Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, Danit ma délben is csak sapkában tudtam elaltatni... :shock:
Végülis nem baj, ha a cumit erre cseréljük, a sapka legalább nem csinál csúnya fogakat.... :wink: :wink:

Kép
bikmakk

Bikmakk,
ez a sapka nagyon aranyos dolog. Ha ez, hát ez :lol:
Másik ovi nem nagyon van, csak az állami. Én amúgy két évig maximálisan elégedett voltam, azt gondoltam, hogy még Levi is ide fog járni..., miért kell ezt így elrontani, és miért nem lát az óvónő az orránál tovább. Ha annyira akarja támogatni a lányát, akkor adjon neki pénzt, de ne vigye oda, mikor tavaly már kipróbálta, és akkor azt mondta, hogy mennyire sajnálja, hogy a lánya nem alkalmas erre. Most hirtelen, hogy lejárt a GYES, alkalmas lett? Ja, és főleg az zavar, hogy ez a szakképzett személyzet rovására megy, akit ráadásul imádnak a gyerekek. Vagy egyszerűen csak féltékeny??? Hogy a másikat jobban szeretik, és nem ő a kedvenc? Ezen meg el kellene gondolkodni, mint besértődgetni. Mikor a férjem szólt, hogy a tudtunk nélkül ne vigyék kocsival, gyerekülés nélkül sehova a gyereket, arra is csak az volt a válasz, hogy Lili majd itthon marad. Hát szolgáltatói szemlélet ez. Na a lényeg, hogy ha rontja a színvonalat, ez hamar elterjed kisvárosban, aztán majd nem lesz miből eltartani a családot, mert nem lesz gyerek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bikmakk, sajnos nekem sem vált be a botmixer, ilyen kis mennyiségnél egyszerűen használhatatlan... Így én mindent (sütőtök, banán, krumpli) villával alaposan szétnyomkodok, más megoldást nem tudok... A turmixunknak 2 literes tartálya van, viccesen nézne ki benne az a minimális kajamennyiség, szerintem a felét ki se tudnám szedni :)...
Emma almából és banánpüréből 50-60 grammot is leküld, de a sütőtök és krumpli kombinációból közel sem fogyott el ennyi...

Kenderike
, köszi az emil cím tippet! Livi akkor már nagyon ügyes! Várjuk róla a képet :)!

Kép
angelita

.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kandi72 2010.04.06 11:38-kor.
kandi72
Budapest III. kerület

Bikmakk, nem lehet, hogy a foga jön Daninak, és attól nyűgös? A sok kaki is lehet attól. Nekünk a dentinox nagyon bejön fogfájásra.

Kép
Kép
Kép
oui

sziasztok!

Dbea,nagyon sjanálom,hogy ennyire fáj a cicid..Én sem akarok itt okoskodni,de én már magamon megfigyeltem,hogy akkor fáj a cicim,ha nincs benne elég tejcsi és csak szívja,szívja...és az elég kellemetlen.Olyankor kap tápit,és amikor érzem,hogy megint van benne tejcsi,akkor szopizik.
Én ebbe már beltörődtem,hogy tápizunk is,de Zsombi szó nélkül megissza.És nekem az a lényeg,hogy neki jó legyen,fejlődjön szépen.És nekem inkább az okoz lelkiismeretfurdalást,hogy 2 hónapig hagytam éjszakákon át sírni,közbe meg éhes volt :cry: :cry: :cry: MErt amióta kapja a tápit,egy éjszaka sincs üvöltés...és meg csak a hasfájásra gondoltam...Na bummm...jó kis anyuka vok...de nem gondoltam,hogy éhes lehet,hisz szépen gyarapodott...
Sztem próbálkozzatok a tápival,és gondolok rád nagyon!

Anna,már másodjára fogsz tesztelni?Én is teszteltem 2x már,mert már 25én meg kellett volna jönnie,de nem :oops: (védekeztünk mondjuk,de nem az elejétől :oops: )Remélem azért hamarosan megjön,mert mi már nem szeretnénk kistesót.2gyerekkel is beérjük :) Legalábbis én :P És én nem hiszem,hogy megtartanám...Tudom,hogy ez nem szép dolog,de azért sokmindent kell számba venni...
Örülök,hogy Zsigi megmutatta az új tudományát :wink:

Lina,és miért nem járhat rendes oviba Lili?Miért kell neki a magán?AA szobatisztaság miatt mentetek oda,nem?De mostmár szobatiszta,nem?

