Új privát üzeneted érkezett!

Chrissy
örülök, hogy elindulnak a vizsgálatok nálad :!: Legalább megtudod, mi van veled, ha meg minden rendben, akkor ez miatt nem kell gondolkodnod legalább, hogy mi lehet.
Én két napja barnázok, ma vagyok cn 14. Azt beszéltük épp, hogy lehet, ciszta asszony el kezdett ürülni, de ahogy utána olvastam, igazából maga a ciszta is okozhat barnázást :roll: úgyhogy nem lettem okosabb...ez majd az UH-n derül majd ki, hogy mi van.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Tető :twisted: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Hé Betty, itt a lapalja számít!!!! :lol: az meg az enyém! :lol: :wink:
Reméljük ürül a ciszta... Mikor is lesz uh???

chrissy81
 
 

 
 

betty!

semmi titok nincsen ,csak ti nem tudtatok róla ,hogy elkezdtem a stimut! :( Aminek már vége ,tegnap volt a punkció és megint csak üres tüszőim voltak :twisted: bri tudott az akciómról ő azért vágta rögtön a témát :)

Bri!

Nem csináltatom meg azt a testet mert nem látom már értelmét :( 5 stimun vagyok túl erdménytelenűl így már nincs mire számítani :( Igaz ezt eddig is tudtam de úgy voltam vele ,hátha! :roll: Több stimut nem vállalok be,most máson gondolkozom :roll:
Vendég
 


Sziasztok!


Bri: köszi :oops: , írok privit!

Chrissy: hajrá vizsgálatok! Támogatom, hogy elkezded kivizsgáltatni magad!!! :wink:

Annamari: ismeretlenül is ölellek! :(


Nos Lányok:
A TEGYESZnél (Területileg Illetékes Gyermekvédelmi Sz.) kell jelentkezni, tehát amelyik megyéhez tartozik az ember. Első alkalommal, amin mi tegnap voltunk, elmondja a hölgy a tudnivalókat, hogy megy ez, mennyi idő, mik a feltételek, stb., valamint felméri az "igényeket" :oops: (kor, nem,...) Az állami listára kerültünk fel a tegnapi nappal, de ott a várakozási idő kb. 6 év.
Majd mennünk kell szintén hozzájuk pszichológushoz (beszélgetésre és tesztek kiöltésére), meg tanfolyamra (3 napos), illetve kijönnek tőlük, ill. innen is a gyámhivataltól környezettanulmányra, azaz lecsekkolják a lakást. Ha mindenen "átmegyünk", azaz minden szempontból alkalmasnak találtatunk, akkor kapunk majd egy határozatot (ez kb. 4-6 hónap! :twisted: ), és onnantól lehet majd jelentkezni alapítványokhoz, ahol is a várakozási idő kb. 3-4 év. :cry:
Egyéb infók esetleg, akit mélyebben érdekel: a korkülönbség a gyermek és a fiatalabbik szülő között max. 45 év lehet, a határozat 2 évre szól, majd 1 évvel meghosszabbítható. Utána újra kell csinálni az egészet a tanfolyam kivételével.
Kérdezzetek bátran, ami még érdekel!


Puszi!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Helló evribádi!!!

Élek ám,csak sok a dolgom!
Ma voltam a védőnőnél és szerinte sok a cukrom,úgyhogy jövő héten mehetek cukros löttyöt inni! :evil: (bár szerintem nem egészen "szabályosan"nézte a cukrom:éhgyomrit nem is nézett és fél órával a reggeli után mérte újra,ráadásul nem is a megszokott zsemle+2 dl tejet ettem,hanem actimelt,szalámis kiflit és teát-így lett 9.5 :shock: )

Na mindegy,amúgy is kissé ki vagyok akadva a nőre,mert szerintem csomó mindent kihagy pl.nem nézi minden alkalommal a vizeletben a fehérjét-sőt,egyszer sem nézte eddig...de milyen gáz már,h nekem kell rákérdeznem ezekre!?Mindenesetre saját megnyugtatásomra elmegyek a terheléses cukorra!

Anyci

Te kis népirtó,hogy vagy??(megvédelek,az én msnemet nem próbáltad kinyírni)

Betty

Most mikor mész újra uhg-ra??Kérdezted a dokit,h a barnázás mitől lehet?

