Etnám!
Nagyon örülök, hogy alakul a dolog köztetek. Mindenképpen kellett adni még esélyt a házasságotoknak, mert ha nem adtad volna meg, utólag nagyon megbántad volna. figyeld meg minden rendbe jön, és karácsonyra tényleg tervezhetitek a tesót (vagy már bent is lesz/nek a pociban) Én is tök sokszor vagyok mostanában magam alatt. Néha nagyon besokallok, totál olyan vagyok, mint TE: mindent maximálisan akarok csinálni, legyen rend, tisztaság, legyen kaja, a gyerek körül is minden klappoljon, aztán mire este apa végre hazaér, arra én már csak arra vágyom, hogy beájuljak az ágyba... szóval nem nagyon jó így, valamit nekem is változtatni kell, mert tisztára rabszolgája vagyok Tamásnak, állandóan körülötte forog a világ. Én sem voltam már ezer éve sehol, tökre elmennék egy jó kis bálos-mulatós helyre, mondjuk most ötletem sincs kivel mehetnék... Minden egyes napom ugyanúgy telik: felkelünk, apa elmegy dolgozni, összerámolom a konyhát, söprés..stb... Tamás-játék, boltba menés, Tamás-játék, közben főzés, Tamás altatás, közben rámolok tovább, Tamás-séta, anyuhoz átmegyünk, apa megjön, fürdetés, aztán alvás... szóval kicsit uncsi program, oké, hogy megyek Tamással ezer helyre, járom a várost, de néha tényleg jó lenne gyerek nélkül is kikapcsolódni. Anyukám miatt is aggódom, tesómék úgy néz ki jövő hétvégén költöznek vissza a házukba, végeztek a felújítással, tényleg egyedül marad szegényem. Nem tudom hogy bírja majd, már most idegesít az egész.
Na jó, befejeztem, mert tiszta depis vagyok. PUszi nektek is!
Niki!
Annyira örülök, hogy végre írtál nekünk. A képeket nagyon szépen köszönjük, mindig örül a szívem, ha meglátom a kis Amit, mennyire ügyes, és milyen szépen fejlődik, hiszen Ő tényleg egy CSODA! A sztoritokon ledöbbentem én is. De örülök, hogy apátok észbe kapott és megváltozott. Biztos, hogy jót tesz nekik, ha megtapasztalják milyen asszony és gyerek nélkül, utána sokkal többet tesznek értük. Az én férjem egy főnyeremény. Nagyon türelmes ember, pedig néha iszonyat idegesítő tudok lenni (persze nálam is a kimerültség és fáradtság miatt van), sokszor már magamat is utálom emiatt. De soha egyetlen szóval nem bántott emiatt, tudja milyen nehéz a gyerekkel itthon, főleg hogy mellette mindent megcsinálok. És én tényleg totál egyedül vagyok, néha mamikám átjön, az is nagy segítség, de otthagyni nem sűrűn szoktam nála, mert azért fárasztó már neki. Puszi Nektek és gyere sűrűbben, remélem elmúlik a depis hangulatod!
VAsi!
NÁlunk egy szem hó nem esett, sem most, sem egy hete... Egyedül ez a rész maradt ki a havazásból, itt most éppen semmi nincs. Tamás imádja a havat az igaz, de a baj az, hogy nem lehet becsalogatni és azért sokáig nem jó kint lenni neki.
Drukkolok jövő hétre, hogy mi lesz a dokinál! Ha jól vettem ki soraidból, akkor mentek. Puszi
Laar!
Sajnálom, hogy elmaradt a költözés, gondolom már mennyire mennétek. Bízom benne, hogy pár nap múlva jobb lesz a helyzet nálatok és tudtok menni.
Kiru!
tök jó, hogy Ákos már csak kétszer kel éjjel. Szépen lassan ezt is elhagyja és szuper éjszakáitok lesznek. Tamásom már lassan egy hónapja kényeztet minket és nem kel egyszer sem. Ilyen hosszú ideig (úgy értem, hogy egymás után ennyi napig-hétig) még soha nem aludt egész éjjel. Egy hét jól alvás után jött egy hét, mikor 3-4szer keltünk. Aztán most már kb. három hete tök jó éjszakáink vannak. Pusszantás Nektek is!
Petrám!
Gratulálok a kis Danihoz, első baba? Valahogy a Dani jobban bejön nekem, mint a Norman. (nem is hallottam még ilyen nevet) Kornélkám holnap megy oviba? gondolom az otthoni farsangot már nagyon várja. Mi is voltunk megint a zenebölcsiben, de aggódom Tamás miatt, mert nagyon érdeklik a gyerekek. Nem lehet odaküldeni, hogy játszon velük, egész végig az ölemben ült. Volt osztálytársam is ott volt a két és fél éves kisfiával, ugyanez a gondjuk. A gyerek végig ült az ölében, pedig ők már régóta járnak ide, nem is új neki a helyzet. Most kezdi beszoktatni bölcsibe, majd kíváncsi leszek mit mond legközelebb hogy megy a dolog. Tamásnál annyi haladás volt, hogy a végén odavitte a pénzt a csajnak, aki tartja a foglalkozást. Ez is nagy előrelépés, mert iszonyat félős idegenektől. Nem tudom ezzel mit lehetne kezdeni, de a Ranchburg Jenő azt írja a könyvben, hogy nem szabad erőltetni, mert annál rosszabb lesz és totál elmegy az önbizalma. többet kéne gyerekek közé vinni, de nincs hova. Jövő héten majd elmegyünk unokatesómékhoz, ott a kiscsaj Flórával, Alexával egyidős, talán már jobban el tudnak játszani. Remélem azért ez változni fog, mert aggaszt a dolog. Puszi
bibócska!
szuper helyes pocid van! Nagyon aranyos kismami vagy. ETnának igaza van teszvesz terén, érdemes körülnézni. De ha kicsit tudsz varrni, akkor simán csinálhatsz magadnak kismami nadrágot. (én az összesen úgy csináltam magamnak) Veszel fillérekért egy olyan nacit, ami csípőben jó, levágod a derekát (elöl kicsit V alakban), ha cipzáros, a cipzárt átvarrod (nem kell, hogy nyíljon) méteráru boltban veszel rá anyagot (jó nyúlósat), kismamgumi bele és kész a naci. Negyed árból megvan, mint ha készen megveszed. Várjuk majd a képet Lali manóról! Nevet tudtok már?
Angyalkám!
Örülök, hogy minden rendben Veletek! Drukkoltam nagyon a műtét miatt. Eszter miket beszélget? Ő is mond már mondatokat? Védőnő el volt ájulva Tamástól, hogy másfél évesen így beszél, fiúknál nagyon ritka állítólag. 12,5 kg + 85 cm a hercegem, Igazi kis vasgyúró! (pedig olyan kis vékonykának látszik, szerintem inkább erős csontú) Lassan már Neked is kezd nőni a pocak, majd várjuk a képeket! Puszillak Benneteket!
Na csajok asszem befejeztem mára, regényt írtam. Apa már vár az ágyban és most nem vagyok fáradt!
Puszi Mindenkinek, bocsi akiket kihagytam, talán majd holnap! Jó éjt!