Új privát üzeneted érkezett!

Marlev,

A XIII. és a IV. kerület területileg az ÁEK-hoz tartozik.
Nőgyógyászati szakrendelés a Pap Károly u.-i épületben, a szülészet pedig a Dózsa György úti telephelyen van.

http://aek.gov.hu/rovatok/aktualitasok/ ... ista_1.pdf

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
jolyjoker
Budapest XV. kerület
 
 


Zsófi is jár családi napközibe, hetente három délelőttöt ott van, fél kilenctől délig.
Vendég
 


Ingyenes családi napközi? Amiket én néztem keményen kell fizetni érte bármilyen korban. :shock:

Gabi
Adélnak boldog névnapot kívánok!

Lányok aki használt vagy vett Molimed bugyit, kétféle méretben létezik? És dobozban van, vagy zacskóban? Itt a Maglódi patikában találtam, de nem vagyok benne biztos, hogy ez kell nekem. A bajcsban van egy gyógyászatis bolt ott szó szerint kiröhögtek, hogy mit akarok én ezzel, mert ez pelenka, aztán képen megmutattam a nőnek és akkor is csak csodálkozott, hogy minek ez a nagybetétes valami. :roll:

Kép
Kép
susytunder
 
 

 
 

Susy!
Azért ingyenes, mert a faluban az óvoda nem tud több gyereket befogadni az épület adottságai maitt, és egy lelkes anyuka évekig próbálkozott, hogy önkormányzati támogatással megnyithassa a napközit. Tavaly már annyira sok volt a gyerek, hogy bepánikolt a polgármester, hogy mi lesz a sok kicsivel, és végre engedélyezte a napközit. Ezért ad támogatást 3 éves kortól, mert ő nem tudott gondoskodni időben arról, hogy az óvodát bővítse, pénzt szerezzen rá, stb. Oda csak a közép és nagycsoportosok járnak.
Vendég
 


angie, ez végre egy épeszű kezdeményezés! jó, hogy képes volt megfinanszírozni az önkormányzat.

Kép
Kép
szalamandra
 
 


Susy!

Zacsiban van, én most vettem, patikában. M-est akartam, de csak L-es volt nekik (10db/cs.) , vettem 1 zacskóval, aztán veszek még belőle valahol 1 M-est is, mert igazán méretben az lesz a jó! Kisebb nincs! De azért szülés után még pár napig elég tekintélyes az ember pocakja, meg dől a lé is, úgyhogy szerintem nem gáz az L-es méret! Jó kis gumirozottnak tűnik a dereka! Pelenka? És? Tul. képp a Tena is az, de ezekl a legjobbak szülés utánra!
Egyszer volt egy csaj a kórházban, aki szatén hálóingben és csipkés tangában pompázott szülés után, na Ő kísérletezett Always-el, de nem győztek utána takarítani fertőtlenítővel! Egyébként szerintem ez a Molimed még mindig esztétikusabb és praktikusabb mint a TEna hálós bugyija...

borossné becz márta
 
 


Sziasztok!

Most csak egy pár szóban rólunk...
A héten voltam genetikain, mert kész lett az ÁFP-m ami kicsit magas lett. Hát és minden rendben van és úgy néz ki kis fiú ő is :cry: :oops: . Nem lehet esetleg, hogy mégsem :oops: mert nekem még mindig az a hatázozott megérzésem hogy lány? Tényleg a rokonok még minig nem tudják vagy nem akarják észrevenni... :roll:
Alexander szépen nődőgél habár a súllya még mindig aggasztóan kevés szerdán volt 8,27 és mostmár hoszban is lassul 77cm (kb mert nem hagya mérni magát). Most kaptunk végre gasztron mindenféle beutalót vér, vízelet és széklet.

Most sietek tovább!

Üdv: Kinga
KépKép
KépKép[/ur]l]
[url=https://lilypie.com]KépKép
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó
Budapest IV. kerület (Káp 1.)
 
 
 
 
 
 


Jó reggelt!

Márti, én kifejezeten szeretem a Tena hálós bugyit, olyan boxer formájú, nekem bejön :lol:
Tőled szerettem volna kérdezni, hogy Nektek van tetsvérfellépőtök?