Bridget

Na igen jogos kérdés,mit keres a router a padláson??Nos hát mondjuk úgy,több felhasználó osztozik egy szolgáltatáson-ha érted...
:wink:

Chrissy

A fenébe a pirivel!!!Ne kenődj el,legyenek meg a vizsgálatok és minden rendben lesz.Tudom könnyű mondani,de jónéhányszor átestem már ezen a történésen én is...

Puszi

Micsoda hírek!!!Mesélj,mik a feltételek,meg minden érdekel,amit csak tudsz mondani!!És közben menni fog a lombik is??

Lujzi

Hogy vagy??Pihentél eleget??

Csibuc

Írd azt a szakdogát!! :wink: Aztán majd néha félbeszakítlak a hívásaimmal!!

Panny??

Ja még annyit:voltam tegnap dokkernál,már több,mint 40 dkg színhús a bébi!!Megerősítést nem nyert a neme,mert most éppen szemérmesen,zárt lábbal pózolt!!
Vendég
 


Annmari


Nagyon sajnálom!!Titok,hogy min gondolkozol??


Puszi

Eszméletlen lassúnak tűnik ez a gépezet!! :roll: Nyílt örökbefogadás is szóba jöhet részetekről?
Vendég
 


Milyen: Sajnálom, hogy védőnénid ilyen.:-(

Persze, közben lombikozunk is tovább. És amit írsz, hogy milyen sokáig tart ez az egész, pont ezért indítottuk el már most! Igen, a nyílt örökbefogadást is vállaljuk. Alapítványok különben úgy tudom, nyílt örökbefogadással foglalkoznak csak.
És amit elfelejtettem megírni, pedig az egyik legfontosabb: ha születik saját babánk, akkor is fogadunk örökbe! Ezt még esküvő előtt döntöttük el, amikor még nem is sejtettük, hogy lombikoznunk kell.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Sziasztok!


Puszi: köszi az infót.
Miylen: kipihentem magam, de most már újra hajtás van, holnap is esti dolgozok.
Annmari: sajnálom, tényleg, és nem tudok mst írni :cry:

Bri: mi van a gépeddel? Még mindig nem jó??????? Hozzad el Nagycenkre a férjem megycsinálja :)

Betty: remélem a cisztád szívódik fel:-)

Chriss: örülök,hogy vizsgálatokra jársz:-)


Én: tegnap megvettem Totyimnak a névnapi ajándékját(pénteken lesz). Kapott egy szuper hámot, amit utálni fog amikor rárakom, de én nyugodt vagyok, mert nem szorítja a nyakát,meg a testét. Olyan,mint egy kis ujjatlan top szerűség, csak a hasán kell összekapcsolni......Hú,micsoda hiszti lesz belőle....

Milyen: új pocakos kép mikor lesz?

Anyci: hun vagy, angyalka?????
lujzedli
 
 


Puszi


Annyira tudom becsülni azokat,akik örökbefogadnak,minden tiszteletem a Tiétek!!

Védőnénit meg letojom...szerencsére a nőgyógyásszal jó haverságban vagyok,akár az éccaka közepén is felhívhatom,tőle minden infót ,segítséget megkapok!(Képzeljétek,a fiam születése után lépett fel Pesten Michael Flatley,még oda is elmentünk együtt!!)

Lujzi

Örülök,ha jót tett a pihi,tessék máskor is beiktatni!!

Mingyá könyörgök egy kevéskét a férjemnek,hogy másolja fel a képeket és akkor lesz mindjárt fotócska!
Vendég
 


Lujzi
örülök, hogy jobban vagy már :wink:


Milyen, Chrissy
Uh közvetlen menszi után lesz, ami azt jelenti, kb. 3 hét múlva.
Azért csináltatom közvetlen utána, mert ha véletlen közben távozott, akkor egyből akár indulhatunk is a fagyikért, mert még időben leszünk.


Annmari
halvány gondolataim voltak ezzel kapcsolatban, de amíg nem írtad, nem hittem el :roll: sajnálom....most...hogyan tovább :?:
Ölellek drága :!:


Puszi
Bakker, mennyi időt kell mindenre várni :evil: nem semmi :!:
De nagyon örülök, hogy elindult ez a dolog, és mindig írd meg a történéseket, mert engem nagyon érdekel az örökbefogadás téma...
Ha valami ezzel kapcs. eszembe jut, majd kérdezek :wink:
Csomi odaért :?: Bár lehet, csak holnap...



