Új privát üzeneted érkezett!

Orsi, akkor (ha nem felejtem el) mikor legközelebb megyek dmbe, akkor összehozzuk!

Csavargatás volt, de bömbi nem :) Nagyfiam egy hang nélkül tűrte!
Mondjuk szoktuk itthon is tornáztatni!

Mangora

Kép
mangora

Bocsi,bocsi!!!!!!!!
Tegnap a Regi szurit kapott,és ma egész nap nyűgi volt.Most épp a Fanni repülőzteti,de enni is alig tudtunk tőle,annyira ölbebaba ma...

Csajok..laptopra nem tudom az officet feltelepíteni...valaki(vagy valaki ura) véletlen nem tud ebben segíteni?
Na húztunk aludni :lol:

mimi12

Kepzeljetek: Ulok bus maganyomban otthon fel 6-kor eppen keszen voltam a babahamiztatassal, erre csongetnek! Meghokkenve szoltam bele a kaputelcsibe, hat BRIGI volt benne. :D:D:D:D:D
Ugye en nem olvastam mar miutan delutan irtam, csak belogolva maradt a gep, igy nem tudtam errol semmit.

Brigi!!! POnt a legjobbkor jottel! Te vagy a megmentom. Olyan jo hangulatom lett hogy hazafele ropkodtem szinte. (Neha beleragadtam a hokupacokba...)
2 orat setaltunk, legalabb is az en reszem annyi volt! Nagyon jol esett, Patrik is ki van cserelve, bekesen elvolt este es mar alszik is, magatol! :D:D:D:D Koszonom, koszonom hogy eljottel hozzank!!!!!! (halas szmajli)

Bio cuccok
: en TUTI hamarosan rendelek, mert fogytan van az egyik mosocuccom es vannak hajkeszitmenyeik amit ki szeretnek probalni, meg ha draga is mert mar minden samponra allergias vagyok! :( Szallitas: Asszem bizonyos osszeg felett nincs pk....

Koromragas:mindig lelki okai vannak. (viszont lehet hogy hulyen hangzik de en sosem akkor ragom ha ideges vagyok, inkabb ha "kedvem szottyan ra". Ez amolyan hobby nalam. (dejoooooo van egy hobby-m!!!! :mrgreen:

Orsi: Hat az en kormeim tuti nem lesznek ilyen kondiban. (Ha marad egyaltalan addig kormom...) :mrgreen:
En mindig elintezem oket, ha nem ragom akkor levagom de tovig, hogy ne kelljen vele foglalkozi egy hetig. ;)

zsAndi: Nem tortent semmi kulonos, csak eszembe jutott ma az eltolt karacsonyunk, meg ahogy ez mar ismetlodik tobbszorre. Vagy elfelejtodik es "kimaradok a szorasbol" magyaran: mindenki kap ajeszt csak en nem. Vagy pedig a ferjem annyira ****** hogy keptelen venni az adast, mit is szeretnek ha alkalom van ra. Most is elmondtam neki 5 fele dolgot amit szeretnek, mar november ota adagoltam neki, meg is mutattam hol lehet venni.... Persze csak burkoltan, de ismetelgettem mindet vagy otszor..... Ezek utan sem veszi a lapot. Volt mar olyan hogy azt mondta: Nem tudtam neked semmit venni mert nem tudom mit szeretnel.... (No comment!) Aztan maskor meg lazan elfelejtette a szulinapomat.....
Ezek utan nekem az unnepek nem a kedvenceim koze tartoznak.
Most karacsonyra "sikerult" vetetnem vele egy HAJGUMIT !!!!! A sogornom (a lehuzos, akirol mar itam) meg tizenezerert kapott ajeszt.... anyukaja kapott egy uj szamitogepet+ lcd monitor. (Mondjuk az en forsziroztam, o IGAZAN megerdemel mindent, mert maximalisan jo fej. En meg belecsaptam a hajgumimat a hajamba. (Csori hajgumi, azota is utalom, akarhanyszor ranezek.....
Egyebkent amikor mar lattam hogy nem veszi a lapot semmire,mondtam Apanak hogy karacsonyra kerek szepen egy wellness napot (nekem ez kozmetikust, fodraszt, manikur-pedikurt, szolit, szaunat es masszazst jelent egy napon..... akkor apa azt mondta: Jol van, elemeheTUNK majd januarban egy wellness hetvegere. (jah, az ugye kisse borsos ar, itt nyavajog nekem hogy nincs penz....en mindossze egy 20 ezres kezelest szerettem volnta, de EGYEDUL, hogy vegre ENGEM kenyeztessenek, ugraljanak korul.
Termeszetesen elmult a januar.... ez sajnos igy szokott lenni, en meg hoppon maradtam (mint mar sokszor, unnepekkor, ajandek szempontjabol, sokszor egyszeruen el lett felejtve a szulinap, evfordulo, stb.....
Szoval ezert lettem ma bedzsalva... De Brigi epp jokor jott es kihuzott a kedvetlen hangulatombol! :)

KORI: mennek en is...... de nincs korim:( Csak "nyari" verzio...

Kriszti: Jaaaaaaj te szegeny! Ez nagyi nem konnyu eset!!!! Etelmelegito: ha nem jo akkor mikorban melegitsd meg a vizet, az nem gaz a gyereknek. 150-160 ml viz, 30 mp 900-on. :)
Mi mar nem is hasznaljuk az Aventoos melegitot, majd csak ha lejottunk a taprol es kajat kell melegiteni. Akkor jo szolgalatot fog ismet tenni, de most a mikro sokkal-sokkal gyorsabb!

Dolli: Beszelunk Brigivel az auto problemarol. Ha nem talaltok megoldast akor Apa elvisz mindkettotoket illetve mindharmatokat a buliba! Ti ugy is elobb keszen vagytok, mert en 9-kor etetek, csak 10-kor tudok indulni. Szoval ha nincs mas, akkor szivesen segitunk!!!!