Itt akkora hó van, hogy csak na!
Vendég
 


Panndi, nekem sem volt gondom a hálós bugyival. :lol: Mondjuk osztom Márti véleményét, inkább nagyobb betét, mint úton útfélen összevérezzek mindent csini ruhában. Pedig én se rajongok a betétes megoldásért, de a praktikum a nagyobb betét mellett szól. Mondjuk a hálós bugyi lehet engem is azért nem zavart, mert én szeretem a női kényelmes boxeralsókat is. :oops:

Kinga, szerintem higyj az ultrahangnak :wink: Kisfiadnak meg remélem semmi baja és ezta gasztros doki is megerősíti majd.

Itt is óriási a hó, mi meg bent vagyunk, mert Lillu beteg :twisted:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Én is szeretem a női boxereket :)

Hát igen, a kényelem az első, de én most Fruzsinál minden reggel átöltöztem normál ruhába, mert nem szeretek egész nap hálóingben lenni :oops:
Vendég
 


Panndi!

Nincs, mi most veszünk egy testvérbabakocsit, majd, ha megszületik a pici. Már Kamillánál is agyaltam rajta, de most elkerülhetetlen lesz! majd dobok fel linket, tök jó áron találtam Ausztriában!

Kinga!

Nagyon jól összenő majd a 2 fiú, örülni fogsz, ha látod, milyen jól eljátszanak együtt!
Kamilla idősebb és még nincs 8kg... de én is 15kg-mal mentem iskolába!
Ha jó a kicsi fiú étvágya és rendben az emésztése, ne aggódj!

Lányok!

Kamilla is beteg, összeszedett egy nagyon csúnya szemgyulladást, pénteken voltunk dokinál, kapott antibiotikus szemcseppet, az nagyon szépen meggyógyította a szemét. Viszont közben telet le a 15 hónapos oltás utáni bő 1 hét és már 4. napja lázas! Este simán felmegy 39 fokig, pöttyös a pocija és folyik az orra is.
Nálunk még egyik gyerkőcöt sem ütötte ki ez az oltás, meddig normális, hogy ennyire lázas? Én gondolom, hogy betett mellé e a csúnya szemfertőzés is, lehet, ezért ennyire vacak a helyzet. Védőnő szerint még simán belefér az oltási reakcióba, de mindjárt hívom a gy.dokit is!
De akinek van tapasztalata, írja meg légyszi!

borossné becz márta
 
 


Panndi!

Én vettem tök jó pizsiket, olyan háziruha kinézetűeket. a hálóing nem az én világom-egész nap meg pláne!

borossné becz márta
 
 


Mennyi lesz most a korkülönbség? Másfél év kb?

Nálunk sétál, de a csanás napokon annyira elfárad benn, hogy hazafele már nem bír sétálni. Ezért szeretnék testvérfellépőt, hogy ilyenkor azon ülhessen.
Vendég
 


Hát nekem sem... én halásznadrágban meg egy felsőben vagy topban voltam, nkem így volt kényelmes :)
Vendég
 


Márti!
Hol vetted azokat a pizsiket? Én is olyanban tervezek bent lenni. Gondoltam, hogy veszek plüsz szabadidőket, kettőt-hármat.
Vendég
 


Panndi: Olvastam a Kismamát, és nagyon tetszett a gyerekszáj! :D :wink:

Kinga: A kisfiút nehezen tudják félrenézni! P.-nél a 15. héten megmondták, és mi is nagyon lánynak hittük addig. Miket eszik most a kisfiad? Ha jól emlékszem, Ő sem ehet sokmindent.

Képzeljétek, nálunk meg úgy néz ki, hogy Peti a tojáson kívül az adalékokra érzékeny! Kapott karácsonykor a nagyiknál húslevest zöldséggel. Ők használnak kockát, meg ízesítőt, amit mi nem. Tiszta ekcéma lett attól a pár falat zöldségtől is. Az itthonitól semmi baja. Az itthoni sült husit is bírja, mert mi csak sima fűszereket használunk, nem ízfokozós fűszersókat. A kenyértől is kipirosodott az arca, pedig a (tejes) babakekszet vígan eszi (tehát nem a gabona a baj). Rájöttünk, hogy a bolti kenyerekben is van egy halom adalék. Szerencsére van egy pékség a közelben, ahol csinálnak hagyományos parasztkenyeret, (nem aranyáron) onnan hoz ma a férjem. Kicsit jobb is így, mert legalább rá leszünk mi is kényszerülve, hogy egészségesebben étkezzünk.

