Új privát üzeneted érkezett!

Bocs, nincs időm olvasni, majd este jövök.

Timi, ha mégis érdekelne van eladó járókám. Nem fa, hanem az az összecsukható verzió.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Kardiológián minden rendben volt, Alexának nincs zöreje, Hangának valamit hallott a doktornéni, de szerinte is (gyerekorvos szerint is) ez csak az átmeneti vérszegénységtől van. Volt vérvétel is, ha már ott voltunk és majd 26-án megyünk uh-ra, ha aznap már úgyis ott leszünk a szemészeten. Ha tudnátok, mennyire unom, hogy folyton mennünk kell valahová, hogy várókban, meg úton-útfélen kell etetnem, na meg persze megszervezni, hogy valaki jöjjön segíteni ilyenkor, mert nálunk mindenki dolgozik, ezt meg azért már mégsem vállalnám be egyedül. Na, de nem mérgelődök, örülök, hogy rneben vannak a csajok, legalább tuti ki vannak vizsgálva.

Törpi: köszi, én fát akarok és 120*120-ast.

Nyulasz: a karám nem férne el a nappaliban. Kicsi lakás, még a járóka is necces lesz, de majd elrakom a fotelt és akkor elfér.

Vanda: jobbulást! Tényleg! Párod nem kapta el a barihímlőt? Mintha írtad volna, hogy ő még nem esett át rajta. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Gyors bejelentkezés! Hazaszaladtam a lányok cuccaiért, mert úgy tűnik, hogy jövő héten jövünk haza. De még nem kiabálom el csak suttogom. Köszönöm a lányok dicséretét, tényleg szerencsénk van. A Jánosban vagyunk és 3 óránként kell etetnem lefejt tejjel vagy tápszerrel. A nővérek nem nagyon segítenek, sok dolguk van, de ha kérdezek akkor megmutatják. Rohanok vissza. Minden kép (babó) nagyon édes volt, sajna csak visszanéztem és olvasni nem volt időm.

Kép
tigriske1978
 
 

 
 

Kép Alexa habok közt Kép Hanga Kép Apa mintha jobban élvezné a játékot. Kép Hanga már kidőlt, Alexa még edz

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Mó: Gergő nekünk is azért kapta a nevét, mert folyton ficánka volt a méhben :D Bár ma olyan ügyesen alszik, Bálint meg tiszta nyüszi :(
Az Álmos tényleg jó név lenne :D
Épp ma számoltam utána, hogy kb két óránként szoptatom őket, bár ez a maximum, és így kb 12x csócsálják a cicimet egy nap! :shock:

Vocsi: nagyon édesek a lányok :D De várom már hogy a srácok is így elmolyoljanak! Egyenlőre még csak most kezdtek mosolyogni. Gergő már több mosollyal megajándékozott, Bálint még csak egyel...

Nyulasz: érdekes amit írsz a kamilláról. Épp ez van a Mecsek bébi teában is, ezért is mertem ehhez nyúlni. Meg hát jobbára ezt is ajánlják pici babáknak hasfájásra... A Fitolac szopis teában is van kamilla...

Vanda: én is ágyon altatom a srácokat. Nekem Verus 5 hósan kezdett el forogni. Szerintem úgy kb addig nem baj ha ott vannak az ágy közepén...

Timi: nekem meg már az a fura, hogy ha ti ennyi helyre mentek vizsgálatokra, akkor mi miért nem????
Csajok nagyon helyesek. Milyen kis husi Alexa. Ő a kisebb baba. Most mekkora is az eltérés közöttük???

Képzeljétek, az eladó, akinek már átutaltam a pénzt az FP pihiszékért a teszveszen felfüggesztett felhasználóvá vált. Nem tudom miért, de nagyon remélem, hogy nem azért, mert csaló volt. Pedig jól megnéztem, hogy jó minősítésű legyen, és 213 pozitív visszajelzés volt róla, többek között mint eladóról... Szurkoljatok, hogy legkésőbb hétfőig megjöjjön a pihiszék, mert akkor jár le a két hétnek ígért szállítási idő...

Kata
labkat
 
 


Most hívtak a kórházból,több eredménye is rossz lett(trombocita,fehérvérsejt...) Noéminek,ezért hétfőn megismétlik a vv-t.Infekció vagy mi,amit mondott a főorvos,valami bakteriális fertőzésre gondolnak.Még van eredmény,ami nincs kész,csak hétfőre lesz meg.Kérdezte milyen az étvágya...hát ha napi 500-at megeszik,akkor már örülünk.

