Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó reggelt!!!!

Mia, de jó nektek!!! Shoppingoltatok..... én tegnap voltam a takkoban melltartót próbálni, de hogy milyen bénák, olyan formátlanok, el is ment kedbvem a vásárlástól.... :? :evil:
Tényleg ennyire jó ez az epeszappan? Kihozza a foltokat?! Énmindig azzal küzdök, sosem jön ki semm a ruhákból, és nem is fehérek.. :evil: A linket átküldenéd nekem is?!

Lányok, épzeljétek Bubo mostanában azt csinálja, hogy átjön, bebújik mellém az ágyba és ottalszik! Valamikor az éjjel kellős közepén, de az a durva, hogy nem mindig ébredek fel rá.... :shock: csak azt veszem észre, hogy bújik!!!! :shock: :wink: Pedig visszaterelném (ha tudnám) :wink:
sylph

Szijasztok, jó reggelt!

Én már megfőztem az ebédet! Csináltam a gyerkőknek tejszínes gombás csirkeragut, majd frissen főzök hozzá penne-t, magamnak meg csináltam reszelt almával, répával gönygölt sajtos csirkemellett! Annyira fincsi ilatta van! :D

Kipakoltam,leengendtem a hűtőt, hogy alaposan kimossam!
Már megy a mosógép is!

Ma olyan jóóó kedvem van, engem is feldobott a tegnap esti vásárlás!Hogy van az ha egyedül megyek mindig találok valamit, ha gyerkőkkel akkor semmit! :roll:

Tegnap elmaradt a tornám, mert inkább hajat festettem és utána húztam el itthonról! :wink: :D
ma viszomt nagyon korán keltem, hogy mindennel végezzek és tornára is jusson időm, már alig várom, hogy kipróbáljam a step padot!

Mia! Juuuuuuj de jóóóóó Nektek! Ügyi vagy hogy ennyi mindent sikerült beszerezned!!!!
Köszi, de tegnap találtam magamnak egy felsőt, annyira egyszerű, vékonyabb anyagból egy barna garbó, de a nyaka érdekesen be van húzva! Teljesen testhez álló, sokkal szexibb, mintha kiraknám a bögyiket!(ebben szerintem még jobban is látszik :wink:
Szóval olyan visszafogott és mégis csini!Egy hosszú nyaklánccal veszem fel!
Azon agyaltam, hogy nem akarok caros pistában öltözni, ez mégis csini, de egyszerű! :wink:

Hogy viseled az egyedüllétet????? Tegnap írtam Neked MSN-en!

Krisztiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mit találtál Magadra????

Dolli hol vagy, merre vagy?????

Hajni mi van Veletek? Párodnak mi van a munkájával????
Hogy bírjátok a jogsi nélküli életet? Mikor kapja vissza??
Vendég

Naaa írtam a nagyinak, hogy jöjjön át ebédre!
Kiváncsi vagyok lesz-e válasz! :roll:
Vendég

Sziasztok! Vagyok, meg majd leszek, meg majd visszaolvasom a termést, nem voltam gép előtt...

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Kriszti: nekem nagyon jó lenne ha fél 10-10 körül jönnétek. Lili 8 körül ébred és kell idő, hogy magunkhoz térjünk. :oops: :lol:

Lini: kitaláltam Neked egy tök jó jelmezt. Majd ma megkonzultáljuk, bár a ringatóra már nem érünk oda. :oops:

Orsi: Apa azóta is jár a kocsival. Nem nagyon értjük, hogy van ilyenkor. Kijött egy határozat jogerőre emelkedve január 5-től és ennyi. Akkor most 5-től nem vezethet vagy majd jön a levél, hogy adja le a jogsiját? Mert hát lássuk be ha igazoltatnak a legritkább esetben szólnak be a központba. Akkor viszont honnan tudják, hogy nem vezethetsz? :shock:
Ja kérdezted, hogy tudunk itt közlekedni.
Hár tegnap voltunk a védőnéninél ( minden ok, adott pár tippet a nem evésre) és tök jól tudtam menni babakocsival. :lol: De itt a lejtő kocsival felejtős, körbe kell menni. :x

Brigi: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: de legalább túl leszel rajta. HA laparotoszkópiával csinálják az nem olyan gáz, nekem is volt. :roll:
Melyik kórházban csinálják?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Na Csajok írt anyósom! :lol:

Egyértelmű, hogy nem jön, de kifogás szerintem tök muris!