Bikmakk,zabálnivaló Dani :D Örülök neki,hogy már nem kell hetente tornára járnotok!!

Adri,Zora is nagyon édes a Mei-tei-ban :) Azt a 15kg-t mennyi idő alatt fogytad le?Mozogtál mellette?Mennyit diétáztál?

Kenderike,Livi nagyon ügyes kiscsajszi! :D Csak így tovább :wink:

Orew,sztem is kérj segítséget,és akkor szépen ki fogsz lábalni a depresszióból!!És gyere sűrűn hátha tudunk segíteni!!!

Mocorgó,apa azért nem szereti ha netezek,mert szerinte lehetne jobb elfoglaltságom is,mint itt tespedni a gép előtt!És ezért vok dagadt,mert csak tömöm magamba az édességet és itt tespedek,ahelyett hogy vmi hasznosat csinálnék :oops:

Bori,nagyon aranyosan mosolyog Betti :D

Angelita,hát a kajcsi főzés,mint meglepetés lehet elmarad...mert áttették csütörtökre a búcsúztatót,és utána állítólag nálunk lesz bográcsolás,meg dinom-dánom :shock: Szerencsére jönnek gyerekek+anyukák is :wink:

Ma meg fodrászhotz megyek 4 órára,levágatom a hajam..csak még nem tudom milyenre,mondtam a fodrásznak találjhon nekem ki vmi jót...
Ja és képzeljétek kihíztam a farmeromat ami eddig jó volt rám :oops: Tényleg visszább kell fognom magam a kajálásokkal :roll:

Kép
Kép
tundi24

Tündi!
Na én hasonló okok miatt kezdtem el diétázni :lol:
Bakker 1db gatyám van..jöhetne a jó idő,mert akkor max a kismama nacikat hordhatnám:-)

Irdab!
Nem jól van megkötve a Mei-Tai..a lába alatt kell átvinni hátra a kötőjét.
Majd mindjárt keresek képet.

mimi12

Orew, úgy örülök, hogy rászántad magad a továbblépésre! Hát, nem irigyellek, de fel a fejjel, és ne félj… Kívánom, hogy hamarosan megtaláljon újra a vidámság! Erős vagy, úgyhogy biztosan menni fog. Nem akarok nagy okosságokat mondani (azokat már elmondták előttem sokan), de szerintem egyértelmű, hogy Te nagyon jól érezted magad a munkahelyeden, magabiztossá tett Téged, mert szerettek és megbecsültek. Most meg? Napokig nem látsz embert, akivel beszélgethetnél, aki elismerné, hogy mennyire brillírozol a feladataidban. És itt ez az anyaság-dolog is: esetleg folyton azon parázol, hogy jól csinálod-e. Lehet, hogy a lelked mélyén vágysz vissza dolgozni, mert az is kellene ahhoz, hogy ki tudj igazán kiteljesedni, és motiváltabbnak érezd magad. Szerintem ha ez bebizonyosodik, ne habozz pár órában visszamenni, ha lehetőséged adódik! Zarának egy kiegyensúlyozott anyukára van szüksége, csak így lesz boldog gyerekkora. Ez már frázis, de nagyon igaz. Szorítok Neked! :)

Bea, remélem sikerült megnyugodnod! Van valami fejlemény? Szoptatási tanácsadó mikor érkezik?

Angelita, a DNS-teszt nálunk is elkelne, nem tudom, hol rejtőznek az én génjeim ebben a gyerekben. Talán a masszivitásában, abban, hogy eddig még nem volt beteg, oltástól be nem lázasodott, minden olyan kórság elkerülte, amitől az apja életének első hónapjaiban szenvedett. Ha ez a továbbiakban is így lesz, egye fene, hogy külsőleg nem hasonlít rám.

Bori, a kistesó témát még át kell gondolni, anyagilag és emberileg is. Mindenképpen szeretnénk, a 2 év korkülönbség ideálisnak is tűnik, de például nem szeretném azt eljátszani a munkáltatómmal, hogy visszamegyek dolgozni fél évre, aztán újra szülési szabi. Pedig anyagilag így jobb lenne, emberileg viszont utálok ilyet csinálni.