Timi,örülök,hogy nincs gond,inkább menjetek,és ne legyen,mint fordítva.Szegénykéim,hogy viselték a vv-t?

A képek szuperek a csajokról :D meg apáról :lol:

Kata,már nem tudom hol hallottam ezt a kamilla dolgot,persze egyáltalán nem biztos,csak eszembe jutott :roll:
Ja,kétóránkénti szopi ismerős...lesz ez jobb is.El sem tudtam képzelni annó,hogy lesz olyan,hogy napi 4 vagy 5 evés.Aztán lett :D
Hűha,remélem megérkezik a pihiszék :shock: Valamit tudsz azért a hirdetőről?Vagy hogy megy ez,én még csak ismerőstől vásároltam itt a babaneten.Mi van,ha nem jön meg?Mit lehet tenni?Komolyan,mintha nem lenne egyéb gondja az embernek,még ez is :twisted:

Tigriske,hú,nem lehet könnyű dolgod,ügyesek vagytok nagyon!És drukk a hazamenetelhez!
Vendég
 


nyuszi: remélem minden ok lesz Noémivel :(
Van telószám az eladónak. Lekérhetem az adatait és PTK szerint kezdeményezhetünk akár eljárást is ha gond lenne.
Az első leveleimre válaszolt, kedves volt, segítőkész, szintén anyuka.

Kata
labkat
 
 


Kata,köszi,én is bízom benne,hogy semmi komoly.

Remélem megérkezik a szék,és nem kell macerázni ez miatt.
Vendég
 


Nyulasz: drukkolok, hogy ne legyen semmi baja Noéminek!
Csajok nagyon jól viselték a vérvételt, igazából a lefogás miatt volt sírás, aztán ahogy elengedték őket már nem volt semmi nyüszi, Hanga még vigyorgott is.

Kata: pihiszék :twisted: A lányok közt most kb 1 cm és 400 g van. Még mindíg Alexa a kisebb, de ha így folytatja hosszra lehagyja a Hangát.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpilla!
Sajnálom, hogy még mindig küzdötök az éjszakákkal. Szerintem ez babafüggő, van aki szépen átalussza és van olyan babyke, aki nem...
Gyönyörűek a lányok! :lol:
Már most sem lehet Málnát pelenkázni, a hátán közlekedik és kirúgja magát róla, visszahúzom, mire ő leteszi a lábát és megint. :evil: Ja és persze közben kifordul a kezemből, szóval sajtkukac, Matyi nyugodtabb.
Esprit kocsiról majd mindenképpen számolj be, mert én is nagyon gondolkozom rajta!!!

Nyulasz!
Balázsnak Boldog Névnapot utólag is! Sokáig esznek? Az mit jelent? Nekünk csak a kanalas kaják tartanak soká, a cumisüveggel kb. 10 perc.
Mienk tápszer nem HA-s. :roll:

Mó!
Azt hiszem Te írtad, hogy neapközben nem alszanak fél óránál többet. Matyi sem, pedig ő kisebb. De mivel az éjszakát átalussza, ezért megbocsájtom. :wink:
Nagyon ügyi vagy a bloggal, én naplót próbálok vezetni, de alig írok bele. :oops: Amíg bent voltunk a kórházban mindennap írtam, de az inkább amolyan ima féle volt. Mi 3 hónapig voltunk.... én sem várom a szülinapjukat, nem a legszebb élmény... de ilyenkor mindig arra gondolok, hogy valamiért meg kellett születniük, nem véletlen történt így, és a lényeg, hogy egészségesek!!!!

Timi!
Tudom milyen szar a sok vizsgálat, mi is sokat jártunk, de idővel csökken ám a számuk és jobb, ha nyomon követik őket! :wink:
Csajok éééédesek!
Én is a földre szavazok, nem férnek el benne ketten sokáig és folyton beverik a fejüket, mert a hátukon közlekednek. Mi kölcsön kaptuk, csak ezért van, venni nem vennék.

Vanda!
Balázst az Iste éltesse! Remélem Réka jobban van!!!

Képzeljétek, Málna próbál kúszni, húzza fel a popsiját és löki magát előre. :lol: Tegnap volt itt a dévényes nénink, kétségbeesve kérdeztem, hogy miért nem akarnak forogni, pedig tudnak, mire azt mondta, hogy ne aggódjak, az a lényeg, hogy már megcsinálták, szerinte egyszerűn nem érdekli őket, mert háton kúszva közlekedik mindkettő és így mindent elérnek. :roll: :lol: Csakhát így a járókába folyamatosan fejbeverés van, már alig teszem bele őket.