Azt írja, hogy szívesen átjön(el tudom képzelni mennyire szívesen :wink: )
De nem eszik velünk, mert ma saláta napot tart, mert most 2 naponta csak salátát eszik, mert fájnak az ízületei!
Viszont nincs otthon salátája ezért a mai délelőtt folyamán szándékozik elmenni a Penny-hez a zöldségeshez!
Na már itt bűzlik a dolog: Van salátám, ehetne velünk, átjöhetne most és utána hazafelé elmegy vásárolni!
Ha fájnak az ízületei miért megy el a világ végére zöldségért, gyalog, mert nem tud ebben a hidegben bicajozni!
Tudja hogy mi délben eszünk, ezért kiszámolta, hogy kell valami jó indok, amiért nem tud jönni!
Azt mondja, hogy ha van a pennytől busz felénk akkor hív és jön!
(én meg legyek készenlétben????? :shock: még mindig otthon van amúgy, el sem indult! :? )
De hozzátette a levélben, hogy ha nem érne ide, akkor majd megbeszélünk egy másik napot! :wink: Tehát Ő már akkor tudta hogy nem jön, mikor írta a levelet! 10:31-kor!

Válaszoltam, hogy tegyük át másik napra, mert mi 1,5 óra múlva eszünk, alszunk mert délután dolgozom!

Tehát összegezve: Fontosabb neki a zöldségnapja mint mi.
Fontosabb neki az 15 Ft különbség, amennyit spórol ezen a zöldséges túrán, idefele jövet is van zöldséges!

De tényleg átjöhetett volna, unokázik 2 órát és mikor fekszünk elmegy és utána vesz salit! :wink:
Mellesleg mindig van salátánk, mert tudja hogy nyúlkaján élek! :wink:

Most jön a kalap, kabát, csókolom és ezennel be is vettem a leszarom tablettát!
Egy próbát megért! :wink:
Vendég

Edit
Férjem írt választ!!

Orsi
lesz@rom-tabletta :lol: :lol: :lol:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy! Leszarom tablettát Miától kaptam! :lol:
Vendég

Orsi!
Én már rég nem foglalkoznék vele!!
Nekem motoszkál a fejemben az is,hogy neki teher a gyerekekre vigyázni,meg esetleg hozzátok sem igen akar menni..csak nem meri ,hogy megmondani.
Ne pedálozzál már annyit nála,mert lehet ez is a baja...
Ha meg nem akkor klimaxol :lol:

mimi12

Sziasztok!

Ma itthon vagyunk kettecskén,nem jött uncsi tesóm.Megint csak megüzenték. :? Megy a mosógép,hűtőt múlthéten leolvasztottam.Hétvégén kitakarítok.Holnap megyek Sztk-ba,remélem egy nap alatt mindent megtudnak csinálni.Kitaláltam,hogy utána elmegyek a könyvtárba,legyen valami olvasni valóm a kórházban.A Lidlbe is bekéne néznem,Wc szűkítőért.
Dorcim fél 3kor fölkelt,nem találta a cumit,aztán még éhes is lett. :? De ma nagyon elvan.
Lininek én is elküldtem tegnap a táblit.
Bújom én is a netet,a játékok miatt.
Remélem pénteken tudunk menni,mert nem jó a kocsi. :evil: Tiszta ideg vagyok,nem akarok Dollival is kicseszni.Na meg utálom ezt a kocsit. :evil: Párom most telefonálgat,hogy szerezzen egy szekeret.

Laparatomiát fognak alkalmazni.Ezért is izgulok,hogy fájni fog-e utána?Végülis,mintha császároznának.Hogy fogom Dorcit emelni,meg a kádat?Na meg nyárra hogy fogyok le?

Mia!Epeszapant lehet színes ruhákra is használni?Írtam Neked a titkosba.

Betegek hogy vannak?Meggyógyult mindenki?Akkor bulira fel!