"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Milyen
fotókat várjuk :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Betty: köszi, hogy örülsz:-)


Puszi egyébként annak kérdezett utána, hogy mi is gondolkozunk az örökbefogadáson, DE....picike lakásunk van, 40nm. És én nagyon tartok tőle,hogy ez akadály lehet. No meg a nyuszim, de max addig lepasszolom valahova,amíg környezettanulmány van.....
lujzedli
 
 


Na, mit szóltok? Milyen ügyesen könyörögtem?

22 hetes pocakom
Kép

Ezeket a kincseket szereztem
Kép

Kép
Vendég
 


Milyen
hááát nagyon cuki a pocid is, és ezek a csajos rucik 8) :wink: ..megőrülök tőlük,, annyira szépek :!: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Annmari, nagyon sajnálom, ami történt. :cry:

Puszi, egyszerűen nem találok szavakat! Ez az egész annyira tiszteletre és szeretetre méltó, hogy én úgy érzem, bármit mondok, az olyan kevés... Én nem tudom, hogy tudnám-e csinálni...
És hány éves babát kértek? :oops: Szóval óriási ölelés Neked!

Milyen, ez köcsög dolog, szerintem, hogy védőnőt nem lehet választani.. és akkor még ők jönnek ki, hogy van-e víz vajon, hazahozhatod-e a gyereket. pfúúúúj :twisted:

Lujzi majd írd meg mit szólt nyuszi az ajándékhoz! Férjed vizsgálati eredményei? :oops:

Bri, gyere ide is!!!

Csajok, majd jövök a híreimmel, ha minden jól megy levesszük pénteken a 3. cn-i vv-t és a cukorterhelést is megcsináljuk.

chrissy81
 
 


Milyen: hát de gyönyörű a pocid!!! NA és a rucik:-)


Chrissy: nem tudok egyenlőre többet, majd két hét múlva mennie kell ,akkor többet tudunk.
lujzedli
 
 


holnap lehet nem jövök, megint túlórázok,este 7ig leszek. Pénteken jövök, de csak picit, mert készülödünk szombatra, uramnak szülinapja lesz, már várjuk, jön a család......
lujzedli
 
 


Megjottem....voltam vizierobikon most meg itt ulok mar nem tom mi ota es megyek enni mert este suli :shock:

Chrissy
Drukk drukk nana,hogy hamar ment mert most jott meg a vizsgalat meg 3.cn mar kezdodik 8)

Betty
Nem tom hol lattal olyan vonalzit :lol: Jaaah na latod...valami tenyleg nincs ott rendben....vgy ennyire nem eszreveheto az a nagy feher kutya :lol: Nem am most meg ezen kezdj el stresszelni,hogy nehogy lemaradj kovi honaprol :roll:

Annmari
Wazze ez annyira gaaaaaz :roll: :( Lehet beszelni rola min dolgozol vgy nem szeretnel? :roll: Priviben is irhatod...en ugy gondolom ha a petesejt donorban benne vagy akkor siman szulhetsz meg :wink: Ez a resze a dolgoknak engem is erdekel mert probalom szoktatni maam a gondolathoz :roll:

Puszi
Jo 8) Nem egyszeru ez sem 6ev? meg 3-4 :shock: huuuh remelem kinaban nem ennyi :shock: en onnan szeretnek egyszer majd babat majd ugy a 3. vgy 43.-et 8) :lol: Gondoltam,hogy amugy is orokbefogadtok ez nem is volt kerdeses... :D

Lujzi
A kepernyoje betort a blogban volt is rola kep...vartunk mert a megszerelese a toshibanal majdnem annyi lett volna minth aveszunk egy ujat :shock: most vettunk egy made in china utangyartottat es vazze az erintkezoket nem tudjak osszekapcsolni mert nem passzol :twisted: persze en mondtam,hogy az nem ugyanaz mert eleve egy masik beture vegzodot vettunk de mindenki allitotta,hogy ugyanaz :? ugyhogy most vagy lesz olyan kepernyojuk ami nekem kell vgy visszateszik a torottet es majd japanban aprilisban megcsinaltatjuk :?
Nyulaszt szoktad nyaron setalni vinni vgy ki a fube?ne nevess en nem ertek hozzab :oops:

Milyen
Me ha bent van a lakasban akkor is tobb felhasznalo osztozik rajta...vgy netan a szomszedrol van szo? 8) Milyen dokinod van neked :twisted: Azt irja a vonalzid,hogy a babanak most sok helye van es hogy sokat mozog...porog...igy most sok mozgas erezhetsz es porgest sot a masad mozgasat is eszlelheted (hullamzas gondolom)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na és sok puszi nektek:



Kép
lujzedli
 
 


Chrissy
Tottem en de ez volt az uccso topik es kozben kajat is csinaltam gondolhatod...most ertem vegere mindennek de meg a privik hatravannak :shock: Drukk a 3.cn-es vv-hez es mindig kerdezd meg az eredmenyeid es ird fel egy papirra!!!En is igy tettem aztan majd megnezzuk neked 8)

Milyen
Nott a pocid a multkori kep ota :D az a harisnya de joooo(rozsaszinu kis masnis :P )

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bri: nem nevetek, azért vettem neki hámot. Olyan volt neki, amit a kis nyakánál és a derekánál kellett összekapcsolni. És féltem mindig, nehogy megfulladjon.
Most vettem neki 2000ftért egy olyat, amitől nem fullad meg, olyan,mintha kis trikó lenne rajta.

A hám dobozán ez a kép van, így kell elképzelni:
Kép


Lehet venni karámot is, az olyan 20ezer ft, azt le kell szúrni a földbe, tíúkhálóhoz hasonlít, csak sűrűbb szövésű, de most arra nincsen pénzem.

Jaj, elfelejtettem valamit. Tegnap kaptam megint negyedéves jutalmat a cégtől, mint az egyik legjobb dolgozó.
lujzedli
 
 


Ha már a magánéletben nincsenek sikereim, legalább a munkában legyen:-)
Bár szívesen megcserélném ezt a kettőt.
lujzedli
 
 


Köszönöm a pocak dícséreteket,nemsokára mindnyájatoknak lesz ilyen(na inkább ne ilyen legyen,hanem formásabb :wink: )
Sokat nőtt,most van itt az ideje,bár azon is múlik,mikor fotózom-pokoli az emésztésem pár hete,és vannak/voltak napok mikor óriásira puffadt.De úgy tűnik tegnap megtaláltam a szert a sz.rra :lol: bocsíííí...

Bridget

Talált-süllyedt,a több felhasználó a szomszédokat jelenti.... :wink:
Nagyon találó mondatok ír a vonalzó :D kemény rugdalásokat végez a bébi,na de már nem sokáig lesz ekkora táncparkett odabent!!

Lujzi

Milyen tök jó az a kép!!!(na nem a hámos!!!)Férjecskéd mit kap?

Chrissy

Most perpill szükséges rossznak tartom a védőnőt :roll:
Azon vacillálunk,hogy fogadjunk-e szülésznőt a doki mellé....Ti mit tennétek?

Puszi

Szívesen olvasom majd az infókat az ügyetek aktualitásáról!!És mégeccer le a kalappal!!(én valószínűleg nem volnék rá képes,és ezt nem azért mondom,mert már van sajátom)
Sőt Lujzi,előttetek is!!!Nem hinném,hogy a kis lakás akadály volna....(én is ekkorában laktam a válás után,volt két szoba,ez számít,nem?)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.03 21:53-kor.
Vendég
 


Lujzi
Jaj ez naon klafaaaa :lol: azert mondtam ne nevess mert lehet mondom hulyeseget kerdezek de nekem nyulam me gnem volt :shock: :roll: Kutyam az van annak is job a hany bar valamiert ra valot nem kapok a masiktol meg mindig fullad mert annyira rohan :x :oops: Gratula a juatlomhoz!!!Ez penz ilyenkor vgy csak egy elismero okmany? :roll: Nekem is csak ajanlani tudom az akupunkturast...es tegnap ota ujjaszulettem

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget

Szóval beválik az orosz csaj,úgy tűnik?
Vendég
 


Milyen
Igen rohamosan elkezd noni aztan nem lesz bukfencezes csak rugdoas :lol: Az orosz csaj meg lehet bevalik :shock: Mee nem alszol meg?En meg semmit nem tanultam mehetek orara minnya :oops: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt Csajok!!!!
Lujzi, isteni a fotó rólad!!! :wink: Gratula a jutalomhoz! Nagyon ügyes vagy! Le a kalappal!!!