Kriszti: eves: kellene mar egy igazi napirend nektek! Akkor beallna a gyerek arra hogy pontos idokben egyen. Az 5 orankenti eves kicsit meg korai lenne neki. De ha mentek az orvoshoz, konzultalj vele. (Vagy ha ep eszu a vedonod, ot is faggasd ki!)

Noemi. Enyim uram ert ezekhez csak ideje nincs soha. Egesz nap melozik, este 7-re hazer, gep bekapcs, es folytatja a melot!!!!:( Az en gepem egy honap alatt (!!!) lett megcsinalva, az alkatresz mar 1 het alatt megerkezett.... no ennyit errol!
Na nem durrogok!

Aszem en L, pihizni.... joejt!

sünciboglya

Szép estét a kuvikolóknak :D

Mia! Napirendünk volt eddig, már hetek óta nagyjából tartottuk is, de most az utóbbi két napban valahogy borult minden. Marci sosem akkor fogadta el a kaját, mikor ideje lett volna.

Előre félek az éjszakától, vajon mikor fog kelni, mert 10-kor evett, de nagyon keveset és beájult. De szabályosan kilöki a nyelvével a cumisüveget a szájából vagy kiköpi a cicit és 5-10 perc után hiába kínálom újra, nem kell neki, ugyanezt csinálja...

Mimi, remélem Regi holnapra jobb hangulatban lesz már. Szegényt leverte a szuri :(

Orsi, egy fontos kérdés a bulival kapcsolatban! Beöltözve kell menni vagy az utolsó simításokat ott is el lehet végezni??? Mert lehet korán reggel pl nem lesz időm kifesteni magam :D:D:D

És egy fontos infó mindenkinek! Febr.12-én a Premier Outletben (csak egy napig) szűmos termék 90%-os leárazásban lesz! Bennfentes infó :wink:

Jó éjt, én is L!

Mangora

Kép
mangora

Megleptük Miát! :) Azok az utcák!Egyszer elakadtam,egyszer meg bementem egy zsákutcába.Nekünk is kb 2 órás út volt.Dorina jól bemutatkozott. :? Nem tudom mi baja volt,sírt.Talán ki akart jönni a babakocsiból.Végűl kivettem,akkor megnyugodott,aztán otthon is jó kedve volt!

De mennék én is korizni!De azt se tudok! :(

Mia!Ha jól látom,25 ezer felett ingyenes.Annyira nem akarok én vásárolni.Nagyon nem néztem át az oldalt,igazából az epeszappanra vagyok kiváncsi.
Most nekem is tök jó kedvem lett,hogy ezt írtad. :) Azt hittem zavarok.Köszi,hogy eljöttél!Dorci is tök elfáradt,bár előbb fölkelt. :?

Zsand!Hogy van Dorinád?És Te?

Orsi!Vissza jött a hangod?

Dolli!Holnap tervezem a könyvtárat.Attól függ,mikor végzek az Sztk-ban.Mia közelebb lakik,mint hittem.

Mangora!Örülök,hogy rendben az ortopédia.Melyik dokinál voltatok?Szerintem nem baj,hogy Marci ritkábban eszik.És ilyenkor nem eszik többet?

Léptem,jó éjt!

Kép
tierno

Szijasztok, Jó reggelt!

MÁR CSAK EGY NAP VAN FARSANGIG! :D :D :D

Köszi Brigi, igen tegnap estére visszajött a hangom! :D

Ma hajnalban megvarrtuk a jelmezemet, Nagyjából kész, egy két igazítás, kegészítés kell még rá! :wink:

Lányok a táblicsku nem ért vissza hozzám!

Ásványvizünk amúgy kartonszámra van itthon, ikább valami nasit, rágcsit hozzatok helyette, mert ilyenkor a gyerkők 600x annyit esznek ezekből mint amúgy normális állapotukban!

Sütést senkitől nem várom el, de egy-egy csomi chips, ropi, keksz az elkél! :wink:
Mert a végén itt leszünk 25l ásványvízzel és kenhetjük a gyerkők hajára! :lol:
Ha kell, akkor én lemegyek és veszek, csak nem látom, miket írtatok össze! :?
Kinél veszett el a tábla???? Lininek ki küldte???? Küldje át nekem lécci!Ha jól vettem ki Lini szaviat, akkor Ő sem hoz nasit csak üditő.
SOS kéne, mert én csak délelőtt tudok lemenni a skacokkal!!!!
Vendég

Jóreg! Lányok! Mindent visszaolvasni esélyem nincs asszem. :( Bocsánat! :oops:
De igyekszem visszakapcsolódni!

Mia! Ugye milyen jófej ez a Brigi lány? :D Brigi biztos őrangyal lesz Farsangon! (is) : :wink:
Nekem csak egyszer lett elfelejtve a szülim, de nem kívánom senkinek, úgyhogy maximálisan átérzem, amit írsz, amit érezhetsz. :( Mondjuk az enyém meg igazából nem is elfelejtve lett, csak aznap a párom éjjel 1-re ért haza, de egész nap nem mondta, fejezte kis, hogy boldog szülinapot vagy legalább bakfitty! Jó kedvem lett estére nagyon! Jöttek a köszöntő sms-ek, telefonok, emilek, mindenki köszöntött, csak a szerelmem nem. Aztán kiderült azért, mert este akarta személyesen mondani, és nem gondolta, hogy annyira későn végez. Mondjuk reggel is mondhatta volna. De mindegy. Azt akkor megbeszéltük, és azóta sem feledékeny szerencsére, akkor sem volt az, kaptam karkötőt! :D
Korim nekem is nyári van, de eléggé esetlen vagyok benne! :lol:
Hogy Ti milyen tündériek vagytok Brigivel! :D Én még nem is jutottam el odáig, hogy autó probléma van…. :oops: :roll: Ti meg már megoldást is találtok! :D Imádlak Titeket! :D Nagy puszi mindenkinek! :D

Kriszti! Szerintem nem baj, ha ritkábban eszik, ha ugyanúgy fejlődik. Most már képes egyszerre nagyobb adagot is megenni Marci baba, úgyhogy lehet, hogy ez okozza, hogy nem éhes a „rendes időben”.