Kép
tierno

Kapar a torkom, elment a hangom! :shock:
Vendég

Orsi!Nehogy beteg legyél!!!!
Szerintem is hagyd Anyósod!1-2 hétig legalább.Vegyél inkább be dupla adagot a tablettából. :wink:

Kép
tierno

Nem vagyok beteg, csak a hangom! Nagggyon vicces! Péntekre viszon kell a hangom! :lol:

Mimi!

Anyósom szeret az unokákra vigyázni, de hozzánk nem szeret jönni!
Ez valami buta fóbia lehet, hogy itt nem ő az úr! :?
Ha visszük a csimókat, akkor szívesen vigyáz rájuk!
Szerintem nála ez egy összetett dolog, szerintem hasztalannak érzi magát mióta nem dolgozik és kivetíti mindenkire ezt! Ilynkor mindenki rossz, mindenki ellene van, mindenkiről a legrosszabbat feltételezi!
Mióta nem dolgozik nyilván sokat van egyedül, de ahelyett hogy áplná a kapcsolatait mindenkit ellök magától! :cry:
Emiatt rossz szemmel nézi azokat akik együtt vannak családban!
Nyilván irígy! :(
Ha kap feladatot, akkor nem ilyen rossz a helyzet! Pl. nyáron mikor suliba jártam(csak ő meg visszaél azzal, hogy szívességet tesz és onnantól úgy érzi mindenbe beleszólhat) vagy amíg heti 2x dolgoztam délelőtt és Ő vigyázott Bogira!
De én azt érzem, hogy ha sokat segít, akkor teljesen megváltozik a stílusa, kioktat, csak neki lehet igaza és folymatosan érezteti, hogy Ő tesz nekem szívességet!Ezt meg én viselem nehezen! :?
Tudom magamról, hogy én sem vagyok könnyű esest, mert engem szivenüt a viselkedése, a gyerekei meg lepergetik magukról ezeket a dolgokat!
Igazából nagyon sajnálom, ezért nem bííírom elengedni! Tényleg jó nagyszülőnek hittem eddig,míg nem tudtam erről a kivételezésről, vagyis tudtam róla, azt nem hittem, hogy ezt megérzik a nagyok és rosszúl esik nekik! :cry:
A gyerekeim is szeretik, mert ők olyan kis érzelmesek, átölelik és mondják neki, hogy SZERETLEK NAGYI!
Egyszer azt mondta hogy addig jó amíg ilyen kicsik a gyerkők, mikor Andris 6 ves lett, már nem lpuszilgatta csak amikor aludt! :shock:
Én ezen annyira kiakadtam, miért ne lehetne egy nagyobb gyereket puszilni! Bubun is látom, hogy már zavarban van, de aízért mert jólesik neki! Fel is emelem mint egy kisbabát!

Anyósomat a gyerekei teljesen lecarják, nem foglalkoznak vele, nem érdekli őket a "hülyesége" sem, mindig az a szöveg, majd megenyhül!Semmi érzelmi szál nincs köztük! :shock:
Tudom, hogy szeretik az anyjukat, de ennek semmi jelét nem adják! Anyósom kisebbik lánya akár hetekig nem beszél vele, elmondása szerint azért mert ha felhívja csak cseszegeti Őt!
Anyósom se hívja a lányát, mert arra vár hogy Ő hívja! :?

Jó lenne kicsit helyrerakni a lelkét, de nekem nem bánt, mert érzem, hogy engem nem szeret nem fogad el tanácsot!
A másik, hogy annyiszor megbántott már és túlságosan a szívemre veszem, tehát valami higgadtabb ember kéne, akik ki tudná húzni a gödörből!

Háááááát nem egyszerű, jó lenne segíteni rajta, de tényleg tanácstalan vagyok!
Tudom magamról, hogy hibát követek el, hogy felveszem megint a hülyeségeit, tisztán látszik, hogy semmi alapja nincs, csak szereti ha csinálhat egy kis feszkót, hogy figyeljünk rá oda! Szeret mártír lenni, hogy napokig nem hív és nem hívjuk! Ilyenkor jön a szöveg, hogy akár meg is halhatott volna és a macskák megették volna a holtetstét! :?
Vendég

Sziasztok!

Én is itt, csak nem győztem visszaolvasni!

