Orew, úgy örülök, hogy rászántad magad a továbblépésre! Hát, nem irigyellek, de fel a fejjel, és ne félj… Kívánom, hogy hamarosan megtaláljon újra a vidámság! Erős vagy, úgyhogy biztosan menni fog. Nem akarok nagy okosságokat mondani (azokat már elmondták előttem sokan), de szerintem egyértelmű, hogy Te nagyon jól érezted magad a munkahelyeden, magabiztossá tett Téged, mert szerettek és megbecsültek. Most meg? Napokig nem látsz embert, akivel beszélgethetnél, aki elismerné, hogy mennyire brillírozol a feladataidban. És itt ez az anyaság-dolog is: esetleg folyton azon parázol, hogy jól csinálod-e. Lehet, hogy a lelked mélyén vágysz vissza dolgozni, mert az is kellene ahhoz, hogy ki tudj igazán kiteljesedni, és motiváltabbnak érezd magad. Szerintem ha ez bebizonyosodik, ne habozz pár órában visszamenni, ha lehetőséged adódik! Zarának egy kiegyensúlyozott anyukára van szüksége, csak így lesz boldog gyerekkora. Ez már frázis, de nagyon igaz. Szorítok Neked!
Bea, remélem sikerült megnyugodnod! Van valami fejlemény? Szoptatási tanácsadó mikor érkezik?
Angelita, a DNS-teszt nálunk is elkelne, nem tudom, hol rejtőznek az én génjeim ebben a gyerekben. Talán a masszivitásában, abban, hogy eddig még nem volt beteg, oltástól be nem lázasodott, minden olyan kórság elkerülte, amitől az apja életének első hónapjaiban szenvedett. Ha ez a továbbiakban is így lesz, egye fene, hogy külsőleg nem hasonlít rám.
Bori, a kistesó témát még át kell gondolni, anyagilag és emberileg is. Mindenképpen szeretnénk, a 2 év korkülönbség ideálisnak is tűnik, de például nem szeretném azt eljátszani a munkáltatómmal, hogy visszamegyek dolgozni fél évre, aztán újra szülési szabi. Pedig anyagilag így jobb lenne, emberileg viszont utálok ilyet csinálni.
Madaran, a buktarecire vevő lennék, mert már frusztrál, hogy nem tudok egy jó kelttésztát csinálni.
Pedig mióta van kenyérsütőgépem, még a dagasztás sem nagy ügy.
Irdab, köszi a képet a mei tai-ról! Sajnos tegnap beleszerettem a liliputi hordozóba, annyi jót olvastam róla! Alig várom, hogy eljussak a boltba, és kipróbálhassam…
(Oui, még egyszer köszi!) Nem irigyellek az ölbebabád miatt, kitartás! Nekünk ma picit jobb napunk volt, na meg 3 órát a nagyi vigyázott rá, így kaptam egy kis kimenőt is. Kozmetikusnál voltam. Már rámfért, a kimenő is, meg a gyanta is.
Bikmakk, sapka.
Kandi, mi az a babakutató labor?
Tünde, húúúú, tesztelés.
Drukkolok! Hát, apa kicsit jobban is erősítgethetné az önbizalmadat… Új frizuról majd mutatsz képet?
Képzeljétek, ma volt egy cuki almás esetünk:
Lia az ölemben, úgy harapdáltam az almámat, amikor arra lettem figyelmes, hogy veszettül nyúlkál felé. Odaadtam neki a nem héjas felével, azonnal odahúzta a szájához, és elkezdte szívogatni meg nyeldekelni. Egyszer sikerült beszívnia egy kisebb darabot is, na ettől azért kissé megijedt, úgyhogy gyorsan kihalásztam a szájából, meg el is vettem az almát, mert végülis nem bio alma volt, így nem akartam kísérteni a sorsot. Azt az üvöltést, amit levágott, amiért elvettem tőle az almáját! Nem volt semmi.