Lányok! Mindenki ilyen fú de hiper-szuper sk varrott stb jelmezben lesz? :( Én már nem is merek menni. :oops:

Orsi! Nekem is lesz majd ilyen kuponfüzim, az enyém olajkupont is megkaphatod! :wink:

Andiiiiiiii! Mork hívja Orsont! Orson jelentkezz! :wink:
Mi is ráérünk jövő hétig a dm-mel, úgyhogy még meglátom, anyum mit boltol a párjával, aztán szólok, mikor tudok menni csibe nélkül. :D

Csajok! Olyan car a vérképem (szerintem), mint annak a rendje. Kivi vagyok, doki mit mond, 11 körül hívom.

Edit! Sajnálom, hogy így alakult ez a mh ügy! Remélem, Jutiék azért tudnak segíteni! Mocsok egy világ van. :( De azt tényleg ki kéne valahogy harcolni, hogy ha már… akkor ők mondjanak fel! De sajna tudom, milyen rohadt nehéz!!!! Kitartás! Küldök Neked sok-sok erőt! Ja, és van nekem is lecarom tablim, ha kell! :wink:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Orsi: amikor nálam járt a tábli ezek voltak rajta: kuglóf, répakrém barnakenyérrel, rostos üdcsi, pogi, fánk, kókuszgolyó, citromos álom. :lol:
Ezért gondoltuk Linivel, hogy ő is üditőt hoz.

Lini: de, mint egy tündéri, ennivaló 5 éves! :wink: :lol: :lol: :lol: Én mondtam, hogy cseréljünk de a te darázs derekadon nagyon jól mutat. :lol: És nem utolsó sorban kézzel készült! :lol: :lol:
Annnnyiiiirrrra jó volt a tegnapi nap, köszönjük!!!! Lili is olyan jól érezte magát, tök kiegyensúlyozott volt egész nap. Nekem meg olyan jól esett 5 órára kiszakadni itthonról. :lol:
JA mehetek ma is vissza, kicsi lett a harisnya... :evil:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Jesszum! 37. hét a masina szerint! :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Köszönjük, Dorinának azóta nem fájt a pocija:)))

A táblázattal én sem találkoztam!

Amit viszek:
fánk és kókuszgolyó gyerek, meg én.
A fánkot reggel frissen sütöm, úgyhogy elkészül és indulunk, De korán kelek:)))
Orsi!
Hány órától kezdődik???

Juti!
mi nagyon közel lakunk egymáshoz, te jössz holnap, van kocsid???

szép napot mindenkinek
Vendég

Dolli!
Azta,tényleg már 37.hét..pedig Te is most lettél csak terhes :lol:

Jelmez...A Szabinak van jelmeze de nekem nincs,és lövésem sincs minek öltözzek be...Már előre látom,nem öltözök be semminek,max egy álarcot kotrok valahonnan és azt felveszem.ÁÁÁ nekem semmi kacatom nincs itthon..Hmm majd a Fannit megkérem hagyjon nekem itthon festéket és rajzolok cicabajuszt magamnak :lol:

Orsi!Ahogy látom nem fogunk éhen veszni :lol:
A végén jövő héten is a maradékokat eheted :lol:

mimi12

ZsAndi :lol: :lol:
Erre annyira ráéreztem...
Szóval sztori a következő..
Orsi ír msn-en,hogy én mit viszek,mert fél sok lesz az innivaló,és kevés a rágcsa..
Énsütök reggel frissen pogit..majd írom Orsinak,hogy azért jó lenne ha ZsAndi sütne farsangi fánkot :lol: :lol:

mimi12

Mimi!

Csak Neked megsúgom, hogy most szaladok el és nézek szét egy két turiba, hátha van valami amibe bele is férek.
Ha nem lesz akor marad az álarc :roll:

Szeretnék mindenkit megnyugtatni Zsandi süt fánkot!!!

Hánytól kezdődik???

Rohanok, mert 11 re itthon kell lennem, mert fél12-re jön hozzánk valaki.
Vendég

Jó reggelt!

Köszi a kajálással kapcsolatban az infókat. Marci igazából annyival többet nem eszik, viszont van 1-2 kajálás, mikor igen :D Gyarapodásával meg egyelőre nincs gond, így is jó húsban van, már 6090 gr volt tegnap este és kb 63 centi lehet, ja és még csak most lesz 3 hós!!!

Mia, köszi az ételmelegítőnek nem volt semmi baja, csak én voltam béna meg türelmetlen, hogy nagyi tötyögése közepette nagy szakértelmemmel rájöjjek, hogy semmi baja :D:D:D
Utána még páromat is jól felidegesítettem (pedig van elég baja szegénynek a munkahelye miatt :( ) azzal, hogy nem tudott eljönni velünk az sztkba, pedig megbeszéltük... Na mindegy, bocsánatot kértem tőle, miután kicsit lehiggadtam, csak olyan carul esett, hogy még haza sem szólt, hogy nem tud jönni!

Marci itt ücsörög mellettem a pihiszékébe és lányok, már nem csak a kezeit nézegeti, hanem a lábát is emelgeti és azt nézegeti :D:D:D
Na azért az éjszakánk is egész jól alakult. Mondtam hogy keveset evett és bealudt már 10 körül, hát fél 5kor kelt fel, meglajáltunk, de utána rájött a dumálhatnék, úgyhogy ki kellett jöjjünk a hálóból hogy apa tudjon még aludni és kint "beszélgettünk" majd' egy órát, mire lefáradt és sikerült elaltatnom :shock: :shock:
Mondanom sem kell hogy én is visszaaludtam rendesen és fél 10kor keltünk :D:D:D

Orsi, megkaptad a táblát? Ne írjuk gyorsan ide be hogy ki mit hoz???

