Új privát üzeneted érkezett!

Mimi: sajnos a mivel integralt, igy uj alaplapot kene venned. Szerintem add el es vegyel egy hasznalt- de jobb gepet. Az eri meg legjobban.

Regi: el is dõlt mint a büdös bogár.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

-----------------------------------------
APA KESIK masfel orat - marmint a gepe. :( Mar nagyon varjuk!!!

Gabi: jobbulast kivanok! Kar hogy nem tudtok jonni. :(:(:(

Judy: de joooooooooo hogy jottok ti is!!!! :D:D:D:D:D

zsAndi: JUJ!!! Olajkifutas :(:(:( Randa egy melo azt leszedni, gondolom koromlakkbol semmi sem maradt. :(:(:(

Lini: Nem, oroszlan...... (Egyebkent nagyvonalu, mindent megkapok amit csak kinyikkantok a szamon, de ha alkalom van, nehezen emlekszik, o nem egy romantikus alkat. (Viszont tudom hogy akar meg is halna ertem es ez szamit igazan.)

JELENTEM, VETTEM NASIT! SOK FELET, MERT ORSI TOBBET FELSOROLT, AZOKAT MEGPROBALTAM MEGTALALNI.......
:) Van amit nem talaltam, vettem helyette mast. :D MOst jo sok nasi is van. :D:D:D:D

sünciboglya

Szijasztok, most értem haza! 19h-től dolgoztam, majd leszaladtam a Lidl-be NASI VENNI! :shock:

ÁÁÁÁÁÁ Mia!
Akkor majd okosan vessszük elő a nasikat, csak akkor rakjuk, bontjuk ha fogy az előző adag, oksi???? Ami marad azt mindenki viszi haza! :wink:

Linike, most már nehogy vegyél Te is! :lol: :lol: :lol:

Azon agyaltam, hogy lehet ennyi embernek jobb lett volna ha veszünk eldobható tányért poharat, mert arra rá lehetne írni a neveket!
Lehet reggel leszaladunk még DM-be!

Én csinálok megint egy gyümisalit!

Voltam szoliban is, olyan jóóóóól esett! :D

Zsand! Bakker ez az olaj dolog, úúúúúúgy utálom az olajszagot! :?
Soha semmi pénzért nem sütnék olajban a lakásban! :oops:
Ha nagyon muszáj akkor a teraszon a frituban, de mivel az bekrepált most sehol! :?
Még jóóó, hogy nem égetted meg Magad!!!!!!!!!!!!! :shock:

Csajok akkor hogy jön el Mimi?????? :cry:
Azon agyaltam, de én nem akarok szervezkedni(meg más facával verni a csalánt! :oops: ) hogy esetleg Krisztiék hozhatnák Mimiéket és ha nem túl nagy kerülő Lininek elmehetne Hajniékért! :oops: 8)
Vendég

Szasztok!

Kriszta, igen mélben küldtem a táblit! Elküldöm mégegyszer!!!

Gabi, jobbulást!!!!!! Szegény Milu: :cry:

Mimi, de jó, hogy megoldódott a fuvar!!!!

Mia, nekem alacsony szokott lenni a vérnyomim, lehet hogy most magas?! :roll: Nem tudom, de ez a fül dolog elég szar....
Jójójó, egy közös öko rendelés! :lol:

Brigi, erre a múlt héten akadtam rá! annyira megörültem neki, mert nagyon szerettem!
http://www.youtube.com/watch?v=xce4VWq-kEc

Zsandi, kösziii!

Lini, hát Te milyen fodrászhoz jársz?! :roll: De legalább jó lett?

Orsi! Mimit hozza anyuja! :wink:
sylph

Sziasztok !!!!

Nagyon irigyellek benneteket a holnapi nap miatt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma megint kiborultam este , pedig végig a leszarom tablettán járt az eszem, de gondolhatjátok ha este 1 órával a rendelés után még lebasz, mert kikapcsoltam a számítógépet és egyáltalán ő elfelejtett recepteket írni ezért most azonnal kezdjem el írni őket !!! Ez is szándékos mivel tudja, hogy ilyenkor sietnék haza, hogy még ébrentaláljam Tomikát !!!!De persze, hogy nem sikerült, mivel most értem haza !!!!! :oops: :roll: :twisted: :evil: :twisted:

Most módszert váltott, ha már nem akarom aláírni a papírt akkor megkeseríti az életem és sajna sikerül is neki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Édesapának nem merem elmondani, mert bemegy és egy csapásra leüti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bocsika a lelki bánat ömlesztésért !!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
kditke

Mia!
Gumikesztyűben csináltam, szóval kesztyűs kézzel bántam az olajjal!!!

De legalább átsikáltam mindent!!!
Én is a teraszon vagy a spejzba szoktam sütni, de most valamiért nem akartam:)))
Még szerencse, mert ha végigfolyt volna mondjuk a spejzba akor kiugrottam volna a bugyimból!!!

Ha lehet ilyet mondani a legjobb helyen folyt ki.

Meddig tart a buli??? nekünk lehet, hogy el kell jönnünk, mert jött egy munka és lehet nem ad a főnököm csak rövid kimenőt :cry:
Megpróbálom megfűzni a górét:)))

Mia!
Nézem a vonalzódat és ez komoly hogy Patrik 7 hónapos???????????????

