Még a végén elmegyünk rokonlátogatásra. :lol:

Angie
Nem erőltetek Levire semmit. Szerintem is bőven ráér, de azért azt várom meg, hogy pelenkázza magát. :)
Este kicsit elcsevegtük az időt a tesómmal. :roll: Alapban éjfél körül tentézek. :oops:

Juca
A villanykapcsolók egy dolog, de nálunk lesz még egy lépcsőgond is. :?
Levi se kapkodta el az elindulást, viszont azóta meg se áll. :lol:

Eszter
Szép nagyok a babókáid!
Elképzeltem, mekkora ramazuri lesz majd a pocidban. :)

Kacsa
Apának is boldog szülinapot! :)

Kinga
Nemsokára hozzád is bekopogtat a gólya. ;)
Végülis milyen vitamin mellett döntöttél?

A PCOS fórumon kép is van Monyo hajasbabájáról. Remélem, nem haragszik meg, hogy pletykálok.
Vendég
 


Eszter! :lol:

baba 13 mm, minden okés.

tjuca
 
 


Sziasztok!

Angie :) Nagy-nagy gratula és gigadrukkok, hogy ezúttal tényleg boldogan teljen a pocakosodás! :D Nálatok van titkos vágy? :wink:

Syry :) Jók a téli képek, Máté szerintem nagyon hasonlít rád!

Jmaci :) Uff, én nem bírnám az ottani klímát, ettől a téltől is iszonyatosan szenvedek, úúúúúúúúúúúútálom!

Monyó :) Gratulálok Noémihez, mindjárt megkukkolom a másik topikban!

Kacsa :) Az ovik szerintem általában addig vannak nyitva, sőt, a miénk azt hiszem, csak 5-ig.

Juca :) Szuper, hogy minden rendben van a babával, akartam is kérdezni, hogy nődokinál voltál-e már.
A mintára egyébként mondtak valamit, hogy mi lehet? Tejmirigy vagy mi? Más témában írok egy rövid privit.

Eszter :) Örülök, hogy minden okés! Pociképet kapunk?

Puszó

KépKép

KépKép
timika
 
 


Köszi a bíztatást mindenkinek!
Maci!
Gravidát vettem végül,az volt a szimpatikusabb, reggel szedek egy folsavat, este a Gravidát,aztán majdcsak meglátogat minket a gólya, remélem ragadós a szerencsétek! :D
Végre nem vagyok beteg se, fáradt se, nyolcadika körül kezdődik a termékeny időszakom, már nagyon várom.....

Kép
Kép
k_inga
 
 


Sziasztok!

Monyó!
Gratulálok én is! Jó egészséget kívánok nektek!
Ha lesz időd, akkor írj majd a szülésről is, meg Noémiről is, persze képekkel spékelve :lol:

Angie!
Drukkolok!!!+++++++

Juca!
Gratulálok nektek is!

Eszter!
Hát nem egy hétköznapi a történetetek!:)
"polipok"... :lol: tényleg "jó muri" lesz majd, főleg a vége felé!!! 8)
pankaa
 
 


Hahó!
Élvezitek a havat? Hogy tetszik a gyerekeknek a szánkózás? Itt olyan ramazuri van,hogy csak na!

Kép
Kép
k_inga
 
 


Juca, Eszter
tök, jó hogy minen rendben a babával/babákkal. :lol:

Monyó
gratulálok!!!!!!! :lol: Várjuk az első bejelentkezésed, és az első fotót Noémiről. :lol:

Mi sajnos nem tudjuk élvezni a havat, mert Máté beteg lett. Már csütörtöktől az. csüt. még volt oviban, pénteken itthon marad Apával. (hétfőn Apa már dolgozik új melóhelyen, Anyu vigyáz Mátéra, mert rettenetesen csúnyán köhög. és folyik az orra, illetve "szimplán" el van dugulva.)A szülinapja is sajnos betegen telt. egy szerencse van hogy nem lázas. bár tegnap 37,5 volt, de e fölé nem ment. Azért majd teszek szülinapi képeket. favonat -pályát kapott. amit nagyon élvez. :lol: meg persze mi szülők is. :lol: Ha a tesóméknál voltunk, mindig az volt az első dolga, hogy a vonatpályát kérte, azzal akart játszani.

Jucmuccal vajon mi lehet? Megszült már talán? Tudja valaki? :roll:

Kép

Kép
syrynx
 
 


Syry!
Jobbulást Máténak! Nálunk is ez a divat az oviban, egy hét kb míg jobban lesz,szegénykém! Utólag is boldog születésnapot neki! A vonat aranyos játék és szeretik a törpök. Nálatok megünnepelik az oviban a szülinapokat?
A mieink kapnak kis ajándékot és a többi gyerek versekkel,énekekkel köszönti a társát. Jópofa dolog

Kép
Kép
k_inga
 
 


:cry: :cry: :cry:
Voltam ma UH-n és még mindig nincs szívhang, pedig a számításaim szerint (a pé késést is beleszámítva) 6+3 vagyok. Az 1 héttel ezelőtti uh-hoz képest van növekedés, petezsák 10 mm-ről 17-re nőtt, és azóta van benne szikhólyag, de sajnos ez engem nem tesz boldoggá, mert az lh teszt alapján már a 6 hetet tutira betöltöttem. És akkor az baj, hogy nincs szívhang :cry: Egy hét múlva kell kontrolra mennem (addig tutira becsavarodok, márcsak azért is, mert semmi tünetem, és én ezt rossz omennek tartom).