A tegnapi vásárlás nagyon jót tett a lelkemnek! Vettem két nadrágot, egy szoknyát és pár felsőt is, meg harisnyákat. Meg voltunk gyógyszertárba is. SZóval tényleg jól kivásároltam magam! Már csak a nadrágok felhajtása van hátra :lol: Már nagyon ki voltam éhezve pár darab ruhára, amit tudok hordani :D
Mia, köszi!!!!
Legközelebb mehetünk a HÁDÁba is :)

Brigi, ugyanakkor lesz a műtéted, mint Marcié, mi ha minden jól megy, akkor csak 3 napot kell bent legyünk! Majd gondolok rád sokat!!! Úgysem lesz nekem sem más dolgom, el fogom unni magam odabent :( Nem tudom elképzelni sem, hogy milyen lesz majd, a szülésen kívül még nem voltam soha kőrházban :shock:

ORsi, a boltban Bogiék pankrációján jót mosolyogtam :D:D:D
Nehogymár beteg legyél!!! Irány a szauna, meg egyél sok vitamint!!!

zsAndika, a kozmetikust kicsit napolom, pont amiatt, mert nem tudom Marci mit művelne :D Egyelőre megoldom itthon magam :D

Nagyi fronton változatlan a helyzet :( Bár azóta nem volt hajvágás :D De most a depressziója túltesz a sokhavi átlagon, közeleg a lánya halálának az évfordulója :( Úgyhogy szegény most eléggé magába van fordulva, de nem lehet kihozni belőle, még MArci sem hat rá :(

Hajni, szuper ha nektek is jó a fél 10-10. Megpróbálom akkor úgy összeszedni Marcit, hogy 3/4 10 körül el tudjunk indulni, de mindenképp hívlak, amikor indulunk. Meg majd jól kinézem a térképünkön, hogy hova is kell menjek :D:D:D

Bocsi, most ennyire futotta, hív a trónörökös :D

Mangora

Kép
mangora

jaj, csajok, a titkosba meg el sem jutok, hogy ott is olvassak :(
szóljatok, ha vmi történés van ott :D

Mangora

Kép
mangora

a mai ebédem!

ISTENI LETT A GÖNGYÖLT HUSIIIIIIIIIIIII! :lol:

Kép
Vendég

Desszert!
Kép
Vendég

Orsi, csorog a nyálam még így ebéd közben is :D:D:D

Mangora

Kép
mangora

Orsi!Nyami! :P
Én rakott krumplit csináltam.Persze Dorina megint nem evett. :( Nem tudom mikor fog már normálisan enni.Játszik a kajával,nekem meg nem engedi,hogy segítsek.
Jaa,Rólad álmodtam,hogy mentünk a farsangra jelmez nélkül,Te meg néztél Rám mérgesen.Azt mondtam otthon felejtettem,Te meg azt válaszoltad,hogy miért hazudsz?! :)
Pont ez a baj Anyummal is,hogy nem mutatja ki az érzelmeit.Azt mondja,nem vagyok már gyerek,hogy az ölébe ültessen.De nem is erre vágyom..Sokáig azt hittem,hogy nem is szeret.:(6 éve jöttem rá,hogy nem így van. Az emailt,amit küldtem Nektek,tőle kaptam. :) Én ki se bírnám,hogy Dorcimat ne puszilgassam.Mindennap többször elmondom,hogy szeretem.Ki tudja,hányszor mondhatjuk még egymásnak...
De jó kifogást talált Anyósod... :? És most mit fogsz tenni?Az enyém kerek perec megmondja,hogy drága a vonat jegy.

Mangora!Vigyél Te is könyvet.Én már voltam kórházban.Nagyon unalmas.Szüléskor jó volt,mert ott volt Dorina.Most nem tudom meddig leszek.Szerdán reggel kell bemennem,de nem tudom minek...Csütörtökön műtét.Azt mondta a doki,hogy jó esetben hétfőn kiengednek.Az olyan sok! :(
Belenéztem egy videóba,hogy mit fognak csinálni velem.Nem kellett volna :? Nemhogy kibányásznák lukon keresztül,Dorci is kifért. :)

Ha mentek HADa-ba,akkor lehet jobban jártok azzal,ami a Keletinél van.

