Sziasztok!
Angie!!!
Aztaaa
Gratulálok! nagyon drukkolok értetek!
Monyó!
Nagyon gratulálok! Sok sok boldogságot kívánok Nektek!
Jajj Lányok!
Legutóbb, mikor nagynehezen előkerültem, utána szép lelkiismeretesen jöttem és írtam a dolgokat, meg visszaolvasgattam, és meg voltam nyugodva, hogy ez gyakorlatban is megvalósult, de mikor Kacsa kérdezte, hogy hová tűntem, visszakerestem, és láttam hogy nem küldődött el a szép részletes levélkém
sajnos azt nem tudom most újra megírni, mert azóta törlődött az agyamból
és nagyon nagy számítógép előtt üléseket nem is tudok most bevállalni, mert éppen úgy rendeződött most a csipet-csapat a pocimban, hogy utálják ha ülök
röviden velünk minden rendben van, már kb 9-9,5 cm-re megnövesztettük a pöttömöket.
múlt pénteken voltunk egy "bónusz kukucskálós" uh-on, hogy megnyugodjak.
Azon kiderült, hogy eredetileg 4en voltak, mert a tovább osztódott sejt nem 2, hanem 3 felé osztódott, de most az egypetéjű picurik mellett csak egy 2,5 cm-es üres petezsák van!
Annak örültem, hogy a természet is megszabta a határt és felmérte, hogy 4 babát tényleg nem valószínű, hogy ki tudnék hordani normálisan! Illetve örülök, hogy nem tudtam róla az első pillanattól, mert utána biztosan nagyon sajnáltam volna, ha menet közben történik vele valami!
most talán 3-4 napja kezdem érezgetni, hogy mintha valami mozgolódás lenne bent, de majd gondolom akkor leszek benne biztos, ha már jobban érezhető, és ráismerek, hogy...igen, ez volt az a buborékolás a hasamban
majd egy hét múlva megyek legközelebb dokihoz, remélem változatlanul minden rendben lesz mindenkivel
igyekszem jönni, és lépést tartani, és csekkolni is hogy elküldödik-e a levél!
Eszter