KépKép
zsófikukac
 
 


Nyulasz!
Most olvasom Noémit! Hát sajnálom, remélem semmi komoly. :roll:

Tigriske!
nagyon ügyi vagy Te és a Csajaid is!

KépKép
zsófikukac
 
 


Sziasztok!

Na,ma Balázzsal éjszakáztam.Fél3-kor felkelt,4 után tudtam lerakni.

Zsófi,azt jelenti,hogy Noémi megeszik 50 milit,és vége.És innen próbáljuk még etetni,ami kb 1 óra alatt sikerül.De mostanában Balázs is csinál ilyeneket,ő 100-at eszik meg,aztán csapkod,kapkodja a fejét.Ilyenkor büfiztetünk,de ő sem eszik rögtön büfi után.

...megyek...
Vendég
 


nyulasz: én meg Rékával éjszakázatam. Nem tudom mi volt vele ma éjjel.
Remélem semmi komoly Noéminél.
Van amikor az enyémek is határozottan küzdenek / húzzák is-tolják is az üveget, kapálódznak kaja közben. / a tápi ellen.

timi: szép nagyok már a lányok.
vanda:még az ágy tetején játszunk, ha valami dolgomvan, akkor addig a kiságyukba teszem őket. Már egy percre sem merném egyedül hagyni őket. Olyanok mint a villám.

A szivacsos elképzelésem még tervezés alatt. De úgy gondoltam, hogy ha vágatok 2-3 db. 100*200-as 5cm magas kemény szivacsot, azzal be tudnám teríteni a szobát, előnye, hogy felszedhető, később még vendégágyként is használható.

vocsi73
 
 


Nyulasz: ezt a csapkodást, fejkapkodást az enyémek is csinálják. Olyankor én is büfiztetek, és utána vagy esznek még vagy nem. Mondjuk a hordozóban pihennek egy kicsit, mert felváltva van büfi. Én már nem erőltetem, mert ha nem kell neki, akkor nem kell. Ilyenkor a következő etetésnél tuti az utolsó cseppig megeszik.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Vocsi,akkor te is friss vagy és üde :lol:
Na,akor nektek jó nagy szobátok van.Én csak annyit szeretnék,ahol ők ellesznek,persze amg nem kúsznak-másznak,és ez kb 150x150 lenne.

Timi,ja,de 40 perc múlva sír,hogy éhes.Persze az 50-re nem is csodálom.Azért abba nem is törődhetnék bele,hogy 50--et eszik.
Büfi nálunk is felváltva van,ha egyedül vagyok. :lol: Már nem megy tandenben,mikor kissebbek voltak,és szopiztak,akkor meg tudtam oldani.Most már nem.
Vendég
 


Nyulasz: mondjuk az 50-be én sem törődök bele, de pl. Hanga nap közben csak 70-80-akat eszik, este viszont begyűri a 170-et is. Alexa meg kb mindíg 90-100 körül, este 120-150-et.

Nem tudom ma milyen front van, de a gyerekeim folyton alszanak. Ha ez így marad délután állni fog a bál. Kaja után ahogy leért az utolsó korty, már kiabáltak abban a stílusban, amikor aludni akarnak. Büfi, leraktam és már aludtak is. Ennek már több, mint 1 órája és még mindíg alszanak. :shock: És egész délelőtt aludtak, jó ha fél óra játék volt. Reggel viszont 3/4 óra volt ébredéstől reggeliig, hagytak teázni, netezni. :)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok, nekünk egész tűrhetőek az éjszakák annak ellenére, hogy beteg Míra, sőt, ma már Emma is lepusztulóban (Hurrá, Ikrek! - ugye Nyulasz? :lol: ) 5-ig alszanak már második éjszaka, majd Mírát könnyedén, Emmát nehezebben, de visszaaltatjuk, legközelebb fél 8-kor kelünk. Ezzel úgy ki tudnék egyezni egyenlőre :roll:
De Míra 2 napja nem eszik, ma sikerült végre egy kis ebédet beleszuszakolni. Erőltetni annyira nem akarnám, betegen én sem kívánnám a kaját. Inni viszont rengeteget iszik szerencsére, mert olyan pelenkákból szabadítom ki, ami mellett pótolni kell a folyadékveszteséget. Reggel 5-kor bizsicsere, fél8-kor szintúgy. Én meg moshatok kézzel, mint a kisangyal, amit eddig max. 5-ször kellett. :? De láza legalább már nincsen.
Ennyit rólunk.