Nasival azt is lehet, hogy én és a Mia meg a többi édesség kedvelő jó közel ül a nasis tálhoz, hogy fogyjon:)))

Jajjj Nektek nem is mondtam, tennap este akorát estem a kertbe. Már mindenki aludt, mire oda jutottam, hogy megetessem az ebeket és jó szokásomhoz híven papucsba mentem ki és olyan buta voltam, hogy nem a járdán mentem hanem a kocsibeállón. Megcsúsztam és pufff elestem jól megijedtem, de nagyonn volt az ijedelem mint a baj. Háááááááát volt mire esni ki volt párnázva, de így is fájt:))))
megyek ebeket etetni, de ma nem papucsba megyek :wink:

itt se........jó éjt
Vendég

Orsi,
Köszi a videót :D :D :D

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Háááááááát! Szóóóóóóval! Nem sokon múlt, hogy lemondjam a holnapot! :oops: :(
A hisztis pláza pitsa és a házisárkány keveréke kutyafaca hozzám képest! Minden frusztrál, hogy annyi ötletem, tervem lenne, de semmit nem tudok megvalósítani.
Lényeg! Megyünk valamikor!

Mia, Brigi! Mi 10-nél előbb nem hiszem, hogy mennénk, muszáj kialudni magunkat, Gézu sincs formában, jó ha 11-re elalszik, és az én szemeim is ki vannak rendesen bömbizve. És nem akarok Orsinál megszülni csak azért, mert idegbeteg vagyok! Arra gondoltam, hogy elmegyünk taxival, amikor elkészültünk. Brigi! Ha gondolod, csatlakozhattok, de sajna csak nagyjábóli időpontot tudok egyenlőre mondani... :( Bocsánat! :(

Edit! Nem csodálom, hogy ennyire kész vagy a szitutól! :( Biztos jó ötlet ezt nem elmondani a párodnak? Hátha könnyebb lenne egy kicsit, vagy jobban tudna támogatni lelkileg! Mi Veled vagyunk, de azért az más lenne talán! Gondolok nagyon sokat Rád!

Judy! De örülök, hogy Ti is jöttök! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Andi! :D Képzeld, nézegettem a régi képeket, és találkoztam lakótelepis játszós képekkel (Zsombor még nagyon picuri volt)! Bakker! Te mennyit fogytál?

Kép
Kép
tekiroll

Csajok!

Nincs kocsi! :( Most hogy menjünk?Mennyibe kerül a taxi oda-vissza?

Kép
tierno

Orsi!
Anyukám visz minket..

Brigi!!!!!

9 körül jön anyu értem.Csörögj rám reggel!!!(ha tudod a számom)
Be fértek ti is!!!!Elmegyünk értetek!!

mimi12

Rendben!És Dolliékkal mi lesz?Olyan kellemetlenül érzem magam,hiszen megígértem Neki. :(

Kép
tierno

Dolli!Nyugi :wink: !Ma én is hisztis voltam.Megcsináltam a sütit,hát nem elkezdték enni?"Úgyis csinálok másik adaggal"-címszóval..Anyu pasija+ párom elmentek Tescoba,megvették a hozzávalókat.Dorina kiborított 3/4 kg cukrot.Minden csupa cukor volt.Na,mondom itt nem elég csak a söprés.Párom lefoglalta Dorcit,én addig rendbe tettem a lakást.Közben végig az járt a fejembe,hogy mire fogok hazajönni a kórházból.Minden kosz és mocsok lesz.
Kép

Edit! :(

Zsand!Olaj :? Nekem egyszer lángra kapott.Még jó,hogy Dorci a járókában volt.

Olyan parám van.Nagyon gagyik leszünk Dorinával. :?
Ma előbb lefekszem.Zúg a fejem.

Jó éjt!

Kép
tierno

Brigi! Nyugi, mi is megyünk majd taxival 10 tájban! Nehogy emiatt legyen lelkifurid! Hacsak nem Te rontottad el direktben a kocsit! :wink:
Na jó éjt, megpróbálom kipihizni magam!

Kép
Kép
tekiroll

Orsi: akkor viszek műanyag poharat, tányért. :lol: Evőeszköz is kell?

Mia: az ikreket úgy gondoltam, hogy a Te Petid és az én Petim ikrek (mármint egyformák)

Mostmár nem fekszem le megvárom, amíg fel kell a pókom :lol:

Lini
Kép
kicsi lini

zsAndi: dehogy het honapos! az also vonalzo azt mutatja mennyi ido mulva lesz az elso szulinapja. :D

Nasi szisztem nagyon tetszik! En tuti meg tudnam enni az egesz zacskoval amit viszek. :( Most ki fogom elni magam..... de a kokuszgolyodra gyurok, remelem senki nem szereti.... ;) (na persze, almodik a nyomor! Tuti majd a golyszi kell mindenkinek.) :D:D:D

tegnapi eses: ugye neked es a babanak semmi bajotok!!!!!!! Ugye nem verzel, nem gorcsolsz stb!!!!!

Dolli: ha meg olvasod: Mi el tudnank hozni benneteket!!! 5 ajtos a kocsi igy konnyen be lehet hatra szallni. A csomitarto tele lesz babakocsival meg amit viszek cuccokkal, de hatra, kozepre ferhet. Szerintem a gyerekulesetek is siman befer hatra.
Mi sajnos csak fel 11-kor tudunk indulni mert meg kell varnom a kajafutart! Remelem jon idoben! De legrosszabb esetben 11-ig mindig megerkezik a kaja.

Szoval IRJ sms-t nekem ha meg olvasod es szeretned hogy elvigyelek titeket!

Joejt mindenkinek! puszka

sünciboglya

Szééép jó reggelt!

Jaaaaaj ezek a csúnya autók!Nekünk tegnap bekrepált a szivattyúnk a kútban(aaról megy a wc, mosógép) Tegnap este 10-kor még azt szerelte Apa több kevesebb sikerrel! :?
Végül feladta és rákötötte a szomszéd szivattyújára! 11-kor tudtam elindítani a mosógépet a kabimmal, amit ma este fel kell vennem! Arról nem beszélve, hogy éjfélig vártam, hogy lejárjon! És még csak nem is egy tök jó pasi szált ki belőle Szilvike! :wink: :lol:

Ma reggelre meg a mikrónk romlott el! :? Szóval pattogatott kukit biztosan nem eszünk!