Én is szeretnék pizsit venni! Most nagyon jópofák vannak a cundaban, csak még ráérek, így megvárom, amíg kicsit leárazzák. :twisted: :lol: Itthon egyébként se használunk ilyesmit. :oops:

Márti: Jobbulást kívánok Kamillának! P. is kidőlt az oltás után. Ő szerencsére nem lázas, de sokszor öklendezik, néha sugárban hányja kifele a kaját (ez régebben is előfordult, most napi szinten), és valami kiütésszerűségek vannak a kezén, na meg extra nyűgös.
Az mondta a dokibácsink, hogy ami az oltás után 1 héttel kezdődik, az a mellékhatása, és két hétig tart max. (jó kilátások, ugye? :( )
Azt olvastam egyébként, hogy extra c-vitaminnal tudsz segíteni abban, hogy az oltás mellékhatásaiból hamarabb kivergődjetek! :wink:

Kép

Kép
nikuc
 
 


Márti: Kihagytam, hogy P. kb. 1,5 hete kapta az oltást, és szinte napra pontosan egy hét után kezdődött nála a rosszullét. A kiütéseket meg ma vettem észre.

Kép

Kép
nikuc
 
 


Márti, Róza szerintem egy hétnél is tovább volt először lázas, aztán már csak hőemelkedéses, és az orra is folyt. Engem is nagyon rosszul érintett, hogy ilyen hosszú időre beteg lett, de aztán minden okés volt.

A Tena betét nekem is jó volt, csak egyvalami volt, amire nem gondoltam: ha hálóinggel veszem fel, akkor nem túl szép látvány a hálós bugyiban az ember feneke a betéttel (ahogy az ember fekszik, forgolódik stb hát van helyzet hogy ez láthatóvá válik), s nem is magamon vettem észre, hanem a szobatársamon. Ugyan abban a helyzetben ez tényleg sokadrangú szempont, de én is úgy döntöttem, hogy legközelebb pizsinadrág vagy valami hasonló :)

Kép
Kép
szalamandra
 
 


Sziasztok!

Szeretném megköszönni, a sok hsz-t amit még régebben küldtetek nekem a kórházról, azóta szerintem nem tudtam válaszolni rá!!!

Sáfri és Zita és Pöttöm Dorka
Kép
Kép
sáfri
 
 


Sziasztok!

Jobbulást a kis betegeknek!
Sajna Pálminak is folyik az orra egy hete, úgyhogy ma megjártuk a doktornénit. Piros a torka is, de mivel csak első nap volt lázas, azóta nem, és a váladék se sűrű, ami az orrából jön, így nincs különösebb teendő. Sóoldattal orrspray-zni kell és szívni, ennyi.

Márti köszönöm mégegyszer a kamillás párologtatás tippet, azóta szuper jól alszunk!

Susy,
ti hogy alszotok? Hál istennek, nálunk úgy tűnik mégis rendeződött, most melegebb ruhában és melegebb hőmérsékleten altatom, azóta jobb, az a 2 nap nem alvás közben pedig csak az eldugult orr miatt volt.

Az egyetlen bosszúságom ma, hogy a dokinéni ugyan csak 10 saroknyira van, de a nagy hótól alig bírtam hazatolni a babakocsit :evil: Az út egyharmada alatt a hónom alatt cipeltem :evil: (Odafelé apa vitt autóval, de ő ment tovább dolgozni, akkor még nem gondoltuk, hogy így megjárjuk hazafelé...)

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Márti!
Szerintem Kamillának a láza a szemgyulladással lehet összefüggésbe. Csak az oltástól nem lehet napokig tartó magas láz. A doktornőm magyarázta, hogy az oltástól átmenetileg legyengül a gyerekek szervezete, és olyankor minden kis apró vírus (amit máskor észre sem veszünk) gubancot csinálhat. Ha hem múlik a magas láz, én a helyedben elvinném dokihoz. Jobbulást!!
Vendég
 


Lányok!
Hát ez már csak egy ilyen időszak. Szegény kicsi mindent összeszednek. A fiam is hazahozott egy parvovirust, ami a gyerekbetegségek közül való ártalmatlanabb fajta, és járványszerűen terjed. A kismamákon kívül senkire sem ártalmas, viszont én most veszélyben vagyok pont ezért, mert úgy néz ki, lapul valaki a pocakban. Ma megyek a dokihoz, de be is vagyok rendesen rezelve.

