Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok lányok!

voltunk két napja doktornőnél, de a hajam égnek áll. ez nem ért magyarul ez a nő. csodálkozott,hogy -hogy lehet, hogy a tejtermékeket bírja, a tejet meg nem. el akart küldeni gastrora, vérvételre, stb. mondtam,hogy nem viszem, tiszta ideg lett. apja, nagyapja sem bírja a tejet. erre felírta a milupa somot tejallergiás csecsemőknek szokták adni, szóját. én elég sok rosszat hallottam a szójáról, főleg fiú babáknál, szóvá tettem, erre rákérdezett, hogy akkor most mit írjon fel. látszott rajta,hogy egy okoskodó anyukának tart, de hát ha nem érti, hogy a ha-s vaniliás pépet is bírja, miért nem tud ha-s tápszert írni?

egyébként a torokgyulladás miatt szegénykém lefogyott, 10,53 dkg (ennyi volt dec elején is) és 80! cm.

egyébként megint nem alszunk a köcsög szójás tápszer óta. lehet, hogy nem fogok neki adni, de nem tudom,hogy attól van-e vagy a fogától. komolyan mondom az eü-gy egy katasztrófa! egyik pillanatról a másikra beszűntethetnek egy gyógytápszert és nincs még csak hasonló sem? :x

daniella!
remélem alexa jól van! tudsz neki leveseket adni? legalább azt egye szegénykém. boti konkrétan 1 hétig nem evett csak folyékonyat.

kiru!
ákos még náthás? holnap 15:30? ma nem jött ilyen sms- pedig vártam. legalább dumáltunk!

lucám!
én néha még levelezek gabóval, de majd most gyorsan gratulálok. milyen gyönyörűséges réka is, azok a kék szemek. haverom jól van? boti minimaxot néz, el sem hiszem.

többiek sajnos eddig bírta boti, még csak annyit írnék gyorsan, hogy talán kezd változás lenni norbi ügyben. tegnap voltam a pap bácsinál, jövő héten jön ő is velem, ápr. 3-án lesz a keresztelőnk. vannak már közös terveink, igyekszik, az egyik pszichológus ismerős szerint az ilyen magatartás forma, lehet elvonási tünet is, mármint a hirtelen személyiség változás, a többit meg tanulgatja. hátha megy neki.

jövök, amint tudok, de holnap a norbi nővérének a kislányára is kell vigyáznom, mert nem tudja megoldani, hirtelen kell bemennie dolgozni és nem tudja kire bízza a kislány. nincs elég dolgom, majd befogom, hogy játékosan segítsen, norbi meg lemegy velük.
voltam fodrásznál, kozmetikusnál és szoliban. kicsit emberibb módon nézek ki, de jól leégtem, hogy ne legyen teljes az örömöm.
csók nektek!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Laar, annyira jók ezek a képek. Köszönöm hogy feltetted őket. Gyönyörű ez a kis csaj. Hát, ahogy én értem már a végefelé jártok a költözésnek. Jó nektek.

Etna, tök jó amiket írtál. Te amúgy is nagyon szép nő vagy, de nem árt magaddal kicsit foglalkozni mert az önbizalmat ad. Ámbár te annak sem nagyon voltál híján. A dokinénitek tényleg nem komplett. Szerintem csak egyszerűen nem akarja kiírni a tápszert.

Luca, sajnálom hogy Tamás ilyen nehezen viseli az oltást. Remélem már jobban van és tudtatok pihenni.

Daniella, remélem Alexa jobban van már. Továbbra is jobbulást kívánok neki.

Kiru, nagyon jó az a panda. Épp ma beszéltem erről mert nem tudom elképzelni milyen pihent agya lehet az olyanoknak akik nekiállnak ilyet gyártani. Már nagyon szépeket találtam én is. Hogy van Ákos? Jobban van már?

Grácus, nem találkoztunk már nagyon rég. Hiányzol. :(

Többieket ismét csak pusszantom. Most főzök és elég álmoska vagyok de ezt az egyet már csak kibírom.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Köszönöm a kérdéseket, Ákos még mindig beteg :(Már nem köhög, de nagyon csúnyán veszi a levegőt. Hörög az egész mellkasa. Az orrát már csak 2-3x kellett leszívni.
Úgy tűnik, mi is elkaptuk tőle ezt a nyavalyát :( Az apja szörnyen köhög, én egész nap fújom az orromat, a dédimamának meg fáj a torka. Tegnap még egyikünknek sem volt semmi baja, ma meg így keltünk!
Etna! Már nagyon odafigyelek a billentyű zárra :) Hívtalak előtte, és te voltál az első a hívásinfóban. A telefonkönyvemben is az első 2 ember kapott sms-t :) Az ajánlatom áll, ha teljesen rendbe jönnek a dolgaitok Norbival, akkor is! Örülök, hogy foglalkoztál magaddal!
Zsuzsa! Köszönöm az érdeklődést, Ákos jobban van. Szerencsére a közérzetével semmi baj :) Csak eléggé el lett kapatva. Nagyon tudja, hogy mindent elérhet a kis huncut!
Most lefekszem, ki tudja mikor kelünk!
Puszika mindenkinek!

kiru84

Sziasztok!

REMÉLEM MÁR SOKKAL JOBBAN VANNAK A KICSIK.

Etnám, örülök, h javul a helyzet, és csak tessék magadra időt szánni, sajna nekem sem sok van, de azért havonta egy fodrászt megengedek magamnak, kicsit ki dumáljuk magunkat és én is kicsit jobban érzem magam, aztán jön a töbi amire nem mindig van időm, vagy h csak kéthavonta.Most végre rászántam magam h helyrehozom a körmeim, ez a fránya idő és a tisztítószerek úgy tönkre tették a kezem, a körmömet úgyszintén, uh muszáj volt, meg adtam egy kis színt az életemnek::)

Holnap cuccolunk, már csak a bútorok maradtak meg egy két ruha, de úgy víz hangzik a lakás mintha üres lenne.Rengeteg meló vár még rám, és ez a pár nap is iszonyat lefárasztott, fáj is a derekam.

Szorítsatok h holnap jó idő legyen, mert brutál havat mondanak.

puszika mindenkinek, Vasi köszi a bókokat.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok csajszik!
Zsuzsi!
Nagyon sajnálom Anyukádat remélem jobban van már!!Sok eröt és kitartást kívánok neked!!!
Etnám!
Örülök hogy meg probáljátok!!!Meg kaptad a privit!!Nincs harag érte!!
Daniella,Kirú meg a többiekett meg puszilom!
Kép

Kép
rózsa11

UTÁLOM A HAVAT :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Lányok!

Nagyon jó éjszakánk volt! 8-kor letettem Ákost, és csak éjfélkor és fél6-kor kelt enni, és 8-ig szundizott! Bár én 6 után már nem tudtam vissza aludni, mert annyira folyt az orrom. A gyógyszertárban oscillococcinum-ot kaptam, állítólag jó, és szoptatás alatt is szedhető. Popsikrémmel(sudocrem) kenem az orromat, de így is nagyon csúnya! Holnap jön a papa, elviszi Ákost, ma meg a dédimamával van tegnap is vele volt majdnem egész nap. Nagyon hiányzik, hogy nem itt huncutkodik velem, de nem akarom, hogy visszakapja ezt a nyavalyát szegényem :(

Daniella! Ákos mindig a fejére húzza a takarót, és csak úgy tud elaludni. Leteszem, felhúzza a takarót és már alszik is. Az apja is így alszik, meg az öcsém is. A rácsvédőt mi is, mint Tina, beszorítottuk a rács és a matrac közé. Amikor levettem, kidugta a lábát, és ordított, mert beszorult. Lexi jobban van már? Ákos ha nem beteg, akkor is nagyon anyás, és bújós, nagyon imádom :)

Laar! Biztos sok a munkád most, de jó lehet :) Szépek vagytok a közös képeken Mírával!

Arte! Nagyon jó, a kosárban ülős képed :)

Nofi! Drukkolok nagyon, hogy találj munkát!

Timi! Nagyon ügyes kislányod van, hogy már áll! Ákos még mászni sem hajlandó.

Zsuzsa! Örülök, hogy anyukád vérnyomása helyre állt! Rendesen odafigyel az étkezésre is most már? Szörnyű a történet, amit leírtál :(

Luca! Szegény Tamásom, nagyon rossz lehet nektek a dokinál :( Csgabónak gratulálok a manókához :)

Rózsa! Örülök, hogy írtál! Nagyon régen hallottunk rólad! Írhatnál, mi van veletek!

Most megyek ebédet csinálni!
Puszilok mindenkit!

kiru84

Sziasztok Lányok...

Mielőbbi jobbulást a babáknak, szegénykéket eléggé megviseli ez az influenzás időszak.