Kép
tierno

sziasztok!

Eddig szorakoztam a farsangi hacukammal de vegul is kesz. (elegge rohejesen nezek ki benne, igy TOKELETES lesz!) :mrgreen:

Noemi, Szilvi: Itt a link ahonnan rendeltem az epeszappant:
http://www.biofalva.hu/
A KLAR nevu termekcsalad feheritojet hasznalom, nekem bejott! Az ezer eves damaszt parnahuzat feheredesnek indult mar egy mosas utan. (Tudni kell rola hogy kb 50 evesek ezek a parnahuzatok. Sargultak mar, a hajam regen feste volt, attol kisse barnas-pirosas vagy rozsaszin arnyalatokban pompazik mindegyik....
Minden mosasnal teszek a vizhet feheritot. Csak egyszer mostam meg a huzatokat de latvanyos a hatas!

Orsi: Oriasi vagy, hogy nem adod fel a harcot! Szeretettel kell a nagyit a foldre teperni. :D A tokeletes megoldas!!!! Remelem engedni fog nala a jeg es vegre elokerul!
Ruhad tuti nagyon dogos lesz. FOTOT, fotot!!!! :D
Oooooo! most ertem az "ebed es anyos" reszhez. Figyi, rajtad nem mulott, megprobaltad! A tobbi mar nem a te dolgod! Te ezek utan jol alszol majd ejszaka! ;)

Brigi: igen, lehet, nem szedi ki semminek a szinet. Probaltam mar mindenfele szinnel sot pamuton es muszalason is. :)
Lapar: SOkkal de sokkal jobb mint a csaszar! 4-5 napig kellemetlen lesz, a koldokon vezetik be a muszert masfel centis vagas lesz. Inkabb az a c@r hogy gazzal felfujjak a hasadat es attol fajnak kesobb a vallaid vagy a bordak esetleg. De mondom, csak kellemetlen!!! Ja es nyugodtan le fogsz fogyni nyarra! Par het pihi oszt' johet a 100 kilos fekvenyomas. ;) :mrgreen:

Kriszti: nagyon szivesen! SOT! En koszonom hogy egyutt lehettunk! Annyira jol ereztem magam! Elnezest hogy kicsit tulporogtem magam, de tenyleg ez a vasarlasos nap egy lelki "orgazmus" volt. Kellett mar! Es nem a vasarlas miatt, azt barmikor megtehetem, hanem hogy nem egyedul voltam. :D
HADA OK! Nah, ott majd lesz kanaan! JObbnal jobb cuccok, bagoert! A tegnapi penzosszegert egy zsak ruhara tudsz szert tenni. ;)

ORSI, tonkreteszel ezekkel a gyonyoru kajakkal. Mmmmmm :D:D:D

kozmetikus: jaaaaaaa de jol esne!!!! De amikor mondtam Apanak hogy karacsonyra kerek szepen egy wellness napot (nekem ez kozmetikust, fodraszt, manikur-pedikurt, szolit, szaunat es masszazst jelent egy napon..... akkor apa azt mondta: Jol van, elemeheTUNK majd januarban.
Termeszetesen elmult a januar.... ez sajnos igy szokott lenni, en meg hoppon maradtam (mint mar sokszor, unnepekkor, ajandek szempontjabol, sokszor egyszeruen el lett felejtve a szulinap, evfordulo, stb..... (karacsonyra azert sikerult kicsikarnom egy HAJGUMIT Apatol....)

Shallala......... (Asszem rossz hangulatom lett pottyet...) BOCS!

Eldugulok!

sünciboglya

Mia! Ne legyen rossz hangulatod, mert el agyabugyállak!
És most légy oly kedves vizuáld be, hol van az agya-d és hogy milyen mozdulatokkal foglak Téged bugyálni!
Aztán lehet hogy annyira jólesik, hogy majd könyörögsz, hogy ne hagyjam abba! :wink: :lol:

Figyi ha gondolod szervezek neked egy wellnes napot!Tudok egy jó kozmetikust, (aki gyesen van) van egy olyan fodrász ismerős is aki házhoz jön!A többit meg bízd ide!De ez tuti egy egész napos buli! :lol:
Bakker de jóóóó lenne nekem is egy ilyen nap! :roll:

Megyek és rendszabályozom a kecót, mert valahogy minden elmászott a helyéről!
Vendég

este visszaolvasok, Lili alszik gyorsan össze pakolok, mert ami a lakásban van :oops:

A tábit nem bírom tovább küldeni, mert ez a fostalicska mindig behal a gmail-be!!!!!!!!!!! Kérlek kisegítenétek? viszek mentes vízet, meg zöld teát. Úgy láttam már amennyire engedte ez az ócska vas, hogy az még nem volt.