Nyulasz, mikor lesz infód Noémiről? Remélem semmi komoly, de ha találnak is valamit, talán kap a kiscsaj valami orvosságot, és talán jobb lesz az étvágya is. Én nem értek ezekhez, de van összefüggés a rossz véreredmények és az étvágy között?

Timi, használd ki az időt :lol: Remélhetőleg nem éjszaka lesz meg a böjtje a nagy napközbeni szunyáknak.

Vocsi, ötlet a szivacs, de nem kizárt, hogy azt is rágcsálni fogják. Max be kell vonatni valami lepedő anyaggal. Szélére tépőzár, azzal összeáll a több darab, aztán azt fosztorgathatják is, ha akarják.

Zsófi, de ügyes Málna! :P Majd forog, ha akar, de azért egy kicsit gyakorolgass velük Te is, az nem árthat.

Ébrednek, mennem kell, próbálok ma még jönni, de nem garantálom, elég nyűgösek, anyásak így betegen.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Csak gyors életjel...
Dani lázas (takony), Réka pöttyös (brutál) én meg teljesen kész vagyok, szerdán hánytam és nem bírtam felkelni... :?
vovanda
 
 


Sziasztok!

Törpi,tényleg betegek vagytok?Sajnálom :( Sajnos mi is kezdünk,nagyon szörcsög Balázs,de alig jön valami mikor szívjuk az orrát.Elötte sterimárt kap,de még így is.Ma már Noémi is szörcsög rendesen.Éjjel ma is többször felkelt Balázs,de szerencsére kiabált kicsit,aztán visszaaludt.Este már adtam neki viburcol kúpot is,mert egész nap nyügi,és nemtudom a fogától,vagy a takonytól van-e.

Hétfőn megyünk dokihoz,elvileg lehet összefüggés az étvágytalanság és az között amit találtak,mert valami infekció,bakteriális fertőzés.
Arcocska meggyógyult?Nekünk használt ez a kencefice a karjára,de csak 3 napig lehetett kenni vele,most kiváncsi vagyok rosszabodik-e.

Vanda,hát akkor nem vagy toppon.Betegnek lenni még gyerek nélkül is car dolog,nem így,hogy vannak,és még ők is betegek. :( Minden tél ilyen?

Timi,na milyen volt az éjszaka?
Látod,nálunk is így van,reggel kelnek,aztán még egy óra eltelik mire eszünk.Ügyik vagytok :D
Pötyik múlnak?
Vendég
 


Ti mit csináltok,ha szörcsög az orruk,de nem lehet kiszívni?Hányszor fújjam be,és szívjam ki egy nap?
Vendég
 


Nyulasz: jobbulást a náthásoknak! Mi már túl vagyunk rajta szerencsére, hamar elmúlt nálunk. Én nagyon nem fújogattam, csak nagyon ritkán, de akkor hagytam hatni a stérimárt néhány percig. Nekem sem mindíg jött ki, akkor hagytam, de ki is tüsszögték. Estére meg Nasivint kaptak.

Éjszakánk álomi volt, 6-kor keltek. Ez 9 órányi alvás volt. :D Ma majd úgyis ki lesznek fárasztva, mert jön anyukám és vele lesznek délután néhány órát. Vidám reggelünk volt, mindenki mosolygott, még Alexa is, pedig rá ez nem jellemző, főleg az elmúlt napokban volt morcos-kiabálós hangulata.

Vanda: most már aztán tessék meggyógyulni mindenkinek! Nagyon elkapott benneteket. Jobbulást mindenkinek!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz!
Remélem nem lesznek betegek! Hát tényleg nem esznek sokat....

Vanda!
Jobbulást Nektek is!

Törpi!
Drukk, hogy így keljenek (5- fél8) nálunk így van. Tieid se legyenek betegek!

KépKép
zsófikukac
 
 


Timi,remélem nálunk is hamar elmúlik.
Ma egész nap nyügibb volt Noémi,és csak 80 miliket evett 4 óránként,egy kevés sinlacot,meg sárgarépapürét csináltam nekik.Este fürdés után adtam mindkettőnek viburcol homeós kúpot.Orrszívás után Noémit nem lehetett megnyugtatni,sírt és enni sem akart.Megmértem,popsiban 38.4.A kúp miatt nem mertem másik kúpot adni,így vártunk.Táp nem kellett,végük sinlacot csináltam 90 víz és 3 kanál sinlac,azt majdnem mind megette.Aztán 9 felé gondoltam adok egy kis nurofent,persze felét kiköpte(pedig fincsi epres),másik felét meg kihányta egy kis sinlac kiséretében.
Végül még evett 40 tápit,de azt már félálomban,meg 30 mili vizet belekanalaztam.Most alszik.Remélem nem lesz rosszabb.

