Kepzeljetek: Ulok bus maganyomban otthon fel 6-kor eppen keszen voltam a babahamiztatassal, erre csongetnek! Meghokkenve szoltam bele a kaputelcsibe, hat BRIGI volt benne.
:D:D:D:D
Ugye en nem olvastam mar miutan delutan irtam, csak belogolva maradt a gep, igy nem tudtam errol semmit.
Brigi!!! POnt a legjobbkor jottel! Te vagy a megmentom. Olyan jo hangulatom lett hogy hazafele ropkodtem szinte. (Neha beleragadtam a hokupacokba...)
2 orat setaltunk, legalabb is az en reszem annyi volt! Nagyon jol esett, Patrik is ki van cserelve, bekesen elvolt este es mar alszik is, magatol!
:D:D:D Koszonom, koszonom hogy eljottel hozzank!!!!!! (halas szmajli)
Bio cuccok : en TUTI hamarosan rendelek, mert fogytan van az egyik mosocuccom es vannak hajkeszitmenyeik amit ki szeretnek probalni, meg ha draga is mert mar minden samponra allergias vagyok!
Szallitas: Asszem bizonyos osszeg felett nincs pk....
Koromragas:mindig lelki okai vannak. (viszont lehet hogy hulyen hangzik de en sosem akkor ragom ha ideges vagyok, inkabb ha "kedvem szottyan ra". Ez amolyan hobby nalam. (dejoooooo van egy hobby-m!!!!
Orsi: Hat az en kormeim tuti nem lesznek ilyen kondiban. (Ha marad egyaltalan addig kormom...)
En mindig elintezem oket, ha nem ragom akkor levagom de tovig, hogy ne kelljen vele foglalkozi egy hetig.
zsAndi: Nem tortent semmi kulonos, csak eszembe jutott ma az eltolt karacsonyunk, meg ahogy ez mar ismetlodik tobbszorre. Vagy elfelejtodik es "kimaradok a szorasbol" magyaran: mindenki kap ajeszt csak en nem. Vagy pedig a ferjem annyira ****** hogy keptelen venni az adast, mit is szeretnek ha alkalom van ra. Most is elmondtam neki 5 fele dolgot amit szeretnek, mar november ota adagoltam neki, meg is mutattam hol lehet venni.... Persze csak burkoltan, de ismetelgettem mindet vagy otszor..... Ezek utan sem veszi a lapot. Volt mar olyan hogy azt mondta: Nem tudtam neked semmit venni mert nem tudom mit szeretnel.... (No comment!) Aztan maskor meg lazan elfelejtette a szulinapomat.....
Ezek utan nekem az unnepek nem a kedvenceim koze tartoznak.
Most karacsonyra "sikerult" vetetnem vele egy HAJGUMIT !!!!! A sogornom (a lehuzos, akirol mar itam) meg tizenezerert kapott ajeszt.... anyukaja kapott egy uj szamitogepet+ lcd monitor. (Mondjuk az en forsziroztam, o IGAZAN megerdemel mindent, mert maximalisan jo fej. En meg belecsaptam a hajgumimat a hajamba. (Csori hajgumi, azota is utalom, akarhanyszor ranezek.....
Egyebkent amikor mar lattam hogy nem veszi a lapot semmire,mondtam Apanak hogy karacsonyra kerek szepen egy wellness napot (nekem ez kozmetikust, fodraszt, manikur-pedikurt, szolit, szaunat es masszazst jelent egy napon..... akkor apa azt mondta: Jol van, elemeheTUNK majd januarban egy wellness hetvegere. (jah, az ugye kisse borsos ar, itt nyavajog nekem hogy nincs penz....en mindossze egy 20 ezres kezelest szerettem volnta, de EGYEDUL, hogy vegre ENGEM kenyeztessenek, ugraljanak korul.
Termeszetesen elmult a januar.... ez sajnos igy szokott lenni, en meg hoppon maradtam (mint mar sokszor, unnepekkor, ajandek szempontjabol, sokszor egyszeruen el lett felejtve a szulinap, evfordulo, stb.....
Szoval ezert lettem ma bedzsalva... De Brigi epp jokor jott es kihuzott a kedvetlen hangulatombol!
KORI: mennek en is...... de nincs korim:( Csak "nyari" verzio...
Kriszti: Jaaaaaaj te szegeny! Ez nagyi nem konnyu eset!!!! Etelmelegito: ha nem jo akkor mikorban melegitsd meg a vizet, az nem gaz a gyereknek. 150-160 ml viz, 30 mp 900-on.
Mi mar nem is hasznaljuk az Aventoos melegitot, majd csak ha lejottunk a taprol es kajat kell melegiteni. Akkor jo szolgalatot fog ismet tenni, de most a mikro sokkal-sokkal gyorsabb!
Dolli: Beszelunk Brigivel az auto problemarol. Ha nem talaltok megoldast akor Apa elvisz mindkettotoket illetve mindharmatokat a buliba! Ti ugy is elobb keszen vagytok, mert en 9-kor etetek, csak 10-kor tudok indulni. Szoval ha nincs mas, akkor szivesen segitunk!!!!
Kriszti: eves: kellene mar egy igazi napirend nektek! Akkor beallna a gyerek arra hogy pontos idokben egyen. Az 5 orankenti eves kicsit meg korai lenne neki. De ha mentek az orvoshoz, konzultalj vele. (Vagy ha ep eszu a vedonod, ot is faggasd ki!)
Noemi. Enyim uram ert ezekhez csak ideje nincs soha. Egesz nap melozik, este 7-re hazer, gep bekapcs, es folytatja a melot!!!!:( Az en gepem egy honap alatt (!!!) lett megcsinalva, az alkatresz mar 1 het alatt megerkezett.... no ennyit errol!
Na nem durrogok!
Aszem en L, pihizni.... joejt!