Mindenkinek jobbulást!

Veronika!
Te szegény! Babakocsit tolni a falunkban kizárt dolog. Akkora hófalak vannak a kisutcákban az amúgyis keskeny utak mentén, hogy az autók sem látszanak ki belőle. Gyönyörű látvány, viszont jól el lehet autóval akadni bármelyik sarkon. Érdekes, hogy Pálma inkább a meleget szereti az alváshoz. Szilárd a 20 fokban már kiabál éjjel, hogy melegem van. Nálunk a 18-19 fok a menő éjszaka. De jó, hogy rájöttél, hogy mitől tud jobban aludni. Kisérletezni kell, mert minden gyerek másképp szeret mindent, sőt, még egy gyereken belül is változhatnak az igények időről időre.
Vendég
 


Angie,
hát igen, mert minden babakönyvben én is azt olvastam, hogy minél hűvösebben jó altatni, apa is nagyon hidegvérű, ő 18 fokban alszik legjobban, és Pálmi is jól elvan nappal 21 fokban simán, ők mindketten ilyen hidegvérűek, én próbálom magam hozzászoktatni :) Pont ezért furcsa, hogy alváshoz meg akkor miért szereti a meleget Pálmi?

Sokszor a nappali alvás úgy alakul, hogy kiviszem a babakocsival becsomagolva a bundazsákba, kint elalszik, mikor hazaérünk csak betolom a lakásba és úgy alszik, 3 órát is a meleg lakásban a bundazsákban!!! Ezért kezdtem el gyanakodni :)

Hát el tudom képzelni hogy milyen lehet nálatok a hó-helyzet, ha még itt is ilyen Budapesten, egy viszonylag forgalmas helyen, ahol hókotróznak is!

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket. Újra itthon. Itt jobb azért, kicsivel. Adél egész jól bírta apa nélkül, én nem viselem jól ezt a terhességet. Már most minden bajom van és a hó is betesz, mert 5 millió ruha kell és mire indulunk rólam már szakad a víz.

Márti! Engem érdekelne a tesókocsi. Bár ellene vagyok, inkább tesó fellépő, de úgy néz ki nekifutunk ezek nélkül, aztán majd meglátjuk.

Én imádtam a tena hálós bugyit, szerintem írtó kényelmes volt. Nekem a szülésznő, aki segített felkelni, annyit mondott, hogy a betétről ne vegyem le a ragasztószalagót és így semmi gond nem volt vele. Este kimostam, reggelre száraz volt. Van még egy bontatlan csomag, mert kb a 3-4. napon már elég volt a sima bugyi és a nagy always betét.
Pizsi elérhetőség engem is érdekelne, bár én terhesen megszerettem a hálóinget.

Angie! Drukkolok!

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi
 
 


Sziasztok,

Kristóf is beteg megint, köhög, nem is tudom mikor fogunk ettől szabadulni.
Nagyon várom a tavaszt, a jó időt, de ennél komolyabb bajunk ne legyen.

Márti,

Nem tudod esetleg, hogy a dokibácsi meddig dolgozik még a Kútvölgyiben?Melyik kórházba megy majd át?

szép estét Zsu

Zsu
kátaizsu
 
 


Gabi, én is tesókocsi ellenes vagyok, bár nálunk ugye 19 hónap a korkülönbség, így elvoltunk nélküle :)

Testvérfellépőn is gondolkodom, de ha lesz is, akkor is csak és kizárólag az oviból hazafelé fogjuk használni.
Vendég
 


Sziasztok!

Ha megengeditek szívesen csatlakoznék! :D
Mindkét pasim Áek-es, a Szabó dokinál születtek. És tegnap megerősített minket a doki, hogy bizony babát várunk ismét :D :D

Látom sokan betegek, jobbulást mindenkinek! Sajnos mi is betegek vagyunk, ősz óta kisebb szünetekkel :( De lassan jön a jóidő, már nagyon várom :lol:

Tesófellépőn, tesókocsin gondolkodok én is. Szeptemberben kezdjük a Ricsivel az ovit, a Peti akkor majdnem kettő lesz és pont megszületik a pici. Szuper lesz :lol: :lol: :shock: Még nem tudom hogy lesz, a Peti ősz óta nem babakocsizik de az ovi messze van. :? :shock: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Sziasztok!