Dolli, nekem sem varrott jelmezem lesz, sőt... Majd mi kullogunk a sor végén :):):) Azért Tavasztündér csak elfogadja ezt a kis jelképes jelmezt is tőlünk :lol: :lol: :lol:
Vérképedre mit mondott a doki? Mi a car benne?

Ma délután megyünk a céges farsangra, kíváncsi vagyok milyen lesz :)
Azért még jövök, ha tudok!

Mangora

Kép
mangora

Orsi, én sem sütit viszek és nem is üdítőt!!! :D:D:D
Ja, és az én körmöm nézheted a többiek helyett is (majd többször állok sorba)! Szerintem nagyon jól sikerült!!! Remélem nem törik le 1 nap alatt egyik sem :D:D:D Szóval olyan vad lett, mint még soha! De enm lövöm le a meglepit, ez a jelmezem egyik kiegészítője :D:D:D

Mangora

Kép
mangora

na vagyok csajok!

OLYAN BOLDOG VAGYOK!

Kibékültünk anyóssal, olyan jóóót csacsogtunk, több mint egy órát! :lol:
A héten már nem, mert mi nem érünk rá , de hétfőn átjön!

Olyan jó, hogy az ember egyik nap még a szakadék mélyéről néz felfelé a másik nap már képes saját szárnyain átrepülni a szakadék felett!
Ahhoz hogy értékeljük a jót, meg kell tapasztaljuk a rosszat is! :wink:

Most már csak az a kérdés hogy mondom el sértődés nélkül ezt a Bogival kivételezős dolgot! :roll: Majd töröm a buksimat!

Csajok nem kaptam meg táblicskut!
De még nem is indulnék vásárolni, most kezdek csak takarítani! :shock:

FÁNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Zsandi, ha rendőrnek öltözöl, akkor illik hozzád a fánk is! :wink:
Ha igazoltatnak a Velencei úton, tekerd le az ablakot, mutasd meg a cicidet, és azalatt míg felucsodik a rendőrbácsi, kapd le a kalapját és nyomd a gázt ezerrel! :lol: Bilincset és gumibotot tudok adni! :lol: (csak vicc volt!!!!)

Kriszti, otthon kell beöltözni és kifesteni Magad, megnézném, ahogy a Riminyáki Tárnoki sarkán benéz hozzád a kocsiba a beslő sávban álló zöld suzukis hapsi!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Viccet félre, lesz itt lehetőség nyugi!
Én amúgy mentem egyszer így banyának öltözve! :oops:

Na megyek és összekapom magam!

Nagggyon jóóóó kedvem van ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Holnap 9-től már nyitnak a kapuk! :wink: Zsandi ha előbb jönnétek gyertek nyugodtan? Szilváék is itt lesznek korábban, még törjük a fejünket a genyóságokon! :wink: :lol:
Vendég

Új vonalzó próba :D

Mangora

Kép
mangora

NESZTEK A NOVELLA MA DELELOTTRE:

Kriszti: Huuuuuuuh akkorlehet hogy a nagy shoppingolas zavarta meg Marcit !!!! :(
Viszont jo hir: hozza fog szokni csak gyakran kell shoppingolni! ;) ;)

Ez a "kikopom a cumisuveget" dolog nalunk is volt! Es most gondolok utana, ugyanebben az idoben, mert oltas elott volt egy hettel, elvittuk a gyereket az orvoshoz pont emiatt. Akkor azt mondta a doki neni hogy egyszeruen tele van a baba, ha nem kell neki akkor ne kinaljuk. :D (Ja meg akkor mondta hogy tul gyorsan fejlodunk.) Azota ez a tema. :D:D:D De azert mi szepen bezabaljuk a 150-160 vizet es az 5 kanal tapit. :) Azota nincs nyekerges sosem! Le az eheztetessel !!!!

Most olvasom az ejszakatokat! En kepzeld, ahogy elkuldtem ide az utolso levelet, bealudtam gyerek is huzta a lobort, reggel 5-kor nyekergett hogy "elfelejtodott a kaja" es adjak mar neki valamit..... Gep ugyanugy, eger rajtam, en meg csak neztem hulyen ki a fejembol. :)

Mimi: nektek is most volt szuri? :( Nekunk holnap, a Farsang "tiszteletere" lesz az oltas, ami hetforol maradt el. :(

PREMIER OUTLET learazas!!!!!!!? Ott a helyunk !!!!!!!!!!!!!!!!!

Brigi: szerintem is a babakocsifogsagot nem birta Dorci! Annyira edesen lepegetett a kocsi utan. :D:D:D

Orsi: nasi!!!! Kerlek irj nekem par tippet, en hozok nasit, de sajnos nem ertek hozza mit szerethetnek a gyerekek!!! LECCI SEGITS!!!!

Jaj de jo hogy rendezodott anyos szitu!!!! :) Tudom hogy ez neked fontos en sem tudnek aludni ha haragosom van. De annyira orulok hogy vegre minden OK !!!!

Tablicsku: En kuldtem Lininek! (Asszem Brigi is elkuldte Lininek ha jol emlexem!)

Dolli: az enyem toldozott-foldozott (az igaz hogy igy valamelyest sk. keszitesu, de rohejes!) Mondjuk nalam kitetel, hogy az legyen :D:D

Verkep: az enyem is pocsek volt mar (az utolso) tele voltam csillagokkal rendesen....