Madaran, a buktarecire vevő lennék, mert már frusztrál, hogy nem tudok egy jó kelttésztát csinálni. :( Pedig mióta van kenyérsütőgépem, még a dagasztás sem nagy ügy.

Irdab, köszi a képet a mei tai-ról! Sajnos tegnap beleszerettem a liliputi hordozóba, annyi jót olvastam róla! Alig várom, hogy eljussak a boltba, és kipróbálhassam… :) (Oui, még egyszer köszi!) Nem irigyellek az ölbebabád miatt, kitartás! Nekünk ma picit jobb napunk volt, na meg 3 órát a nagyi vigyázott rá, így kaptam egy kis kimenőt is. Kozmetikusnál voltam. Már rámfért, a kimenő is, meg a gyanta is. ;)

Bikmakk, sapka. :lol:

Kandi, mi az a babakutató labor?

Tünde, húúúú, tesztelés. :shock: Drukkolok! Hát, apa kicsit jobban is erősítgethetné az önbizalmadat… Új frizuról majd mutatsz képet?

Képzeljétek, ma volt egy cuki almás esetünk:
Lia az ölemben, úgy harapdáltam az almámat, amikor arra lettem figyelmes, hogy veszettül nyúlkál felé. Odaadtam neki a nem héjas felével, azonnal odahúzta a szájához, és elkezdte szívogatni meg nyeldekelni. Egyszer sikerült beszívnia egy kisebb darabot is, na ettől azért kissé megijedt, úgyhogy gyorsan kihalásztam a szájából, meg el is vettem az almát, mert végülis nem bio alma volt, így nem akartam kísérteni a sorsot. Azt az üvöltést, amit levágott, amiért elvettem tőle az almáját! Nem volt semmi.

Kép
mocorgó

.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kandi72 2010.04.06 11:33-kor.
kandi72
Budapest III. kerület

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kandi72 2010.04.06 11:34-kor.
kandi72
Budapest III. kerület

Lányok, beneveztem Emmust a Cora babaszépségversenyre :). Aki nem érdekelt (nem tudom, valaki más is nevezett-e közülünk?) és van kedve, az itt szavazhat:
http://babamama.cora.hu/baba_fotopalyaz ... s/oldal/2/
(A 8. Emma :) )
Köszönöm szépen mindenkinek előre is :)!

Kép
angelita

Angelita, szavaztam, de már nem a 8. Emma! Azért megtaláltam!

Kép

Kép
hmbori

Helló Mindenkinek!
Itt vagyok, csak ma itt voltak a szüleim, aztán elment az idő.

Bori: én is kitöltöttem a kérdőívet.

Oui: nekünk még nincs kocsink, csak a hétvégén lesz, addig nem tudunk menni.

Bikmakk: nem tudjuk megnyitni a cikket, amit küldtél, pedig nagyon érdekelne. Nem tudod valahogy másképp küldeni??

Orew: írj sokat, és írhatsz nekem is emailt, beszélhetünk telefonon is ha van kedved, én sem beszélek egész nap senkivel, csak Anyukámmal...

Angelita: én szeretnék szavazni, de a 8. egy kisfiú, akit Áronnak hívnak. Milyen ruha van Emmán a képen??

Apa reggel vett egy terhességi tesztet, holnap reggel megcsinálom, bár két hete csináltam és nem volt semmi. És nekem még mindig nem jött meg, úgyhogy fene se tudja, hogy mikor volt/lesz/van termékeny időszakom :lol:
Volt itt a LLL szopis tanácsadó, azt mondta, hogy minden rendben van, ügyesek vagyunk, Marci szépen eszik. Ami azért jó hír, mert így minden rendben, viszont még mindig nem tudom mi a baj. Végülis abban maradtunk, hogy elmegyek ultrahangra (beutalóm már van), hátha ott kiderül valami. Ha nem találnak semmit, akkor felhívom őket ismét, azt mondta, hogy a kolléganőikkel előveszik a szakirodalmat és kinyomozzák mi lehet a baj.
Addig borogatok szopi előtt és után, meg minden szoptatáskor más helyzetet veszünk fel.