Szilvi: kord anyag béna autós ülésnek? Megint voltam itt nálunk, de ami tetszene abból csak rózsaszín van és hálózsáknak mondták. Magammal foglalak mostmár cipelni, mert már annyira kellene a szék! a másik "bót"ba meg nem jutottam le tegnap!

Lini
Kép
kicsi lini

Brigi!

És a korbácsomat nem álmodtad a kezembe?????

"HAZUDSZ TE SZAJHAAAAAAAAA!"
Jöhet a szadó-mazó sex! :lol:

Kép
Vendég

Mia!Nekem azt mondták,vágnak. :?
Nálunk is így szokott lenni. :? Két éve készülök kozmetikushoz.Manikűrösnél még sose voltam.Dugom is a kezem Orsi elől. :oops: De költözés után ha törik,ha szakad,megyek!!!punktum!!!

Kép
tierno

Brigi, azért nekem ott lesz MArci is, mint társaság, tehát ennyivel jobb lesz, viszont nem tudom milyen körülmények vannak a kórházban a csecsemőosztályon a kismamáknak :( Meg ha jól láttam a kiírást, akkor látogatási tilalom is van, így még nem tudom mi lesz :( Azért én is parázom rendesen!
Figyi, nekem a császár után kb két hete még nem ment a torna, sajgott a sebem nagyon, de nyárig még van rengeteg idő!!! Addigra mi is ledobunk magunkról néhány kiló felesleget, bár azt még nem tudom hogyan, mert én nagyon el vagyok ám lustulva :D:D:D Most is legszívesebben aludnék, pedig annyi dolgom lenne... ja és itt ülök a gép előtt :D:D:D

Mia, tény, hogy olcsóbban lehet a használt ruhát kapni, majd jól megkuksizom magamnak a helyet, ha megyünk! Nekem az új helyekkel előbb ismerkednem kell :D:D:D
És ne depizzzzzzzz píííízzzzzz!!!!
Sajna a mai séta úgy tűnik elmarad, de nem is bánom, hulla vagyok. Nagyon car éjszakánk volt, Marci kétszer is fent volt hajnalban... :(

Mangora

Kép
mangora

Na, kiastam a fejem a sajat hatsombol: jobb kedvem van valamelyest....

Brigi: Hehe en most ragtam le eppen az egyik ujjamon a kormot. TOVIG! Csodas latvany :) Amolyan "urilanyos". ;)

Kriszti: Ment a privi.

sünciboglya

Lehet, ossze kene szednem magam es valahogy megis kimaszni setalni....

De uuuuuuuuuuuuuuuuuugy nincs kedvem semmihez!!!!!!!!!!!!!!

sünciboglya

Azt nem láttam,de nem is figyeltem,mert nagyon mérges voltál. :?

Mia!Jó ez a bio oldal!Mennyi a pk?Arra gondoltam,hogy ha mást is érdekel,összeírná mi kell,és 1 rendelésként leadni.

Kép
tierno

Pénteken mindenkinek leellenőrzöm a körmeit! :lol: :lol: :lol:

Kép

Lányok egy árva kanyi hangom sincs! :shock: :shock: :shock:
Vendég

Mia!Ezt nem mertem írni. :oops: Én is rágom.
Most kelt föl Dorci.Elmenjünk felétek sétálni?

Kép
tierno

MIA!!!????

Kép
tierno

Judy

Köszönöm megkaptam a levelet válasz ment mégegyszer előre is utólag is bocsika a férjedtől !!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Orsi

Erről beszélek, hogy te Soha nem adod fel anyóssal kapcsolatban ebből a kitartásból kérek én is !!!!!!!!!! :wink:

Ebéded valami fenomenális !!!!!!!! :wink:

Gyerekek ez a leszarom tabletta valami CSÚCS, még most is itt röhögök magamban !!!!!!!!