Hangom az semmi, én hülye tegnap este munka után vizes háttal egy szál pólóban és a vékony szövetkabátomban mentem vásárolni! :oops:

Úgy vagyok vele, hogy ennél csak jobb jöhet , szóval megrázom magam és bulira fel! :lol:

Linike! Nem kell villa, csak pohár és tányér, szerintem elég 20-20 darab, de nem tudom milyen kiszerelésben vannak! :roll:

Dollika ne idegeskedjél, majd itt elfelejjted minden bánatod! :wink:

Na megyek mert még pakolok, takarítok!

NAGYON VÁRLAK BENNETEKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Szép jó reggelt!!!!

Edit, :cry: :cry: :cry: biztos nem akarsz beszélni a pároddal?!

Zsandi, jesszosom! De jó, hogy nem lett bajotok!!! Popóra estél?

Dolli, gyertekgyertek, majd ledőlsz a kanapéra, pihensz ott, mi meg körbeugrálunk!!!!! :lol: Te leszel a MADAM! :lol:

Orsi, nem jó mosógépet vettetek! Vagy a mosószer volt rossz!!!! LECSERÉLNI!!!! :lol: :lol:
sylph

Hol olvastátok, hogy elesett Zsand????? :shock:
Vendég

Jaaaaaaaaaaa megtaláltam, azt hittem azt olvastam és átsiklottam felette! :oops: :oops:
Vendég

Jó reggelt!

Szilvi! Jövünk-jövünk, annyira jó fej a bagázs, hogy nem hagyhatom, hogy a depis énem győzzön! :wink:
Hát azért ki nem aludtam magam, csibe éjjel is sokat nyekergett, én óránként jártam pisilni, hajnalban meg még jósolgattam is 3x, úgyhogy karikák a szemem alatt! :?
[quote]
írta:
Hangom az semmi, én hülye tegnap este munka után vizes háttal egy szál pólóban és a vékony szövetkabátomban mentem vásárolni!

Orsi! Te nem vagy normális! :roll: Bocs! :oops:
A hangodra nincs szüksg, anélkül is meg fogod értetni magad, de ha nem vigyázol az egészségedre, kiporollak!!!!

Mia! Nincs szerencséd, imádom a kókuszgolyót! :D De a fuvarért cserébe 2-vel kevesebbet eszem majd, mint amennyit terveztem! :wink: Na jó, nem terveztem zabálni, 4 hét alatt 5 kilo felugrott! :oops: :( Dagimami majd gurulgat köztetek!
Köszönöm szépen, elfogadom a fuvart, az nekünk nagyon jó időpont! Küldök sms-t is, csak nem akarom, hogy arra ébredj! :D

Zsandi! Hú! Akkor most tényleg összejön minden... (olaj, esés) No de most már csak jó jöhet! :)

Brigi! Pff! Nekem is vannak ilyen ritka szerencsétlen napjaim. :( De tegnap még csak ilyen kézzelfogható okom sem volt a negatív hangulatra, mégis úgy zokogtam, mint nem is tudom, milyen régen már. Azért jó, hogy kijött a feszkó, de szörnyű volt. Szegény Gézum mondta, hogy "Nem kell sírni többet anyának!" és hozta a pzs-ket nekem. No ettől persze még jobban eltört a mécses, mert vele is hisztis voltam. :( Jó, volt okom, mert este 8-kor még sehol nem tartottunk a vacsival, és mindenre nem volt a válasz, no de egy igazi anyukának ezeket kezelni kéne tudni, nem dilizni. :cry: Na jó, nem is írom tovább, mert mindjárt megint bömbi lesz...

Megyek inkább sütni a kuglófot!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Húúúúú jó sokan leszünk! :shock: :lol:

Brigi: ne aggódj tegnap én is felpróbáltam a jelmezt és Párom szerint úgy nézek ki, mint egy útszéli... :oops: Hááááát végül is az is már valami... :lol:

Szilvi: Téged üldöznek a hótalicskázó szomszédok! :lol: Tegnap előttetek sétáltunk és a kék kerítéses szomszéd bácsid talicskával tolta ki az utcára a havat. Még a szembe szomszéd néni is rákérdezett, hogy mi a fenét csinál. Én meg magamban akkorát röhögtem. :lol: :lol: :lol:

NA megyek sminkelni. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Jó reggelt!
Látom mindenki sernykedik mán :lol:

Orsi!
Viszek mikrót és szárítógépet :lol: :lol:
(na azért nem)

Az én hangom is carakszik.De mire oda érünk a hangom is utol fog érni :wink:

Dolli!!!
Te is beférsz!!!!De komolyan!!Anyunak 9személyes autója van :lol:
Remélem olvasod!!!Ha 1/2 10-körül jó neked akkor téged is felszedünk...

mimi12

Sziasztok!

Most nem reagálok, mert most ébredtünk és készülődni kell, de örülök, hogy mindenkinek összejött a fuvar :)

Nekünk szuper volt a tegnap délutánunk a farsangon, Marci tüneményes volt, jó baba, meg minden! Majd lesznek képek is!
Beszéltem főnökömmel is a visszatérésemről, de ezt majd később, mert hosszú, viszont páromnak brutál napja volt :( Kikészítik a főnökei idegileg teljesen :( Jó lenne, ha máe találna másik helyet és otthagyná őket a pisába... Lehet ő megy majd gyesre, nem én, minden összefügg mindennel, de majd később írom le, vagy mesélek!

Most L készülődni!