Azt nem tudom írtam-e, hogy "csak" az egyik mellem fáj. Ami kicsit azért rejtélyes, mert így én a terhességet, a túlérzékenységet, helytelen szopis technikát kizárnám, mert gondolom ilyenkor mind a kettő fájna...

Ezt a babatalit nagyon sajnálom, de bkv-val nem vállalom, hogy nekivágunk :oops:

Marci a napokban kettőzi meg a súlyát :D Borzasztóan aktív lett, egyfolytában ide-oda forog, nagyon élvezi.

Tündi: biztos nem az a baj, hogy Marci keveset eszik, mert méregetem, így látom, hogy mégis hogy állunk, jókedvű, pisil-kakil rendesen és éjjel is alszik.

Most hirtelen nem jut más eszembe :D

Kép

Kép
dbea

Na csak a babatalival kapcsolatban: legyen inkább a jövő hét, többeknek is az a jó. Kedd 10-12? Jó?

Kép
Kép
Kép
oui

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kandi72 2010.04.06 11:34-kor.
kandi72
Budapest III. kerület

Mimi, ez egy régebbi kép, és Zorát már nem így kötöm, hanem a lábánál ahogy Te írtad, de amíg a derekát nem tartotta rendesen addig így kell megkötni.

Adri

Kép

Kép
irdab

Én is szavaztam Emmusra, de Bea a kérdőívet nem tudtam kitölteni, mert a vajúdásról kérdez legfőképp, engem meg megcsászároztak, és így nem lenne hiteles..., vagy kamukázzak???

Adri

Kép

Kép
irdab

Tündi,
én nem akarom Lilit az állami oviba adni. Máshol szó nélkül megtenném, de itt a település fele roma, sok hhh. Inkább még mindig itt. Csak az bánt, hogy fizetek valamiért, és nem hozza a megszokott színvonalat. Apróság, de miért lusták alváshoz pizsit adni a gyerekre, ha két évig ment.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csajok,
én kipróbáltam a Dentinoxot. Annyira fáj a szájpadlásom, és fogalmam sincs, hogy mi fájhat ott. Semmi fájdalomcsillapító nincs itthon.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszönöm szépen mindenkinek a szavazatokat :)! Én is néztem, hogy már nem a 8., a kék pingvines felső van rajta és ha ráálltok egérrel a képre, akkor megjelenik a neve :).

Kép
angelita

Lina,én is elvárnám,hogy adjanak rá pizsamaát.Főleg,hogy fizetsz érte..de én lehet,hogy mégis keresnék egy másik ovit..mert a múltkor meg írtad,hogy kivitték őket a tanyára kérdezés nélkül..ezt elég felelőtlenségnek tartom...de ezt már kibeszéltük a múltkor! :D

Eni,rakok képet,csináltattam apával a telóval..de elég rémes lett :oops: Hát az önbizalmamat nemigen szokta növelni az tuti :oops: Igaz azt szokta mondani,hogy csak viccel amikor mondja,hogy dagadt vok :roll:
Azért szurkolj,hogy ne pozitív legyen a teszt!De 2ő már csak nem téved :roll: vagy mégis? :shock:
Nagyon édes lehetett Lia,hogy így ragaszkodott az almájához!:)

Angelita,én is leadtam a szavazatomat! :)

Mimi,tennél fel képet,hogy kell megkötni a mei-tai-t?Mert én így kötöttem még fel :oops:

Dbea,ha rendben a kajcsi akkor jó :) Szurkolok,hogy kiderüljön,hogy mi a gond!

Kép
Kép
tundi24

http://www.mei-tai.hu/mei-tai-megkotese-videon/

Tündi megkötések a mei tai-ra :wink:

Adri

Kép

Kép
irdab

Lina és használt neked a gél?

Adri

Kép

Kép
irdab

Adri,köszike a linket.Nekem is eszembe juthatott volna,hogy megnézzem a videót :oops:

Na és a kép rólam: Kép

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

NAGYON KÖSZÖNÖM a támogatásotokat!!! Sokat számít, hogy tudom itt vannak akik valamennyire átérzik a problémát! KÖSZÖNÖM!!!

Angelita: Én is szavaztam Emmára! :)

Bori: Kitöltöttem a kérdőívet. :)

Tündi: Jól áll neked ez a haj! :)

Oui: Nekem jól hangzik a jövőhét kedd! :) Most csütörtökön amúgy pont nem lett volna jó, mert sikerült időpontot kapnom a masszázsra.

