Panndi: Olvastam a Kismamát, és nagyon tetszett a gyerekszáj!
Kinga: A kisfiút nehezen tudják félrenézni! P.-nél a 15. héten megmondták, és mi is nagyon lánynak hittük addig. Miket eszik most a kisfiad? Ha jól emlékszem, Ő sem ehet sokmindent.
Képzeljétek, nálunk meg úgy néz ki, hogy Peti a tojáson kívül az adalékokra érzékeny! Kapott karácsonykor a nagyiknál húslevest zöldséggel. Ők használnak kockát, meg ízesítőt, amit mi nem. Tiszta ekcéma lett attól a pár falat zöldségtől is. Az itthonitól semmi baja. Az itthoni sült husit is bírja, mert mi csak sima fűszereket használunk, nem ízfokozós fűszersókat. A kenyértől is kipirosodott az arca, pedig a (tejes) babakekszet vígan eszi (tehát nem a gabona a baj). Rájöttünk, hogy a bolti kenyerekben is van egy halom adalék. Szerencsére van egy pékség a közelben, ahol csinálnak hagyományos parasztkenyeret, (nem aranyáron) onnan hoz ma a férjem. Kicsit jobb is így, mert legalább rá leszünk mi is kényszerülve, hogy egészségesebben étkezzünk.
Én is szeretnék pizsit venni! Most nagyon jópofák vannak a cundaban, csak még ráérek, így megvárom, amíg kicsit leárazzák.
Itthon egyébként se használunk ilyesmit.
Márti: Jobbulást kívánok Kamillának! P. is kidőlt az oltás után. Ő szerencsére nem lázas, de sokszor öklendezik, néha sugárban hányja kifele a kaját (ez régebben is előfordult, most napi szinten), és valami kiütésszerűségek vannak a kezén, na meg extra nyűgös.
Az mondta a dokibácsink, hogy ami az oltás után 1 héttel kezdődik, az a mellékhatása, és két hétig tart max. (jó kilátások, ugye?
)
Azt olvastam egyébként, hogy extra c-vitaminnal tudsz segíteni abban, hogy az oltás mellékhatásaiból hamarabb kivergődjetek!