Zsófi,hát tényleg keveset eszünk.Nem is tudom,ha beteg lenne Noémi,miből fogyna le.Balázs legalább tartalékol.Noémi azt a keveset is lemozogja,rugó van a kezében meg a lábaiban :lol:

Na,megyek,jó éjt!
Vendég
 


Ú, Nyulasz, Benneteket is elkapott :( Jobbulást Apróságnak!!! A szívem szakad meg értük :cry:
Enyimek sincsenek túl jól, taknyolnak, de csak visszafogottan már, nyűgösek, étvágytalanok :( Náthára nem adtam nekik semmit, csak szívom néha, de nekik is marad benn :x Hatalmas a küzdelem ellene, már a kanapé közelében (ahol szívatjuk nekik) kitöri őket a frász. De az Oscillococcinum elég gyors lefolyásúvá tette a dolgot. Mírának azért adnom kellett Normaflort is, de ez is javított az állandó kakilhatnékján. Talán hamarosan kikeveredünk mi is ebből a ramaty állapotból.

Vanda, Ti sem vagytok ám semmik. Hol egyik csöppség, hol másik. De mindezt betegen menedzselni :shock: Mihamarabbi gyógyulást Neked!!!!

Timi, nem irigylem az éjszakáidat, áááááááááááááááááááááá! :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Ja, és el kell dicsekednem :oops: , Emma feltérdel, majd kapaszkodás nélkül csak úgy térdepel. Éééééééééééééééééés, feláll! Minek neki gyógytornász? Csak riogatni kellett vele :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi,na,milyen ügyes lányaid vannak :D Tényleg csak riogatni kellett :lol:
Az oscillo izét hogyan adod nekik?
Vendég
 


Sziasztok!
Még1x köszi Mindenkinek az üdvözlést!
Csak bekukkantottam és olvasom egyre több a beteg :cry: :cry:
Gyógypuszik :wink: Jobbulást ezerrel!
Jaaa és képek szupik!
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babusok,köszönjük :D
Vendég
 


Törpi: nagyon ügyes lányaid vannak!
Azért azt a hosszú éjszaka csak mézesmadzag volt! Ma fél 4-kor kiabált Alexa, hogy éhen akar halni. Nem is csodálom, mert este a szokásos 160 helyett csak 120-at evett.

Jobbulást a kis és nagy betegeknek!

Mi ma mennénk anyumékhoz meg a mamimhoz (tegnap volt a 82. szülinapja), de akkora hó van, hogy nem biztos, hogy elindulunk. Majd apuka eldönti, ha felébred. Pedig anyu fincsi halat süt. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!!
Gyógyuljatok meg!!! Mindenki!
Törpi!!!nagyon ügyes Emma!! :lol:
nyulasz: majd írj, mit mondott a doki.
babusok: kérünk képeket!! :lol:

Nekünk holnap tanácsadás, mázsálás+agyhártyagyulladás elleni oltás, ha nem lesznek betegek a csajok.

tigriskével és a három kistigrissel vajon mi lehet?

vocsi73
 
 


Nyuszi!
Az orra előbb-utóbb megindul. Szívni 3-4szer elég naponta, ha túlzásba viszed, irritálod vele az orrnyálkahártyát és még rosszabb lesz. Nurofen van kúpban is, ha kb. fél órát vársz két kúp között, nem lesz gond. Panadolt próbáld esetleg, a Nurofen szirupot Réka is kiköpi. Az Osciloból fél ampullát oldj vel vízben (fémkanál tilos) és itasd meg vele. Én tápszerbe szoktam kutyulni...
vovanda
 
 


Vanda,köszi.Kb 4-szer szívjuk az orrukat,mindig jön,de ugyanúgy szörcsögnek utána.
Na,akkor veszek nurofen kúpot.Bár germicid van itthon.

Vocsi,majd írok.Úgy döntöttünk,hogy visszük Balázst is,inkább most vegyenek vért,mint aztán két hét múlva kelljen vele is menni.Ugye rágják egymás után a játékokat,meg van hogy isznak egymás után a cumisüvegből.

