Helló evribádi!!!
Élek ám,csak sok a dolgom!
Ma voltam a védőnőnél és szerinte sok a cukrom,úgyhogy jövő héten mehetek cukros löttyöt inni!
(bár szerintem nem egészen "szabályosan"nézte a cukrom:éhgyomrit nem is nézett és fél órával a reggeli után mérte újra,ráadásul nem is a megszokott zsemle+2 dl tejet ettem,hanem actimelt,szalámis kiflit és teát-így lett 9.5
)
Na mindegy,amúgy is kissé ki vagyok akadva a nőre,mert szerintem csomó mindent kihagy pl.nem nézi minden alkalommal a vizeletben a fehérjét-sőt,egyszer sem nézte eddig...de milyen gáz már,h nekem kell rákérdeznem ezekre!?Mindenesetre saját megnyugtatásomra elmegyek a terheléses cukorra!
Anyci
Te kis népirtó,hogy vagy??(megvédelek,az én msnemet nem próbáltad kinyírni)
Betty
Most mikor mész újra uhg-ra??Kérdezted a dokit,h a barnázás mitől lehet?
Bridget
Na igen jogos kérdés,mit keres a router a padláson??Nos hát mondjuk úgy,több felhasználó osztozik egy szolgáltatáson-ha érted...
Chrissy
A fenébe a pirivel!!!Ne kenődj el,legyenek meg a vizsgálatok és minden rendben lesz.Tudom könnyű mondani,de jónéhányszor átestem már ezen a történésen én is...
Puszi
Micsoda hírek!!!Mesélj,mik a feltételek,meg minden érdekel,amit csak tudsz mondani!!És közben menni fog a lombik is??
Lujzi
Hogy vagy??Pihentél eleget??
Csibuc
Írd azt a szakdogát!!
Aztán majd néha félbeszakítlak a hívásaimmal!!
Panny??
Ja még annyit:voltam tegnap dokkernál,már több,mint 40 dkg színhús a bébi!!Megerősítést nem nyert a neme,mert most éppen szemérmesen,zárt lábbal pózolt!!