Sziasztok csajszik,
bekukkantottam, hátha gyarapodtunk
. Momo még nem ért haza a ctg-ről? Hümmhümmm
....
Ellike,
írtam mélt, remélem át is megy.
Kevin nagyon pasis!
Zsuzsó,
nálunk szerencsére nagyon ritkán volt tettlegesség, ilyenkor azonnal szétszedtem őket, és elvettem a balhét kiváltó tárgyat, nem firtattam, hogy ki kezdte.
Viszont óvintézkedésként, amint Macus elkezdett kúszni-mászni, és veszélyt jelentett Malacka játékaira, és önérzetére, igen kritikusan átnéztem a játékaikat, és minden olyan játékot eltüntettem, ami veszélyt jelenthet egy kisbabára. Pl. fém trolibusz, fa kard, nehéz fakockák, ilyesmik.
A büntetés soha nem volt túl szigorú, de határozottan és egyértelműen érzékeltettem vele, hogy nem lehet ilyent csinálni. Ahogy láttam, látom, elég bünti neki az, hogy egy időre kivonódott a forgalomból Ő is, és az áhított játék is. (persze külön-külön
)
Mostanság pedig már kiegyenlítettek az erőviszonyok, Mancit sem kell félteni, simán helyreteszi Malackát
. Nem tettlegesen, hanem igazi csajos módon, addig beszél, amig Malac feladja
. De nagyon jól elvannak együtt, most jött el az az időszak, amikor egy picit hátradőlhetek, elszórakoztatják egymást.
Szóval tarts ki, fél éve még én sem gondoltam, hogy ezek valaha is képesek lesznek visítás nélkül egymáshoz szólni
.
De a fotót elnézve, nálatok sem lesz gond! Tündériek a csajszik
Angi,
én legkorábban jövő héten tudok válaszolni a kérdésedre
.
Nálunk is kitört a takonykór, Malacka szegény elég csúnyán benyalta, ráment a fülére, és a szemére is
. Fülfájásra kapott egy melegítős sapit, nagyon bevált! Patikában mérik, kétezer HUF körül, de szerintem házilag is meg lehet csinálni, egy sima füles sapi, amin kis zsebek vannak a fülrészen, ide kell becsúsztatni a felmelegített zselés bigyókát (ezt külön is lehet kapni, azt hiszem).
Jövő héttől megy oviba, végül egy úszóoviba adtam be, a sparira. Nincs közel, de apja úgyis arra jár dolgozni, reggel elviszi, én meg délután megyek érte. Annyira meg van veszve az úszásért, a tanfolyamon minden alkalommal óriási cirkuszok árán tudtam kicsalogatni a vízből, ráadásul hazáig jajgatott, hogy menjünk vissza. Titkon remélem, hogy alvással és evéssel kapcsolatos problémáinkra is jó hatással lesz ez az ovi
.
Szegény Macusnak biztos fura lesz, hogy nem lesz otthon Malacka. Meg nekem is
.
na megyek, dolog van
puszka,
Zulu