Halihó!
Ildikó! Engem a vastabli eleve fog valamennyire, nem vettem észre változást a málnalevél óta!
Sőt! Ezt találtam, rákerestem, mert én az ellenkezőjéről tudok… szóval:
· méregtelenítő, salaktalanító hatású;
· elősegíti a megfelelő bélmozgást;
Lehet, hogy hasmenésre is azért ajánlják esetleg, mert salaktalanít és utána a gyomrot nem izgatják mindenféle bacik stb. De ez csak okoskodás, bocsánat!
Szerintem mindenképp próbáld ki, valaki azért nem issza, mert nagyon meghajtja… Max nem iszod tovább, ha kellemetlen tüneteket tapasztalsz!
Szerintem ez még nem a szülés előtti hasmenés. Mondjuk én nem is emlékszem olyanra, hogy lett volna.
Ági! Ez egy jó kérdés, hogy mi van, ha az ember betegen megy szülni!
Orsi! Fogad?
Andi! Hú, ez tényleg villámszülés volt! Örülök, hogy ilyen szépre sikerült ez az élmény!
Annyira jó olvasni, többször is elolvastam…
Jaj, és ez a kicsi lány! Gyönyörűséges!
Niki! Ezen a beérésen én is gondolkodtam, hogy remélem, azért nem leszek ennyire villám mint Andi, de csakis azért, hogy beérjünk.
Én taxiban gondolkodom, ha csak fájásokkal indul a dolog. Ha a magzatvíz is elmegy, akkor mentő talán, illetve nem tudoooooooooom! Én is tök tanácstalan vagyok!
Asszem doki írhat valami szívhez szólót a mentősöknek, hogy hova vigyenek be szükség esetén.
Erika! Streptococcus baci, amit a 36. héten vesznek kenetet, abból vizsgálják, van-e.
Plömi! Elég sok babáról hallottam, hogy kötött csípősek, de szépen ki lehet tényleg tornáztatni őket. A terpeszpelust elképzelni sem tudom! De jó, ha Ábelt nem zavarja!
Alma! Végül akkor Halász jött hozzád szülni? Ha jól emlékszem 2-kor szültél, akkor behívták őt? Vagy hogy alakult végül?
Megvan a vérképem, hívom 11 körül a dokit, elég car.
Kíváncsi vagyok, mit mond!
Dolli