Pénteken meg végre kozmetikushoz is eljutok! Már alig várom.

Egyébként gondolkoztam azon, hogy lehet, hogy nem várom meg amíg Zarus másfél éves lesz, hanem hamarabb visszamegyek dolgozni, mondjuk 1 éves kora után. A múltkor beszéltem már a főnökömmel, azt mondta, hogy meg lehetne oldani, hogy részmunkaidős legyek, tehát napi 4 órát dolgozzak. Ezt optimálisnak gondolom, mert így kimozdulnék, meg lenne a munka öröme, de még mindig lenne elég időm arra, hogy Zarussal foglalkozzak. :) Úgyhogy még semmi sincs eldöntve, de van választási lehetőségem.

Na, most húzok aludni... :)

Üdv,

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Sziasztok:

Este olvasgattalak benneteket de írni nem volt időm. Most csak dobok egy képet Grétiről , este végre ideülök és lesz idő írni. Utol értem magam kicsit itthon. Kép
nikó

Tündi,
mi van a tesztekkel? Lemaradtam.

Oui,
jövő kedd jó nekem is.

Irdab,
szerintem nagyon jó volt a Dentinox. Van benne lidokain, jól lezsibbasztotta az ínyemet. Ma már jobb, fogalmam sincs miért lehetett ez a fájdalom. Főleg éjszaka, amikor pihen. Még arra gondoltam, hogy lehet, hogy elkezdett elhalni még egy fogam, és az sugárzik mindenfelé.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Csak ismét gyorsban írok! Dominika egy ideje nagyon nem marad el, csak kézben, futkosok egésznap felkapom, kis vigasztalás, lerakom takarítás! És ez így megy egész nap! Éjjel is balhézik, semmi nem jó! A dentinox után egy ideig jó volt, de hajnalban ismét cirkusz! Ki vagyok, alig alszom, és fáradtnak érzem magam borzasztóan!

Nikó: Gréti is milyen nagy csaj lett már, nagyon szép hölgy!

bori: kitöltöttem a kérdőivet!

tündi: túl sok nem látszik a képen a frizudból, de csinos! Én is készülök egy jó ideje, de sajna az anyagiak miatt még vissza kell fognom magam! Pár napja magamnak vágtam belőle, nagyon meg volt törve, legalább most az már nem látszik, de sokat kéne levágni beőle, mert nagyon hosszú, nem merek ennyire belebonyolódni! Meg vennem kéne Hennát és befesteni! Nagyon sok éve vörös vagyok, most vissza akarom barnára festeni!

orew: Ha jól emlékszem akkor a 18. kerültben laksz úgye? Ha van kedved talizhatunk(én a 17.ben lakom) vagy el is jöhetsz a kiscsajoddal, ha úgy érzed, hogy társaságra vágysz! Én is nehezen viselem a bezártságot! Azelőtt volt kocsim, beültem és mentem, nagy nehezen találtam munkát, és már most félek, hogy hoyg fogok 3 gyerek mellett elhelyezkedni! Most semmi! És olyan tehetetlennek érzem magam! Én jártam pánikbetegség miatt terápiára és nagyon jó volt! Igazából a doki csak segít, hogy magadban megtalált, hogy hol a gond és magadon segítesz, ő csak ott van melletted! De hidd el nagyon sokat számít! Nem szégyen segítséget kérni! Ha úgy érzed tedd meg az első lépést! Ja és a párod is menjen el veled egy első beszélgetésre, mert fontos hogy tudja mi zajlik benned, és hogy melletted álljon lelkileg!

Mi is megyünk bölcsibe szeptembertől! Itt már figyelem a gondozókat, hogy mennyire foglalkoznak a picikkel(egy utcányira van a bölcsi) és nagyon szimpatikus a hozzáállásuk!

na megyek nyakig a szájában van a kiscsajom és vísít! Már látni, hogy hol jön a fogacska, és nem az első az hanem mellette!

kovisziszka

Na akkor legyen jövő kedd 10-12, és a címet megírom priviben, akik jönni tudnak!:)

Kép
Kép
Kép
oui

Sziasztok lányok!