Laar, szívem, nagyon örülök, hogy végre sikerül átköltöznötök. :-)
Mira nagyon szép kicsi lány, még mindig nagyon hasonlít rád. :-)

Etnám, jó olvasni, hogy vannak pozitív elmozdulások Norbival, de légy türelmes és kitartó, ha meg akarod menteni a házasságodat, ez fontos. Egyébként osztom a többiek véleményét, a párodnak meg kellene tapasztalnia, milyen xar az élet nélküled és a fia nélkül. Akkor testközelből átélné a magány és a család közötti komoly különbséget.

CsGabónak sok sok boldogságot a pici babájához. :-)

Petrám, Kornélod jobban van már? Hogy viselte, hogy nem mehetett a farsangra?

Csajok, nálunk annyi a helyzet, hogy pár napja, ha előre hajolok, fáj a petefészkemnél, és vettem tesztet is, megcsináltam, és a kontorll csík mellett a másodiknak az alja látszik. De igazi második csík nem. Lehet, hogy korai volt a tesztelés.

Bocsánat, hogy másoknak most nem írok, de mindjárt itt van anyukám.

Puszilok mindenkit: Nofi :-)

nofertiri

Nofi remélem pár nap múlva jobban látszik már az a csík!

Laar annyira irigyellek mint a csuda, de talán 1 hónap múlva már mi is megyünk :D

Etna kitartás.

Kép
Kép
arte

Sziasztok Lányok!

Előszöris gratulálok CsGabóéknak a picilány születéséhez, és jó egészséget, sok boldogságot kívánok nekik. Persze az élménybeszámolót nagyon várjuk!

Daniella! Remélem, hogy már túl vagytok ezen a nyavaján...

Laar! Remélem, hogy sikerült ma a költözködés. Nagyon aranyosak vagytok a képeken!

Arte! Milyen műszakod volt a szalagavató után?? Haladnak a kőművesek?

Kiru! Örülök, hogy Ákos már jobban van. Neked és a párodnak jobbulást kívánok... Lehetne már tavasz, úgy mennék hozzád trécselni! :)

Lucám! Én is nagyon várom, hogy március legyen... Jó lenne, ha összejönne ez a kis pihi együtt. Végül nem küldted a szánkós képeket!

Etnám! Örülök, hogy van némi remény. Minden jót és sok erőt kívánok nektek... Botikám, hogy van? Még mindig tart apától? Örülök, hogy voltál egy kis önbizalom kúrán. Szerdán én is kotrok a fodrászhoz, mert mindenhol ott van a hajam, és naponta mosni kell a mindennapi főzöcskétől és ezt a loboncot nagyon nehéz karban tartani... És egyébként is a hócipőm tele van már vele!! Majd hívj, ha trécselni akarsz... Ha be vagyok jelentkezve általában itthon vagyok. Max visszacsörgök, ha nem sikerül elcsípned.

Nofikám! Nagy bizakodással várom, az újabb eredményeket... A héten nekem is 3 napig fájt a petefészkeim körül. 2 napig a jobb- és 1 napig a baloldalon. Én most lehettem félidő körül, sajnos, megint nem rendszeres a mensim. :S Emiatt a fájdalom miatt már a dokin gondolkoztam... Szerintetek lehetséges olyan hogy 1 nap különbséggel ovuláljon az ember lánya jobb és baloldalon?? De akkor is miért fájt 3 napig... :shock: Olyan szúrósan kellemetlenül... Remélem, apa nem volt ügyes megint... :roll: Elég nekem ez a két kis manó!! Legalábbis most!! (Később lehet, hogy bevállalnék még egyet, de a párom nagyon ellene van :S)
Már akartam kérdezni, de mindig elmaradt: Miért nem vagy már az ING-nél? Önszántadból jöttél el? Aztán az APEHes gondod megoldódott??

Angyalkám! Szívem merre jársz?? Írj néhány sort, hogy vagytok stb...

Niki! Ez rád is vonatkozik. Jó lenne ha jelentkeznétek...

Swidi!! ÍRj, hogy mikor érkeztek haza!! NAgyon cuki a kishapsi a facebookos képeken!!

Vasikám! Kipihented magad? Letelt végre a hét??

Grácus!
Merre jársz? Hogy vagy??

Szilvi! Te aztán úgy eltüntél mint szürke szamár a ködben! Bocsi a hasonlatért!! Írj!!! Ez parancs! :D:D Bocsi, de néha az erőszak hatásosabb mint a könyörgés, és már könyörögtem eleget... Hogy vagy? Történt valami??

Remélem, drágáim, hogy nem felejtettem ki senkit sem.
Most gyors írok még magunkról néhány sort. Képzeljétek, lehet, hogy a Kornélka nem is bárány himlős volt... A Flóra és a párom sem kapták el, és a doktornő szerint, az nem létezik, hogy ha nem voltak himlősek, és nem kapták el. mert a bárány himlő nagyon fertőző. A farsangról lemaradást, elég jól viselte az én zebra lovam. De szerencsére többen is lemaradtak róla, így néhány szülővel összebeszélve szerveztünk nekik jövő hét péntekre egy kis bulit hozzánk a házhoz. Lesznek néhányan... 8 gyerek eddig biztos, még 1 kisfiú anyukájának nem szóltam, mert őt sajnos telefonon nem lehet hívni, mert hallássérült. Így vele csak 7főn tudok beszélni, ha viszem a Kornélt az oviba. IGEN!! Végre vihetem... 2 hosszú hét után, végre lesz egy kis pihenő ideje az idegeimnek. Ne tudjátok meg mennyire fárasztó ez a gyerek... Minden apróságért návog... Komolyan mondom, néha nem sok hiányzik, hogy beragasszam a száját!!
Flórácska jól van. Átalussza az éjszakákat. Fél 5-kor kel először, akkor teázik és visszaalszik 3/4 7- 7-ig. Főzelékből nagyon keveset eszik. Ma lemértem. 90 grammot... Egy ekkora gyereknek, már majd a dupláját kellene... De azért mégsem tömhetem meg?! Foga biztosan nem jön. Mert ha jönne, akkor éjjel sem aludnánk. Rákattant a ducira. Majd megörül érte!! Hihetetlen aranyosan tud nézni... Még mindig csak mászik. A párom és az anyósom szerint most nagyon megállt, mármint hogy nem indult el, de szerintem, most egyenlőre ezzel kielégíti a kíváncsiságát és ez elég neki, ahol akar ott feláll, és felmászik a Kornélka székébe és abban próbál szembe a támlával leülni. Nagyon aranyos, de persze félek, hogy hanyatt esik belőle. Egyszer már sikerült neki, csak akkor elkaptam, mielőtt koppant volna a kobakja. Új hóbortja, hogy csücsörít, haláli olyankor... Egyszer sikerülne lefényképeznem!! Jaj, az anyósom azzal fáraszt, hogy a Flóra kicsi... Hogy akkora mint egy fél éves gyerek... Szerintem a Kornélka méretei miatt érzi így. Mert ő tényleg ekkora volt félévesen, de akkor a barátnőmék kislánya, aki 3 hónappal idősebb a Kornélnál fél évesen volt akkor mint a Kornél 3 hónaposan... Szerintetek is kicsi?? Most pontos méreteket sajna nem tudok, nem tudtam vinni a bárány himlő vagy mi a vacak miatt a védőbe... Ha keddig nem jön ki rajta semmi akkor most szerdán viszem. És akkor tudok méretekkel szolgálni...

Most jutott eszembe, Timi, ne haragudj, majd nem kimaradtál!!! Bocsika! Hogy vagytok?? Nagyon helyes Vilcsi a képeken. Látom szorgalmassan fotózzátok ti is!! :) Ide is tehetnél néha képet, hogy kicsit színesebb legyen az oldal!!

Tina! Ne haragudj, téged is majd nem kifelejtettelek!! Nagyon nagy a te Danid!! Szopizik még?? Hogy vagytok? Van fejlemény a gyed ügyben? Mikor ér haza apácskátok?! Elhiszem, hogy hiányzik... Én nem is tudok nélküle jól aludni, de szerencsére ő sem nélkülem :D . Múlthéten elmentem este traccsolni, és éjjel fél 1-ig elvoltam fél 9-től. Meg is jegyezte, hogy alig aludt, amíg távol voltam!! :)

Én is teszek fel nektek egyet... Megint érdekes pózban aludt el az én kicsikém!!

Most megyek!! Puszi mindenkinek!! sziasztok! További kellemes hétvégét!! (Jó hosszú lettem, biztos, mert már fáj a kezem!! ) :roll:

Pusssz!!
wpetra
Pusztavám

Kép Nagy játékban kifáradt :)

Kép Itt is körbe pakoltam játékkal, és mire visszajöttem a konyhából bealudt. (kb 10 percig voltam kinn)
wpetra
Pusztavám

Jah, igen, a legjobb játék a popsitörlős doboz!! :roll:
wpetra
Pusztavám

wpetra
Pusztavám

Sziasztok!