Syry!
Jucmuc elvileg nekem küldi az sms-t ha megszült, de még nem kaptam semmit. Múlt héten sms-eztünk, de akkor még egyben volt.
Vendég
 


Angie :) Most épp műszak van, úgyhogy pontosan nem tudom hetekre visszaszámolni, de Flóránál nekem is úgy volt, hogy szept. 5-én, a 33.cn-on lett nagyon halvány + a tesztem. Szept. 19-én voltam az 1. UH-n, ahol még csak a petezsák és a szíkhólyag látszott. Utána egy héttel (szept.26.) már látszott a baba és volt szívhang is, de még ekkor is csak 5 hetesnek felelt meg a mérete. Az egy hónappal későbbi UH-n viszont már 11+4-nek saccolták a korát :shock: És mindegyik UH-t a dokim csinálta, aki az egyik legjobb ultrahangosnak számít Szegeden :roll: Szal próbálj megnyugodni...

KépKép

KépKép
timika
 
 


Angie
Csak miattad néztem most be és :( :( nem lehet már baj....próbálj megnyugodni (amit én sem tudnék) és veled vagyok és nagyon nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen.......

KépKép
KépKép
fleur
 
 


Angie
naggggyon szorítok!!!!!!!!!! esetleg nem tudsz benézni pénteken egy sztk-s dokihoz? kb. pénteken. itt még néhány nap is számít a növekedésnél. :D ha már a szikhólyagot látták csak nem lehet baj. :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én most itthon vagyok 2 napot, mert Máté beteg. :cry: Rettenetesen csúnyán köhög és az orra is folyik még. (már tiszta piros az orra alatt, a sok orrfújástól.) egész héten itthon lesz. sejthető volt, hogy az ovikezdés után előbb-utóbb jön a betegség is. :evil:

Kép

Kép
syrynx
 
 


Angie!

szerintem is menj el ultrahangra valahová. remélem nem lesz semmi gond!

tjuca
 
 


"Ma reggel 8:39-kor megszületett Sofia, a mi kis hercegnőnk. 3430 gr és 51 cm. Mindketten jól vagyunk."

Drága Jucmuc!
Óriási gratula! Várunk a képekkel és a szüléstörténettel.

Syry! Juca! Timi! Virág!
Köszönöm.
Tegnap nézték meg, jó alaposan, még a sárgatestre is rákeresett, és egyelőre annak a mérete is rendben volt. Hétfőre kaptam újabb időpontot, ha addig panaszmentes vagyok. Addig ki kell hogy bírjam valahogy. Péntek vagy hétfő már nem sokat oszt vagy szoroz. (Én sajnos rosszat érzek, de szeretnék jó nagyot tévedni!!!)
Vendég
 


Jucmuc
GRATULÁLOK SOFIAHOZ!!!!!!!!!
sok boldogságot és mielőbbi felépülést és persze sok tejcsit! :wink: :D

Kép

Kép
syrynx
 
 


Jucmuc-nak gratula!

Angie-nek drukk!

Nálunk meg zajlottak az események, Anyukámnak pénteken szívkatéteres műtéte lesz, szombat éjjel a ritmuszavarból csak úgy tudták kimozdítani a szívét, hogy defibrillátorral ütötték ki. Most jól van, de azt mondták, nem sok választotta el az infarktustól és még egy ilyet nem viselnének el a szívizmai ...

kacsa14
 
 


Sziasztok!

Jucmuc, isten hozta Sophiát a nagyvilágban! Jó egészséget, és sok tejecskét kívánok! Alig várom a képeket is :wink:

Monyó!

Gratulálok NOémihez, megnéztelek titeken a másik topikon, és tényleg gyönyörű csajszi!

Fleur!

Csak március végén kapok műtéti időpontot, addig nem élem bele, hogy tb-s műtétem lesz. De hogy valahogy mindenképp megcsináltatom :oops:

Eszter!

Ez már biztos a kicsik mocorgása :) Annyira szeretnék pocifotót látni rólad! :oops:

Syry!

Utólag nagyon boldog szülinapot Máténak! És gyógyuljon meg gyorsan!

Juca!

Örülök, hogy minden rendben a babával! Jól vagy?

Angie!

Nagyon drukkolok, és a legjobb híreket kívánom! Péntekig extra drukkok!!!! Szerintem nem lesz semmi gond, lehet, hogy csak később ágyazódott be, mert sokáig keresgélte a drága a legjobb és legpuhább vackot :) Az előzmények miatt persze hogy rosszakat érzel, de minden oké lesz!!!

Kacsa!

Jézusom, még a víz is levert... Hatalmas drukkok anyukádnak is! Pénteken csupa jó hírt szeretnék olvasni...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Kacsa
Anyukádnak probléma mentes műtétet és jobbulást!!!!!!

Évi
melyik topicban vannak képek Noémiről? Én is megnézném..... :oops: :D
Ti jól vagytok? Képzeld Anyu mondta, hogy tegnap azt mondta Máté neki: "Nagyanyó gyógyítsál meg!" :) olyan kis drága.

Kép

Kép
syrynx
 
 


Évi
most látom, Maci írta, hogy a pco-s fórumon van a kép. bocsi, :oops:

Kép

Kép
syrynx
 
 


Közben akkor megtaláltad, ügyi vagy. Édes lehetett Máté.
Enyémek is betegek, folyik (inkább ömlik :oops: ) az orruk, a Dóri lázas is volt, most köhög is. Kínlódunk. Tavaszt akarok :evil:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?