Sylph

Körzeti nővér vagyok Budán. :wink:
Eddig büszke voltam rá, most már nem annyira hogy így áll a helyzet !!!

Mimi

Megpróbálok erős lenni, csak attól félek, hogy ha fogást akar rajtam találni akkor tud is !!!!!!!Tudod egy főnök bármikor márhol bármibe beleköthet !!!!!

De a "tabletta" remélem segíteni fog !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kditke

Mia! Ment válasz és tessék menni Brigiékkel sétálni!!!

Orsi, épp a körmöm lakkozom :D Remélem Marci engedi, hogy befejezzem :D:D:D
Ahhoz nem kell hang, hogy írj :D:D:D

Edit! Kitartás! Ha a főnöködre nézel gondolj a tablettára :D

Mangora

Kép
mangora

Mia!Öltözünk és indulunk sétálni felétek. :)

Kép
tierno

Sziasztok!

Hááát Orsi az én körmöm ha megnézed felírsz egy soron kívüli manikűrt!!! Ugyanis Te tudod a legjobban (rajtam kívül) mikor látta ezt a kezet hozzáértő. :oops:

Csajok!
MA mentem Dorináért az oviba és olyan bágyadt volt kérdeztem mi a baja, mire mondta, hogy fáj a hasa, remélem semmi komoly, de most evett palacsintát és megint fáj neki, remélem semmi komoly, megyek öltöztetni, mert megyünk korcsolyázni:)))

Mia!
történt valami??

Orsi!
jobbulást!!

Este még jövök (most így tervezem)
Vendég

zsAndi, hova mentek korizni? Én is akarok!!! :D:D:D
Remélem Dorcinak semmi komoly baja nincs :(

Mi este még az sztkba kell menjünk Marcival az ortopédiára van időpontunk...

Mangora

Kép
mangora

Kriszti!

Mi a Tárnoki tóhóz megyünk szombaton korizni! Tavaly csomó babakocsis volt a jégen! :wink: Nem jöttök???? Kép
Andival mi voltunk a jég ördögei! :lol:
Vendég

Orsi, tavaly mi is oda jártunk! Már fűzöm apát, hogy megint kéne menni :) Lehet mondom neki a szombatot :D

Mangora

Kép
mangora

DE JÓÓÓÓÓ, GYERTEK!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Addigra már régi ismerősök leszünk! :wink:
Vendég

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Elegem van a mai napból :D:D:D
Nem tudom mi baja a bébiétel melegítőnek... :( Nem is tudom megnézni, mert a nagyi a konyhában ténykedik és nem férek rendesen hozzá (a kutyának főz rizs, nagyon fontos!!!), közben a gyerek bömbizik, de enni nem akar... és most hogy ideültem a géphez nagyi elkezdi mondani Marcinak, hogy milyen jót evett!!!! Na meg az örök sláger, ezt lemezre is vehetném már, hogy majd tavasszal ők ketten a kertben homokozni fognak!!! ÁÁÁÁÁÁÁ! Kész vagyok ettől :D:D:D

Mangora

Kép
mangora

Ja, meg azt is hallgatom, hogy milyen elegánsan van felöltözve a gyerek, pedig egy olyan pulcsi van rajta, amit kinőtt és inkább topnak kéne hordania, mert a köldökéig sem ér! Úgy néz ki,mint egy lelenc-gyerek :D:D:D

Mangora

Kép
mangora

Orsi, miért most nem azok vagyunk? :wink:

Mangora

Kép
mangora

Orsi: anyósod kezet foghat apóssal vagy fordítva :lol: Mintha róla írtad volna, csak nálunk vannak még extrák is :evil: :evil:

Jányom ma nagyon nyügi! ááááááááááááááááááááá

Hajnika: Köszi a farsangi cuccot!! Nagyon kis ari leszek, mint egy 5 éves :lol: :lol: :lol: :lol:

Megyek mert megsüketülök

ja Orsi majd Lili ad neked egy kis hangot!

