Póci! Én megnézném a varrományaidat.
Én most vettem Lukácsnak egy nagyon tutti ruhacsomit tesz-veszen. Napi 2-3 garnitúrát is cserélnem kell rajta. Nem győzök mosni. Ráadásul ott vannak a foltok. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már minden sz@rt megvettem, ami foltttisztít. Valami erős csoda folytán a mi foltjaink csakazértis maradnak a ruhán.. Így úgy gondoltam, hogy egy kis melegítő áráért vehetek 30 db rucit, és nem fogok szívbajt kapni a flekkek miatt. Ráadásul a ruhák tök jók, szépek.
Meló? Mindig pörögtem ezerrel. Ha le kellett állnom az volt a nagyobbik baj. Kicsit fáradok, de elég pár nap pihi, és jöhet megint pár protkó.
van szövege Robcsinak... Nem csodálom a sírást!!!
Szép varrások, szép pocak. Ilyen kép nekem is van. Megkeresem...
( a cuccost nem én varrtam)
Bodzám! Királylányos szék Patríciának! Tök jó!
Andi! Szép nagyfiad van! Lukácsomra is azt mondják, szép szál legény, a maga 77 centijével. Mi súlyban a 8 kilót verjük, mert elég sokáig nagyon keveset gyarapodott a kisgyerek. Kivizsgálták többször, mire meguntam és azt mondtam, eleget izeg-mozog, ahhoz, hogy ne hízzon. Amióta velünk eszik mindent, hízik rendesen. Tőle furcsa módon havi 28-30 dekákat.
Nálunk Lukács a türelmetlen... Hiába kérem, hogy adjon két percet, amíg felmosok... Nem, összetapossa. És nézi, mit csinált. Még ki is nevet.
sssssss- varázsló!
Kislibus! Hát milyen kismamik vannak??? Azt hiszi, a pocakmértettől függ valami?!
Sajnálom a kezeid, meg a fogad is. Én a hátsómba kértem a szurit, és egyáltalán nem fájt utána. A húgom a karjába kapta, neki is fájt másnapig..
Enned viszont kell!! Némi kenyérke fontos ám!
Móni! Vagyunk ilyen dilemmában páran. Nem tudok tanácsot adni. Már előre sírok, mi lesz, ha Lukács hagyja el a cicit. Hiányozni fog a szopika. Még nincs 11 hónapos, karácsony előtt elindult, úgy megy egyedül, mint a golyó, de amikor szopizik még a kisbabám. Mármint még egyébként is az valamennyire, de olyankor még "kisbabább". Na értitek.. Fanni édes. Valami játszóházban vagytok?
Julcsi! Az én férjem is egyke... Mi is szeretnénk tesót, csak egyelőre semmi kedvem lombikon gondolkodni. Vagyis tulajdonképpen most azt mondom, nem mennék több lombik-programra. Elég volt 4x. Anno, Lukács előtt a harmadik sikertelen után az öribefogadást is elindítottuk. Lehet, hogy úgy lesz kistesó... De ha az sors "csak" Lukácsot adta, már teljes az életünk!
Moncsi! Tudom, nem vigasztal, de ha Nimókád érdeke a kórházi fekvést jelenti, akkor önként és dalolva fogsz bevonulni!
Mr nem a mi akaratunk az első, hanem a gyerek.
Chilike! Nálunk a mikrós sterilizáló most a mikró tetején van, abban száradnak Lukács tányérkái, kanálkái mosogatás után. Így is mikrós...
Figyike, lehet, hogy most néhányan felhördültök, de van egy szint ami után én már nem fertőtlenítgettem folyamatosan a gyerek dolgait. Egyszerűen fizikai képtelenség lenne. Az egész napom áztatásból, meg lögybizésből állna. A kisfiam teljesen tisztán van tartva, de nem sterilen. Az edényeit, játékait rendszeresen lekezelem, a kádat minden este. Amíg icibaba volt, áztattam, mikróztam, de amint elindult négykézláb, nem maradt meg a szobájában. Amit csak talált, összenyalt. Aztán elindult egyedül, egész nap jön-megy körülöttem. Így most előfordul, hogy a papagáj ketrecéből kipiszkálja az almát és azt eszi meg, hozta már a szennyestartóból az apja büdi zokniját, megette a virágföldet...
Én utáltam a ctg-t. Volt egy nagyon xar napunk a 38. héten, be is kellett feküdnöm 4 napra.. ( Front volt, tejeskávét ittam, Lukács sem bírt magával és a gépnek is volt kehéje. Azt hitték, szívritmus zavara van a pocaklakómnak. Hiába mondtam, hogy dobják ki a gépet,a gyerek egészséges.
)