Mangora

Kép
mangora

Mimi! Köszi! Aranyos vagy! :D Mi nem leszünk kész addigra sajna. AZért örültem, hogy Miáék később mennek. Gézu most ébredezik, minimum egy óra mire magához tér, és most nem akarok sietni, mert félek, hogy megint hp leszek! :wink: :oops:
Ja, és még én se sehogyse állok, hiába vagyok fent hattól. Úgy készülök, mint egy menyasszony! :lol:

Kép
Kép
tekiroll

Csajszik!

Köszönöm, hogy itt voltatok, naggggyon jóóóóó volt ez a nap!!!! :lol: :lol: :lol:

Kriszti! Nagyon örülök, hogy megismertünk Téged! :D

Dolli, Judy! Olyan aranyosak vagytok, hogy ilyen végső stádiumban is eljöttetek!

Mindenkinek köszönöm, hogy komolyan vettétek a beöltözést, így nálam Mia volt a number one :lol: :lol: :lol: , ötlet szempontjából Dolli és Judy vitte a pálmát, kreatív szempotokat tekintve Mimi és Lini!!!! Bakker mit össze nem melóztatok ezzel! :shock:
De mindenki nagyon ötletes és szép volt!!!!!!

Andi célba ért a csomi, nagyon köszönöm! A legjobb az egészben hogy Pocahontas jelmezben kellett kimennem a postáshoz, Brigi kabátjában, Zsand cipőjében!
Mindannyian nagyon hiányoltunk! :( :cry:

Ahhoz képest, hogy 25-en voltunk, nem volt zsufi! Gyerkők meg nagyon jóóóók voltak!
Gellért és Szabi milyen könnyen felóldódtak! :shock:
Babácskák nagyokat aludtak, mind nagyon édes volt! Na ennyi baba sem volt egyszerre ebben a házban! :lol:

Mia jövőre légyszi városnéző buszsofőrnek öltözz be! :lol: :lol:

Gabi, remélem jobban van Milu, következő bulin itt kell lennetek Nektek is!!!! :wink:

Fejem fáj, megpróbálok egy fél órát aludni!
Képeket naggggyon várom már!
Vendég

Halihó Csajok!

Köszönöm nektek ezt a napot! A szívélyes fogadtatást, meg mindent!!!
Nagyon jól éreztem magam veletek! Tisztára feltöltődtem, azóta hogy hazaértem már majdnem az egész holnapi ebéd elő van készítve, hogy ne legyen rá gondom :D Marci is nagyon jól viselkedett, én lepődtem meg rajta a legjobban :D

Kicsit furi volt nekem ennyi gyerek közt, ezt még szoknom kell :D:D:D
Na meg picit féltettem is Marcit, nehogy valamelyik ráugorjon a nagy kergetőzésben :D:D:D De ezt gondolom láttátok is :D:D:D

Jelmezekben nálam Fogtündér és Pocehontas vitte a pálmát, de mind egytől egyik szuperek voltatok!

Ja, és a kaják is nagyon fincsik voltak :)

Dolli, Juti! Egyáltalán nem vagytok bálnák!!!! Sőt!!!! Nagyon csinos mindennapos kismamik vagytok, le a kalappal előttetek!!!!

Jövök majd később és leírom a répakrém recijét!

Orsi, jó bulizást estére!

Mangora

Kép
mangora

Ja, és köszönjük a vendéglátást ORSI!!!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok! Én nagyon kész vagyok... most csak annyit, hogy mindenkinek nagyon köszönöm a mai napot! Orsi, Neked külön is a lehetőség megteremtését és a helybiztosítását, Mia a fuvart is mégegyszer!

Puszi,
Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok Érdi Lányok!!

Egész héten olvastalak benneteket, igyekszem válaszolni is a kérdésekre, nagyon köszönöm a kedves fogadtatást mégegyszer!

Nagyon jóóó lehetett a buli, képeket nem tesztek fel? Tudom, ide nem nagyon szoktatok, de iiiiisssszzzzzooooonnnnnyyyyyúúúúú kíváncsi vagyok! :D

Ma este mi is mentünk volna egy nagyszabású farsangi bálba, gyerekekkel, rengeteg ismerőssel... Peti lázas lett... :( Mi itthon gurnyadozunk kettesben, a többiek báloznak. Kicsit irigy vagyok, meg szomorú... ez van... Majd beöltöztetem Petit a jelmezébe, legalább a fílingünk meglegyen. :D

((Most jutott eszembe, lehet hogy rendelek magunknak egy pizzát, na máris szebben látom a világot. A fogyókúrámat megkérem, hogy ne nézzen ide addig.. :oops: ))

Este igyekszem egy kicsit jönni, és legalább a kérdésekre válaszolni, ti pihenjetek! :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Most hallom a rádióban, hogy holnapra megint havazást mondanak...
A nyugat- és dél-dunántúlra vörös riasztást adott ki az omsz, 25 centi hó is hullhat...

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok

Mi is köszönjük a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat!

Örülök hogy találkoztunk csajok:)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Rita, sajnálom Petit meg a farsangotokat! De a pizza nagyon jó ötlet! Olyan búfelejtő :D:D:D Még egy kis gyümisali mondjuk nasinak és máris szebb az élet!!!

Mangora

Kép
mangora

Ja, ma este én is szingli vagyok, azért topzódom itt :D:D:D

Mangora

Kép
mangora

Orsi: már nem olvasol de köszönjük szépen a bulit!!!!! Szuper jól éreztük magunkat. :lol: :lol: :lol: Szegény jól lefárasztottunk és még a szülinap.... :roll:

Lili úgy elfáradt, hogy fél 3-tól 5-ig aludt! :shock: :shock: :shock: :shock:

Kriszti, Juti: örülök, hogy most már titeket ismerlek! :lol: :lol: :lol:
Most már tényleg egy igazi, összeszokott kis topic vagyunk. :lol:
Csak szegény Orsinak adtunk egy napos takarítási melót. :oops: Átmenjünk holnap segíteni? :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Orsi!
köszönjük, hogy ott lehettünk. Mi is naon jól éreztük magunkat!!!

