Nem vagyok beteg, csak a hangom! Nagggyon vicces! Péntekre viszon kell a hangom!
Mimi!
Anyósom szeret az unokákra vigyázni, de hozzánk nem szeret jönni!
Ez valami buta fóbia lehet, hogy itt nem ő az úr!
Ha visszük a csimókat, akkor szívesen vigyáz rájuk!
Szerintem nála ez egy összetett dolog, szerintem hasztalannak érzi magát mióta nem dolgozik és kivetíti mindenkire ezt! Ilynkor mindenki rossz, mindenki ellene van, mindenkiről a legrosszabbat feltételezi!
Mióta nem dolgozik nyilván sokat van egyedül, de ahelyett hogy áplná a kapcsolatait mindenkit ellök magától!
Emiatt rossz szemmel nézi azokat akik együtt vannak családban!
Nyilván irígy!
Ha kap feladatot, akkor nem ilyen rossz a helyzet! Pl. nyáron mikor suliba jártam(csak ő meg visszaél azzal, hogy szívességet tesz és onnantól úgy érzi mindenbe beleszólhat) vagy amíg heti 2x dolgoztam délelőtt és Ő vigyázott Bogira!
De én azt érzem, hogy ha sokat segít, akkor teljesen megváltozik a stílusa, kioktat, csak neki lehet igaza és folymatosan érezteti, hogy Ő tesz nekem szívességet!Ezt meg én viselem nehezen!
Tudom magamról, hogy én sem vagyok könnyű esest, mert engem szivenüt a viselkedése, a gyerekei meg lepergetik magukról ezeket a dolgokat!
Igazából nagyon sajnálom, ezért nem bííírom elengedni! Tényleg jó nagyszülőnek hittem eddig,míg nem tudtam erről a kivételezésről, vagyis tudtam róla, azt nem hittem, hogy ezt megérzik a nagyok és rosszúl esik nekik!
A gyerekeim is szeretik, mert ők olyan kis érzelmesek, átölelik és mondják neki, hogy SZERETLEK NAGYI!
Egyszer azt mondta hogy addig jó amíg ilyen kicsik a gyerkők, mikor Andris 6 ves lett, már nem lpuszilgatta csak amikor aludt!
Én ezen annyira kiakadtam, miért ne lehetne egy nagyobb gyereket puszilni! Bubun is látom, hogy már zavarban van, de aízért mert jólesik neki! Fel is emelem mint egy kisbabát!
Anyósomat a gyerekei teljesen lecarják, nem foglalkoznak vele, nem érdekli őket a "hülyesége" sem, mindig az a szöveg, majd megenyhül!Semmi érzelmi szál nincs köztük!
Tudom, hogy szeretik az anyjukat, de ennek semmi jelét nem adják! Anyósom kisebbik lánya akár hetekig nem beszél vele, elmondása szerint azért mert ha felhívja csak cseszegeti Őt!
Anyósom se hívja a lányát, mert arra vár hogy Ő hívja!
Jó lenne kicsit helyrerakni a lelkét, de nekem nem bánt, mert érzem, hogy engem nem szeret nem fogad el tanácsot!
A másik, hogy annyiszor megbántott már és túlságosan a szívemre veszem, tehát valami higgadtabb ember kéne, akik ki tudná húzni a gödörből!
Háááááát nem egyszerű, jó lenne segíteni rajta, de tényleg tanácstalan vagyok!
Tudom magamról, hogy hibát követek el, hogy felveszem megint a hülyeségeit, tisztán látszik, hogy semmi alapja nincs, csak szereti ha csinálhat egy kis feszkót, hogy figyeljünk rá oda! Szeret mártír lenni, hogy napokig nem hív és nem hívjuk! Ilyenkor jön a szöveg, hogy akár meg is halhatott volna és a macskák megették volna a holtetstét!