Halihó!
Hát, csajok azt hiszem most már hivatalosan is én jövök
Megígértem Katusnak nem előzöm meg...betartottam...pedig "kicsi" Villő feladta a leckét
Ma voltam a dokimnál...éééééééés már nem azt írta a kiskönyvembe, hogy CX3000, hanem hogy M:5 (feltételezem ezzel nem az autópályára célzott
)...persze rákérdeztem és azt mondta, hogy puhulgat a méhszáj
...meg azt is, hogy egy jól beilleszkedő fejnek így már könnyebb dolga lesz, mint egy kemény kissé nyílt méhszájnál
ebből én kikövetkeztettem, hogy könnyű szülésünk lesz
Max. majd nagyot koppanok...bár ha belegondolok kiegyezek én egy "Zétis"szülésben is, csak most nincs annyi ideje a Zuramnak.
Amúgy kaptam még egy időpontot febr. 18 is a rendelésre, ha addig nem történne semmi...azt mondta ha nincs rá különösebb ok nem akar beleszólni a természet rendjébe..persze karácsonyig nem maradhat!
Ha viszont tervezett indítás lesz nálunk is, akkor én tuti addig le se veszem a bugyimat, míg az EDA nincs bekötve!
Úgy volt, hogy vasárnap jön anyósom, hogy ha kell egyből kéznél legyen...ma szólt, hogy beteg
...szerdánál előbb nem tud jönni, csak ha nagyon muszály
Ja, aranyos volt
kérdezi az még jó, ha szerdán jön? Mondtuk neki, hogy bármily meglepő, nem tudjuk pontosan mikor fogok szülni
Emőke!
Nem ér megelőzni!!! Remélem jól vagytok! Ugye még nálad sincs semmi előjel? (nálam szinte semmi...)
Adri!
Azért nem mentünk hozzátok du., mert a dokimmal volt randim
Csak persze a Zuram ezt de. elfelejtette! Talán neked eszedbe jutott később
Judit!
Annyira jó a harmadik kép! Persze a többi is, de a 3. láttán elérzékenyültem
Nemsoká én is készíthetek efajtát
Tudsz valami részletet Katusékról? Esetleg kép?
Reni!
4 fölé saccolták a végét a 31 hetes UHU-n...a következőn már direkt rá sem kérdeztem...úgyis kiderül majd