Tündi,
jó lett a hajad, csini vagy!
A holnapi bogrács party benti főzőcske lesz, ugye :)?

Linácska, akkor megint kinéz egy vizit a fogorvosnál :(?

Nikó, este várunk, írj magatokról!

Most mennem kell, Emmus nyűgösködik -lehet, hogy már álmos.

Köszönöm az újabb szavazatokat, aranyosak vagytok :)!

Kellemes napot mindenkinek!

Kép
angelita

Tündi, tényleg jó a hajad:).

Kép
Kép
Kép
oui

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kandi72 2010.04.06 11:35-kor.
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Köszi a hajamra a dicséretet :D Apának is tetszettt és nekem is :wink: Nagyon régen nem vol ilyen rövid már.

Sziszka,hát gondolom pesten nem olcsó a fodrász,de én borravalóval együttt megúsztam 2000ft-ból :oops: Majd melíroztatni is kellene,de az viszont itt kb olyan 3-4ezer ft.Meg hát az ugye idő..most nem volt ilyenre időm..

Angelita,kint fognak bográcsozni a fiúk,gondolom egy kis forraltbor mellett :oops: Mi meg majd bent melegszünk,beszélgetünk,és játszunk a gyerekekkel.

Kandi,ment szavazat Beliánra :wink: Nagyon kis édes :D

Lina,jan25.én kellett volna megjönnie.Csináltam már két tesztet,de mind a 2ő negatív lett.Remélem hogy hamarosan megjön,és a teszt sem téved!

Nikó,milyen hosszú Gréti! :) Nem semmi :wink: Kis manöken,csuda édi :D

Orew,a masszázs biztosan fel fog dobni egy kicsit.És ha úgy érzed,hogy menned kell dolgozni egy kicsit,sztem menj nyugodtan.Én is vágyok vissza.De én csak jövőre megyek vissza,ami azt jelenti,hogy összesen 4 évet leszek itthon..Mert ugye Lucáváal már voltam 2őt,és nekem ez egy kicsit sok...

Esik a hó :roll: :wink:

Kép
Kép
tundi24

Tünde, dbea :lol: én pont ma reggel teszteltem és negatív...
nálatok mi a helyzet???

majd még jövök, de felkelt Zsigibogyó.... :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Kandi, szavaztam Bebére :). Már átkerült másik oldalra, a 3.-ra, de azért megtaláltam :)! Nagyon cuki a képen!

Tündi, nekem is szerencsém van a fodrászommal: én is 2e Ft-ot szoktam fizetni borravalóval és ráadásul nagyon közel van, pár háznyira tőlünk :)! Persze egyébként Miskolcon is jóval magasabbak az árak, én is csak Emma születése járok ide, előtte 3500 Ft-ot fizettem általában.

Kép
angelita

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kandi72 2010.04.06 11:35-kor.
kandi72
Budapest III. kerület

Itt van Zsigi, úgyhogy gyors leszek...
Angelita :lol:
Szerintem nyugodtan ki lehet vinni ilyen időben is, ha jól be van bugyolálva!!! én Zsigit tegnap pl. kétszer is vittem másfél órára!! Mingyá most is megyünk, mert nyügizik.

Linácska :lol:
Hát, cigányok közé én sem vinném! Akkor már inkább a foglalkozásmentes délelőttöket választanám.... Vagy otthon....

Kenderike :lol: Hú, nem semmi, hogy Livi miket tornázik össze!!! :shock: :shock: nagyon ügyes!!!!!

Adri :lol: A cumi nem szokott kiesni a szájából, ha jöttök-mentek? nálunk cumitartó van, mert állandóan kilöki. Jó a kép!!!

Bikmakk :lol: Szerintem nem gáz, ha Dani sokat kakil! Zsigi is nyomja napi 4x tuti! De egész jól fejlődik, és jól érzi magát. Úgyhogy amíg kiegyensúlyozott, sztem ne aggódj!!! Most szokja a kis gyomra, belecskéje az új cuccokat!!
Egyébként kis mennyiségnél a legjobb, ha fokhagymanyomón passzírozod át a cuccot! Garantáltan pépes lesz!!!!

Kandi :lol: de jó hogy jöttél!!! Nagyon vidámak a képek!! Köszi!!!

