Kata, igen látszik, Gergő pofisabb
Tüneményesek!!! A fejés amúgy is jó, egyre több lesz legalább.
Nyuszi, Vanda válaszolt a kérdéseidre, bocs, én behavazódtam, még csak olvasni sem tudtam
Mikor mentek vv-re? Csak hogy tudjunk szorítani.
Timi, nálunk is megy a közös cumisüveg. Na meg mint írtam, Emma minden cumit beszipkáz, lehetetlen eldugni előle az összeset. Ha én nem is találom meg, majd ő
Persze most, hogy betegek, szigorúan külön üvege van mindenkinek. Aminek aztán szerintem semmi értelme
, mert egymástól kapták el a nyavaját.
Képzeld, az én nagyim 5-én lett 82 éves
Babusok, hát milyen tüneményes ez a két lány
Csodaszépek! A Macit meg köszönjük, reméljük segít
A sátor nagggyon jó ötlet, szerintem be is nevezünk egyre.
Mó, jó ötlet a szőnyeg, meg a lábaknak való kivágás, mert nekem az idegeimre megy, hogy akármennyire fixálom a lábakat, a csajok könnyedén kinyomják. Én meg parázok, mert tőlük másfél méterre van a kandalló meg a tüzifa, nehogy elérjék, és valami bajuk legyen. Amúgy én is azon agyalok állandóan, hogy mi lesz később, pár hónap múlva, mert ez az állapot már sokáig nem tartható, ha ilyen ütemben fejlődnek a csajok. Míra már próbálgatja a képességeit, el-el engedi mindkét kezével a rácsot, én meg elfelejtek levegőt venni, annyira parázok, hogy későn nyúl a kapaszkodó után. Pedig enélkül nem fog megtanulni menni, állni, tudom jól. Emma meg ha elfárad, nemes egyszerűséggel elengedi a rácsot. Hát mit ne mondjak, van ordítás egy-egy elvágódás után. Ha észreveszem, hogy min mesterkedik, akkor köré pakolom a szopipárnát, mégiscsak puhára essen, de az ijedség miatt akkor is sír egy sort
Edit, jobbulást a srácoknak! Neked mi történt a lábaddal? Tudod? Vagy most aztán arra végképp nincs időd, hogy kivizsgáltasd?
Vanda, remélem már kilábalóban a nyűgökből! Te hogy vagy? Javulgatsz? Beütött nálunk is a teljes családi krach, a lányok után apával mi is lerobbantunk. Most négyesben vagyunk itthon, és próbáljuk kúrálni magunkat a csöppségek mellett. De olyan nehéz megállni, hogy ne zabáljam meg a pofijukat, hogy ne puszilgassam agyon őket. Pedig most nem szabadna, tudom