Bocsi régen írtam már a héten ritkán jutottam géphez és csak elolvastam és már írni nem volt időm sem erőm!

Zsuzsa
Tényleg rég taliztunk mindig későn ért be a buszunk és a tiétek már üres jött ki a megállóból!! :( Remélem jövő héten összefutunk!! :lol: Barátnődet sajnálom :cry:

Petra
Az éjszakázást jól birtam tudtam nap közben aludni így fáradt sem voltam! Hát a babával úgy álunk, hogy most próbálkozunk pár hónapig spontán és ha összejön akkor Én lennék a legboldogabb hisz már 2x össze jött már csak hát nem lett jó a vége. Ha meg nem akkor elmegyek a dokimhoz!!

Nofi
Drukk remélem pár nap múlva már látszani fog az a csík!!

Remélem mindenki jól van.

Velem semmi különös nincs! Ma vagyok a 30. napon. Dolgozok pihenek más nagyon nincs velem!

Sok-sok puszi!

Kép
grácus

Petra!

Ez a cikk hátttttttttttttttttt... :shock: :shock: :shock:

Az 5 éves hát az már nagyon durva meg hát a 8 és a 9 éves is!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :!: :!: :!: :!: :!: :?: :?:

Kép
grácus

Petra! Ezt olvastam én is pár napja, nagyon durva :roll: Néztem a képet is az 5 éves kismamáról, hát...
Nagyon édes Flóra baba :)
Már várom én is a tavaszt!

kiru84

Sziasztok!

Dragaim, ne haragudjatok, hogy igy eltuntem, de teljesen le vagyunk kotve. MOst tanulunk bilibe csinallne, es meg eleg ritkan jon ossze, es sokszor proballkozunk, mikor elpakolom a kaoszt mindenki evett es elvegeztem a dolgom, akkor proballok kicsit pihenni is, ahogy azt kene.
Persze tudom, hogy illett volna mar jonnom, es bocsanatot kerek, hogy ilyen soka tettem.
Szoval tul vagyok hala a JOIstennek a muteten. NEm volt olyan egyszeru, mint gondoltam, de megsegitettek odafent es tul lettunk rajta. Mostmar teljesen ugy vagyok mint elotte, semmit nem erzek belole.
Tegnap voltunk dokinal hala Istennek minden rendben van, meg mindig latszik valami futyi fele:P Szoval ugy nez ki, hogy Mate Szilveszter utban van:) A Szilveszter apukamtol van tolem kezdve az osszes lany az lett volna, e smost vegre lehet egy ilyen nevu fickoja apukamnak:)
Lassan megyek lanykak, meg igyekszem jonni, csak kozben furdik apa es Eszter es mennem kell kiszedni oket!
Millio oleles nektek!

Kép
Kép
a.angyal88

Angyalka! Örülök, hogy jól vagytok :) Ha tudsz, jöhetnél sűrűbben, de persze megértjük, ha pihensz, vigyázz Máté Szilveszterre!

Csajok, Ákos megint éjfélkor és fél 6-kor kelt, és most hallom, hogy beszélget! Annyira tudnám értékelni ha nem kelnék óránként orrot fújni! Apa elment dolgozni, drukkoljatok, hogy ne legyen baleset, nagyon szarul néz ki szegénykém :( Megyek, reggelizek, mielőtt elkezd háborogni, aztán meg majd jön érte a papa.

kiru84

Szép vasárnapot mindenkinek...
A kis betegeknek jobbulást és gyógyulást mindenki másnak meg elkerülni a fránya nyavalyákat :D :D
Hát lányok megvan az első kismama nacim :D
Na ehhez mit szóltok??persze csináltam fotót így hamarabb mint gondoltam de teszek fel és megmutatom nektek is na meg a benne megbúvó pocakomat is :oops:
annyira kis aranyos vagyok benne :-DD és persze szerény is vagyok.
persze megint venni kellett egy új melltartót már 85/c -él tartok...Remélem nem csak a mérete nő hanem tejcsi is lesz benne mikor kell.
persze Lajosom imádja hiszen férfiből van nincs mese :D
holnap megyek védőnénihez kedden pedig végre dokibácsihoz megyünk az esedékes vizsgálatra és uh.-ra...
már nagyon nagyon várom de nem tudom miért van az hogy közeledik végre a nap meg az óra én meg egyre idegesebb vagyok???persze amint jó híreket mondd nekem a dokim biztosan megnyugszom.
Lali-baba aktív kis mókus...már pár napja este és éjszaka szeret többet mocorogni és egyre erősebben.csodás.
napközben is életjeled ad magáról többször is de most úgy tűnik este van többet és jobban ébren.
Timi én olvastam arról hogy elvileg megfigyelhető ha a baba a pocakban nappal vagy este aktívabb akkor a pocakon kívűl is azokban az időszakokban lesz aktívabb..nem tudom mi igaz ebből de ha valóban így van és az én pici fiam kitart az éjszaki műszaknál akkor bizony éjjeli baglyok leszünk :D :D Apa hogy fog örülni nekünk hi-hi
hát egyenlőre ennyi van velünk.mindenkiet cuppolok és vigyi magatokra.
na és akkor néhány képecske:-)
Kép Kép Kép
bibócska

sziasztok csajok!
el sem hiszem , a sok rossz után arany életem van (arany erem most épp nincs)képzeljétek tengap végig tudtam nézn egy dvd filmet, norbi levitte addig botit (coco chanel életéről szól) nagyon jó volt, meg ugye a nőiességet növelő előző napon írt dolgok. sajnos rá kellett jönnöm, hogy tényleg anyarabszolga vagyok és nem lesz semmi baja a gyereknek, ha néha a nagyinál vagy apánál van. igaz,hogy lehet, hogy puklis lesz a feje vagy fordítva van rajta a pelus, de nem szabad maximalistának lennem, a gyerekkel kapcsoaltban az vagyok nagyon - nagyon. ezért csináltam meg mindent én és nem adtam teret a család többi tagjának. kiderűlt,hogy elalszik a mamával is, apjával is, egyenlőre az evés az, amit csak velem hajlandó. ez nem is volt állapot, hogy 1 év alatt semmit nem tudtam megnézni, se tv, se dvd, alvás alatt robotoltam, fentlétkor meg maximálisan a gyerekkel foglalkoztam. nem csoda, hogy norbi is beunt egy kicsit, hisz mindig csak oktattam, hogy mit nem csinál jól. (volt mit sorolnom azért) most nyelek egyet, ha tiszta maszat a gyerek arca, nem cseszem le, hogy nem jutott eszébe a túró rudi után letörölni, stb. a lényeges instrukciókat elmondom, hogy mikor egyen, mit adjon rá, ha leviszi és én meg kicsit ki tudok mozdulni.
ma végre tudtam venni 4 téli gumit, mert a 4 évszakos, amit adtak hozzá ajándékba nem ért sza..rt sem. most már végre nem vagyok elzárva a külvilágtól a hóesésben. gyerek mellett és ilyen eü helyzetnél sajnos muszáj, hogy legyen autód, lsd a multkori példa,hogy nem jöttek ki 14 órát. látjuk mind a ketten, hogy haladunk szépen előre, ha egyirányba megy a szekerünk és mind a ketten húzzuk. én azt mondom, hogy a mai világban sok a válás, mert hamar lépnek a felek, nálunk ez egy olyan áthidalhatatlan akadálynak tűnt, hogy tényleg egy hajszál választott el a válástól és én tényleg teljes kiábrándulásnak gondoltam, de hála istennek nem az volt. csak teljes kimerülés, és tudni kell magunkba is nézni. sokat nem lehet a másikon sem változtatni, de a felvett rosszakat el lehet vele hagyatni.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

na akkor most egyesével:

vasi!
remélem anyud helyrejön hamar, próbáljátok meg a természetgyógyászati dolgokat is, mert nagyon jó például a .... basszus elfejeltettem a nevét, de ha eszembe jut leírom, peteérésre is szedtem, de nem tudtam sokáig, mert eredetileg vérnyomás csökkentő hatása van, valami gyöngy kapszula, nofi segíts!!!!

nofikám!
nagyon drukkolok,hogy erősödjön az a két csík, a nőgyógyod nem javasol valami teendőt, hogy végre normalizálódjon ez a megjövés nálad? már persze csak akkor, ha nem vagy babás, nem most, hogy kérdéses. én azért csak elmennék egy kivizsgálásra. vasad rendben van?

bibócska!
jaj de kis csini pocis lettél. tesz-veszen pont a te méretedben lévő kismama gatyók vannak dögivel, fillérekért, ha esetleg változatosságot akarsz, az újaknak horribilis áruk van és nem is mind jó minőség, én már rájöttem, hogy hülyeség annyiért venni. erősítem a dolgot, boti állandóan éjjel rúgdosott, elmúlt 1 éves és még mindig 4-5x kel éjszaka.