Timi,én is már most rosszul vagyok,hogy holnap milyenek lesznek az utak. :evil:
Vendég
 


Kép
puszitesó :)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babusok: de aranyosak! Ki kicsoda? Mert én még nem tudom. :oops:

Nyulasz: főutak patyolat tiszták voltak, úgyhogy lazán bejártunk mindenkit. Jó tudni, hogy nem csak én adom oda egyik gyerek cumisüvegét a másiknak! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: :oops: :oops: hát persze :lol: :lol: alul Laurcica felül Tammaci, kivételesen ebben a sorrendben mert az alaphelyzet fordítva van :lol:
Nálunk vannak a cumisüvegek, aztán ki melyiket éri el a komódon és állandóan megy a cserebere :lol: persze szigorúan 2 db és ha nincs meg meg kell keresni...kanapé alatt jól gurul és vicces hangot is ad :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Képzeljétek ma Apa hozott egy játszósátrat, olyan cölöpökön orkános huzat, bizti Nektek is volt, én imádtam kicsinek (bár akkor még műanyag volt a borítója), Csajok meg vannak veszve az lett az új bunki :lol: ééés 990 volt tetykóban :wink: és rózsaszín :oops: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Sziasztok!

Csak gyors éetjel. Család szarul: fiúk felváltva betegek immár 4.hete,én meg lesántultam.Úgy fáj a jobb lábam,hogy csak Flector tart életben,de azzal is olyan vagyok,mint a sánta kutya.

Melcsi!
Haláli ez a kép!!!Zabálnivalóak a csajok. Játszósátrak enyémek is imádták mászós korszakukban!!! :lol: Ment a nagy kukucs-játék benne! :lol:

Timi!
Nálunk is ment mindig a cumisüveg.cumi csere-bere!4Mintha a másiké finomabb lenne!! Ez nem is baj!Szokják egymás baciflóráját.

Tigriske!
Irtó ügyik vagytok!Csak ámulok és bámulok,mint flitt-flott vagy!!!És a csajok :shock: :shock: :lol: Gyönyörűek!!! Remélem,jelentkezel,ha már itthon vagytok!!!
Mivel ritkán járok mostanában erre,ha esetleg gondod van és úgy érzed ,tudok segíteni,priviben is keress meg nyugodtan!!!!

Minden betegnek jobbulást!

Kép

Kép
edit73
 
 


Lányok, ha vki keres még Csajos esernyőkocsit...nekem ez úgy tetszik, persze én rózsaszínmániás vagyok :oops: :lol:
http://www.expressz.hu/baba-gyerek/baba ... -18719257/

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Sziasztok,

kicsit eltűntem, bocsánat, nyűgösebb napjaink voltak.

Hú, látom, sokan vannak betegek. Mielőbbi gyógyulást nekik :!:

Babusok! Tündériek a képen :) Én is tervezek nekik sátrat, tesóm lányánál láttam, hogy mennyire bejövős :)

Timi! Éjszakáért irigyellek (nálunk megint kelések vannak :roll: )

Vocsi, Törpi: ja, szerintem is "ehető" a szivacs, most én azon gondolkodtam, hogy olcsó padlószőnyeg a habtapi tetejére, és akkor azt ki is vághatom a karám lábainál, nem tudják utána elmozgatni. Bár lehet, nekem már nagyon nem érdemes agyalni ezen, a karám nem sokáig marad egyben... (max. 4-5 darabot egyben tartok, ha nagyon muszáj, csak "bedobom" őket, amúgy szabadrablás lesz, ha már önállóan is járnak.

Törpi, Emma nagyon ügyes :) Nálunk is úgy volt, hogy amint tudott volt, hogy Dévény, csaj rögtön elkezdett forogni és mászni :) (azért ő nem úszta meg :roll: )

Zsófi: Málni is ügyes, korrigáltan ugye ők 5-6 hónap között vannak? mászás naggyon jó ilyenkor már :lol:
Matyi hányszor alszik egy nap, hogy elég neki ilyen kevés alvás is? (vagy ez az összes napi alvás, amit írtál? :shock: )

Nyulasz: a fordulást tudod Te is segíteni kis tornával. Csemete fel az ágy egyik végére hanyatt, Te megfogod a csípőjénél és átgörgeted a hasára. Aztán továbbgörgeted hanyatt... s így tovább, amíg el nem éritek az ágy másik szélét. Akkor visszafelé ugyanez és akkor mindkét irányba megy az edzés. (Fejl. neur. mondta a gyakorlatot) Én ilyenkor tettem a fejük fölé valami motivációt (kedvenc leporellós mesekönyv v. mobiltelefon), jókat mókáztunk. Grétivel a végén már cirkuszban is felléphettünk volna: azt mondtam neki, hogy "hasragörög a Gréti baba" és akkor ő hasra gördült, aztán "hátragörög a Gréti baba" és a hátára fordult. Manapság nem ilyen szófogadó :wink:

Tigriskének gratulálok, gyönyörűek a kislányok! Mi is a János kh koraosztályán voltunk, van egy-két nagyon rendes nővér, akiktől lehet kérdezni :)

Lépek aludni, amíg lehet! Jó éjszakát :)



Kép

 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk. Mi jelentem jól vagyunk, mintha már ritkulnának a szopizások, azaz nem csak két órák telnének el köztük.
Néha nyügisek a srácok. Tegnap Bálint kutacsa olyan nagyon mély volt. Úgy tudom ez az éhség jele. Pedig előtte szopizott. Hát kiolvasztottam 45ml tejcit. Szépen be is nyelte. Ezért úgy tervezem, fogok fejegetni tejcit szoptatások után, hogy legyenek ilyen kis adagok, ha valamiért éhesek maradnának!
Mondjuk annak örülök, hogy simán megitta és nem volt gond a cumisüveggel sem!

Látom zajlik mindenkinél az élet :) Sok itt most a beteg is :( MINDENKINEK JOBBULÁST!

pihenőszék amúgy a héten talán megérkezik. Sikerült felvennem a csajjal a kapcsolatot, és elnézést kért a késedelem miatt. Remélem tényleg nem vertek át!

babusok: csuda helyes az a cuppantós kép :D

Timi: nálunk is úgy tűnik, hogy Bálint jobban nyúlik, mint Gergő. Mondjuk talán azért, mert Gergő iszonyatosan dagad :D Bálint meg nem! Remélem azért megvan a kellő gyarapodás. Már jó három hete nem voltak mérve!!!

Kata
labkat
 
 


Ja és van pár friss fotó is:

Kép Fehér cumi Gergő, Kék cumi Bálint

Kép

Kép Bálint

Kép Gergő

Kép Csajok

Kata
labkat
 
 


Kata, igen látszik, Gergő pofisabb :) Tüneményesek!!! A fejés amúgy is jó, egyre több lesz legalább.

Nyuszi, Vanda válaszolt a kérdéseidre, bocs, én behavazódtam, még csak olvasni sem tudtam :oops: Mikor mentek vv-re? Csak hogy tudjunk szorítani.

Timi, nálunk is megy a közös cumisüveg. Na meg mint írtam, Emma minden cumit beszipkáz, lehetetlen eldugni előle az összeset. Ha én nem is találom meg, majd ő :lol: Persze most, hogy betegek, szigorúan külön üvege van mindenkinek. Aminek aztán szerintem semmi értelme :lol: , mert egymástól kapták el a nyavaját.
Képzeld, az én nagyim 5-én lett 82 éves :D

Babusok, hát milyen tüneményes ez a két lány :roll: Csodaszépek! A Macit meg köszönjük, reméljük segít :wink: A sátor nagggyon jó ötlet, szerintem be is nevezünk egyre.

Mó, jó ötlet a szőnyeg, meg a lábaknak való kivágás, mert nekem az idegeimre megy, hogy akármennyire fixálom a lábakat, a csajok könnyedén kinyomják. Én meg parázok, mert tőlük másfél méterre van a kandalló meg a tüzifa, nehogy elérjék, és valami bajuk legyen. Amúgy én is azon agyalok állandóan, hogy mi lesz később, pár hónap múlva, mert ez az állapot már sokáig nem tartható, ha ilyen ütemben fejlődnek a csajok. Míra már próbálgatja a képességeit, el-el engedi mindkét kezével a rácsot, én meg elfelejtek levegőt venni, annyira parázok, hogy későn nyúl a kapaszkodó után. Pedig enélkül nem fog megtanulni menni, állni, tudom jól. Emma meg ha elfárad, nemes egyszerűséggel elengedi a rácsot. Hát mit ne mondjak, van ordítás egy-egy elvágódás után. Ha észreveszem, hogy min mesterkedik, akkor köré pakolom a szopipárnát, mégiscsak puhára essen, de az ijedség miatt akkor is sír egy sort :?

Edit, jobbulást a srácoknak! Neked mi történt a lábaddal? Tudod? Vagy most aztán arra végképp nincs időd, hogy kivizsgáltasd?