37+0 ; en aznap szultem. :D:D:D:D

Mimi: de neked van lovaglojelmezed (illetve igazi!) :) Olyan szepen vannak feloltozve a lovasok mindig, lehetnel az! ;)

ZsAndi AMINT LOPJA A RENDORBACSI KALAPJAT!!! :D:D:D:D:D:D:D:D
No de varjunk, hogy jon akkor a kepbe a fank???? Azt is kapja a rendorbacsi a kalpag helyett a fejere? ;)

Jelmezek: En voltam mar:
Takaritono,
Merlin a varazslo
Hawaii hoola tancosno (na az erdekes volt)
orangutan (!!!)
Barnie (az a lila dino-ize)
Barbie (akkor meg kineztem valahogy es szoszi voltam)
Csontvaz (!!!)
Salsa tancosno
Denever (Batman mellett)
Hotunder
Macskano (leopard inkabb)
Cowgirl (teheneszlany, asszem az a kosztum volt a legjobb)
Nefretiti (vagy Kleopatra, ahogy tetszik)
Noverke
Menyasszony
Hazvezeto csajszi (fekete ruhacska, kis kotenyke, tollas portorlo meg a fejemen partedli.... Arrol meg talan foto is van valahol.....:)

(A legjobb : gyerekkoromban egyszer voltam MOSOSZERES DOBOZ!!!!) Nem rohogni! ;)

sünciboglya

Csajok, nehogy azt abban a hittben éljetek, hogy nekem profi jelmezem van!
És is sk csináltam, és bombasztikusan béééééna! Majd rejtegetem magam Szilvi előtt! :oops: :lol:
Én szabtam(ja azt Apa :oops: ) varrtam!
Nálam varrás terén az is nagy szám, ha be tudom fűzni a cérnát a gépbe! :wink: :lol:
Nem az számít milyen a jelmez, hanem hogy hülyét csináljunk magunkból! :wink:

Mia! Én voltam Katicabogár, bohóc, indián lány, doktornéni, a legjobb a tejeszacskó volt, igazi tejeszacsikból volt összevarrva a ruhám és el kellett mondanom a nagyközönség előtt:" A TEJ ÉLET ERŐ, EGÉSZSÉG!"
Mindig irígykedve néztem a királylány és hercegnőnek öltözött osztálytársaimat! :cry: :cry: :cry:
Mély sebeket ejtett bennem, azóta utálom a katicabogarat, a bóhócokat,az indiánokat, az orvosokat, és a zacskós tejet!

Na jó ez vicc volt! :lol:
Arra viszont nem emlékszem ki volt hercegnőnek öltözve, de arra igen, hogy ki fogkrémes tubusnak! :wink:
Ebből látszik, mennyivel jobban ezek a kretív jelmezek!

Dolli, anyám 37!!!!!! Most kezdtem parázni mi van ha holnap tényleg szülsz! :shock: :lol:

Mia én orángutánnak megnéznélek! :lol: :lol: :lol:

Kriszti, akkor csak Te lehetsz a répakrémes kenyér! :lol: :lol: :lol:
Igaz Hajnira tippeltem!

Mia! Rágcsi alatt értendő: ropi, kréker, chips, mogyi,
nápolyi, csokis keksz, vanilliás karika, pilóta keksz, zabafalatok(ez az én kedvencem !!!!!!!!
Nehogy mindet megvedd! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mia, én is gondoltam rá, hogy telítődött a gyerek! Most próbálkozom azzal, hogy lefejem a tejet, előbb azt adom neki, utána jön a tápi, így legalább látom, hogy összesen mennyit eszik, hát nem sokat :D:D:D
Na, majdcsak túl leszünk ezen is!

Orsi, igen! Én vagyok a répakrém, már majdnem kész, csak felébredt enyém gyerek :D
Direkt úgy csinálom, hogy a nagyobb gyerkők is ehessenek belőle, kicsit bababarátra alkotom :D

Dolli nem fog holnap szülni! No para!!!

Ahogy ismerem Miát, mindent meg fog venni ezekből, de duplán :D:D:D

Én csak egy farsangomra emlékszem, mert akkor mindenki rajtam röhögött, hupikék törpike voltam! Szilvi, emlékszel??? Ott volt lenfonón a művházba (vagy mi volt akkor :) )

Mangora

Kép
mangora

Szasztok!

Banyek, hogy elmaradtam, tegnap óta nincs netünk és már azt sem tudom mi a bibi, hol a router(nemrég vettük) hol bentről szarakodnak, elegem vaaaaaan!!!

Ráadásul két napja reggelente lehellem a pözsi ajtaját, mert amikor nagyon hideg van nem akar becsukódni a zár :evil: :evil: :evil:

A fejem már hetek óta fáj, ja és az új, hogy a fülem olyan, mintha víz alatt lennék, úg, meg mintha be lenne dugulva.... olyan rossz! Ez mitől lehet? A náthától? Mit lehet ezzel kezdeni?

Jól van nem nyafogok többet! Holnap buliiiiii :lol:

Na mindegy, inkább olvaslak Titeket....

Látom nagy az izgalom a farsang miatt!!!! Jóóóóó!!! Én ma délelőtt dobtam össze Pupinak egy szoknyikát, mert szerintem mást nem is venne fel....

Mia, köszi a linket! Egy jó alapos fehérítés ráférne a cuccainkra...

Lini, a kord jó strapabíró, max annyi baja lehet, hogy kifényesedik, meg elüli a gyerkőc a kis bordákat... Jövő hétre megbeszélhetünk egy találkát az anyagboltba, ha gondolod!!! Holnap megdumcsizzuk!

Orsi, hangod van már? Legfeljebb majd mutogatsz! :lol:
Kibékültél anyóssal? Na?! KI hívott kit?

Edit, kitartás!!!! Csak megoldódik a helyzet! És remélem a TE javadra!!!!

Zsand, mi van Dorinával? Jobban van? Sikerült a mosószóda? Mennyit vigyek holnap?

Andi, merre vagy? Meggyógyultatok? Holnap jössz?