ja csajok már fél éjszakát kiságyban alszik!!! megy ez fokozatosan is, nem kell rögöt a mélyvíz :roll:

petrám!
most már próbálok időt szakítani a hosszabb dumálásra, de nincs ajtó a lakásban, mikor boti alszik,csak írni tudnék. majd, ha norbi leviszi, akkor hívlak. indulhatnátok a különleges helyen elalvó gyerekek bajnokságán, tündéri, hogy milyen pózokban alszik. anyósodnak üzenem, hogy ne flóra méreteivel legyen elfoglalva, hanem nézegessen másnak a méretei után... több változata is van, rezgő, most hirtelen más nem jut eszembe, de bitztos van. pont jó a gyerek! haverom otthoni farsangja meg jobb lesz, mint a gagyi ovis farsang!

lucám!
tamásommal mi a helyzet? nagyon drukkoltam ám nektek az oltás miatt! olvasom,hogy megszenvedte a kicsi kukis. írj, hogy mi van vele, úgy megcsókolgatnám kis boti 2-t. vagy boti tamás 2.

laar!
hát ti aztán gyorsak vagytok, hogy ilyen flottul megy a költözés, mire élvezi a házat? alvás, hogy fog menni az új helyen?

timi!
jól vagytok? csak nem lefoglal a kiscsaj, hogy nem jössz minden nap? nem is értem miért? derekad jobban van? sajnos aztán majd jön a karod, térded, kismama betegség, izületeknek a sok cipeléstől annyi.

angyal!
bocsi, azt hiszem nem válaszoltam az sms-re, vagy igen? ne hari, tiszta gyagya vagyok. akartam dicsekedni, hogy április 3-án leszünk megkeresztelkedve, járunk hitoktatásra, pap bácsi nagoyn ari. nagyszombaton leszünk kersztények hivatalosan. egyházi ünnepeket most tanulom. végre valahára találtunk egy mai világba való papot, aki rugalmas és ugyanúgy megtanuljuk, mintha a szigrú szabályokat betartva csinálnánk. kicsit többet kell tanulni, de megéri.
műtét után görcsöltél? nem akartalak előre megijeszteni, de nekem utána a lábadozás borzalmas volt. császáros leszel? sajnos a varrat kiszedése még jár egy kis szenvedéssel, de utána már ott lesz a kis fütyi-matyi. eszterkéről kérünk képeket!!!!

arte!
ti mikorra tudtok beköltözni? és mi a pinyóba? piros lada?

daniella!
alexa jobban van?

kiru!
ákos látom még nem az igazi, sajnos idő kérdése, aztán jobb lesz, mint "újkorában". nyáron rohanunk, megdumáltuk. mi+ a mi király pasijaink (ákos és boti) a nem király pasijaink otthon sírhatnak.

grácus!
inszemeket mikor kezditek el? vagy még várod, hogy véglegesítsenek? pco-val mi a helyzet?

jaj nem tom, hogy kit hagytam ki. bocsánat!
csók nektek, megyek olvasni!!!! nem vasalni, mosni, takarítani! OLVASNI! anyuéknál kajálunk, utána norbi leviszi botit és akkor vasalok :roll:

csók mindenkinek! jelentem feltőltődtem!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok Csajok!

Megszületett a nevelőapukám lányának a kisfia. 3460 gramm és 51 cm, a kis drága, és Dániel lett a neve, nem Norman. Császárral született, mert néhány hete megfordult, és nem áll vissza a "rendes" irányba! Remélem, mielőbb kapok róla képet! :)

Etnám! Örülök, hogy alakulnak a dolgaitok! Akkor majd csörögj!!

Angyalkám! Örülök, hogy már jól vagytok, és hogy Máté Szilveszter is jól érzi magát! Van róla képed? küldjél, ha van...

Most megyek! további kellemes 7végét erre a néhány órára. Csók!
wpetra
Pusztavám

Újabb érdekesség! Hátha hasznát veszitek:

http://www.noilapozo.hu/20100202/munkaj ... type=rovat
wpetra
Pusztavám

Etna! Örülök, hogy javul a helyzet nálatok :) Mióta megvan Ákos, már 2x elkezdtem összepakolni, hogy haza költözünk, de aztán Ákost levittük a dédihez vagy a papa jött érte, és alakult a helyzet.
Terhesen egyszer haza is mentem. A fáradtság és a kimerültség sok mindent ki tud hozni az emberből! Pedig jól megvagyunk :) Azt hiszem egy picit hisztis vagyok, ha besokallok :roll: És apának is kell a pihenés. Minden hónapban hazamegyünk Ákossal 3-7 napra, addig ő ki tud kapcsolódni.
Most megyek, lassan hazaér a tökimanó!

kiru84

Sziasztok!

Sajna a nagy hóesés miatta költözés elmaradt, uh most az üres szekrényekkel,pár ruhával még ki kell húznunk pár napot, remélem mihamarabb jobb lesz a helyzet és el tudunk cipekedni.Tegnap befejeztük még a takarítást, meg még volt néhány apróság.A lakópark előtt va egy iszonyat meredek domb, lemenni még lemegyünk, rajta de feljönni van h csak hólánccal sikerül, ezért inkább nem kockáztatunk, várjuk, h kicsit jobb legyen ez idő.

Etna!
Jó olvasni, h minden rendben...és tudtál kicsit pihenni, kikapcsolódni.

Nofikám!
Megy a drukk, annyira örülnék, ha sikerülne.

Bimbócska!
Nagyon édes a kis pocid.És ez a naci is szuper.Nagyon jól nézel ki:)

Na lépek, felébredt a manó, biztos éhes is lesz, várja a fincsa főzelék.

puszi lánykák.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Nagyon sajnálom hogy ennyire eltüntem. Sajnos mostanában összejöttek a dolgaink. Annyira várom már a tavaszt hogy tiszta depressziós vagyok ha azt látom hogy ilyen havas az idő. Ezért semmihez nincs kevem.

Etna.
Szomorúan olvastam soraidat amikor irtad hogy romokban a házasságotok! Viszont mostmeg nagyon örültem amit irtál hogy kezd minnen rendben lenni és feltöltödtél.
Elmesélem a mi történetünket is erről, ezt senki nem tudja közületek még. Amikor terhes voltam Amival akkor mi is összevesztünk és elküldtem a páromat. Ez volt augusztusban, nagyon összekaptunk, de amikor hazament rájött hogy nagyon rossz nélkülem és a kislánya nélkül, mivel én megmondtam neki hogy nem fogja a nevét kapni és hogy nem láthatja soha a gyerekét. Egy hónapig könyörgött hogy had költözzön vissza és mindent megigért. Szeptember elején jött vissza és ugye 19-én megszületet a picilányunk.
Nos azóta sokminden megváltozott, teljesen soha nem fog megváltozni de most jól kijövünk egymással, és imádja a lányát!!! Ő nagyon akar még egy tesót is, de majd meglátjuk. Én mondhatom hogy tényleg jóra fordult a kapcsolatunk a külön élés óta! Azóta mindig mondja hogy soha nem akar nélkülünk élni.
Szóval tényleg jobb ha megbeszéltek mindent addig amig nem késő.
Botika nagyon ügyes kisfiú már. Nem értem miért nem irja fel a dokinő a tápszert, még nekünk is felirják egy darabig. Nagyon dilis az a dokinő.
Puszi.

Angyal
Annyira örülök hogy jelntekztél! Örülök hogy minden rendben veletek. Nagyon szép nevet választottatok a kicsinek. További jó egészéget kivánunk nektek.

Petra
Nagyon szép kis farasangja lesz Kornélkának!Szép kis zebra lesz!!
Flóra nagyon ügyesen lépeget már, és milyen furcsa pózban tud aludni?! Nagyon édes!

Bibócska
Nagyon szép kismama vagy, és örülök hogy minden rendben veletek. Kiváncsi vagyok én is a képekre a kis tökösről.
Tessék többet jönni közénk(mondom én aki alig ir néha)!

Daniella
Nagyon sajnálom kis Alexát hogy ilyen beteg lett. Mielöbbi gyógyulást kivánok neki. Nagyon szép már a házatok, biztos Alexa hamar megszokja majd ha odaköltöztök.

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Bocsi akinek nem irok külön de igérem megpróbálok bekapcsolodni mostantól.

Magunkról néhány mondat.
Amélia már elkezdett egyedül menni, de csak pár lépést tesz és utánna leül. Egyre kezd huncutabb lenni, és mindent amit nem szabad azt hamar megtanul az unokatesóitól. Rendszeresen kikapcsolja a számitógépet. Úgy verekszik hogy az egy fiúnak a becsületére válna. Elöbb üt aztán kérdez:) Pedig senkitől nem lát ilyet a családban.
Voltunk oltáson, és mi is ugy vagyunk mint Lucáék, ha meglátja a dokit már görbül a szája.
Sajnos most szerdán el kellet vinni orvoshoz mert elkezdett nagyon köhögni és elötte való éjjel sugárba lehányt minket kétszer is. Most már jobban van és jobb az étvágya is, csak hatezret hagytunk a patikában. Eddig szerencsére soha nem volt ilyen beteg, reméljük továbbra is elkerül bennünket.
Hizni sem hizik csak harminc dekát egy hónap alatt, ami nagyon kevés,de nagyon rendes a dokink és nem piszkál ez miatt.
Na mostmár megyek és tényleg jövök majd rendszeresen.
Teszek fel néhány képet is még.

