sziasztok!
Meg mindig porgok a bulitol!
Lanyok, en evek ota nem ereztem ilyen jol magam!!! Tokeletes volt a tarsasag es a hangulat laza mint a rigalanc! Ezt szeretem en igazan!
A jelmezek mind, egytol-egyik szuperul sikerultek! Nagggyon otletes dolgokat talaltatok ki es minden gyerkoc szepseges volt (jelmezzel vagy anelkul!) Csak amultam milyens szepen eljatszottak mind! A kepeket felteszem majd en is a kozosbe.
Orsi: meg egyszer nagyon koszonjuk ogy ott lehettunk! Csodalatos, eletreszolo elmeny volt ez szerintem mindannyiunknak, koszonet neked es mindenkinek!!!
Ez nagyon jo pont lanyok! Osszetarto, jo Forumosok lettunk, a banda szuper!
SZERINTEM KENE CSINALTATNI BANDA-POLOKAT !!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:
En szivesen megrajzolom, tudok egy helyet ahol megcsinaljak, nekem csak el kell kuldoenem e-mail-ben es ki is szallitjak.
Es akkor elmehetunk mindannyian "bandazni".
Majd mi tartjuk rettegesben egesz Erdet !!!!!
:D:D
Otlet: lehetne a villas baba a logo es valami frappans "Orsi fele" szlogennel megtuzdelni. Hatulra szamokat, mint a focistaknak a beceneveinkkel....
Kriszti: Klassz a vonalzod!!!! nagyon tetszik. A jovo hetet meg kene jo elore koreografalnunk!
Orsi: Jaaaaaaj rajottem: Volt Michael Jackson oltozetem a jol ismert feher kesztyuvel (csak magassarku cipove, nem a zzal a bena makkos cipellovel
:D:D Naggyon brutal volt. (es a tanc hozza, kar hogy nincs video rola.
)
Te mondd csak, miert legyek eppen
"varosnezo" buszsofor? Az meg milyen?
En mar tudom mi leszek, de nem mondodm meg!!! bibiiiiiiiiii.
Dolli: a fuvarok normal, vagy az ultrahosszu valtozata jott be inkabb?
(hogy en miert keveredek ossze ennyire allandoan, fogalmam sincs....)
Rita: annyira sajnalom ezt a betegseg dolgot, most szegeny Peti kimaradt. Pedig tudom a gyerekek nagyon tudnak keszulni a Farsangra. (emlexem, en nem aludtam elotte valo este sosem....)
HAVAZAS: aham, ismet jon egy adag ho, Szilviekhez pedig egy jo par uj kupac a kedves szomszedtol. (Ezert imadok itt berlo lenni, a tulajok gozerovel lapatoljak a havat, ha kell naponta 5x is!
Nagyon jopofak. Latott az edes kis sminkemben es azt mondta hogy szerinte nagyon bajos, olyan indiai stilus es hogy egyalatan nem fura a smink, ezt mar sokan hordjak az utcara is. (Umm!) Bar most igy utolag, lehettem volna indiai is....imadom a ruhaikat!Gyonyoruek! Amikor a keresztelom volt, egyutt keresztelkedtunk paran aznap es egy indiai lany is volt kozottunk (Canadai szuletesu, de tartjak a hagyomanyokat.) Olyan turkiz-kek ruha volt rajta hogy nem birtam levenni a szemem arrol a szinrol. Gyonyoru arany mintakkal volt atszove. Alomszep volt!
Mar sokszor gondolkodtam, kene venni, az indiai kelmek paratlanul jo minoseguek. Foleg a pamut!!!!
Judy: nagyon orulok hogy megismerhettelek! Gyonyoru a pocid! (annyira hianyzik a babamozgas.... csodalatos volt)
Dolli: te is fantasztikusan neztel ki es ahogy elmelyulten filozofalgattatok Gezuval, az a mely szeretet es kotelek ami koztetek van, nagyon meghato!!! (elerzekenyult szmajli)
Ja es nagyon jol birtad a strapat!!! Le a kalappal. Azt lattam hogy faradt vagy de vegig aranyos es figyelmes voltal mindenkivel! Te tenyleg olyan tipus vagy aki a vegtelensegig tur es ahogy te is mondod, az utolso aki szamit: tehat onfelaldozo!!! Csak lestem! Van mit tanulnom!
Patrik+nyelv kombinacio: csak akkor dugja igy ki, ha valami nagyon tetszik neki,igy hat nincs okod aggodalomra, TE nagyon tetszettel neki, tutira.
zsAndi: Dorci nagyon sokat komolyodott es annyira jolnevelt kislany, segitokesz!!!! A Bato-lanykakkal egyutt! Kepzeld, egyutt harman segitettek Patrik oltozteteseben es a hordozoba elhelyezgetni a bundazsakot. Le a kalappal milyen kis turnerek ezek a lanyok !!!
Uszosapesz: Az a jo bekebeli undorito oregasszonyos, az jol tartja a hajat szarazon. De igaz, nem igazan lehet kapni! En anno lattam a Keletinel valami gagyi retro boltban, viszont azok a sapeszok tenyleg szuperek voltak, emlexem gyerekkorombol. (hogy en mennyire utaltam!!!)
Holapatolas: Anyam, akkor a telek teljes hosszaban lapatolni kell? Nekunk 20x60-as a telek!!!!!!!!!!!!! En rosszul vagyok!!!!!!! (Lehangolt szmajli)
Brigi: Rasta maaaaaaaan
:D:D Naggyon laza voltal!!!!! A piroskad pedig nagyon cuki. Meg akkor is ha verekszik.
Na lanyok, kesz vagyok mara..... negyed 1...... kene aludni. Asszem beajulok. Holnap majd csak este jovok, addig irogassatok, legyen mit olvasgatnom.
:D:D:D
puszka!