Gyors bekukk, Zoli tévézik, úgyhogy még nem nézünk filmet vagy hasonlók, így írok picit.
Szöszke, gratula Gergőnek az első lépésekhez, nagyon tündi a videó!!!
A görcsöket sajnálom, remélem mihamarabb megjön a mensid és túlleszel ezen, biztos nagyon kemény lehet
LKata, nem semmi a torta, csodaszép! Látszik, hogy finom is, mert Norbika arca elárul mindent
A videó édes, látszik, hogy Norbika élvezi, de bocs, hogy ezt írom, de szegény kis Mira úgy ül ott, mint aki betojt
Veronika, súly miatt ne aggódj!!!!!
Nem semmi, hogy 11-ig fent van Pálmi, nem tudod ezt előbbre hozni? Vagy ez így már bevált? Később nehezebb lesz szoktatni, ha bölcsibe megy (ha megy) és fel kell kelni reggel, nem?
Majd fog menni Pálmi, most biztos élvezi, hogy magasabbról huppanhat le és ezt gyakorolja, az esést is be kell gyakorolni amúgy, majd ha megunja, megy többet!!!
Lakáseladással hogy álltok? Nekem nagyon tetszik a kecótok, de sajna mi sose adjuk ez a miénket
Súly, szerintem nem a nemtől függ, Lotti ellenpélda, már 11 kiló és két hónap alatt 1250 grammot hízott
Kaja, na igen, emiatt jövök még kevesebbet. Amióta főzőcskézek, már nincs időm, mikor Lotti alszik, mert ált. akkor csinálom vagy készítem elő. Nagyon rákaptam, persze magamhoz képest, de finiket csinálok, csirkepöri, tegnap rizsfelfújt, vargabéles, sütik, Lotti megeszi az összeset, úgyhogy
Veronika, hajrááá, próbálkozz, én pont amiatt kaptam rá, mert Zoli is csomót dícsért és láttam rajta, hogy milyen jól esik neki amikor hazajön, hogy van valami fini. Ha nem főztem, csináltam egy sima pudingot és akkor Lotti uzsija is meg volt oldva
Jaaaaaaaaaaaaa, LKATA!!! Kérdezted még múltkor a cukkinis tésztát, leírom ide, hátha más is kedvet kap, Lotti mindig megeszi, persze neki botmixerrel összetöröm, de nem pépesre, bár ezt nem is lehet, mert tészta ugye, az elég kemény, de szereti.
Szóval:
Cukkinis tészta
Hozzávalók (2 fő - én is eszem Lottival)
2 cukkíni
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 ek olaj
1 dl tejszín (én picit kevesebbet teszek bele)
só, bors, petrezselyem vagy bazsalikom (én utóbbit használom)
+ tészta - bármilyen, én pennével csinálom
Olajon megdinsztelem a hagymát és a fokhagymát, rárakom a cukkínit (pici darabokra vágom vagy hosszában vékony csíkokra), pirítom kicsit, majd fedő alatt készre párolom, ha maradt leve, elforralom.
Só, bors, majd tejszínt bele és bazsalikom vagy petrezselyem.
Egyszer átforralom és a kifőzött tésztára öntöm, ennyi.
Zsuzsu, majd írd meg, hogy Konsti mit alakított a bilin!!!
Igen, lustaság, nálam is ez van, mert Lotti sokszor mondja, hogy bijibiji (ez ugye a bili), de naponta vagy 15X, hát annyiszor fene se akarja vetkőztetni
Remélem az evési gond megoldódik, nálunk amúgy vagy attól volt, hogy csomó édességet kapott (amit beszüntettem) vagy az oltástól, mert utána kb. 10 napig nem evett jól.
Éva, autós sztori
Amúgy vissza kell mennetek a dokihoz később, ha már nem adsz neki sárga kajákat??? Emlékszel? Lotti is sokáig sárga volt
Akkor azt írta egy szopis tanácsadó, hogy sokat szopjon, mert a kakival ürül a bilirubin, a doki meg azt mondta, hogy sokat itassam (vízzel, akkor még javában csak szopi volt), mert a pisivel ürül - na köszi
Szóval etesd-itasd!
Clau, gratula a fogyáshoz, nagyon ügyi vagy!!!!!
Hehe, mintha magamat láttam volna, én is úgy húztam a babakocsit a hóban, mint ahogy leírtad
Nagyon gáz volt, de jó testmozgás
Mi ma játszóházban voltunk de. Nagyon népszerű, a múltkor Stohl Andris volt a családjával ott, most a Hujber Feriék
Bár pont egyik se a kedvencem, de jó kis hely ez. Amúgy most hallottam, hogy gyümit lehet adni ott a gyereknek, mert azt nem árulnak, Veronika
Lottit most nagyon lekötötte a zenebölcsi rész, énekeltünk, csikiztünk, tökre élvezte.
Valaki nem akar még járni? Mert én tervezem, hogy nem csak csütörtökön viszem Lottit, hanem még a héten egyszer, most is majdnem 2 órát voltunk ott, abból a zenebölcsi (ami lekötötte Lottit) kb. 30 perc volt, többi a játék, babák stb.
Na megyek, mert most már nézzük a sorozatunkat, jók legyetek!