Gio, Csillag köszi az öblítős mosószeres tippeket ma be is szerzem őket. Tudtam én, hogy ezt is venni kése, de a védőnő olyan meggyőzően mondta, hogy nem kell....
Ja és köszi a nyugtató szavakat igyekszem megfogadni!
Nekem az elején ment az egy ciciből szopi, de sajna ma már kettőből kell neki. Nekem mindegy, csak jusson neki elég.
A grippe tényleg finom, legalább is férjem állítása szerint, mert Noel után mindig lenyalja a kanalat...
Meg babócva is olyan jókat cuppog rajta és utána tényleg megnyugszik ő is. Lehet ez már függőség!
A D vitaminnal sincs különösebb problémánk, de a K-vitamint egyszerűen kiköpi, hiába próbálkoztunk kiskanállal tejjel, nem hajlandó megenni
. Most esedékes lenne a következőt beadni, de még nem szántam rá magam.
l
Lemon, azt hittem biztos félre értelmezem, de Noelnek is olyan mintha jönne a foga. Egy csomo fehér gömböcske van a felső ínyén, és tömködne mindent a szájába, és az öklét rágja folyton. Ez normális ilyenkor, nem korai egy kicsit???
Gio, csatlakozom az előttem szólóhoz, elég a télből jöheta tavasz!!!
Unom már a szar időt és vároma jó kis tavaszi sétákat, meg végre kevesebb ruhát kelljen szegényké,re ráerőltetni a sétákhoz.
Najda, Tedorka csatlakozom a sok plussz kilóval rendelkezőkhöz, sajna rám sem jönnek föl a régi rucik. Most két hét alatt fogytam 4 kilót, merta szénhidrátot én is max reggelire engedem meg magamnak, és este 6 után nem eszem semmit. emellet semmi cukor, kenyér, krumpli, rizs, szinte salit eszem hússal. Na jó néha párolt krumplit eszem ebédre... Közben meg úgy kívánom az édességet, hogy majd meg veszek, ugyanakkor rosszul vagyok a tükörképemtől.
Én már járok heti 3szor kardiózni meg kicsit kocogni, hátha előbb lesz elfogadhatóbb formám.De igen életemet egy kis csokiért, vagy sütiért!!!!!!!!!!!!!!!!!