Jimbone, Adri
húú, ezek a munkahelyi dolgok nem egyszerűek. Nálunk is most kezdik cs.szegetni a férjemet, remélem, nem lesz gáz.....
szóval akkor a
cékla mehet nyersen és főve is??????????
csajok, nem semmiket produkálnak a babákok az utóbbi napokban mozgás terén, észrevettétek????????Kúszások, mászások, négykézlábazás...... édes pofák!
mai napunk:
mi ma is voltunk sétálni és bementem az angol turiba, hogy megkérdezzem, van e eladó fa járóka.... az nem volt, de term. a rávalót elköltöttem másra
vettem egy hátra vehető bébihordozót (olyan, mint egy hátizsák), van kereke és napellenzője is!! szuper! 5 E ft volt
. Tartottam tőle, hogy a férjecském szépen visszaküld vele együtt, de neeem! Tök tetszik neki, ezzel majd tudunk akárhol túrázni..... El szeretnénk menni Korzikára megint (két éve voltunk és teljesen beleszerettünk), ott aztán vannak hegyek-völgyek.....
dbea
azért csak elmentem futni ám! Hazajött az uram, melegítettem neki kajcsit, aztán kezébe nyomtam Zsigit, hgoy akkor én most fél órára eltűntem futni....(úgyhogy egyelőre tartom magam a kis pirmitív edzéstervemhez)
néha nálunk is az nyűgösen megy az esti lefekvés....
olyankor semmi sem jó...
Bori
húú, akkor ott hamarosan kibukkannak a fogacskák!!! mi az első kettőt észre sem vettük és ott voltak... hát, most már jön a többi szerintem, mert nagyon rágókázik, nyálzik, és sokszor visongat, mintha belehasítana a fájdalom.....
na, mennem kell, api valamit ügyködni akar a gépen...
sajna a talira mi sem tudunk menni. Api betáblázva.......