Remélem tudtál pihenni és készülni az esti bulira. Jó szórakozást!!

Juti!
könnyen hazataláltál??

Dolli!
jobban vagy??

Hajni!
Folyamatosan mondja a havazást, én néztem a köpönyeg.hun hogy ott is be van ígérve.

Gabusz!
Milán jobban van??

Rita!
Petinek jobbulást!

Orsi!
Nálatok milyen úszósapkája van a gyerekeknek, vizes lesz a hajuk alatta?? Nekünk már van 3 féle és óvónénik ki vannak akadva, hogy alatta vizes lesz a gyerek haja. Szerintem nem is létezik olyan úszósapka ami alá nem folyik be a víz.
Persze megértem, hogy Dorina haját nem egyszerű megszárítani, mert van neki bőven, nadehát az sem megoldás, hogy délbe még vizes a gyerek haja!!!
Létezik olyan úszósapka ami alá nem folyik be a víz????????????????
Vendég

Jó estét!

Zsandi! Köszönöm, jobban, feküdtem a jó kemény kanapénkon, az jót tett. :)
Örülök, hogy Téged is megismerhettelek! :D Gyönyörű lányod van! És isteni a baracklekvárod! :D
Úszósapi... szerintem arra a régi típusú gumis öregasszonyosra gondolhatnak az óvónénik, de mondjuk olyat nem láttam még gyerekben. :roll:

Gabi! Sajnálom, hogy Veletek viszont nem találkozhattam. :( Remélem, jobban vagytok!

Rita! Jaj, szegény Peti! :( Jobbulást, remélem, semmi komoly! A pizza az tényleg jó kis búfelejtő! :D

Kriszti! Aranyos vagy, köszi! Én már csak egy nagy fenéknek és egy nagy hasnak látom magam, de lesz ez még így se! :wink: Viszont hogy Te milyen pörgős vagy! :roll: Orsi2! Mi hazaértünk és kidőltünk, nemhogy bármit is keresztbe tegyek a lakásban! :oops:

Brigi! Annyira szép volt Dorina! Mint mindig! :D És ollyan cuki mosolygós! :D Néha kölcsönadhatnád hangulatjavítónak! :D

Orsi! Te lurkóid is hozták a formájukat! Imádom, hogy ilyen kis közvetlenek! :D
Géza mondta vacsi közben, hogy "Fruzsinának haza kell jönni!" Mondom hova? Mondta, hogy ide! :lol:

Judy! Úgy örülök, hogy Veled is találkoztunk! :D De Te nagyon jól bírod még! :roll:

Csajok! Bocs, hogy a végére kicsit carabbul lettem! :oops: :roll: Pedig tényleg nem vagyok egy nyámnyila lekvár alkat. Bár ezt most hiába is bizonygatom... :oops:

Szilvi! Hogy bírták a gyerkőceid! :roll: Végül hogy alakult a délutánotok? Mikor aludtak? Meg mennyit?
Én nem mertem sokáig hagyni Gézut, mert akkor éjfélkor sem kerülünk ágyba. Úgy ébresztettem föl, hogy gyurmázzunk, és így nem volt nagy nyávogás. Remélem, hogy jól alakul végül az este is, idáig viszonylagos nyugi van! koppkoppkopp

Hajni! Lini! Annyira tündériek a lányok! :D
Lini! Én is ilyesmi napocskás jelmezen is gondolkodtam, csak a megvalósítással voltak gondok! :(

Orsi! Ne hari, nekünk most csak ennyire futotta jelmez ügyben :oops: , de jövőre ígérem, nagyon beöltözünk! :D Ezer ötletem volt mostra is, de esélytelen volt megcsinálni! :?

Mia! Olyan cuki Patrik! Mindig tartok tőle, hogy idegen babák elsírják magukat nálam, de annyira helyesen tűrte a képem! :lol: És a nyelvecskéje nekem nagyon bejött! :lol:

Mimi! Nem is emlékeztem már, hogy hogy el tud tűnni egy ilyen pici baba a kendőben! Annyira helyesen szundizott! :D

Andi! Azt reméltem, jöttök Ti is! :( Hiányoztatok! :(
Jövő héten szerdán jön fel anyum kora délutánra ér ide, és itt lesz szombatig, mehetünk dm-ezni. :)

Szép álmokat mindenkinek!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dolli!

Hátha még a szilvalekvárt megkóstolnád :roll: :wink: Arra a gumira gondolsz amin virágok volt saját anyagából??? Az nem ázott be??
Én jártam úszni, de én is úgy emlékszem, hogy kellett hajat szárítanom, pedig én a "panoráma" úszást jobban szerettem

Remélem a mi Orsink már nagyban ropja valahol :lol:

Andi!
Tényleg hogyhogy nem jöttél???

Holnap megint kezdhetjük a hólapátolást, ami nálunk nagyon kellemes, mert dupla saroktelkünk van:))))

Szilvi!
Egy szoknya kész van a Barbienak, nagyon szép lett, köszi még 1x az anyagokat!!

Majd számoljatok be mennyire vált be a csodaszóda:))) Egyébként a konyhai csempe is naon szép lesz tőle:))

Ébredésmentes jó éjszakát mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok,

Orsi szuper volt a mai nap!! Köszönjük szépen.

Zsand a mosószódáról jól lemaradtam. Én is kipróbáltam volna, majd legközelebb automatikusan gondolj rám is. :lol:

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Orsi!Köszi a mai napot!
Dorinának nagyon jót tett!Nagyon élvezte és jól el is fáradt!Nekem kicsit ég a fejem,meg sajnálom,hogy nem tudtam mindenkivel beszélgetni,de ezt leszámítva jól esett a mai nap!Köszi!
És jó szórakozást a buliban!

Juti/Mangora!Örülök,hogy megismertelek Titeket is!

Mangora!Kellemesen csalódtam a répakrémben! :)

Juti/Dolli!Csini kismamák vagytok!!!Hogy vagytok?

Zsand!Azt hiszem lányodat most láttam előszőr.Tényleg nagyon szép!!Te hogy bírtad a napot?

Mimi!Köszi a fuvart!!!!Örök hála!!!!

Gabi/Andi!Kár,hogy nem tudtatok jönni! :(

Rita!Jobbulást Petinek!

Szilvi!Jó sok kép!Köszi!Jók lettek!

Dorci a kocsiban egy csöppet beájult,mire beértünk,összeszedte magát.Ebédelt egy kicsit,aztán aludt 1,5 órát.Szegénykémet fölkeltettük,hogy azért este tudjon aludni. :? Alszik is,mit akit fejbe vertek. :) Én meg este szarul lettem,nem tudom mi volt...
Azt tudom,hogy nagyon szívemre vettem,hogy Dorci verekszik. :cry: Ne haragudjatok!Közben meg tök lelkiismeretfurdalásom van,mert ezt leszámítva olyan jól elvolt.Láttam,hogy boldog!
És a gyerekek egytől egyig olyan aranyosak voltak!

Havat pedig már nem kérnék! :?

Jó éjt!

Kép
tierno

sziasztok!

Meg mindig porgok a bulitol!
Lanyok, en evek ota nem ereztem ilyen jol magam!!! :D Tokeletes volt a tarsasag es a hangulat laza mint a rigalanc! Ezt szeretem en igazan!

A jelmezek mind, egytol-egyik szuperul sikerultek! Nagggyon otletes dolgokat talaltatok ki es minden gyerkoc szepseges volt (jelmezzel vagy anelkul!) Csak amultam milyens szepen eljatszottak mind! A kepeket felteszem majd en is a kozosbe.

Orsi: meg egyszer nagyon koszonjuk ogy ott lehettunk! Csodalatos, eletreszolo elmeny volt ez szerintem mindannyiunknak, koszonet neked es mindenkinek!!! :)
Ez nagyon jo pont lanyok! Osszetarto, jo Forumosok lettunk, a banda szuper!

SZERINTEM KENE CSINALTATNI BANDA-POLOKAT !!!!!!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:
En szivesen megrajzolom, tudok egy helyet ahol megcsinaljak, nekem csak el kell kuldoenem e-mail-ben es ki is szallitjak. ;)
Es akkor elmehetunk mindannyian "bandazni". :D Majd mi tartjuk rettegesben egesz Erdet !!!!! :D:D:D
Otlet: lehetne a villas baba a logo es valami frappans "Orsi fele" szlogennel megtuzdelni. Hatulra szamokat, mint a focistaknak a beceneveinkkel.... ;)

Kriszti: Klassz a vonalzod!!!! nagyon tetszik. A jovo hetet meg kene jo elore koreografalnunk! ;)

Orsi: Jaaaaaaj rajottem: Volt Michael Jackson oltozetem a jol ismert feher kesztyuvel (csak magassarku cipove, nem a zzal a bena makkos cipellovel :D:D:D Naggyon brutal volt. (es a tanc hozza, kar hogy nincs video rola. :()

Te mondd csak, miert legyek eppen "varosnezo" buszsofor? Az meg milyen? :D En mar tudom mi leszek, de nem mondodm meg!!! bibiiiiiiiiii.

Dolli: a fuvarok normal, vagy az ultrahosszu valtozata jott be inkabb? ;) ;) (hogy en miert keveredek ossze ennyire allandoan, fogalmam sincs....)

Rita: annyira sajnalom ezt a betegseg dolgot, most szegeny Peti kimaradt. Pedig tudom a gyerekek nagyon tudnak keszulni a Farsangra. (emlexem, en nem aludtam elotte valo este sosem....) ;)

HAVAZAS: aham, ismet jon egy adag ho, Szilviekhez pedig egy jo par uj kupac a kedves szomszedtol. (Ezert imadok itt berlo lenni, a tulajok gozerovel lapatoljak a havat, ha kell naponta 5x is! :) Nagyon jopofak. Latott az edes kis sminkemben es azt mondta hogy szerinte nagyon bajos, olyan indiai stilus es hogy egyalatan nem fura a smink, ezt mar sokan hordjak az utcara is. (Umm!) Bar most igy utolag, lehettem volna indiai is....imadom a ruhaikat!Gyonyoruek! Amikor a keresztelom volt, egyutt keresztelkedtunk paran aznap es egy indiai lany is volt kozottunk (Canadai szuletesu, de tartjak a hagyomanyokat.) Olyan turkiz-kek ruha volt rajta hogy nem birtam levenni a szemem arrol a szinrol. Gyonyoru arany mintakkal volt atszove. Alomszep volt! :) Mar sokszor gondolkodtam, kene venni, az indiai kelmek paratlanul jo minoseguek. Foleg a pamut!!!!

Judy: nagyon orulok hogy megismerhettelek! Gyonyoru a pocid! (annyira hianyzik a babamozgas.... csodalatos volt)

Dolli: te is fantasztikusan neztel ki es ahogy elmelyulten filozofalgattatok Gezuval, az a mely szeretet es kotelek ami koztetek van, nagyon meghato!!! (elerzekenyult szmajli)

Ja es nagyon jol birtad a strapat!!! Le a kalappal. Azt lattam hogy faradt vagy de vegig aranyos es figyelmes voltal mindenkivel! Te tenyleg olyan tipus vagy aki a vegtelensegig tur es ahogy te is mondod, az utolso aki szamit: tehat onfelaldozo!!! Csak lestem! Van mit tanulnom!

Patrik+nyelv kombinacio: csak akkor dugja igy ki, ha valami nagyon tetszik neki,igy hat nincs okod aggodalomra, TE nagyon tetszettel neki, tutira. ;)

zsAndi: Dorci nagyon sokat komolyodott es annyira jolnevelt kislany, segitokesz!!!! A Bato-lanykakkal egyutt! Kepzeld, egyutt harman segitettek Patrik oltozteteseben es a hordozoba elhelyezgetni a bundazsakot. Le a kalappal milyen kis turnerek ezek a lanyok !!!

Uszosapesz: Az a jo bekebeli undorito oregasszonyos, az jol tartja a hajat szarazon. De igaz, nem igazan lehet kapni! En anno lattam a Keletinel valami gagyi retro boltban, viszont azok a sapeszok tenyleg szuperek voltak, emlexem gyerekkorombol. (hogy en mennyire utaltam!!!)

Holapatolas: Anyam, akkor a telek teljes hosszaban lapatolni kell? Nekunk 20x60-as a telek!!!!!!!!!!!!! En rosszul vagyok!!!!!!! (Lehangolt szmajli)

Brigi: Rasta maaaaaaaan :D:D:D Naggyon laza voltal!!!!! A piroskad pedig nagyon cuki. Meg akkor is ha verekszik. :D

Na lanyok, kesz vagyok mara..... negyed 1...... kene aludni. Asszem beajulok. Holnap majd csak este jovok, addig irogassatok, legyen mit olvasgatnom. :D:D:D:D

puszka!

sünciboglya

Mia!Szlogennek mehetne a sz@rjon sünt+lesz@rom tabletta. :)

Kép
tierno

Szijasztok, jó reggelt!

Én is nagyon-nagyon jóléreztem magam Veletek!
SZUPEREK A KÉPEK!!!!!!!!! :lol:
Köszi mindenkinek a rengeteg finomságot!!!!!!!!!

Tegnap végül csak 19h-ra értem a buliba, 16h felé lefeküdtem aludni, de kb 20 percig sikerült csukva tartanom a szememet!
Nagyon fájt a fejem! :(

Buli nagggggyon jóóó volt, nosztalgiáztunk egy csomót, egy idő után azt éreztem, hogy visszamentünk az időben és még mindig gimisek vagyunk! :lol:
21h után átmentünk a Mammutba a Jam Pub-ba! Nagyon jó élőzene volt, táncoltunk egy jót! Én saliztam is, meg grogot ittam! :lol:
Aztán visszamentünk még a barátnőm lakásába és fél 1-ig beszélgettünk! Annyira jó érzés, hogy még 13 évvel érettségi után is olyan lököttek tudunk lenni mint tizenévesen! :lol:

Mára viszont teljesen elment a hangom, nemis próbálok beszélni inkább!

Fel kéne kelni, de olyan lusta vagyok, pedig el kell szaladni vásárolni, posta és korizni is szeretnénk, délután IKEA.

Szilvike,itt maradtak a csészikék!!!
Zsandika Dorina jelmeze is itt maradt!
Vendég

DRÁGA DOLLI!!!!!

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!

Puszi

Kép
sylph

Jó reggelt!

Mia! Ne hozz zavarba! :oops:
Előző este még a világ legcarabb anyukájának gondoltam magam. :cry:
Nekem mindkét fuvar bejött, és a fiúknak is ahogy láttam. Szerintem mi jól elvoltunk. :wink:

Orsi! De jó, hogy így sikerült az estéd is. :) Hát jó sok terved van mára egy ilyen péntek után! :roll: :wink:
Mi is tervezünk egy IKEA/Brendon utat, nem tudom, mi lesz belőle, illetve bírni fogom-e a kettőt egymás után, pedig célirányos vásárlás lenne...
Fejed jól van már?

Szilvi! Nagggyon jók a képek! Köszönjük szépen! :D

Zsandi! Nem ér birizgálni a fantáziámat szilvalekvárral! :wink:
Igen, arra a gumis virágosra gondoltam. :) Arra nem emlékeztem, hogy beázott-e alatta (én sem úszom mondjuk víz alatt). :oops: Akkor bizti csak azért hordtuk azt, mert olyan szépek voltunk benne! :lol:

Brigi! Lehet, hogy én maradtam ki valamiből, de én komolyan nem láttam, hogy Dorci verekedett volna! :roll: Ha ütögetésre gondolsz (bár én azt sem láttam), az sajna jöhet abból, amit meséltél, de arról is le fog szépen szokni, persze Neked ehhez dupla annyi energia és türelem kell, mint egyéb esetben, ha a család egyéb tagjai meg eztr a mintát mutatják. :( Sajnálom! Ez annyira nehéz szitu, hogy hiába nevelgetné az ember a csemetéjét helyes irányba, ha mások hülyeséget tanítanak neki. :(

Jaj, csajok, aranyosak vagytok, hogy biztatgattok, de dagadok mint a disznyó! Ma reggel megpróbáltam levenni a gyűrűmet... hát nagy feszegetések árán sikerült csak, pedig eddig lötyögött. :? Mondjuk érzem is, hogy nehezen hajlanak az ujjaim. Remélem, ennek a végefelé fölszedett sok plussznak jó része víz. :oops:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szilvi! Köszönöm! :D Nekem teljesen kiment a fejemből! :roll: De tényleg! Akkor lehet, hogy nem ma kéne alma napoznom! :D

Kép
Kép
tekiroll

Hahó

Orsi
köszi még1-szer is:) Gelli picit túlságosan is feloldódott, nem :lol: nagyon húzott a pókemberhez:) meg a szép kis csajaiddal is elvolt:)

Kriszti
köszi:) majd megszokod a gyereksereget:) nekem fel sem tűnt:) répakrém fincsi volt:)

Rita
Peti jobban van?

