Halihó,
Tücsök elaludt, gyorsan visszaolvastam, bocs, ha még nem mindenkinek reagáltam.
Oui - Remek a kép Miráról! Nálunk is lekerül holnap Tücsök a padlóra, mert két perc alatt átvágtat az ágyon és a szélén érdeklődve rám néz: itt vagyok, Anya, most mi jön? Szóval: nagy pakolás, és bútortoliga várható (+ 6 felmosás, azért féltem őt...).
Angelita - Ügyesen csinálod ezt a hozzátáplálást, Emma biztosan értékeli a hozzáállásod és találékonyságod. Mesélj még, szerintem is jó tudni, mi jön.
bikmakk - Séta: Amikor olvasgatom itt a 3-4 órás sétákat, lesül a bőr a képemről. Olyan büszke vagyok egy egyórás sétára, mint Louis Armstron Tour de France-ra. Általában a felénél azt érzem, hogy már egy fél napja megyek, mint a régi Delta elején az eszkimók, ráadásul valljuk be, nem túl szórakoztató egy alvó csecsemőt toligatni 6 km/óra sebességgel. Azért rendületlenül kitartok, de már nagyon várom a jó időt. Én is piszkosul ismerem már a házam táját. A környékbeli kutyák már csak bágyadtan csóválják a farkukat, ha meglátnak: ja, csak te vagy az? A postást vártam...
Jimbone - Anyósod megjött? Két hét? Te, azért ez már a lélektani határ, nem?
Madaran -Jó, hogy becsúszott a hordozó, biztosan praktikus lesz. Nálunk is meglepően kellemesen tud reagálni a férjem egy-egy vásárlásra, amit kicsit küszöb alatt bekúszva és alkalmas pillanatban adok elő.
Korzika? Nagyon bátrak vagytok, én még nem is tudom, mi lesz a nyárral, de igazad van!!! Tervezni és gondolni kell rá: egyrészt ez olyan jó érzés, másrészt miért ne lehetne megoldani? Ráadásul van már jó kis napernyős hordozótok is hozzá! Irigyellek. Át is gondolom a férjem augusztusi nyaralási javaslatát, amit múltkor tőből metszettem ki az ötletei közül.
Futsz? Hogy megy? A fektetéssel mi a gond? Nem alszik Zsigi? Hosszan kell altatni? Mit csinálsz? Nálunk még csak gyűlnek a viharfelhők. Van egy-egy este, mikor Tücsök csak mosolyog rám, amikor lerakom: jó, jó, de most mi jön, Anya? Kimegyek, kis villanyt nem kapcsolom le, úgyis tudom, hogy felesleges. Pár perc múlva benézek: bontogatja az ágyvédőt, vagy a báránya fülét morzsolgatja ide-oda hempergőzve. Máskor az ágy túlfelére csatangol és onnan vigyorog rám, mint egy felfedező.
Megyek, hátha bele tudok pillantani a hírekbe. Eddig mindig! volt valami. Már el is könyveltem, hogy én már sosem fogok megnézni egy Tények-et, de a férjem legalább megköszöni, hogy felhívom a figyelmét rá, és rögtön letelepszik a fotelbe. Nem baj, utána úgyis kikérdezem. Nektek van időtök tévét nézni? Nekem a nullánál is kevesebb....