Dolli, sudoku??? Én is imádom!!!! :lol:
Na, mit mondott a doki?!

Kriszti, Marcit végül beöltözteted a céges farsangra?
Hupikéktörpike???? Hmmm, nem emlékszem.... valami rémlik, de homályos :oops: műv ház? az rémlik,hogy ott is voltunk.... én mi voltam? Nem emlékszel?!
Arra emlékszem, egyszer hamupipőke voltam, de nem a szép báli ruhájában hanem a szutykosban :oops: :lol: meg valami hópihék is voltunk, nem? vagy az valami előadás volt? Hűűű de rég volt!

Bocsi, ha nem reagáltam mindenkire, de baromira fáj a fejem, zúg a fülem.... lehet aludnom kellene....

Pááááá, holnap talizunk!!!!! :lol:
sylph

Jaj Szilvike! nehogy beteg legyél! Gyere infrázni egyet, az nekem mindenre használ! :wink:
Tudom, hogy nem bírod a nagy meleget, de ez nem olyan meleg mint a finn szauna!

Mikor Téged leraktalak, akkor láttam, hogy hívott anyósom, utána visszahívtam, de a hivatalosan, Ő tette meg az első lépést!!!!
Nálam ez nagyon sokat jelent, ilyenkor azt érzem hogy úúúgy megölelgetném! :oops:

Kriszti, nagyon kivi vagyok erre a répakrémra, én annyira imádom a répát! Na nem úúúgy, ne tessék rosszra gondolni! :oops: :lol:
Én nyersen ha harapom, csuklom tőle az első falat után! Ez mitől lehet???? :shock:
Gyersen reszelve szoktam fehérkápival együtt valami salátaöntettel!
De imádom pici olajon dinsztelni teflon edénypen és puhára párolni!
Én simán megeszem köretnek husikához!
Apa mindig mondja, hogy megint nyúlkaját eszem! :lol:
Vendég

Orsi! Valaki nem lesz nőgyógyász/szülésznő a farsangon, mert simán levezethetné a szülést! :wink:
Anyós! Hurrááááááááááááááááááááá! :D Elhiszem, hogy sokkal jobb kedved van! A megmondósdiról beszéltetek a pároddal? Ő mit gondol? Hogy kéne tálalni a dolgot?

Szilvi! Nehogy rámenjen a nátha a homlokodra, arcüregedre! Infra és inhalálás!

Kriszti! Ez a répakrém nagyon jól hangzik!

Mia! Hú, nekem nem is volt ennyi farsangom szerintem. :) Nekem a legemlékezetesebb a cigánylány volt meg a kacsa. Apu írt a cigánylányoshoz versikét is, de már csak a legelejére emlékszem. :oops: A kacsával meg kacsatáncot táncoltunk. :)

Asszem megint túlparáztam ezt a vérkép dolgot, pedig az egyik érték tényleg iszonyat alacsony lett, dokit meg meg sem hatotta. :lol:
Vérszegénység, vasraktáraim nincsenek a topon, de ennyi igazából! Nem kéne neten olvasgatni hülyeségeket! :wink:

Mimi! Hát ez az! Mindjárt kezdhetek gondolkodni a következő babán! :lol:
Ez a lovaglós jelmez nem is rossz ötlet! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

hahó

Mai napomat a kórházban töltöttem ctg-re várva....
Minden oké, fájás nuku.

Dolli
Én is most kaptam meg a laboromat. nekem javult a vasam.
szülésznő-nőgyógyász jelmez :lol: :lol: :lol:

Kriszti
tényleg a mély levegők segítettek aktivizálni a kiscsajt a ctg-n, köszi a tippet :lol:

Orsi
békülés, hurrá:)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Szilvi! Tényleg hópihék is voltunk, valami rémlik, de az szerintem sem farsang volt... De rég is volt... Atya világ :shock:
Kúráld magad, a nátha tényleg tud a fülre is húzódni...:(

Orsi, fincsi lesz nagyon, ha szereted az ilyeneket! Ez nem sali, inkább sajtkrém jellegű, furán hangzik így elsőre, látatlanba, de én nagyon szeretem! És eddig mindenkinek ízlett, aki megkóstolta, még annak is, aki amúgy utálja a répát!
Ja, és miért ne szeretnéd a répát ÚGY is, csak nem ezt :D:D:D

Mangora

Kép
mangora

Hajni, a holnap reggeli indulással kapcsolatban írtam privit! :lol:

Mangora

Kép
mangora

Szilvi, igen, MArci ma is "beöltözik" a Miáéktól kapott tigrisbe :D A változatosság kedvéért holnap is abban lesz :D:D:D

Csajok, én most el, lassan készülődök és indulunk, még be akarok szaladni apa szülinapi ajándékát is megvenni, mert jövő héten lesz neki :D:D:D

Ma már nem valószínű hogy leszek, de holnap bulira fel!!!!!!

Erről jut eszembe, Szilvi, a szülinapos táblát mailben küldted, mert én nem láttam :( Lehet csak béna voltam :D:D:D

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Mi sajna betegek lettünk, vagyis én már jól vagyok, de Milán nyakig benne van. A héten még olvasni sem volt időm, de gondolom megy a készülődés holnapra. Mi sajna így nem megyünk... de sok-sok képet szeretnék majd nézegetni. :D
Jó szórakozást!

Gabi

Kép
gabusz

Gabi sajnálom! :(
Jobbulást Milunak!

Csajok, remélem senkinek nem fog megijedni a babája, ha így fogok kinézni!

Kép
Vendég

Orsi vazze!!Honnan szedted ezt a jó pasit?? :lol: :lol:

Csajok..szar a köbön...
Nincs kész a kocsink :cry: :cry:
Nem tud véletlenül valaki értünk jönni?Plíz plíz

mimi12

Ajándékvásárlás ugrott... Marci ma tiszta hiszti... még mindig itthon rostokolunk :(

Mangora

Kép
mangora

Jaaaaaaaaaaj ne mááá Mimi! :cry:

Hozzánk még 1 ember se fér be, nemhogy 3!

