Megyunk hokimeccsre apacskaval...tudjatok nem mondtam nemet nehogy az legyen nekem semmihez nincs kedvem...erre kerdem emnnyi ideig tart?Aszongya hat szunetek meg ez meg az 3ora
wazze es hat hideg van ugyhogy en vinnem a kis pokrocom meg tundrabugyiban megyek
Megyek keszulodni mert meg a vegen elkesek
Holnap jovok es jelentek
Csibuc
Nosztalgiaztal a blogomban
Edi vgy
Nalatok minden rendben?
Chrissy
Lehet elmegyek es akkor utazas elott kicsit ellazit
Jah anyu orul ngyon
van egy ocsem es egy batyam
Puszi a terheleses vv-k kiralya
A 3pontos az jo nekem csak ketto volt es az amcsi dokim aszonta jobb lett volna a 3
De majd ha hozod azert en is hozzaszolok az eredmenyhez
Annamari jol mondja...ha a 120perces fentmarad akkor van gaz.Mert nem tudja lebontani a szervezeted de majd ha megvan az eredmney ugy jobban lehet bongeszni addig ne gondolkozz minden ilyen butasagon...
Annmari
A tema engem is erdekel ugyhogy ha tudsz valamit legyszi irjal itt vgy privi mindegy.Nekem nincs lanytesom max uncsiteso johet szoba...de az is milyen ma
ha meg egy tok idegen akkor meg az a baj
szal meg egyenlore orlodom en is de ha minden kotel szakad na meg ha mar esetleg egyet osszehozunk akkor miert ne?Csak meg puhitom magam de mar raalltam en is a temara
Lujzi
ma,hogy ne lenne sok...otthoni viszonylatban?Na azert ennek orulok bar gondolom pikk pakk meg van a helye ennek a penznek
Milyen
Az a lenyeg utana mar aludjatok mindketten
Te lattad a fotot is?
jah hat kerem aki koveti a blogom
Hat igen neha azt hiszem ezek a kutyak talan foldonkivuli urlenyek....mert annyira okosak
Az enyem is egy nagy zsivany...mikor hazamegyek en vgyok a fonok anyum levan ejtve...allandoan a nyomomban van ugy tud orulni...es nana,hogy egyuttalszunk
Puszi
Japoban van egy alapmasszazs hogy a csit aramoltassa vgy mi aztan bokod es amig a tu bentvan addig melegiti a petefeszkeimet
szal ez az energiaatadas mar valami europai dolog lehet
mi az a reiki?
Mi csinaltatok szulinapod alkalmabol?Ocsemnek 7-en lesz
jaj remelem neked nem olyan a termeszeted mint neki
Betty
Akkor jo
Vihetek neked ajiba egy szemeveget amcsibol
Nem tudtalak hivni mert nincs itt a heten a lapitopim ahogy lesz csorgok!