Márti
Köszi, akkor jót néztem. Nekem kell az L- es méret egyébként is.
Kamillának jobbulást kívánok!

Minden kis és nagy betegnek jobbulást!

Mi már jól vagyunk szerencsére, és volt egy átaludt éjszakánk is, de ma éjjel megint keltünk, de nem bánom, mert már javában éjjel volt.

Kép
Kép
susytunder
 
 


momi, gratulálok :)

Hát ez a testvérfellépős dolog engem mgé most sem hagy nyugodni, mert oké, amíg Fruzsi babakocsizik, addig jó így csanába menni Zsófiért, de ha már ő sem hajlandó beleülni, akkor mi lesz? :)
Vendég
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan: megjöttem doki bácsitól, ctg tökéletes és bizony tényleg BEFORDULT a pici!!!

Kátaizsu!

Nekem nem mondta, hogy elmenne onnan, sőt! Azt ecsetelte inkább, hogy mennyire szívesen marad ott, mert szakmailag is színvonalas és az ország legszebb szülészete lesz nemsokára!

Szalamandra!

Én is szobatárson láttam ugyanígy és hát akkor mondtam, hogy na ezt én tuti nem veszem fel! Ez a MOLIMEd bugyi viszont nagyon szimpatikus, aztán majd elválik, hogy kényelmes és praktikus-e annyira, mint látszik!

Veronika!

Örülök, hogy jól alszotok!

Angie!

Hát bizony ettől az oltástól napokig, sőt akár 1 hétig tartó láz is kialakulhat, általában az oltás utáni 8. napon kezdődik, nálunk is így volt! Felhívtam a doktornőt, ő is azt mondta, hogy valószínű az oltás, ami valószínűleg azért váltot ki ilyen heves reakciót, mert közben más fertőzést is benyelt. A szeme egyébként már tökéletesen szép volt, mire felment a láza. Tegnap volt a holtpont, szinte egész nap kézben volt a lányka, kókadozott, aludt, de csak a mellkasomon. Aztán már estére nem, csak éjszakára lázasodott be, ma pedig már sokkal jobb kedvvel és láztalanul ébredt. Aztán meglátjuk, milyen lesz, ha hazajön anyósoméktól. Nagyon nem szívesen adtam oda betegen, de ma dokihoz is kellett mennem este pesódig szülői van Csabi sulijában!
Jaaaj nagyon szorítok, hogy tényleg ott lapuljon az a babóca!!!

Mindenkinek köszi a hsz.-eket, remélem tényleg túl vagyunk a nehezén!!!

borossné becz márta
 
 


http://www.arzuhanas.com/Babakocsik-Kat ... t6236.html

Erre vetettünk szemet! Itthon ugyanezt 90.000.-ért árulják!
Ja és Panndi!
Nálunk kb. 17 hónap lesz a különbség, de nem is csak emiatt kell, hanem azért is, mert a gyereklétszám nagyon indokolja. Különben nem is tudom, hogy mennénk gyalog 5 gyerekkel sétálni, kirándulni, míg ilyen picik!

borossné becz márta
 
 


sziasztok,

Köszi Márti a választ..Örülök neki, hogy marad mert kicsit aggódtam, hogy hova megy tovább.
Én úgy emlékszem mintha azt mondta volna, hogy fizetős lesz a Kútvölgyi..Már nem emlékszem mit mondtál, hogy szültél-e a Kútvölgyiben de kíváncsi vagyok mi lesz a benyomásod róla.

Képzeljétek nálunk az oviban 2 hét múlva lesz a farsang, és Kristóf nem akar beöltözni:(
Pedig mindenféle jó ötlettel elő álltam de egyik sem tetszik neki, valahogy idegen neki ez a dolog erőltetni meg nem akarom.
Majd jövőre meglátjuk:)

Szép estét nektek..

Zsu
kátaizsu
 
 


Márti,
gratula a beforduláshoz! :)

Kamillának jobbulást!
Erről jut eszembe, köhögésre nincs valami jó ötleted? Úgy tűnik beléptünk a betegség következő fázisába, most elkezdett köhögni...