Holnapra tutira nem lesz készen???? :shock:

Végre Api feltelepítte a progit amivel videót lehet nézni! (valahogy le lett törölve :? )

Itt van a videó amin Bogika egyedül szánkózik! :D

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/b ... wWjBhotk5w

Andi megtaláltam azt a videót is amin Veronika táncol!
Ha holnap jöttök hozzál egy pendrive-ot! :wink:
Vendég

Vendég

Orsi!
Az üzemagyag pumpa deglett be.Bár sok diesel autóban ugyan ez van de nem mindegy,hogy 50 vagy 5 ezerért szerzi be az anyu :wink:
Még nem is hívott anyu,hogy ott a cucc.A szerelő meg kb 17h-ig van,úgyhogy ma már tuti nem lesz kész :cry:
Videókat én nem tudom jól megnézni,mert szakadozik..No ezt is valaki megsúghatná,hogy miért..

mimi12

Orsi: tejeszacsi naggggyon joooooooooo!
(Emlexem, a mosopordoboz jelmezem egy oriasi kartondoboz volt, tetejen egy luk es tele volt ragasztgatva mosoporos doboz elejevel.... annyira, de annyira nehez volt cipelni magamon de nagyon buszke voltam, anyuval egyutt gyartottuk. :D
... hej azok a szep gyermekevek!!!

Orangutan jelmez: majd elmeselem a tortenetet, a Hawaii hoola tancos kosztum :kiegeszitoje volt. (jo kis sztori!) :D

Sajnos az osszes kosztumom Canadaban maradt, talan a telanyo kosztum van itt, anyunal. Ja, telleg telanyo is voltam, hehehe. Azt mindig December honapban hordtam, barhova mentem. GYONYORU VOLT! Profi!!! Az ugy vettem egy profi jelmezboltban. Hu, lehet anyunak meg van fenykepe rola!! Na majd kikerdezem anyut!

RAGCSI: mindent ertek csak a "zabafalatokrol" nem hallottam meg. Ezt igy kell keresnem???? (Vagy ez Orsi fele fedonev valami fincsire? ;)

Repa: MI nem gondoltunk semmi rosszra, amig nem irtad hogy NE GONDOLJUNK! :D:D:D:D:D:D:D:D:D (nagyon rohogos szmajli)

Kriszti: tevedsz! :D:D:D TRIPLAN FOGOK ZABALNI MINDENBOL :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dolli majd ha szul akkor megy az egesz bagazs vele a korhazba, kosztumostul! Az lenne aztan a felejthetetlen emlek!!!!

Szilvi: Fejfajas nalam is van mar hetek ota, ilyenkor (nem mindig!) a fulem zug, utemesen. (Nekem magas a vernyomasom. :( az also ertek a rossz, 90-100 korul van folyamatosan.
Feherito: Majd szolj hogy mit es mikor szeretnel rendelni, Brigi is szeretne es szerintem meg masok is, en is. Rendeljunk egyutt, akkor postakoltseget sporolunk. :) Majd csinalunk tablit ismet. :D

Dolli: Kacsatanc!!!!!!! :D Huuuu azt megneztem volna!!!! :D:D:D:D:D

Judy: Gratula a szep ctg-hez. Akkor te meg "biztonsagban" vagy. :D:D:D

Orsi: foto: A "bacsi" fogsora kisse zilalt, de az izmok johetnek ;) Hosszu hajat is szeretem! :D:D:D

Megkukkantottam a szankos videokat! Fruzsi nagyon profiiiii, Bogika meg nagyon bator hogy egyedul lement! :D

Mimi: a video valszeg a videokartyad miatt szakadozik.

sünciboglya

Mia!
Én is videókártyára tippelek..Sajnos integrált van a laptopban.Lövésem sincs,lehet e különt bele tenni..no meg kéne RAM memória is, mert 512-es a gép és mindig befagy,lefagy és iszonyat lassú.

Regi kint van a szoba közepén..már egész jól halad...hátrafelé :lol:
És képzeljétek.Tegnap óta próbál fölfele kapaszkodni.Persze még nem megy neki,de a szándék már megvan.
Tegnap pl el is dőlt mint a büdös bogár.... Feküdt az oldalán,próbélt a bal kezével az ágy tetejébe belekapaszkodni,de ezt olyan lendülettel,hogy eldőlt a hátára :lol:

mimi12

Sziasztok!

Megjártam az Sztk-t,voltam könyvtárban,Lidl-ben.Vettem kaját,wc szűkítőt.Nem sok mindent,de tele volt a szatyor.Persze darált keksz ott nem volt,átmentem a Sparba.Felhívtam párom,hogy nem jönnek-e ki elém,jó lenne,ha segítene cipekedni.De akkor mentek be az udvarról.
Jaa,mosódió a festék boltban van,a Rendörséggel szemben.Bementem,megkérdeztem van-e esetleg epeszappan.Az nem volt.Adott egy papírt a dió ismertetőjéről.Nem is tudtam,hogy lehet samponként is használni.Meg mosogatáshoz,kutyafürdetéshez,növényekhez.

Én farsangkor voltam mézeskalácsárus lány(akkoriban a Zorro jelmezes Pataki volt a szerelmem),Kalán néni,boszorkány.Azt hiszem ennyi.

Dolli!
:oops: Ne hozz zavarba!
Amúgy amit kitaláltam,hogy leszek farsangkor,az el lett vetve. :? És olyanba leszek,ami nem varrott.
Hát,ne olvass a neten hülyeségeket! :) Az én csillagjaimmal sem foglalkozott az orvos. :?