Milyen, én még nem dicsértem meg a babarucikat, de csodásak! De közelről fotóztad ezeket vagy mi? Olyan nagynak tűnnek. :shock:

Bri, akupunktúra az tök jó! Hasznos! Utazás előtt meg főleg menj el, segít majd, ennyi kikapcs meg úgy is kell!!! Szóval ne stresszelj az út miatt, hanem menj el szurkálásra! :wink: Anyukád biztos örül, hogy hazajössz. Kicsi lány hazatér. Tesód van?
Na, majd megírom az eredményeket, ok? Bello, édes!!!

chrissy81
 
 


sziasztok!


Köszi mindenkinek.

bri: pénz a jutalom,nem sok br. 75ezer ft,de ennek is örülök.
lujzedli
 
 


Bridget

Most átálltam az este órákig forgolódok című műsorra...mire a baba megtalálja,hogyan is feküdhetek,hogy neki jó legyen :D (ja hogy nekem is jó legyen??az nem érdekli 8) )

Belló édes,ugye a fotóit is láttam!!Nekem is volt egy kutyuskám 13 évig,egy tacskólány.De sajnos 2000.nov.25-én el kellett altatni,mert már nagyon beteg volt :cry: Meg volt egy befogadott tacsi-szerű keverékünk a telken,ilyen hálás kutyát én még nem láttam!!Az utcán szedtük össze,nem volt kerítés,de nem lépett meg soha,pedig nem laktunk ott vele!!Ellenben mikor épült kerítés,na onnantól szökött :lol: de mindig visszajött,ha észrevette,h megérkeztünk,már az autó hangját ismerte.És tudjátok,hová járt míg nem voltunk ott??Egy autista kisfiúhoz!!!A szívem szakadt meg,mikor elütötte egy autó...

Chrissy

Jóvanna,bénán fotózok :lol: de amúgy 56-os cuccosok!
Vendég
 


Lujzi

Bocsi,én még nem gratuláltam!!!Ügyi vagy!
Vendég
 


Sziasztok!



Mindenkinek köszönöm a kedves szavakat, nekünk ez tényleg egyértelmű volt. :oops:



Milyen: nagyon csinos a pocakod!!!


Chrissy: újszülöttet jelöltünk be. Nagyobb gyerekre nem kell ám ennyit várni! :wink:


Bri: ak aku sztem is nagyon jó, úgyhogy hajrá!!!! Én is szoktam koözben energiát kapni, reikizik közben a nő!


Szép napot!


Lujzi: ez a kép eszméletlen jó Rólad! :D Jó munkát! Gratulálok a jutalomhoz!!!


:P

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Puszi

Kép

Még jövök minyá.... :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Bri
ne aggódj, nem parázok a dolog miatt, hogy mikor mehetünk a fagyikért :wink: 1 cikluson már nem múlik semmi.
Tényleg nem láttam a kutyát (pedig elég nagy :lol: ), de most már észreveszem :lol: :lol:


Lujzi
nagyon szép vagy azon a képen, tetszik, nagyon arika :wink:
Nyuszid akkor örült biztos, hogy ezen fogod rángatni :lol:
Nna, már megint te lettél a kitüntetett dolgozó :?: :!: Ehez gratulálok, ügyi voltál megint :wink: Blogodba miért nem írsz :?:


Milyen
csak ismétlem magam, nagyon édesek a kis cuccok, megint meg kellett, hogy nézzem :oops: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Betty Te vaksi!!! :lol: majd ha lesz,megint hozok képeket!

Puszika

SZÜLINAAP????Úgyis tudod,mit kívánok!!!
Légy boldog!!!
Vendég
 


Betty, Milyen és Lujzi: köszönöm!!! :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Milyen
kicsit megromlott a szemem, mióta "csináljuk a gyereket", de nem gondoltam, hogy ennyire :lol: :lol: :lol:

Puszit az iwiw-ről lestem le :P :lol: hogy ma van a nagy nap :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Puszi! Isten éltessen, tudod mit kívánok még mellé, ugye? :D

Milyen, kutyud jófej kutya lehetett. én csípem a kutyákat. nem úgy mint a macskákat. :)

Bettykém, mesélj már valamit magadról! Hogy telnek a napjaid? Lelked akkor rendben? :wink:

chrissy81
 
 


Chrissy: köszönöm! :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Chrissy
nincs sok mesélnivalóm, ezért nem is írok magamról. Nincs rossz kedvem amúgy, elég jó passzban vagyok :lol: remélem nem sírás lesz a vége :lol: de miért is lenne nem igaz :?: :wink:
Lelkem rendben, napok csak úgy suhannak..mindig azt veszem észre, hogy este van..vagy éjjel, le kéne feküdni :lol: aztán kezdődik az egész megint...

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Puszi: NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!! A tervezett örökbefogadáson meg elámultam, komolyan le a kalappal előttetek :!:

lujzi: csini a kép :)

milyen: csini pocakfotó, pocisimi Neked :) CH táblim szőrén-szálán eltűnt, nem találom, pedig felforgattam a fél lakást :( Keresek Neked valamit a neten aztán átpattintom, ok :?:

bri: hát igen, közel 3 órát dumcsiztunk múltkor, de jó volt :) Bello nagyon cuki, néztem a régi fotókat a blogodban :)

chrissy: holnapra drukk Neked és ++++++++++

betty: Nálatok miújs? Barnázás van még?
Vendég
 


Csibuc
még egy kicsi barnamedve brummog, de már nem olyan vészes :lol:
Dobhatnál te is fotót/kat :wink:
Vizsgáid hogy állnak :?: Mert elvesztettem már a fonalat :oops:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


most beszéltem a dokival, holnap reggel 7-kor megyek cukorterhelést csinálunk és leveszik a vért az alaphormonokhoz is. Király! 3 pontos cukrot fognak nézni. Tudja valaki, hogy milyen értékeknek kellene lenni? Azt tudom, hogy éhgyomorra kb 4-5 lehet, nem? És a 60 perces? és a 120 perces? :oops:

chrissy81
 
 


Cukorhoz nem értek, de nagyon örülök, hogy holnap mész is :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Csibuc: neked is köszi! :oops:

Chrissy: cukorhoz én sem értek,... :oops:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Puszi! Kép

Milyen!

Nagyon csinos poci :D irigy-mirigy vagyok :cry: (persze jó értelemben :lol:

Bri!

Rá tapintottál a lényegre de nekem ez még annyira idegen,hogy le sem merem írni :( Persze rá álltam a témára hogy hogyan tudjuk ezt megoldani! :)

Lujzi!

Gratula a prémcsihez! Nagyon ügyi vagy ! :lol: Ebben a helyzetben minden forint jól jön! :lol:

Betty drága!

Mi nyomja a lelkedet :?: :roll: Miért vagy szomorú :?:
nekem is meglenne rá az okom ,de én nem hagyom magam legyőzni :evil: Bár szomorú dologra kellett rá döbbennem de úgy döntöttem nem kerűlök padlóra :lol:
Vendég
 


Chrissy!

drukkolok,hogy minden eredményed jó legyen! Én úgy tudom hogy az éh gyomi 4-5 között jó a 60 perces kicsit magasabb,de a 120 percesnek vissza kell esni az éhgyomihoz. Ha ez nem történik meg akkor van gubanc :( Ha nem így van javítsatok ki lányok :D
Vendég
 


Annmari: Neked is köszönöm!


Most indulunk vacsorázni, jók legyetek! :wink:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Annmari
éééén szomorú :shock: :lol: :?:
Én nem vagyok szomorú, te drága :!: Minden rendben, jól vagyok :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Betty!

Oké :lol: Örülök ,hogy minden rendben :D Előző írásodban csak az fogott meg "hogy remélem nem lesz sírás belőle :cry: Aztán láttam hogy pont a jókedvedről beszélsz :lol:
Pusszantalak :wink:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?