Puszi mindenkinek!!

Niki

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Sziasztok!

Etna, elképzelni nem tudod mennyire örültem a soraidnak. Ezt a hibát minden rák elköveti ezek szerint mert én is ezt csináltam mindig és most is ezt teszem. Most hogy így leírtad tudom hogy mire kell nekem is vigyáznom. Köszönöm.
Nofi, nagyon örülök a csíkodnak. A halvány csík is csík. Ezt mondja mindenki, tehát lesz nagy kellemes meglepetés. Gyere sűrűbben mert hiányzol.
Angyal, végre jelentkeztél. Persze, megértem hogy pihenned kell és a kiscsaj is igényli a törődést. Jó hogy túl vagy a műtéten. Vigyázz magatokra és írj ha lesz egy kis időd.
Bibócska, nagyon örülök hogy minden rendben van veled és a kis Lali királyfival. Szép pocid van. Milyen vékonyka vagy.... Néhányan irigyelünk most egy kicsit. Majd uh képeket is tegyél fel nekünk ha lesz.
Kiru, tök jó hogy alusztok éjjel. Ahogy Etna írta, első sorban neked kell elengedni a gyereket és majd csak utána enged ő is téged valamelyest. Ügyes vagy és szép lassan mindenre rá fogtok jönni. Csak ne legyetek betegek.
Laar, sajnálom hogy tolódott a költözésetek. Hát, ezt az időt nem lehet kiszámítani. A jelentésben azt mondják szerdáig nem lesz havazás, de szerdán ismét rázendít ugyan annyira mint most hétvégén. Remélem addig sikerül áthurcolkodnotok.
Niki, örülök hogy jöttél kicsit közénk és írtál magatokról. Hát, a sztoridon meglepődtem mert én mindig azt hittem hogy ti fantasztikusan jól elvagytok. Igaz, sosem írtál semmit a kapcsolatotokról. A lényeg hogy most már megértő és szeret titeket. És ne légy szomorú a hó miatt. Ez a tél. Nemsokára itt a tavasz és természetesen annak jobban fogunk örülni. Az igazság az hogy már rég volt ilyen tél és talán ezmiatt van a depid.
Luca, gondolom ti örültök a télnek mert sokat vagytok kint Tamással szánkózni és hógolyózni. Remélem már jobban van az oltás óta.
Petra, tök jó lesz a farsangi buli a gyerkőcökkel. Sokkal jobb lesz mint az oviba. Hát, most már kíváncsi vagyok hogy mi volt a baja szegény Kornélkának ha nem bárányhimlős volt. Furi. Flórácska nagyon tündéri ahogy elaludt. Ezeket a pózokat én is ismerem. Sokszor aludtak így el a lányaim.
Daniella, jobban van már Lexi? Annyira sajnálom hogy megfázott. Remélem már nem lázas. Írj majd, ha ráérsz.
Timi, remélem nem betegedtetek meg hogy mostanában nem nagyon jössz közénk. Élvezi a kiscsaj a havat? Szoktátok kivinni?
Arte, nagyon szűkszavú voltál legutóbb. Gondolom a fáradság miatt. Én tegnap kialudtam a krumplit a földből. Fél négyig aludtam pedig már hétkor ágyban voltam. Este fél tizenegykor feküdtem le, nem mondom hogy nyugodtan aludtam, mert forgolódtam eleget. De, melegem is volt és meg is izzadtam (máskor nem szoktam), lehet hogy azért is forgolódtam de aludtam jól. Ma is lusti voltam.
Grácus, remélem majd a jövő héten összefutunk. Pusszantalak drága kolléganőm. :D
Lesza,Szilvi,Swidi, hol vagytok? Miért nem írtok legalább néha? Swidi, tőled várjuk az időpontot. Ha olvasol minket néha akkor írj.
Anyukám nincs jól. Azt mondta a dokinéni hogy nem is lesz jobban. Ha rosszul van akkor nem kell mennie csak hívja fel mert kimegy hozzá. Ez nem jót jelent. Ámbár ma volt templomban és nem tudom hogy a séta miatt vagy csak úgy, de azt mondta hogy kicsit jobban érzi magát. El vagyok keseredve, de most mit csináljak? Próbálom oktatni hogyan diétázzon és mozogjon is egy-egy kicsit még ha fáj a lába is, de nagyon nehéz.
Jövő héten délutános leszek. Gondolom Grácus és Arte is. Délelőttönként majd próbálok jönni, de lehet hogy csak olvasásig jútok. Most írtam mindenkinek, asszem. Egyenlőre semmi különös nem történik velünk csak majd a kövi héten.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Kép
igy fürcsizik apával
Kép
Kép
itt az unokatesójával
Kép
Kép
Kép
Kép
ezek ma készültek
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
ekkora hó esett nálunk

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Etnám!
Nagyon örülök, hogy alakul a dolog köztetek. Mindenképpen kellett adni még esélyt a házasságotoknak, mert ha nem adtad volna meg, utólag nagyon megbántad volna. figyeld meg minden rendbe jön, és karácsonyra tényleg tervezhetitek a tesót (vagy már bent is lesz/nek a pociban) Én is tök sokszor vagyok mostanában magam alatt. Néha nagyon besokallok, totál olyan vagyok, mint TE: mindent maximálisan akarok csinálni, legyen rend, tisztaság, legyen kaja, a gyerek körül is minden klappoljon, aztán mire este apa végre hazaér, arra én már csak arra vágyom, hogy beájuljak az ágyba... szóval nem nagyon jó így, valamit nekem is változtatni kell, mert tisztára rabszolgája vagyok Tamásnak, állandóan körülötte forog a világ. Én sem voltam már ezer éve sehol, tökre elmennék egy jó kis bálos-mulatós helyre, mondjuk most ötletem sincs kivel mehetnék... Minden egyes napom ugyanúgy telik: felkelünk, apa elmegy dolgozni, összerámolom a konyhát, söprés..stb... Tamás-játék, boltba menés, Tamás-játék, közben főzés, Tamás altatás, közben rámolok tovább, Tamás-séta, anyuhoz átmegyünk, apa megjön, fürdetés, aztán alvás... szóval kicsit uncsi program, oké, hogy megyek Tamással ezer helyre, járom a várost, de néha tényleg jó lenne gyerek nélkül is kikapcsolódni. Anyukám miatt is aggódom, tesómék úgy néz ki jövő hétvégén költöznek vissza a házukba, végeztek a felújítással, tényleg egyedül marad szegényem. Nem tudom hogy bírja majd, már most idegesít az egész.
Na jó, befejeztem, mert tiszta depis vagyok. PUszi nektek is!

Niki!
Annyira örülök, hogy végre írtál nekünk. A képeket nagyon szépen köszönjük, mindig örül a szívem, ha meglátom a kis Amit, mennyire ügyes, és milyen szépen fejlődik, hiszen Ő tényleg egy CSODA! A sztoritokon ledöbbentem én is. De örülök, hogy apátok észbe kapott és megváltozott. Biztos, hogy jót tesz nekik, ha megtapasztalják milyen asszony és gyerek nélkül, utána sokkal többet tesznek értük. Az én férjem egy főnyeremény. Nagyon türelmes ember, pedig néha iszonyat idegesítő tudok lenni (persze nálam is a kimerültség és fáradtság miatt van), sokszor már magamat is utálom emiatt. De soha egyetlen szóval nem bántott emiatt, tudja milyen nehéz a gyerekkel itthon, főleg hogy mellette mindent megcsinálok. És én tényleg totál egyedül vagyok, néha mamikám átjön, az is nagy segítség, de otthagyni nem sűrűn szoktam nála, mert azért fárasztó már neki. Puszi Nektek és gyere sűrűbben, remélem elmúlik a depis hangulatod!

VAsi!
NÁlunk egy szem hó nem esett, sem most, sem egy hete... Egyedül ez a rész maradt ki a havazásból, itt most éppen semmi nincs. Tamás imádja a havat az igaz, de a baj az, hogy nem lehet becsalogatni és azért sokáig nem jó kint lenni neki.
Drukkolok jövő hétre, hogy mi lesz a dokinál! Ha jól vettem ki soraidból, akkor mentek. Puszi

Laar!
Sajnálom, hogy elmaradt a költözés, gondolom már mennyire mennétek. Bízom benne, hogy pár nap múlva jobb lesz a helyzet nálatok és tudtok menni.