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Bocsánat, tegnap Pesten voltunk, ma megvérvétel, meg úszott a lakás. :oops:

Brigi! Sajnálom, hogy műteni kell, de gyorsan túl leszel rajta, és nyárra szerintem simán lefogysz! Bár nem tudom, honnan is kéne fogynod! :roll: Én tök vékonynak látlak! :)
Hát ez a Dorina nélküliség lesz talán a legnehezebb. Voltál könyvtárban? Vagy még ezután mész? Hú, most nekem is van itthon egy csomó új könyvem, kaptam szüli/névnap/karira, de most épp nem haladok vele, mert sudokuzom ezerrel! :lol:
Nézem, hogy hova indulsz Te Miáék felé olyan messzire... oszt rájöttem, hogy Mia milyen közel lakik hozzánk! :D

Orsi! Majd kiactivityzed minden mondatodat pénteken! :wink:
Disznóság volt ez a kép az ebédedről... most kétszer ebédeltem! :oops: És már gurulok! :(
Anyós... Te most is mindent megteszel, a Te lelked nagyon is rendben lehet ezek után! Anyós meg hadd duzzogjon még egy kicsit. Majd megenyhül! Mondjuk én sem nagyon törném magam ezek után, de ismerlek mint a rossz pénzt! :wink: És lehet, hogy Te csinálod jól! Sőt! :D

Andi! Hogy vagy? Hol vagy? Gondoltam, hogy holnap bevállalom a dm-et Gézuval, de félek, hogy akkor péntekre legatyásodok... Nem merem. Aztán arra is gondoltam, hogy ha nem épp most orroltam volna meg apósomra, akkor kihívnám, amíg mi bevásárolunk. De így nem. :(
Ugye Ti is jöttök farsangolni????

Bocsi lányok, eddig jutottam. Írás közben hozták az új kanapénkat, el kellett pakolnom az útból, föl kellett takarítanom utánuk, nagyon bekeményedett tőle a pocim. :(

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Csajok, akinek esetleg lenne DM-es 150 pontos 50%-os kuponfüzete,(ezt most adják és április 30-ig jó!) abban van Aromax masszázs olaj, aztat nem adnáááá nekem egészen véletlenül????? :oops: :oops: :oops:

Én a Herbáriából szoktam rendelni, a dm-ben csak két fajtát árulnak a borsmentásat és mandarin-levendulásat!

Kép Kép
Vendég

Na, haza is értünk az ortopédiáról, minden rendben e téren is Marcival!

Orsi, mennyire sürgős neked az Aromax? Mert nekem van beváltható pontom! Igazából még sosem váltottam be pontot, na jó a kártyám sem régi :D

Dolli! Inkább hagyd ki holnap a DMet, nehogy kidőlj nekem péntekre és ne talizzunk :D:D:D

Mia???? Hová tűntél??? Remélem minden ok, csak Brigivel meg Dorcival sétáltatok!

Mangora

Kép
mangora

Dolli!

Nanááááááááááááá hogy jön Andreja Puniella a farsangra egész nap a ruháját varrta, én tudom minek fog böltözni! :wink:

Kép

Ha nem öltözik be, akkor sincs gond, max a kapuban kiszúrom a szemét! :wink:

Andi ez a dal Neked szól! :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=SC14uipoxKM
Vendég

Ja, a mai felfedezésem (ez most esett le), hogy MArci a szokott időktől eltérően kezd átállni az eddigi 4 órás etetésről az 5 órásra... Normális ez ilyen korban??? A szokott időben hiába kínálom neki akár a cicit, akár a tápszert, kiköpi, viszont mikor megéhezik, akkor "szól" és eszik rendesen, csak hát ritkábban...
Én ezt nem értem...

Mangora

Kép
mangora

De aranyos vagy Kriszti! Egészen április végéig ráér! :wink:
Nehogy miattam beváltsd!!!!Majd akkor váltsd be, ha egyszerre jóóó sokmindent kell venned, mert ott már látványos ha levonják a végéből a 15%-ot!
Vendég

Kriszti örülj neki, és teljesen normális, hogy már kevesebbszer fog enni többet! :wink:

Szupi hogy minden rendben az ortopédián! Volt csavargatás és sírás???

Mimi hol vagyol???????
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?