Vanda, remélem már kilábalóban a nyűgökből! Te hogy vagy? Javulgatsz? Beütött nálunk is a teljes családi krach, a lányok után apával mi is lerobbantunk. Most négyesben vagyunk itthon, és próbáljuk kúrálni magunkat a csöppségek mellett. De olyan nehéz megállni, hogy ne zabáljam meg a pofijukat, hogy ne puszilgassam agyon őket. Pedig most nem szabadna, tudom :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Kata: nagyon helyesek a gyerekek! :D

Törpi: éljenek a nagyik! :D Én a cumisüveget szoktam odaadni,ha az egyik hagy, a másik meg még enne. Ha az egyik beteg lesz, sehogy sem ússza meg a másik, akkor meg nem mindegy?!

Na a hosszú éjszaka tényleg csak bemutató volt. Tegnap 3.40-kor, ma 4.10- kor keltek enni. Na, de nem panaszkodom, mert esznek és már alszanak is vissza.

Megyek behozom őket, mert már lassan kajaidő van, ők meg kint szunyálnak a babakocsiban. Délután majd jól ki lesznek fárasztva, mert vendégek jönnek.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Voltunk vv-n,csütörtökön lesz eredmény.Ha Noéminél ugyanaz,akkor gasztroenterológus kell,mert valami gyomor-bél probléma lehet.Balázsnak is vettek,majd meglátjuk.

Kata,helyesek nagyon a srácok! :D

Babusok,nálatok meg a csajok. :D

Törpi,köszi.Én is lerobbantam :roll: Jobbulást nektek is!

Bocsi,most ennyi voltam,majd jövök...
Vendég
 


Sziasztok
Lányok SOS Van valakinek eladó légzésfigyelője ikres? vagy nem ikres

Fura dolgokat produkálnak mostanában a lányok öklendeznek és ugy tűnik nem vesznek levegőt mindez alvás közben de még csak nappal láttam, és gyors felkaptam őket
lehet hogy ilyenkor buknak és visszanyelik nem tudom,
mert legalább 20 percet büfiztetem őket és nem is közvetlen kaja után van ez.

Timi Alexát mikor megláttam tisztára olyan mint Lorka :shock: :D

Még nem olvastam vissza majd talán lesz egyszer időm :?

Móni
KépKép
reunion
 
 


Minden betegnek jobbulást!!!

Törpi!
Elég vacakul vagyok, gyomrom katasztrófa, gyenge vagyok. Feküdni kéne pár napot...
Kölkeidet meg csócsáljad nyugodtan, ha el akarják kapni, akkor úgyis elkapják.

Lehet röhögni: ikres ismerősömmel közös a bébiszitterünk. És úgy fest a dolog, hogy szegény csaj elvitte nekik tőlünk a bárányhimlőt... :oops: :lol:

Móni!
Hason vagy háton alszanak? Ha bukósak, tedd őket hasra, a légzésfigyut nem rég adtam el... De még érdeklődök.
vovanda
 
 


Móni!
Ezt találtam:

http://www.vatera.hu/legzesfigyelo_ikre ... 07091.html

Nekünk is ilyen volt, tökéletesen megbízható. Ha nem vagy Vaterán, szólj, leütöm neked.
vovanda
 
 


Reunion: ikresen van egy ilyen amit Vanda linkelt 25-ért :wink: nem tudom regisztrálva vagy-e, ha nem szívesen megkérdezem megvan-e még, bár nem írja, h elkelt, akkor lehet megvan még :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Móni,jaj,ez ilyesztően hangzik.Egy légzésfigyelő megnyugtat majd.
Vendég
 


Móni: ez nem hangzik jól! Szerintem is inkább hason altasd őket, akkor nem nyelik vissza, amit kibuknak.

Ma hajnalban kipróbáltam, hogy akkor mi történik, ha Alexának odaadom a cumiját. Nos, fél 7-ig aludt tovább, de akkor olyan éhesen ébredt, hogy addíg üvöltött, amíg meg nem kapta a cumisüveget. :D Hanga meg eleve csak akkor kezdett ébredezni. :D Én viszont a hülye orrdugulásom miatt éjjel 2-től nem tudtam aludni és hiába az orrspray, egyszerűen nem használ. Már 3 féle van itthon, de egyik sem az igazi. Valaki nem tud valami jót? Nasivin, Rhinospray és Nasopax van itthon, Otrivin egyáltalán nem ért semmit sem. Tudom, allergológushoz kéne mennem, de annyira nincs hozzá kedvem, hogy inkább még szenvedek egy ideig.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?