Kiru!
tök jó, hogy Ákos már csak kétszer kel éjjel. Szépen lassan ezt is elhagyja és szuper éjszakáitok lesznek. Tamásom már lassan egy hónapja kényeztet minket és nem kel egyszer sem. Ilyen hosszú ideig (úgy értem, hogy egymás után ennyi napig-hétig) még soha nem aludt egész éjjel. Egy hét jól alvás után jött egy hét, mikor 3-4szer keltünk. Aztán most már kb. három hete tök jó éjszakáink vannak. Pusszantás Nektek is!

Petrám!
Gratulálok a kis Danihoz, első baba? Valahogy a Dani jobban bejön nekem, mint a Norman. (nem is hallottam még ilyen nevet) Kornélkám holnap megy oviba? gondolom az otthoni farsangot már nagyon várja. Mi is voltunk megint a zenebölcsiben, de aggódom Tamás miatt, mert nagyon érdeklik a gyerekek. Nem lehet odaküldeni, hogy játszon velük, egész végig az ölemben ült. Volt osztálytársam is ott volt a két és fél éves kisfiával, ugyanez a gondjuk. A gyerek végig ült az ölében, pedig ők már régóta járnak ide, nem is új neki a helyzet. Most kezdi beszoktatni bölcsibe, majd kíváncsi leszek mit mond legközelebb hogy megy a dolog. Tamásnál annyi haladás volt, hogy a végén odavitte a pénzt a csajnak, aki tartja a foglalkozást. Ez is nagy előrelépés, mert iszonyat félős idegenektől. Nem tudom ezzel mit lehetne kezdeni, de a Ranchburg Jenő azt írja a könyvben, hogy nem szabad erőltetni, mert annál rosszabb lesz és totál elmegy az önbizalma. többet kéne gyerekek közé vinni, de nincs hova. Jövő héten majd elmegyünk unokatesómékhoz, ott a kiscsaj Flórával, Alexával egyidős, talán már jobban el tudnak játszani. Remélem azért ez változni fog, mert aggaszt a dolog. Puszi

bibócska!
szuper helyes pocid van! Nagyon aranyos kismami vagy. ETnának igaza van teszvesz terén, érdemes körülnézni. De ha kicsit tudsz varrni, akkor simán csinálhatsz magadnak kismami nadrágot. (én az összesen úgy csináltam magamnak) Veszel fillérekért egy olyan nacit, ami csípőben jó, levágod a derekát (elöl kicsit V alakban), ha cipzáros, a cipzárt átvarrod (nem kell, hogy nyíljon) méteráru boltban veszel rá anyagot (jó nyúlósat), kismamgumi bele és kész a naci. Negyed árból megvan, mint ha készen megveszed. Várjuk majd a képet Lali manóról! Nevet tudtok már?

Angyalkám!
Örülök, hogy minden rendben Veletek! Drukkoltam nagyon a műtét miatt. Eszter miket beszélget? Ő is mond már mondatokat? Védőnő el volt ájulva Tamástól, hogy másfél évesen így beszél, fiúknál nagyon ritka állítólag. 12,5 kg + 85 cm a hercegem, Igazi kis vasgyúró! (pedig olyan kis vékonykának látszik, szerintem inkább erős csontú) Lassan már Neked is kezd nőni a pocak, majd várjuk a képeket! Puszillak Benneteket!

Na csajok asszem befejeztem mára, regényt írtam. Apa már vár az ágyban és most nem vagyok fáradt! :wink: Puszi Mindenkinek, bocsi akiket kihagytam, talán majd holnap! Jó éjt!

Kép

Kép
luca81

Petrám!
" Nem nagyon érdeklik a gyerekek" akar lenni az előbb... gondolom rájöttél :)

Kép

Kép
luca81

Sziasztok Lányok...

Etnám, nagyon nagy örömmel olvastam a soraidat. Jó tulajdonság, hogy tudsz látásmódot váltani, és ezzel segíted a házasságodat visszaterelni a helyes mederbe. :-) Teljesen igazad van, a család többi tagjának is teret kell hagyni, hogy Botival foglalkozzon.
Ahogy ma szokták mondani, egy nő egy személyben anya, feleség, dolgozó nő, szexistennő, és minimum egy michelin csillagos séf.
Kemény feladat. :-)
Én mindig azt mondom, egy ember kerek egész, de csak akkor tud tényleg egész lenni, ha az élete minden területén harmóniában van önmagával. Ha lestrapáltnak érzi magát, nem tud más területeken sem egészet alkotni. Igenis kell tudni szakítani időt saját magadra is, szépítkezni, pihenni, csak egyszerűen NŐnek lenni. :-)

Sztem rendben van a vasam, elég sok vasban gazdag ételt eszem, meg szedek vitamint is. Általában a szervezetem jelzi, mikor mire van szüksége, és akkor általában addig nem nyugszom, míg azt meg nem kapom. Tavaly fél éven keresztül hajkurásztam a fügét, majd meggebedtem érte. Aztán egy kertesház udvarán megláttam A FÜGEFÁT. Becsengettem, és megkértem a házinénit, hadd szedjek egy pár darabot. Ki is fizettem volna, de nem kért érte semmit, sőt segített fát kopasztani. Isteni volt. :-)

Niki, tündéri Amélia. Milyen kis mosolygós apróság. :-)
Ne legyél depis, nemsokára vége a télnek. :-)

Laar, szívem, sajnálom, hogy nem tudtatok átköltözni, de reméljük pár napon belül már a szép új házikóban lesztek. :-)

Bibócska, nagyon aranyos pocid van, szép kimami vagy. :-) Tessék sűrűbben képeket feltenni, hogy mi is lássuk, hogy nő Lalibaba.

Csajok, még nem is meséltem. Lehet, hogy avon-ozni fogok. Hétfőn megyek beszélgetni egy koordinátorral, és ha minden jól megy, belekezdek. Ezzel jobban tudok azonosulni, nem kell senkire semmit tukmálni, és nincs teljesítménykényszer, remélem. :-)
Tehát, ha valakinek szüksége van ilyen jellegű cuccokra, szóljon.

Petrám, az ING-t többek közt azért hagytam ott, mert már nem tudtam azonosulni azzal a az elmélettel, mit rám akartak kényszeríteni a főnökök, és két hónapon belül két kollégám is öngyilkos lett, azt a légkört meg nem tudtam elviselni. Ráadásul az emberiesség legapróbb szikráját sem mutatta a vezetőség a két haláleset kapcsán, ettől meg a gyomrom fordult fel.
Jah, és a hab a tortán, visszaírásom volt, mert hát válság van, és ez nekem fél millámba került. Ingyen meg nem akartam dolgozni, ilyen embereknek. Hát röviden ennyi. Maga a cég nem volt csalódás, csupán az "emberek", akik a felső polcokon voltak.

Most viszont búcsúzom, leragad a szemem. Bocsi, akinek nem írtam, azért gondolok mindenkire: Nofi :-)

nofertiri

Laar: először is boldog Névnapot kívánok és remélem minél előbb tudtok költözni! Én biztos agybajt kapnék, ha el van tervezve a költözés aztán mégse mennénk :shock: :shock: :shock:

Vasi: megmondom őszintén nem fáradt voltam, h nem írtam hanem időm nem volt, örültem annak h lyuk volt a hátsómon.... Én szombaton reggel 7kor kerültem ágyba, mert volt egy kis dolgunk azUrammal :wink: aztán fél 9kor meg felkeltett, mert megjöttek a radiátorok és el kellett értük menni. Meg a csaptelepeket kellett még megrendelni és azt ő egymaga nem tette volna meg, mert ezek a dolgok azok amiket én döntök el és mivel a héten délutános leszek és anem tudtuk volna elintézni így 9 órára már lelket is vertem magamba. Aztán oylan mákunk volt h azt a csaptelepet amit kinéztem nem kellett rendelnünk mert volt nekik raktáron, így azt is meg a mosdókagylókat a WC csészét és tartályt is vettünk. A fürdőbe enm kellett már mosdókagyló mert azt már régen megvettük, mert az beépíthetős és kellett a kőművesnek h meg tudja építenia pultot amibe kerül talán ma majd tudok képet hozni a pultról is!Szóval tegnap meg csak 9ig aludtam, ma meg enm tudom meddig fogok mert még nem vagyok álmos....