Zsu,
érdekes, hogy nem akar beöltözni, viszont nagyon férfias! :D

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


:)mondta az óvónéni, hogy más kiscsoportos is így döntött a csoportban, majd meglátjuk, hátha most majd megtetszik neki és jövőre készíthetem a dinós jelmezt. Nálunk most az a sláger a vonat mellett.

Én köhögésre a naturlandos köhögés csillapítót adom, kék fehér doboza van asszem valami elixirium a neve az vált be eddig Kristófnál, most Ő is köhög.
De homeopátiás bogyót is adtam már olyan fázisban amikor még kezdetleges a köhögés.

Zsu
kátaizsu
 
 


veronika, nálunk is az megy köhögésre, amit kátaizsu írt, az íze egész elfogadható, Róza legalábbis szívesen beveszi. Jobbulást Pálminak!

Márti,
örülök, hogy befordult a fiacskád, és remélem, Kamilla hamarosan jobban lesz!

Kép
Kép
szalamandra
 
 


Veronika!

Most párologtass igazán kamillafőzettel,az nagyon jó erre is és, ha hejlandó meginni Pálmi a hársfavirágteát, akkor csinálj neki egy 4-5napos kúrát belőle, nyugodtan adhatod gyümölcslével!
Semmi olyan kenőccsel ne kend a mellkasát, amiben kámfor van (pl. Babyloof, mert fokozhatja a görcskészséget, 2 éves korig nemigen javasolják orvosok-védőnők! Létezik egy naturlandos mellkaskenőcs gyerekeknek, azt megpróbálhatod, ugyan elvileg 2 éves kortól ajánlja a papírja, de nekünk azt mondta a gy.orvos, hogy is mennyiséget napi 1x nyugodtan lehet, ez csak gyógynövényes!
Éjszakára valamilyen kálciumot adj, az csíllapítja a köhögést és tud majd aludni, nappal pedig gondolom mehet a köptető! nekünk hurutos köhögésre a rózsaszín Rhinathiol vált be legjobban, ez azért is jó,mert jó kis nyákoldó és segít, hogy a nátha mihamarabb elmúljon!

borossné becz márta
 
 


Márti!
Örülök, hogy befordult a kicsöcsi! Maradjon is így!!!
Kamillának jobbulást!!! Milyen volt az éjszakátok?
Biztos, elkerülte a figyelmedet, ezért még egyszer megkérdezem :wink: Hol vettél jó pizsiket?

Kátaizsu!
Szilárd sem akar beöltözni. Én sem fogom eröltetni, majd jövőre több kedve lesz hozzá. De még az is lehet, hogy kedvet kap, ha meglátja az ovistársait, és ott helyben fogja kérni, hogy ő is. Én azért elkészítem a jelmezét, és beteszem a táskába :)
Vendég
 


Sziasztok,
mi is itt, ctg-uh minden ok, nyílik a méhszáj, kezd izgalmas lenni.

Angie, voltál orvosnál vagy február 16-án mész?

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Már voltam hétfőn, de akkor még csak a petezsák látszódott (5+3 napon voltam).

Neked drukk! Könnyű, gyors szülést, ha hirtelen kikívánkozna Lénibaba
Vendég
 


Márti! Köszi a tesókocsis linket. Jól néz ki, de mi most végleg arra az álláspontra jutottunk, hogy előre semmit, ha kell, akkor majd veszünk.

Angie! Megy a drukk! Mi 7-én leszünk 10 évesek a férjemmel (házasok csak 2 éve vagyunk) és 2 évvel ezelőtt pont a 8 éves évfordulón csináltam egy halvány 2 csíkost :)

Ildi! Hú, ez már nagyon izgi. Én 38-nál már szeretnék szülni :) Egyre nehezebben viselem. Egyszerűen gigantikus hasam van, nem tudok enni (ez nem akkora baj), de inni sem, mert feszíti a gyomromat.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi
 
 


Én még szeretnék pár napot :lol: bár már én is erősen le vagyok amortizálva :cry: kiváncsi vagyok Léni hogy gondolja.