Orsi!De jó,hogy kibékültetek,csak maradjon is így! :wink:
Húú,de jó pasi! :P Megyek is,megnézem van-e répa itthon. :)

Gabi!Jaj,de kár! :( Jobbulást!

Mimi!Milyen tipusú autókhoz tudsz cuccokat?

Kép
tierno

mosódiót a dm-ben is lehet kapni, próbacsomagot is és fél kilósat is.
illetve környezetbarát tisztítószereket is . én most áttértem ezekre az ekcéma miatt.

Zsand
hát én nem jelentkeztem fel a farsangra, és nincs jelmezem sem, úgyhogy szerintem már késő bánat :oops: :oops:

Gabi
Jobbulást!

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy neeeeeee butáskodj! Sosem késő!!!!!!!
Gyertek nyugodtan!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ha jól számoltam 24-en biztosan leszünk, Apa azt mondta írjuk ki hogy MÜVELŐDÉSI HÁZ! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Látom mindenki farsangi lázban ég!!!

Szilvi!
megvettem a szódát:)))) 0,5kg és 265 ft volt.
Van egy jó hírem:
3 szóda gazdát keres, ugyanis Szilvi megkért, hogy vegyek neki és gondoltam a nagy érdeklődésre való tekintettel veszek többet!!! Sajnos 4 darab volt!!!
Akinek kell holnap viszem magammal!!!

Csajok!!
Ezen a rövid szakaszon csaknem állít meg a rendőr:))) Ugyanis Orsi tőlünk szerintem 5 percre lakik (kocsival)

Jelentem jelmez megvéve, kiöblítve, kivasalva!!!!

megyek golyót gyártani:)))))
Vendég

ZsAnd!
Én jelentkezem szódáért! :lol: fél kilóra bizti..

És jelentem anyum jön értünk reggel,úgyhogy nem ússzátok meg
:lol:

Közben hozta anyu az alkatrészt de akihez hordjuk a kocsit,az ilyenkor már lehúzza a rolót.

ZsAndi képzeld!Anyu férjét megcsípte valami ami jóságot fecskendezett belé.Anyu hozza az alkatrészt és a férje el tesz egy adagolót,hogy hozza el azt is,mert lehet az a rossz..és mindezt ajándékba...őő mióta elváltam az exemtől,azóta vissza sem köszön nekem :roll:

Brigi!Leginkább francia autókhoz.De meg tudunk nézni bármit.Mihez és mi kéne?

mimi12

Zsandi én is kérnék egyí szódát!!!! :D
Vendég

ANDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!

KUCK MAL!!!!! :lol:

Kép

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/k ... 81AM1RrmnZ
Vendég

Mimi!
Reménykedj, hogy nagyon megcsípte vagy még visszajön a csodabogár és újra megcsípi :roll: :wink:

már csak egy szóda gazdátlan

most végeztem :evil: :evil: :evil:
sütöttem kiscsaládomnak sült krumplit, mindig serpenyőbe szoktam, de jött egy kósza gondolat és gondoltam sütöm fritőzbe.
Még variáltam is, hogy a spájzba kéne, hogy ne legyen olajszag. Hááát ráraktam a gáz rácsára, mikor raktam bele a krumplit kifutott az olaj az egész gázlapon vastagon állt az olaj. Mire én azt lepucoltam!!!
Ez közvetlenül a körömlakkozás után történt :twisted: :twisted: :twisted:
úgyhogy ezt randán megszívtam!!!!
Vendég

Orsi
köszi nagyon aranyos vagy:) akkor elmennénk mi is Gellikével, ha nem gond és nem jön közbe semmi.
de nagy jelmezem nem lesz :oops: :oops:

Zsand
elvigyünk? bár én azt se tudom hová kell menni :oops: ott lehet parkolni?
szóda nekem is jöhet.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy! De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Nagyon örülünk Nektek és NEHOGY KÖZBE JÖJJÖN VALAMI!!!!!! :wink: :lol:

Itt lakunk a Velencei út mellett, az át nem adott uszodával szemben!!
Vendég

Erős a gyanúm, hogy ez a nap nem az én napom!!! Megírtam a z üzenetet és hussssssss elszállt!!

Na még egyszer!!!

Juti!
Köszi, de mindenképp kocsival megyek, mert nem tudom mikor indulunk, mert reggel csinálom a fánkot.
De ha eltévedős vagy mehetünk együtt én odatalálok. Legfeljebb reggel beszélünk, hogy hogy állok.
Normál állapotban meg lehet állni Orsiéknál, na de holnap???

Orsi!
A szomszédok biztos fognak nézni, mi ez a sok autó!!
Reggel hatkor kelek, ha 7re kész a fánk Nálad kávézom!!! No para mert ez kizárt!!!
Ha találkozom az úton rendőrrel meghívom őt is, mondván kaja, nő és gyerek lesz bőven
:D :D :D
Vendég

Mia: a 2 Péter ikrek? Nálunk az ajcsival ugyan ez a helyzet!

Orsi vihetek nasit is!!!!!! Csak mivel üdítő nem igen volt a listán ezért gondoltam, hogy azt viszek. Akkor holnap beszaladok boltba!

Szilvi: vettem anyagot, nem túl szép, de még ez volt a legszebb az anyagok közül. Holnap elviszem megmutitom.

Orsi mettől meddig tart a buli? Mert Lili alszik délelőtt és nem tudom, hogy menjünk. Babakocsival vagy kocsival. Babakocsiban tud addig aludni, amíg odaérek meg vissza fele is, vagy kocsival és akkor viszek babakocsit és akkor amikor elálmosodik kimegyek vele sétálni.

Andi ti hogy mentek?

Lini
Kép
kicsi lini

ja voltam ma fodrásznál. Megkérdi a fodrász milyen legyen, elmondom, erre levágja olyanra amilyenre ő gondolta! :shock: :?

Lini
Kép
kicsi lini

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?