Luca: hát igen sajna a mai nőknek ez a sorsuk sok családba, mivel nincs igazán segítség, vagy nem is akarják kiadni a kezükből a gyerkőcöt (lásd Etna barátnőnket). Azért próbáljatok majd vmi megoldást találni, mert nem lesz jó vége. Remélem apát még éberen találtad :wink:

Bíbócska nem csoda h Lali imádja amegnőtt "dolgaidat" hisz a férfiak többésge odavan a telt alakért! De az nem semmi milyen karcsú vagy így 23 hetesen! Bakker nekem gyerek nélkül nagyobb hasam van mint neked ezen a pocis képen :shock: Mi lesz ha babás leszek bele se merek gondolni! Látod csak úgy telnek a hetek. Emlékszem mintha még csak most lett volna h összejött a kis manó :D

Kép
Kép
arte

Még gyorsan pár kép:

Kép
A Szent István parkban csodaszépek a havas fák Kép
Az OMSZKI tónál ért a naplemente Kép
Az OMSZKI tónál ért a naplemente Kép
Este a parkban, sztem szép

nofertiri

Petra ez az otthoni farsang nagyon jó ötlet! Biztos nagy buli lesz! :D nagyon durva volt a műszak a szalagavató után . Képzelheted! fél 10kor még nagyba táncoltam 10kor meg nekiálltam dolgozni...mindig ki van írva egy A/4es lapra h kinek hova kel ülnie és mit kell csinálnia én kapásból rossz helyre ültem.... :D :shock: Aztá reggel 5kor úgy beálmosodtam, h kis híján majdnem elaludtam...de aztán túléltem. Ma befejezik a kőművesek a fürdőbe a pultot... Persze szegény mester már azt mondta h beadja a felmondását, mert tiszta tapogatós munka és semmi látszatja nincs annak a 9 órának amit dolgozik... De mondtam neki ne törödjön vele csak jó legyen engem más nem érdekel. Meg bepucolják a kandallót, meg lehet nekiállnak járólapozni. Majd meglátjuk. Lassan de biztosan haladunk.

Nofi: teszt?

Timi, Lesza. Szilvi merre vagytok?

Niki nagyon jók ezeka képek! A kiscsaj csak nől mint a gomba :D

Angyal te meg vigyázz magadra nagyon!!

Etna örülök h rendeződni látszódnak a gondok! Látod nem csak nálatok voltak gondok, mindenkinek van titka 8) Az ember sosenem tudhatja kinél mi zajlik a 4 fal között! Én nem gondoltam volna h te ennyire maximalista vagy a gyereknevelésbe, jó mondjuk az lejött h a gyerek körül forog ezerrel az életed, de úgy gondoltam másra is jut időd... na mindegy az a lényeg h rendeződnek a dolgok és nem szabad elfelejteni h mindig kettőn áll a vásár. Mi elvileg 03.08 (ami 7fő így vagy előtte vagy utána 7végén) körül költözünk. De ez a gázosoktól is függ, ők meg az időárástól....Ti jöhettek a pincébe bármikor mert az már kész van. Van lent szalma is meg meleg is van, mert már üzemel a kazán :D Legalább nem kéne majd lejárnom állandóan, meg Boti sötétítése is megoldott lenne a hamu felhasználásával :D 8) :wink: A Lada témára meg ráállok
:wink: :wink: :wink: :wink:

Szóval most sikerült megírnom a dolgokat és remélem mindenki meg lett említve!
Legyetek jók és vigyázzatok magatokra! Pusza mindenkinek sé nagy ölelés!

Kép
Kép
arte

Na amint látom tegnap én voltam az utolsó ma meg az első....

Majd később viszzanézek!

További szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
arte

Etna! Ezt a cikket kerestem. http://www.noilapozo.hu/20100127/kikapc ... ek-mellett
A kiborulásaim után, hiába nem akartam, apa bekeményített, és lepasszoltuk a gyereket. Az első kettesben töltött ebédet végig sírtam, hogy milyen anya vagyok, hogy a saját szórakozásom miatt lepasszolom a gyereket, de aztán egyre könnyebb lett. Boltba egyáltalán nem viszem Ákost, mindig a dédi vigyáz rá, míg haza nem érek. Már moziban is voltunk kettesben. A következő etetésre mindig együtt voltunk tegnapig. Reggel elvitte a papa fél10 körül, és csak délután 4 körül hozta vissza, úgyhogy ott evett. Erre mondjuk csak a betegségem vitt rá, de apa sem volt itthon, úgyhogy tök jó volt, ráértem magammal foglalkozni :) Szerintem Ákosnak is kell, hogy egy kicsit nélkülem legyen, mert ha jön a tesó, 3 napig nem fog látni. Most könnyebb szoktatni.

Laar! Boldog névnapot kívánok! Sajnálom, hogy elmaradt a költözés, biztos nagyon vártátok már. Mikorra halasztjátok? Itt is szép nagy hó van.

Niki! Amélia gyönyörű, mint mindig :) Nagyon ügyes nagylány már! Örülök, hogy rendeződtek a dolgaitok, hercegnőnek mindkettőtökre szüksége van!

Luca! Gratulálok az alvásokhoz :) Ha ilyen hosszú ideje ilyen ügyes, akkor biztos így is marad! Már el sem tudom képzelni, milyen lehet.

Nofi! A kajákkal én is szoktam így lenni. Most a gesztenyepüré megy, pedig nem is szerettem, nem tudom mi ütött belém. Szörnyű, amit a munkahelyedről írtál, szerintem jobb is, hogy otthagytad!

Arte! Szépen haladtok ti is a házzal, már csak 1 hónap nektek is :) Aztán úgy avassátok majd fel a házat, hogy 9 hónap múlva már 3-an lakjátok :wink:

Most megyek csajok, reggelizek amíg nem háborog a főnök!

kiru84

Ja, Bibocska, bocsi kimaradtál :roll: Nagyon cuki pocid van :) Kíváncsi vagyok mekkorára fogsz nőni! Remélem Lali-manó jó nagy pocit csinál neked :)

kiru84

Zsuzsám! Igazad van teljesen, hogy nekem kell előbb elengedni Ákost, csak nagyon nehéz! Mikor hazaért, annyira örült nekem, olyan cuki volt :lol: És a papánál is jól viselkedett, nem volt vele semmi gond. Neki már az orra nem folyik, de még köhög aranyom, és már én sem fújom annyit az orromat, úgy tűnik gyógyulunk!
Lehet, hogy írtad, csak lemaradtam, de mi újság veletek baba ügyben?

kiru84

Kiru ez nagy hír!!!! :D :D Ezek szerint titeket nem visel meg annyira a fogzás mint a többieket....

Kép
Kép
arte

képzeljétek én meg tanulásra adom a fejem, ha minden jól megy. Ugyanis a Griffnél (www.tanulniakarok.hu) vannak olyan 4 féléves képzések amiket akinek nincs még OKJ-s vizsgája ingyen megcsinálhat. Én a pénzügyi szakügyintéző vagy a banki ügyintéző szak közül akarok választani. Szerintetek melyikbe érdemesebb belevágni? Szombatonként van az oktatás és csak a vizsgadíjakat kell kifizetni és kapunk diákigazolványt is így az eljárás a suliba nem kerülne sokba... Majd a 7en kiderül, még elmélkedem rajta.

Pusszantás Mindenkinek!

ui.: Kirukám a felavatás már elkezdődött :wink: 8) Pár helység már fel van avatva!

Kép
Kép
arte

Arte! Lehet hogy én néztem vagy értelmeztem félre, de úgy láttam, azt írta, hogy ha első szakma.
"Első szakma megszerzésére irányuló képzés esetén államilag finanszírozott"
Engem is érdekelne, de van egy technikusim. Még van 1 hetem eldönteni, hogy főiskolára jelentkezem-e.
Szerintem a fogzás miatt kínlódunk ennyire a betegséggel. Amikor az előzőek jöttek, akkor is náthás volt szegényem. De már túl vagyunk rajta :)

kiru84

Sziasztok Lányok...

Ma megyek avon ügyben beszélgetni. Majd este jövök, mesélek, mi volt, és belevágok-e?

Kirukám, gratula a 3. fogacskához. :-)

Búcsú: Nofi:-)

nofertiri

http://www.griffkft.hu/webkulso/felsofok.php

Kiru ezekre a képzésekre vonatkozik. A barátnőm is ide jár és van diplomája nem is egy... Az a lényeg h ne legyen OKJ-s vizsgád!

Kép
Kép
arte

Helló Lányok!!

Vagyok-vagyunk, olvasgatlak benneteket szorgalmasan, csak nincsannyi időm, hogy írjak, mindenkinek! Minden okés, adogatjuk el a dolgainkat, hogy egy kis pénzhez jussunk, így sokat vagyunk gép előtt, hogy a hírdetéseket feladjuk. És valahogy olyan gyorsan telnek a napok, és szinte ugyanúgy, nekünk is kellene egy kis változatosság! Igen, igazatok van, jól jönnek néha a nagyszülők, és nem kell mindig a gyereket lesni, óvni, játszani vele folyamat, hiszen nem lehetünk velük állandóan, és erre rámegy minden energiánk. No és persze kin vezetjük le a felgyülemlett feszültséget? :? naná hogy a szeretteinken!
Egyszóval vagyis kettővel- Szeressük egymást!! :P
Jövök ígérem...
Addigis puszi piciknek és naygoknak!!

