Jó reggelt!
Edit! Asztaaaaa, papád nem semmit alakított. Egyáltalán hogy jut eszébe, hóban, jégben elindulni biciklivel.
Környe helyett Füzítő, nem mindegy.
Gondolom nem lehet neki beszélni, hogy ne induljon útnak. Szerencse, hogy jó vége lett, de el tudom képzelni mit éltetek át.
Azért papának jól jönne Karácsonyra a GPS.
Ne haragudj, tudom, hogy nem vicces, de elkelne. 80 évesen ennyit letekerni, még mindig nem térek magamhoz. Ráadásul a kertek alatt, ahol még nagyobb a hó.
Nálunk a hagyma nem "ejős", hanem "cííííííííp".
És hamma a neve.
3/4 kg túróból csináltam a gombit. Jól hangzik a mézes, vaníliás tejföl, ki fogjuk próbálni. Laci szokott úgyis simán tejfölt enni, hogy kever bele vaníliáscukrot meg fahéjat. Csak úgy, nasinak, mint egy joghurtot.
Nekem is IKEA-s ágyneműm van. Meg IKEA-s hálószobám!
Meg IKEA-s ........... Imádom!!!!!!!
Így könnyű, ha a dédi ad kaját!
Van esze, hogy veled süttette ki a palacsintát, kis csalafinta dédi.
Én még olyat nem hallottam, hogy a gyerek hátát kell simizni, ha a hasa fáj!
Olyat már igen, hogy a hasát, óramutató járásával megegyezően, mi is csináltuk. De az igazi a Gripe Water volt, nekünk az Infacol és az Espumisan sem ért semmit.
Sokat sírt szegény Lari.
Laura nem alszik köztünk, még!
Remélem nem is fog, mert amikor kétszer muszájból odavettük mert beteg volt, én kész voltam, mert a fejemen is feküdt meg mindenhol. Szerencsére nincs igénye rá egyenlőre, így szokta meg, hogy az ágyában van. Persze nagyon jó érzés mikor ott szuszog, de hosszútávon nem buli. Jázminnak csak nem jut eszébe odamenni.
Egy kolléganőm kislánya mindig ment közéjük aludni, minden reggel úgy jött dolgozni mint a mosott szar.
Az orvossal kapcsolatban tök igaza volt a munkatársadnak. Mondjuk ennyi azért lehetne bennük. Na ez a különbség orvos és orvos között. Az enyém tudta, hogy 16-ától szabin lesz. 12-re voltam kiírva, megszülesztett volna mindenképpen, ha nem kell előbb kivenni Larát. Nem kért pénzt soha, de adtunk, elfogadta. Nem volt kérdés, hogyha hozzá járok, nála is szülök. A szülésnél 30-at akartam adni neki, de mivel nagyon rendes volt, telóztam a Lacinak, hogy 50-et hozzon. Az meg természetes, hogy naponta többször benézett hozzám. Ő állt először az őrzőben az ágyam mellett is. Nagyon rendes doki.
CJudit! Tök jó, hogy jöhet a grillcsirke amikor csak akar, mindene megvan.
Ilyenkor eszembe jut, hogy mi is hogy vártuk Larát, hogy készítgettük elő a kis cuccait. Imádtam a kisruhák illatát (most is imádom), de már akkor olyan "Lara szagúak" voltak.
Ma meg már a fejed is tuti lesz, úgyhogy hajrá. Lehet hétvégén kíváncsi lesz rád!
Melinda! Meg lehet tudni, hogy végülis melyik cipő a lehetséges befutó?
Mobiltelefonnal kapcsolatban nekem is vannak hasonló érzéseim. És nagyon rossz, ha nem tudod éppen miért nem veszi fel, nem a legjobb dolgok jutnak az ember eszébe. Most éppen a Lacit hívtam kétszer is, és nem veszi fel, elegem van. Most miért nem?
Jajaaaa, melegfront, már érzem is a fejemben. Meg tegnap este is már fejfájással aludtam el, reggelre jobb lett, és most megint érzem, hogy van kókuszom. Ezt a szelet is utálom.
Tegnap este megint szereztem egy "barátot" magamnak. Múltkor írtam a szomszédék kapuját. Na, eddig ugye nyitogatták jó hangosan, most két napja nyitva hagyják éjjelre. De semmivel nincs kitámasztva. Ezért a szél csak úgy kongatta tegnap este is. Háromnegyed 10 volt, ott a hálónk ablaka, kurván zavart a zörgés, hát mondom én ezt egész éjjel nem hallgatom, mert megüt a guta. Átszóltam a szomszédnak, hogy valamit csináljon a kapuval, kijött, be is csukta. Komolyan mondom, nem hiszem el, hogy ennyi empátia nincs valakiben, hogy zörög a kapu, az zavarhat minket. De azt sem értem, hogy őt hogy nem zavarja. Én az Áfonyára is mindig rászólok, ha ugat (sokat), meg ha döngeti a kaput, hogy ne zavarjunk már másokat. Meg hát engem is zavar.
Nehogy azt higyjétek, hogy egy hárpia vagyok, csak ami nekem evidens az másnak miért nem?
Pedig ha csak ennyire odafigyelnénk a másikra, már előrébb lehetnénk, szerintem.
Mindjárt készülünk, és megyünk be a városba. Apa ha végez, megyünk vásárolni. Remélem addig felveszi a telót.
Megint egy csomó mindent összeírtam. Egy vagyon. Egyszerűen nem tudom csökkenteni a fogyasztásunkat. Tegnap jött a vízóra leolvasó is, hát sokkot kaptam. Itt ugye csak hidegvíz fogyasztás van, két hónapra 25 m3. Eddig 20-22 szokott lenni. Megnéztem az órát, nem pörög csak úgy, mert azt hittem, hogy esetleg csőtörés van valahol, valami picinke, de nem. Ennyit fogyasztunk. A gázórát meg sem merem nézni.
Majd ha le kell olvasnom. Komolyan mondom kész vagyok ennyi kiadással.
Ja, még a mosáshoz annyit, hogy aki Persilt használ, a 4 kg-os akciós az Intersparban, 2.200,-. Én ma veszek, remélem lesz még, mert múltkor anyukám hozta el az utolsó 4 zacsit.
Szép napot, lelőttem magam!