HAli mindenkinek,
BAlázsnak boldog névnapot kívánunk!!!!!!
Rita, gartula a kis aprósághoz, és kitartást a szurikhoz
Buthu, meleg víz: az átlag 36-7 fokos víz simán mehet, nekem a védőnő azt tanácsolta, csak a legutolsó hónapban legyen inkább zuhi (összehúzódás meg fertőzésveszély miatt). DE pont arra gondoltam, hogy jól is néznénk ki, ha a saját kádamban szednék össze valamit
Igaz, Szami? Mint amit Mosonyi is mondott...
Fejfájás: nekem a paramax nevű gyógyszert ajánlották, ennek a papírján is rajta van, hogy első trim-ben is szedhető. NEm egy lórugás, de azért hatott. Mindkét gyerkőcnél ezt használtam, ha kellett.
Andi, jobbulást nektek! Bár ilyenkor a "kicsit beteg-nagyon aktív" napok húzósak
De inkább ez, mint a komoly lázas, ágybanfekvős betegség!
Judit, Niki, nagyon kalsszak a képek, bár a beszámolótok kicsit elvette a kedvem. Én pályáztam üdüllési csekkre, és azt beszéltük, ha megkapnánk, oda mennénk el pár napra (amúgy nem tudnánk ennyit áldozni rá), de így meggondolom.. Ennek a mendannak meg utánanézek.
KÖszi a gyógyszereket, mi most még ambroxolt és Spiropentet szedünk, ill. SZabi éjjelre kapott izlandi zuzmót (homeopátiás cucc, hááát....) Ez köhögéscsillapító, de nem igazán használt. MAjd legközelebb mást próbálok ki.
KAtlina, nektek is jobbulást, most annyi gyereknél a köhögés a probléma!!!! Egyszer remélem még szülés előtt öszefutunk! JA, álmomban a 3. gyerkőcöt szülted, aki kislány lett
Szami, annánka bejött az új tanítóéni és a foglalkozás?
Vera, előkészítő ügyben nem tuok segíteni. AZt tudom, hogy a gimben bárki mete (hmm, aki fizet), nem muszáj oda jelentkeznie.
KAti, vendégeknek ízlett a menüd?
Rólunk: Bálint lassan, de javul, de még rengeteget köhög, de talán már kievesebb cuccos van neki lerakódva. Holnap a dokinéni még egyszer ránéz.
Szabi mostanában kicsit nyűgösebb volt, rosszabbul is aludt, de ma végre nyugodt éjjele volt, bölcsi továbbra is nyerő nála
Ki mit tervez hétvégére??? Valahov el is mennék, de nem szánkózni a hegyekbe a kisbeteggel, nincs valami jó benti programjavaslatotok?