Angie, az ebben a terhességi korban pont jó. Mi február 16-án tudtuk meg, hogy kislányunk lesz. Egyébként pont Lilla nap, de nem ezért lett a kiscsaj Lilla :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


sziasztok, csatlakoznék én is hozzád beneildi abból szempontból, hogy szeretnék még pár napot, de már egyre nehezebb:( mos vagyok a 36+4en, ma megyek ctg-re, uhra.
anyukám, mint "fő-fő" szakértő szerint 2 héten belül, a nővérem szerint (2 gyereket szült) az első melegfrontra elindul Sári.
Őszintén szóéva, mivel első baba, ezért meglehetősen tartok a szüléstől, de már nagyon kiváncsi vagyok a babámra.
elkezdtem a homeopátiás dolgokat) cimicifuga c9, caulophyllum c9, remélem segíteni fog.
valahol azt olvasta a neten (orvosi vélemény), hogy a homeos szerek átlagosan a felére csökkentik a vajúdási időszakot. majd meglátjuk

viszon tegnap voltam laboron, és nagyon elkeseredtem: eddig mindig megdícsértek, hogy milyen tökéletes a vérképem, sose volt benne semmi +, most meg a koleszterinem az egekben 9,5, ráadásul a süllyedésem is a normál érték duplája, ami azt jelenti, h vmi gyulladás van belül :((((

Andi
bordasa
 
 


Andi!
Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz. Szigeti doktornő nagyon körültekintő, és tudni fogja a dolgát ezzel a gyulladással kapcsolatban. Drukkolok, hogy minden rendben menjen. Nagyon szeretném tudni, hogy milyen volt szülni SzK-nál, ezért kérlek, ha túl vagy rajta, mindenképpen jelentkezz, és tájékoztass minket. Na meg persze az is érdekel, hogy hogyan zajlik majd nálad a szülés! Ügyes légy!!! (a frontok tényleg beindíthatják, és állítólag most jön egy felmelegedés, aztán egy lehűlés)

Beneildi!
Remélem, mert a petezsákban semmit nem láttam, még egy szíkholyagot sem. Bár azt nem tudom, hogy mennyire jó felbontású a dr.nő uh-ja. Rajta nem láttam aggodalmaskodást. Biztos, korábbra hívott volna vissza, ha valami gyanúsat lát. Én azért rendesen parázok :cry: :cry:

Gabi!
Hú, az szép, hogy pont a 8 éves évfordulón csináltál pozi tesztet. Aztán jó gyorsan utána egy másikat. Biztos nehéz lesz az elején két kicsivel, de majd ha nagyobbak lesznek, kevesebb gondod lesz velük, mert jól ellesznek majd együtt.
Vendég
 


Angie, a jót lásd mindenben... mondja ezt az, aki a mai ctg-n arra emlékezett, hogy egy éve pont itt sírt az ambulancián :oops: de tényleg nem szabad aggodalmaskodni :wink:

Andi, szerintem ne aggódj, egy-két kisebb gonddal mindig tudnak a dokik mit kezdeni :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ildi!
Most látom, hogy alig 2 héttel nagyobb a fiam a lányodnál :) És ha minden rendben az előző terhességemmel, akkor most én lennék mögötted kb 2 héttel :) Próbálom mindenben a jót látni, de aki megjárta már a hadak útját, annak a rózsaszín fátyol legördül a szeméről.
Vendég
 


Angie, a rózsaszín fátyol már az én szememen sincs, de pont ezért kell bízni. Szívből drukkolok Neked :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Köszönöm Ildi!!!
Vendég
 


Angie: Gratulálok a picurkádhoz! :D Nagyon szorítok Nektek, minden rendben lesz!

3 hét múlva megyek Hajdú dr-nőhöz UH-ra! Már nagyon várom! Tegnap voltunk a doktornőmnél, kistesó szép nagy, mozgékony, így nem sikerült róla egy normális képet csinálni. :lol: Petiről ilyenkor már volt egy halommal. :lol: Jövő hét elején megyünk AFP-re.

Kép

Kép
nikuc
 
 


Nikuc,
lehet, hogy azért ilyen mozgékony, mert kislány? :)

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Lehet, hogy kislány lesz, mert sokkal többet is hánytam, rosszabbul voltam, még most is szoktam émelyegni. A gyomorégés is kezdődik. Viszont érdekes módon semmit nem híztam még, Petinél ilyenkor már 4-5 kiló rajtam volt, akkor nagyon kerekedtem. Inkább zöldségeket kívánok folyton.

Kép

Kép
nikuc
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?