Hajni
én is örültem:)hát igen, jó nagy felfordulást csináltunk Orsinak :oops: :oops:

Zsand
igen köszi, simán kitalaláltunk, jól navigáltál:)
Tudod, szőke nő a volánnál :oops: :oops: de tényleg olyan bénán tájékozódom alapból is...amúgy meg mostanában a vezetés is...mindig máshol jár a fejem.
Örülök hogy taliztunk, leányzód csodaszép:)
szilikonos úszósapka? bár én azt is útáltam mert húzta a hajam :roll:

Dolli
Boldog névnapot:)
azért ne felejtsd el hogy nekem könnyebb dolgom van, fiúk általában nincsenek itthon napközben csak reggel elindítom őket :!: szóval sokkal többet tudok pihenni:)
azért pihizz Te is ha tudsz:)

Brigi
Köszi, jól vagyok, azért elfáradtam én is, este jól elaludtam. sportszelet nagyon király volt:)

Mia
köszi:)leginkább görögdinnye:)

Szilvi
nagyon jók a képek, köszönjük:)

Jó 7végét

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Szasztok!

Csajok nagyon jó volt Veletek!!!!!! Köszönöm! A jelmezek..... szuperek voltak!!!!!
Kép

Orsi köszi a vendéglátást!!!!!! Cupp! Kép
Csésze, majd visszakerül.... :wink:
Örülök, hogy az esti buli is jó volt!!!!
Fejed hogy van azóta?

Judy, örülök, hogy megismertelek!!!!

Andi, hiányoztál a buliból!!!!! Hun vagy?

Gabi, Te is!!!! Hogy vagytok?

Rita, sajnálom, hogy nem tudtatok farsangozni menni! Pizza azért megvolt?!
Hoztam Neked egy képet...
Kép

Dolli, az én gyerekeim nem aludtak SEMMIT!!!!! Mikor elindultunk Orsitól Pupi az első kanyarban elaludt, de mikor megérkeztünk felkeltettem és bírták egész estig!

Zsandi, nagyon szívesen!!! Majd krek fotót a ruciról, plíííz!!!! Én meg köszi a szódát!

Képek: akinek van még az lökje majd föl ugyanabba a mappába!!! :lol: Akinek nem tetszik a felirat, nyugodtan vegye le....

Lépek, mert már zaklatnak, hogy menjünk vásárolni...
sylph

Jaaaaaaaaaaaaaaj Dollika!

Nagyon boldog névnapot kívánok Neked!!!!!

Kép

Ahogy válogattam a képeket, teljesen elérzékenyültem mert az ugrott be, hogy nemsokára Rékához fogunk gratulálni! :shock:
Olyan gyorsan elment ez a harminc pár hét! Lehet neked nem így tűnik, de még nemrég szomorkodtál, hogy negatív lett a tesz és barnázgatsz!
Nemsokára meg kétgyermekes anyuka leszel! :D
Külön köszönöm Neked, hogy a rosszúlléteid ellenére eljöttél a buliba, teljesen meghatodtam ezen! :cry:
Apa ezt mondta, hogy szemből nem is látszik hogy várandós vagy! :D

Fejem pocsék, úúúgy érzem mintha tele lennék füsttel, pedig hajat is mostam! :shock:

Ja és most nézem, hogy 26-an voltunk!
Nekem nem úgy tünt, hogy 15 gyerek volt!Kriszti, nekem fel sem tűnik már a gyereklárma! Sőőőőőt az olyan furcsa ha csend van!
Egyszer itt voltak Miáék és nem jöttek rá mi olyan furcsa nálunk, aztán beugrott, hogy az, hogy egyik csimó sem volt otthon és CSEND volt! :lol:

Brigi! Ha megnyugtat, enyimé Boginál nincs nagyon bunyós! :lol:
Én sem vettem észre hogy csapkod, de neki el van nézve, mert annnnnyira cukiiiiiiiiiiiiiii!

Andi, Szilvi! Jövőhét szerdán este nem megyünk el usziba????
Nekem már annyira hiányzik, de ma sem volt lelki erőm felkelni! :oops:
Holnap meg reggel dolgozom.

Judy! Nagyon édes volt Gelli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olyan könnyen beilleszkedett! :shock:
Ő hány éves????? Olyan nagynak tűnik!
Nem csinálsz vonalzókat Magadnak?

Na indulunk vásárolni!
Vendég

Kibújok egy kicsit a csigaházamból :) Már unom ezt a telet, a hideget meg a havat, jöhetne már a tavasz.

Dolli,
Boldog névnapot kívánunk neked!!!!

Judy,
Meg sem ismertem Gellikét, amikor utoljára láttam még milyen kicsi volt.

Lini,
A nagyobb szobánk 4,5 x 6-7 méter, nem tudom pontosan. De én is folyton rendezgetem hogy jobban elférjünk, mert egyszerre háló, dolgozó és nappali.

Kép[
Kép[
kostyika

Remek a hangulatom-tom-tom-tom-torotom,
Ma van a névnapom-pom-pom-pom-poropom,
És megjött Andikánk-kánk-kárákánk! :D :D :D :D
Bocs, nagyon car lett :oops: , de úgy örülök Neked! :D

Köszönöm lányok, arik vagytok! Páromnak sem jutott eszébe, ha jól sejtem! :roll: :D Vagy valami nagy meglepi készül! :wink:

Na majd du jövök, remélem, nem ütöm ki magam nagyon. Úgy néz ki, csak Brendonba kell mennünk. Azt csak kibírom!

Kép
Kép
tekiroll

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?