Anita, Áki nagyon édi a pihiszékben, tök jó színei vannak!Milyen típusú a szék?
Yvett, örülök, hogy jobban van Domi és semmi komolyabb! Szerintem tuti, hogy közre játszik az idő a nyügiben.
Majd csak jobb lesz egy pár nap múlva...
Csillag, nekem is maratoni éjszakám volt. Nem tudom mi van Noellel, de nyűglődik már 3. napja. Alig bírom elaltatni. 8-9 körül nagy nekhezen elalszik és fél 3-ig húzza a lóbőrt, am,i tök jó, csak aztán óránként nyűglődik sír, és végül mindig szopi a vége...
Pedig 3 nappal ezelött átaludta az éjszakát. Szóval én is tanácstalan vagyok, hogy mi baja lehet...
Gio, olyan jó neked, hogy így alszik a picike! Nagyon irigy! Én folyton ezzel szívok Noellel. Ha szar napja van, alig tudom elaltatni és fél óra múlva fel is ébred. Szóval tedd össze a kezede, hogy ilyen szuper Dóri Bébi, és persze emellett egy gyönyörűség! Szerintem egyszerűen csak jó alvó, nincs semmi baja, csak imádja a szundit.
Melinda, szép mennyiségeket eszik babókád! Én is elolvastam a suttogót ától zéig, de nem mindig tudom alkalmazni, csak, ha jó kedve van a kisfőnöknek. Amúgy borul az altatási technika, ha nyűgös napja van. Szerintem akkor még szegény megboldogult Tracy Hogg sem tudna mit kezdeni vele!
A többi bejött nekünk is és tényleg jó a 4É-t betartani.
Gombi, szuper, hogy így mászkált Majával! Én mondjuk ebbe a hidegbe nem merem kivinni, nehogy megfázzon a torka, vagy a tüdeje. Ilyen hidegbe is sétáltok? Én csak beöltöztetve levegőztetem a szobába, hogy azért szívjon egy kis friss levegőt.