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

sziasztok...

először is köszönöm a bókokat nagyon kedvesek vagytok...
és köszönöm a tippeket kismama nadrág ügyben.igaz ez a naci kicsit drágának mondható de nekem csak 1200 ft.-ba került ugyanis karácsonyra apukámtól kaptam 5000 ft-ot amit félre tettem mert nacit akartam venni belőle de ki kellett várni az időt amikor már használhatom.de most már legnagyobb boldogságomra eljött az ideje és mivel ezt a pénzt rászántam így most nem sajnáltam érte..de ezt a nacit csak dokihoz vagy fontosabb helyekre akarom felvenni szeretnék venni egy vagy kettő(szerintem ennél több nem is kell) mindennapos nadrágot amolyan szaladgálósat.rokonoktól kaptam már két bemcsi nacit is szóval ha már nem férek bele a saját még jó bemcsi nacijaimba akkor itthonra már nem kell venni mert van/lesz.
na szóval még vagy 2 nacira lesz szükségem és azért már nem szeretnék 6000 ft-ot kiadni varrni viszont nem tudok de amúgy egy tök jó ötlet de az én kiézügyességem idáig nem fajul :( viszont a turis cuccokat sem vetem meg sőt olyan király cuccaim vannak onnak egy-egy butik megirigyelné.

ma voltam védőnőnél is szerencsére mindent rendben talált.
vizeletem is negatív vérnyomásom is tökéletes és a súlyommal is meg van elégedve az 59,5 kg most. 4 héttel ezelőtt 57,7 volt azt mondta nagyon jól tartom magam :D :D pedig szerencsére tudok enni :D
megkaptam a beutalómat is a terheléses vércukorra holnap el is intézem sőt apa el is visz annyira drága.mivel holnap megyünk a nőgyógyászhoz így kivett egy nap szabit holnap nem megy dolgozni engem fog kísérgetni...
olyan soknak találom a 75 g. szőlőcukrot amit 2 max.3 dl vízben vagy teában kell feloldanom.és egy húzásra meginni én aki nagyon nem vagyok édes szájú...de azt mondta a védőnőm ízesíthetem citrommal hogy elviselhetőbb legyen..na de bánja fene túl leszek rajta és legalább kiderül mi a helyzet cukor szinten??!!!
ha minden rendben lesz legközelebb majd márc.8-án kell mennem ismét.
jó lenne ha az eredmény meglenne holnap délutánig mert akkor vihetném a dokihoz megmutatni.
hát remélem a holnapi vizsgálattal és uh.-al is minden rendben lesz..ha kapok vagyis ha kérhetek és adnak lesz uh.fotó is :D
már kezdek izgulni na meg kicsit ijedezni is mert ugye hát na én már csak ilyen vagyok. :oops: :oops: nem tehetek róla,de remélem megnyugtató dolgokat fogok hallani.
hát egyenlőre ennyi belőlem vigyi magatokra és cupp
bibócska

Sziasztok!
Kulcsár Bogi vagyok,4.éves dietetikus hallgató.Most írom a szakdolgozatomat:Gyermekvállalás örömei és veszélyei 35év feletti várandósok körében címmel.Segítséget szeretnék kérni,hogy akinek lenne kedve kitöltené-e a kérdőívemet.Kérem olyanok írjanak,akik jelenleg várandósak.
emailben küldeném el a kérdőívet.címem:bogibogarka26@gmail.com
előre is köszönöm
bogibogarka

Sziasztok Csajok!

Húúú...jó sokat írtatok, amióta nem jöttem. Alexa szerencsére meggyógyult, köszönöm mindenkinek a kedves érdeklődéseket, jól estek! Augmentint kapott végülis és úgy tűnik, hamar meggyógyult tőle. (kopp-kopp!)

Luca: Na, szerencsére túl vagytok az oltáson Tamással! Szegényem, biztos félhet nagyon, azért sír ennyire, talán, majd ha nagyobb lesz, múlik ez valamelyest. A Dominik szerintem szép név. Tesóm ma 30 hetes, nagyon dúrván rohan az idő....
Igazad van, én is úgy hallottam, hogy fogzástól nem lehet ilyen magas láz és hát ki is derült, hogy a torokgyuszitól volt sajnos. :(
Zenebölcsit élvezi Tamás? Egyszer én is elvittem Alexát, csak sajnos mostanában épp egybe esik a délelőtti alvásával, úgyhogy most szüneteltetjük egy kicsit.
CsGabónak hatalmas gratula és sok tejcit kívánunk!!!!

Vasikáé: Sajnálom, hogy anyud nincs jobban. :( :( Azért fel a fejjel és ne veszítsd el a hited, neki is azt jó látni, ha erős vagy, persze ez nem könnyű. A diéta jó ötlet, betartja anyukád egyébként? Most kapott új gyógyszert a vérnyomására vagy mit szed végülis? Természetes gyógymódokban nem gondolkodtok? Pl. vannak gyógyteák, amik nagyon jó vérnyomáscsökkentők (pl. fehér fagyöngy), aztán fokhagyma kapszula, vagy sima fokhagymát lenyelni stb. Szorítok, hogy megerősödjön!

Arte: Akkor ti kb. 1 hónappal előbb költöztök, mint mi. Gondolom, már nagyon várod! Nekünk még 2 hónap és ott lakunk! Már nagyon jó lesz! Nem semmi, hogy még a költözésetek is 8-ra fog esni! :D :D

Laar: Nagyon boldog névnapot kívánok neked!!!!! Szépek vagytok a képeken Mírával nagyon! Szóval akkor mégsem költöztetek a hó miatt, gondolom, bosszankodtál rendesen. Én bírom a telet+a havat is, de ez már nekem is sok, nagyon-nagyon tavaszt szeretnék!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kiru: Jobbulást Ákosnak és nektek is! Nálunk szerencsére nem volt gond a rácsokkal, nem szorult be Alexa lába oda, mikor reggel megyek be hozzá, mindig ott üldögél és kilógnak a lábacskái, miközben kapaszkodik a rácsokba. :D Vagy éppen feláll és úgy skubizik kifelé. :D Majd teszek fel ilyen fotót. Jól teszed, hogy csináltok néha apával kettesben programokat és hogy más is vigyáz időnként Ákosra, kell az embernek egy kis pihenés néha, különben tényleg besokall! Hát, Lexi sajnos csak akkor bújós, ha beteg, különben majdnem egy puszihoz is úgy kell lefogni :D De hát nincs mit csodálkozni ezen, apa és én is ugyanilyenek voltunk kiskorunkban. :D

Bibócska: Nagyon helyes a pocakod, szép, csini, vékony kismami vagy! A súlyod nem semmi, én 62-ről indultam anno és 80-ig sikerült eljutnom. :D :D

folyt. köv.

Kép

Kép
daniellla

folyt.

Csajok, írt privit nekem az "apa" nevezetű és azt írta, hogy nem érti, hogy miért akarunk zártak lenni, itt a Babaneten pont az a lényeg, hogy mindenki beleolvasson más topic-okba is stb. stb. írtam neki, hogy ha mégis lehetséges, akkor örülnénk neki, de ha nem, akkor beletörődünk, ez van.

Nofikám: Ígéretesen hangzik ez a 2. csík kezdet, remélem, hogy néhány nap és megerősödik! Olyan jó lenne! Meddig próbálkoztok még természetes úton? Engem is érdekelne, amit Etna kérdezett, hogy a ciklusod beállításával kapcsolatban nem akarsz-e dokihoz menni? Bár, az enyém sem volt soha pontos és a próbálkozás ideje alatt ovu teszttel tudtam emiatt csak elcsípni a pé-t. A képek gyönyörűek, amiket feltettél!!!!!

Petra: Most már engem is érdekelnének Flóra méretei, de szerintem se törődj az anyósoddal, a fotók alapján teljesen rendben van a kiscsaj! Szerintem súlyra több is, mint Alexa (ő kb. 8,3 volt legutóbb), magasságra meg 75 cm. Az is igaz, hogy egy kisfiú és egy kislány testalkatát nem szabad összehasonlítani, a fiúk erősebb csontozatúak, vaskosabbak, a lányok csipkehusúak, legalábbis Alexa az. :D Nem semmi, hogy Flóra milyen pózokban képes elaludni... :D
A 90 g tényleg nem sok főziből, de szerintem biztos van, amikor többet is megeszik Flóra, nem? Üvegesből Alexa néha 2-t is bevág egyszerre, amiből az egyik 190 g-os, szóval neki nincs gond az étvágyával, mégsem viszi túlzásba a hízást. De ő egy ilyen alkat. Nagyon szuper, hogy Kornélkának és néhány ovistársának szerveztek egy pót bulit, ez jó ötlet, így legalább ők sem maradnak le az élményről.
Rákattant a DUCI-ra, ez mit jelent? Mi az a duci?

Most megyek, mert felébredt Alexa, de ma még befejezem mindenképp a reagálást! Addig is puszi nektek!!!!

Kép

Kép
daniellla

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: