Új privát üzeneted érkezett!

Bea, szerintem a kókusztejet bioboltban lehet kapni.

Kép
mocorgó

........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kandi72 2010.04.06 11:36-kor.
kandi72
Budapest III. kerület

Már régóta ígérem, de most már tényleg hoztam én is -íme Emma az Emma bodyban :)!

(Linácska, Rád bízom, hogy a kettő közül melyik lesz a tablón!)

Kép

Kép

Kép
angelita

Kandi, ugyan miért haragudnék?! :)

Jó éjszakát mindenkinek :)!

Kép
angelita

Bea,
ha küldesz priviben mailcímet, akkor elküldöm a pdf fájlt.
De kell hozzá acrobat reader.

Kép
bikmakk

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kandi72 2010.04.06 11:31-kor.
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi,
pedig ha jól tudom, akkor Belcsi bodyja 9 hónapos, nem? Levié mondjuk 12, de még hatalmas rá. Annak ellenére, hogy túl van Levi a 8,5 kilón valahogy nem olyan nagy baba.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kandi72 2010.04.06 11:32-kor.
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Dbea: Én a Tesco-ban vettem kókusztejet. A Világok ízei soron van (azt hiszem így hívják), ott találsz mindenféle különleges ételt, én ott szoktam a curry-hez beszerezni dolgokat. Kókusztejet is. :)
Szombaton jöttök úszni? Tényleg hogy bírja Marci bőre?
Jó lenne találkozni néha csak úgy. :) Csak most hogy ilyen idő van mi nem nagyon megyünk sehova... Mert a csúszós úton nem merem magamra kötni, babakocsival meg nem lehet közlekedni, majd amikor már tud ülni az újban egyszerűbb lesz.

Madaran: Persze, nagyon sok mindent ebből az állapotból a hormonok okoznak, de hogy őszinte legyek szerintem ebben sok más is benne van. Szerencsére van kiút! :)

Sziszka: Néha elszégyellem magam, hogy én ennyire magam alatt vagyok, holott az én helyzetem sokkal könnyebb mint a tiéd. Hihetetlen mennyi erő van benned. :) KITARTÁS!!!

Kandi: Engem sajnos nem engedett megint szavazni a rendszer, mert már egyszer szavaztam Emmára, és csak egyszer lehet egy email címmel. :(

Kenderike: Zara sem kapkodja el a dolgokat, semmit sem csinál előbb mint kéne hivatalosan. :) Livi nagyon aranyos ezen a képen.

Sőt! Az összes babácska nagyon aranyos!!! :)

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Goldplast: Sajnos eléggé sok mindent magamra veszek általában amit lehet, hogy egyáltalán nem kéne. Valószínűleg alapból is érzékenyebb és fogékonyabb vagyok sok mindenre mint sokan mások, úgyhogy ez is lehet a baj... :?
Egyébként Zara is szokott mostanában csak úgy ordítani... Ez az utóbbi egy hétben kezdődött, hogy miért nem tudom... Eddig nem volt ilyen. Én a fogzásra gyanakszom.

Orew

orew

Tündi: Én biztos ettől is csak mélyebbre zuhannék, ha David ilyeneket mondana nekem... Mondjuk én van amikor egyszerűen nem értem a viccet. Bár az is igaz, hogy amikor alapból megtépázott az önbizalma az embernek akkor a róla szóló viccek egyáltalán nem biztos, hogy számár is viccesek.

Orew

orew

Sziasztok:

Biztos ide értem tegnap, apa este 5 helyett 19:30 -ra ért haza, Túlóra , igyekszem napközbe jönni azért is. Most gyors összedobok v.mi kajcit meg elindítok egy mosást. Gréti 9-kor eszik utána alszik talán és akkor jövök.
nikó

Nekünk még jó a Mirás body, amit Linácskától kaptunk:). A dévényes tornán meg is csodálták, Dévény Anna személyesen is:).

Mira is nyűgösebb kicsit, én is fogára gyanakszom.

Orew, de azért hozzánk el tudsz jönni a talira? A Moszkva tértől nem messze lakunk, nem kell sokat sétálni.

Kép
Kép
Kép
oui

Orsi, próbáld meg megint, lehet egy emilről több babára is szavazni, más lehetett a gond!

Éjszaka Emma fél 11-kor felkelt, kb. 20 perc alatt sikerült visszaaltatnom. Nem tudom, mi lehetett a gond, ilyet nem szokott csinálni, alig tértem magamhoz a legmélyebb álmomból keltett.

Végre kisütött a nap, hurrá :)! (Az élet apró örömei.)
Kellemes napot mindenkinek!

Kép
angelita

húú, de jó, hogy nagy a pörgés...csak alig győzöm visszaolvasni is, nemhogy válaszoljak....

Mimi :lol: Szabi oroszlánüvöltésén, viselkedésén jót vigyorogtam.... mármint azon, ahogy leírtad, tottál el tudom képzelni....Jesszus! :shock: a most légy okos, anyu című fejezet huuu, kemény menet lehet....

Jimbone, Angelita :lol: A céklát megfőzitek és úgy adjátok az almához??

Goldplast :lol: a Föld körülire én is beszállnék..............Persze nem tom meddig bírnám Bogyó nélkül, mert még éjszaka, mikor alszunk is vele álmodok... :roll: majdnem minden éjjel szerepel az álmaimban...

na, én most vagyok mosottrongy stádiumban... Éjjel Zsigi 3/4 4-kor hirtelen éhes lett, szopi, visszaalvás. Erre a hülye kutya fél 5-kor vonyítani kezdett, hogy akkor most ő kimenne üríteni....ÁÁÁÁ! már nem is tudtunk visszaaludni. Aztán persze 6-kor ébredéses szopi, azóta meg most aludt el Zsigike. Én meg kisült szemmel itt koptatom a klaviatúrát....ahelyett, hogy magamra húznám a textilszemüveget meg a takarót és aludnék.... :roll:
na, megyek is, hátha kapok még 10 percet pihenni.....

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

ja, és mellesleg ma kellene az edzésterv szerint futni menni.........................................no comment............

madaran

Madaran,
nekem az volt ma az élmény, hogy Levi csak 3/4 3-kor kelt fel enni, és nem fél egykor :lol: Igaz este tápi volt, nem szopott, lehet, hogy ez jelentette azt a két óra plusszot. Előtte 6-kor szopizott Sinlac helyett, mert nem voltunk itthon, így úgy éreztem, estére már legyen valami tartalmasabb, na meg épp ki sem látszottam a takonyból.

Képzeljétek, Levi ma négykézlábra állt. Igaz csalt, mert a reflux miatt megemelt kiságyban, így a kezére kevesebb súly jutott, na meg a fejét is lent hagyta támasztékként, és így riszálta a kis popóját. Olyan boldog voltam. Áldom az eszem, hogy elvittem tornára, és nem hallgattam az okoskodásokra, hogy fiúgyerek, lusta, meg ne hasonlítsam Lilihez..., annyit fejlődött egy hónap alatt, de tényleg. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Tényleg már olyan aktívak vagyunk, hogy nehéz követni :D

Bikmakk: a címet küldöm, acrobat readerünk van, köszi!

Orsi: megírod, hogy merre laktok, akár priviben? Mi minden délután megyünk sétálni, ha lesz autónk, akkor elugorhatunk hozzátok, sétálunk egyet együtt a környéketeken, közben meg dumcsizunk :lol: Úgyis unom már a József Attila lakótelepet :D

Madaran: ez Murphy :lol: Én is mindig így járok... Merre akartál futni? Kint?? :shock:

Linácska: látod milyen ügyes Levi!!! Gratulálok!

Marci is többet nyöszörög, mint szokott... Meg esténként sírni is szokott, nagyon érzékeny pontunk az esti lefekvés :roll:

Kép

Kép
dbea

A tegnap említett szakácskönyvben tényleg van hamis rántotta-recept :lol: (azaz tojás nélküli :lol: )

Kép

Kép
dbea

Sziasztok!

Jelentem, az alsó középső két fog kezdi áttörni Betti ínyét! Az ujjammal már érzem, meg valami kis kráterecske látszódik is (sőt, mintha vérzés nyomait is látnám, az lehet?), de a fogak még nem jöttek ki a felszínre! Szóval ezért megy a nyügi már hétfő óta... Ez és a lassan múló náthám miatt elég tompinak érzem magam, na meg a hetek óta tartó szobafogság miatt. Betti még szörcsög, néha folydogál az orra is, ezért nem merem kivinni a hidegbe - hiszen a száját-orrát nem köthetem be, így meg belélegzi a hideget, amit nem biztos, hogy elvisel a szervezete, amíg nem teljesen egészséges... Úgyhogy most is csak innen bentről csodálom a verőfényes napsütést, a lakásunk is fényben úszik, szóval tökjó! :) (Ilyen apróságokba kapaszkodom, hogy ne legyek teljesen befásulva.)

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok, csak életjelet adok magunkról.
Tök jó, h ennyit írtok, de nem tudok visszaolvasni :cry: .
Tök jó h lesz tali, de sajna nem tudok elmenni pedig erre már nagyon szerettem volna :cry:
Én Zorával minden nap 3-3,5 órát sétálok, tegnap éppen szakadó hóesésben. Ez a szokásos délutáni program. Ez ám a fitnes csajok, tolni a bazi nagy hóban a bbkocsit...........
A férjem kollegáját tegnap elküldték, a férjemnek sem jósolok túl sokat. Már azon is gondolkodtam, ha nem tudjuk másképp megoldani, akkor apa eljön gyedre én meg vissza dolgozni.
Csak ugye Zora nagy cicis, és ezt a részét nem tudom hogyan tudjuk majd megoldani...........
Hát nem így terveztem.............. :cry:

Adri

Kép

Kép
irdab

Bekúszott hátrafelé az asztal alá, teljesen le a szőnyegről. A parkettán nagyon gyorsan halad:)

Kép

Kép
Kép
Kép
oui

Irdab, kár, hogy nem tudsz jönni! Biztos jót tenne egy kis kimozdulás 8) Remélem a férjeddel nem lesz semmi gond. Ha pedig nagyon cicis Zora, és mégis vissza kell menned, még mindíg ott a fejés lehetősége, és azt cumisüvegből vagy máshogayn meg tudja inni. De mivel már kezdődik a hozzátáplálás, egy idő után úgyis csak este és reggel fog szopizni!

Kép
Kép
Kép
oui

A babák gyönyörűségesek. De nagyon nagyon :lol:

Zora meg elkezdett mászni igaz csak egy-két tempót bír a többi kúszás de így is piszkosul gyorsan halad...........
És folyamatosan nyüszög, amitől kész vok..........

Adri

Kép

Kép
irdab

Hát igen Oui nagyon szerettem volna már találkozni veletek, és kimozdulni. Meg személyesen megismerni benneteket. Meg Zora mostanában amúgy is rajong a bbért. Még enni is elfelejt ha bbát lát. :lol:
Szóval mind a kettőnknek nagyon jó lett volna...
Munkahelyi fejés: hát igen, ha más nincs. De egyenlőre nem tudom elképzelni. Vicces lehet amikor odamondom a főnökömnek, bocsi 10 perc és jövök, ki kell ugranom fejni.... :lol: .

Adri

Kép

Kép
irdab

Bikmakk, először sírt Zora a mai teiben.
De második próbán kivittem utcára, ami nálam az is 3 órás sétára sikerült. Először csak a közelben sétálgattam vele, kb 10 percig nézelődött, aztán elaludt. Bazira élveztem én is a dolgot, de másnap olyan izomlázam volt h majd besz@rtam..
De amíg kimentünk a lakásból nekem is üvöltött, aztán onantól kezdve meg imádja.
Zora nekem is csak a sült almát eszi meg, és mi is nagyon haladunk. Kaksink nekünk is roppant sok volt, de az alma az megfogta.

Anna ilyen cumifogónk nekünk is van, de ha a hátamra kötöm és kiköpi akkor sem érem el a kezemmel a száját. Nincs sajna gumikezem.

Adri

Kép

Kép
irdab

Irdab, én is ezt akartam írni, hogy Mirát annyira érdeklik a babák, gyerekek! Meglát egyet, rögtön fülig ér a szája! Mikor megyek a nagyért az oviba, körbeállják, babusgatják, nem csoda, hogy tetszik neki a dolog:)

Kép
Kép
Kép
oui

Tündi akupunktúra:
Hát amikor a férjemmel megismerkedtem,és felvettük a hitelt akkor megszünt a biztosnak hitt állásom. Elég nehezen találtam munkát, ami lelkiekben nálam pikk-pakk 15 kg + jelentett.
Aztán az esküvőre leakartam fogyni de nem ment. Aztán találkoztam 2 ismerősömmel is aki akupunktúrával nagyon szuperül lefogyott. Hát így jutottam el én is oda, és 3 hónap alatt ment le a 15 kg.
Nem mozogtam mellette, de elég durva diéta volt mellette, és szurtak h ne legyünk éhesek.
Aztán amikor angyalkámmal terhes lettem és elment, lelkiekből megint jött rám pár kg-am.
De utánna fél évig tartottam a súlyomat.
A bőröm pedig "gyönyörű" ettől a sok fogyás hízástól...........

Adri

Kép

Kép
irdab

Oui: igen nagyon érdekes ez a dolog.
De a barátnőm volt itt a kislányával, aki egy idős Zorámmal. De van báttya a picinek. A kislányt nem nagyon izgatta Zora, de Zora meg simogatta, meg tág szemekkel figyelte.

Adri

Kép

Kép
irdab

Itt a Zorám a szomszéd kislánnyal van aki 2 éves Kép

Adri

Kép

Kép
irdab

Ja és a barátnőm terhes agusztus 10-én szült.
Úgyhogy nagyon várom a fórumról ki lesz a következő :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Képzeljétek enyém gyerek másfél órája alszik, na ilyen még sosenem volt, közben olvasok vissza, de reagálni mindenre szerintem nem lesz már időm, de legalább képbe leszek :roll:
Kandi, én szavaztam másik mail címmel, és én nem szavaztam be Zorát :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Betegeknek jobbulást, fogacskák azonnal bújjatok kiiiiiiiiiiiiiii :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok!

Hú csajok de be gyorsultatok az irásba... :lol: :lol: :lol:
Nagyon jó :P

Mi 2 napja kúszunk :P :P :P hú és baromi ügyin csinálja és nagyon gyorsan :P :P :P

Irdab remélem azért apának megmarad a munkahelye ..drukkolok :P

Fodrász..én 10-et fizetek :oops: de nekem most igaz levágattam de melir meg ilyenek mindig vannak benne.De baromi sok...

Késöbb még benézek fő a kajcsi :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Jó, hogy írjátok, hogy mik történnek veletek, mert így mindig tudom mire számítsak, mi következik :lol: :lol:

Kép

Kép
dbea

Bim-bam annyiért én is megcsinálom a hajad :wink:

Adri

Kép

Kép
irdab

Anna, én tegnap csak a cékla levét tettem az almához: lereszeltem és kinyomkodtam. Ma már megfőztem, délután adom majd Emmának, kíváncsi vagyok a fogadtatásra :)!

Kép
angelita

Angelita,
ti mikor kezdtétek a hozzátáplálást? És milyen ütemben haladtatok? Pl. ebből a céklás almából mennyit eszik meg (majd) Emma szerinted?

Irdab,
köszi a mei-taios választ. Dani nem nagyon szereti egyelőre, de még csak itthon próbáltam. Lehet, hogy valamelyik nap kipróbálom az utcai sétát vele, hátha belejön... Nekem az az érzésem, hogy vágja a combját kétoldalt a mei tai széle. Valami kipárnázáson gondolkodom most...
3 óra séta...ez kemény. Én mindig úgy érzem, hogy már olyan régóta sétálok, amikor hazaérek, aztán sosem több 1 óránál, de inkább 40 perc. Az jutott még eszembe, hogy ha így megszokta, hogy du. alszik a séta miatt, akkor nem lehet-e, hogy lassan már hanyagolhatnád a sétát, és mégis aludna a megszokás miatt? Vagy pl. nekünk bejön az, hogy ha 10 perccel azelőtt alszik el, hogy hazaérnénk, akkor nem veszem ki az anorákjából, hanem sapiban-anorákban beteszem a kiságyába, és rányitom vagy buktatom az ablakot. Ilyenkor másfél órát is el tud így aludni, ami Daninál nagy szó.

Dbea
: nem kaptam még privit. :)

Végre Daninál is lassan elmondhatjuk, hogy beindult ez a forgás-dolog. Ma eddig 5x fordult hasra magától. :) Tökre örülök neki.

Kép
bikmakk

Bikmakk, én egy hónapja kezdtem a hozzátáplálást, akkor volt Emma 4,5 hónapos. Először csak 2-3 kiskanál almalevet kapott, utána a levet növeltem, majd kapott pürét (reszelt almát) is. Utána jött hozzá a sütőtök, majd kipróbáltuk a banánt (azt fele-fele arányban tápival) és most a cékla mint újdonság. A céklafőzelékbe tettem egy kis krumplit is. Ízlett neki szerencsére, még holnapra is maradt egy adag :). Most olyan 50-60 grammot eszik ilyen pürékből, utána még tápit kap és így áll össze egy étkezés. (Ez napi 1x van így, a többi még tápi.) A cél a pürék mennyiségének növelése 100-150 grammra (étvágytól függően), hogy utána már csak víz kelljen és tápi ne, így váltunk majd ki napi egy étkezést. Nem siettetem a dolgot, szerintem még 3-4 hét kell ehhez.

Kép
angelita

Bikmakk, nekem a mei-taiomnak az a része ahol a lkisába van az szivaccsal ki van bélelva (bele van varva), neked nem?

Angelita és egyféle kaját kb hány napig adtál/adsz Emmusnak?

Adri

Kép

Kép
irdab

Bikmakk, sajna mire felhozom a 4.re a gyereket addigra tuti felkel, úgyhogy nálunk nem működik h anorákban berakom a kinyitott ablak alá, pedig de szuper jó lenne.

Adri

Kép

Kép
irdab

Irdab,
nem, nincs. :( Pedig liliputi.

Kép
bikmakk

Angelita, de jó, hogy írtad ezt, h a cél, hogy majd csak vizet adsz a kaja után. Akartam is már kérdezni, hogy ez szopizós babáknál hogy néz ki? Merthogy megkapják az almát/barackot/akármit, aztán szopiznak, de akkor mikor jöhet a víz???
Jól bevásároltunk még amikor terhes voltam: cumit (felejtős), cumisüveget (felejtős), tanulópoharat (na, ez már jöhetne, de mikor és hogy???), meg kistermoszt. Fogalmam sincs, mikor lehet már elővenni és mit tenni bele és mikor adni Bettinek a csőrös pohárból akármit is???
Ma adtam Bettinek almapürét - csak egy kanálkával. Olyan édesen megborzongott tőle! :D És csalódtam a botmixerünkben, mert tök nagy darabokat hagyott az almából, pedig direkt lereszelve tettem bele! :(
Ezek szerint lehet mixelni a gyümiket/zöldségeket? Almaléhez céklát? Vagy almapüréhez céklalevet? Vagy almapüréhez céklapürét? Vagy barackkal is lehet variálni?

Kép

Kép
hmbori

Bori, víz/tea (lehetőleg cukormentes) akkor kell majd a babának, ha az anyatej nem csillapítja a szomját, azaz egy szopit teljesen kiváltasz pürével.

Az ételek mixelése meg azért jó, mert ha megszeret valamit (mondjuk alma), és utána nem tetszik neki mondjuk a barack vagy a krumpli, akkor "be lehet csapni": sok almába keverni kevés barackot/krumplit, majd minden étkezésnél sakkozni, egyre növelni a nemszeretem étel arányát. A végére jó eséllyel az is tetszeni fog. :-)

Kép
mocorgó

Eni, köszi a választ!
De én még így sem értem - hogy lehet egy szopit teljesen kiváltani pürével? Hiszen ha a püré után még szomjas, akkor cicit kap, nem vizet... Értem én, ha valaki már nem akarja szoptatni napközben a bébit, akkor érthető. De pl. olyanra lehet várni, hogy ha a pürével nem lakik jól, utána cicit nem kér, csak vizet/teát?
Ezek alapján a vízzel és a teával is ugyanúgy kell elkezdeni ismertetni, mint a kajákkal - vagyis hozzáitatni??? :)
És a kaják mixelése csak becsapásra jó, vagy amúgy is hasznos, vagyis az egyoldalú táplálkozás elkerülésére is használható?
Bocs a buta kérdéseimért, de ezek valahogy nem tiszták... :oops:

Kép

Kép
hmbori

Jimbone, Adri :lol: :lol: húú, ezek a munkahelyi dolgok nem egyszerűek. Nálunk is most kezdik cs.szegetni a férjemet, remélem, nem lesz gáz..... :? :?

szóval akkor a cékla mehet nyersen és főve is??????????

csajok, nem semmiket produkálnak a babákok az utóbbi napokban mozgás terén, észrevettétek????????Kúszások, mászások, négykézlábazás...... édes pofák!

mai napunk:
mi ma is voltunk sétálni és bementem az angol turiba, hogy megkérdezzem, van e eladó fa járóka.... az nem volt, de term. a rávalót elköltöttem másra :oops: vettem egy hátra vehető bébihordozót (olyan, mint egy hátizsák), van kereke és napellenzője is!! szuper! 5 E ft volt :wink: . Tartottam tőle, hogy a férjecském szépen visszaküld vele együtt, de neeem! Tök tetszik neki, ezzel majd tudunk akárhol túrázni..... El szeretnénk menni Korzikára megint (két éve voltunk és teljesen beleszerettünk), ott aztán vannak hegyek-völgyek.....

dbea :lol: azért csak elmentem futni ám! Hazajött az uram, melegítettem neki kajcsit, aztán kezébe nyomtam Zsigit, hgoy akkor én most fél órára eltűntem futni....(úgyhogy egyelőre tartom magam a kis pirmitív edzéstervemhez)
néha nálunk is az nyűgösen megy az esti lefekvés.... :roll: olyankor semmi sem jó... :roll:

Bori :lol: húú, akkor ott hamarosan kibukkannak a fogacskák!!! mi az első kettőt észre sem vettük és ott voltak... hát, most már jön a többi szerintem, mert nagyon rágókázik, nyálzik, és sokszor visongat, mintha belehasítana a fájdalom..... :cry: :shock: :?

na, mennem kell, api valamit ügyködni akar a gépen...
sajna a talira mi sem tudunk menni. Api betáblázva.......

madaran

jimbone :lol:
anyós :? áááá!!! két hétig :shock: :shock: ??
főzés......... :shock: :shock: éjjel?????én a múlt hétvégi tortát apinak -már írtam- egész nap csináltam.....Katasztrófa volt. Na, de Te ügyesebb vagy, meg fogod oldani! Készíts tök egyszerű (fűszerezni, bedobni a sütőbe) kajákat!!!

madaran

Jimbone,
milyen területen keres állást a férjed?

Kóstoltatás: na nálunk ez nem működik, Levi rögtön mindenből egy egész adagot eszik. Vagy egy Aventes pohár gyümit, vagy egy egész bébiételt. Így én azt csinálom, hogy az új dolgokat belekeverem mondjuk almába, és így vezetem be. Most így evett gesztenye-almát. Én a gyümiket is vegyítem. Kis barack-alma-körte mix.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bori, most megfogtál ezzel a belekérdezéssel az itatás témába, csak találgatok... Azt gondolom, ez arra az időszakra vonatkozik, amikor nincs tej, hogy meg tudd itatni, vagy amikor már valóban el akarod választani, és teljesen kihagyni egy étkezést. Amíg csak szoktatod, addig valóban nem érdemes vízzel itatni, ha van tej is.

A mixelésnek pont ez a két dolog a lényege: változatos táplálás, és hogy ezt elérjük, néha esetleg be kell csapnunk a kísérleti alanyt. :)

Mi hétvégén teszteljük az almalevet, kíváncsi leszek az almaszívogatós sztori után, hogy hogy fog ízleni. :D

Kép
mocorgó

Sziasztok! :)

Oui: Mindenképpen szeretnék menni a talira! :) Szerintem simán megoldom. :) Csak azt kell megbeszélnünk, hogy akkor mikor is lesz pontosan, meg hogy hova menjünk. :)
Nagyon édes ez a kép Miráról!

Irdab: Zora is nagyon cuki a másik kislánnyal. :)

Dbea: Megy a privi. :wink:

Na, mindjárt írok többet is. :)

Orew

orew

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?