Orew :lol: Visszamenni dolgozni is lehet egyfajta megoldás, de az még odébb van!! NEm? Azt jó tudni azért, hogy ez hormonális, és ahogy jött, el is fog múlni!!! ma hogy vagy???????

kérdések:

hajvágás: vágta már valamelyíkőtök a béjb haját??? Nálunk kevéske szösz van a fején, de néhány hajszál itt-ott lóg nagyon hosszan!!!

babakocsi. mikortól lehet emelni egy kicsit az ülésrészen, hgoy valamivel többet lásson???????????

na megyek, mert iszonyat hangokon visítozik... :roll: :roll: Kiviszem egy kicsit sétálni, megnézzük a tyúkokat, meglátogatjuk a kutyit..... :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Kandi szavazni szeretnék, de nem találom Beliánt..... :cry:

Adri

Kép

Kép
irdab

..........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kandi72 2010.04.06 11:36-kor.
kandi72
Budapest III. kerület

Anna,én a múltkor tesztteltetm 2őt,de az ugye negatív lett azóta meg nem csináltam...most várok még egy darabig...de bízom benne,hogy megjön vmikor :wink:

Angelita,akkor szerencsések vunk a fodrászainkkal.Én már kb 13éve hozzá járok.8ik-ból ballagott amikor először megcsinálta a hajam :D És nagyon ügyes fodrász csajszi :) Megérdemelte a bizonyítványát :D

jimbone,nagyon helyesek a fiúk! :D

Kandi,sztem nagyon helyesi Belcsi is,és tényleg hogy ilyeneket írsz róla :D Egy tünemény :D :D :wink:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Orsi: ha gondolod mi is találkozhatunk, azt hiszem annyira mi sem lakunk messzire egymástól :lol:

Teszt: hát Apa lent felejtette a kocsiban, így majd csak este vagy holnap reggel csinálom meg :D

Hajvágás: Marciét nemsokára levágjuk, mert már szinte lányos lobonca van :D
De jó nektek, hogy ilyen olcsón jártok fodrászhoz!!! Az enyém 4500 Ft-ot kér :shock:

Oui: megírod nekem is a címet? Nem 100% hogy megyünk, de megpróbálom :)

Nemalvós babáknak: én az interneten találtam egy tök jó oldalt, és nálunk többé kevésbé bevált: alvas.kismamablog.hu

Még próbálok jönni.

Kép

Kép
dbea

Sziasztok

Kép Liviről az bodyban:
Kép
Share Your Pictures!

Köszönöm dícséretet Livi nevében is, de hát ne felejtsük el Livi már bőven tőbb mint 6 hónapos 5 hónaposan ő se csinált még semmi ilyet.

Babakocsit kicsit megdönteni én már kb 4 hónapos kora óta csináltam/csinálom, most hogy már felült egyedül én már ültetni is szoktam, így sokkal többet kibír kisasszony velem konyhában. Mert hát ő is akkor van el ha lát. Egyedül nem szeret lenni, de ha kiviszem magammal konyhába akkor most már föleg édesen eljátszik műanyak poharakkal tányérokkal.

Kandi de jó hogy írtad hogy ti is jártatok így betegséggel, még jó hogy egyikünknél se lett sennu bajuk végül.
Belián tündér ezen a képen.
Donát és Áron is nagyon aranyos együtt a céklás kép ha nem olvastalak volna ijesztő lett volna hogy jaj mi lehet kicsi fiúval.
Gréti milyen hosszú nagyon aranyos.

Livi ennyit pihent...

Kenderike
Kép
kenderike

Kandi, jót nevettem a jellemzéseden :)!

Ma nálunk is cékla volt az újdonság: almapürébe tettem céklalevet és nagy meglepetésemre nálunk is ízlett a kisasszonynak! Szerencsére keveset hagyott (50 grammot bepuszilt): a maradékát mindig megeszem és bevallom, erre én annyira nem cuppantam rá... A héten megpróbálkozom majd a céklafőzelékkel is.

Kenderike, jó húsban van Livi is :)! Nagyon aranyos a képen!

A fiúk is nagyon helyesek :)!

Kép
angelita

HaliHÓ!

Szakad a hó mindenkinél?
Megjöttünk vidékről, vissza is olvastam, látom, zajlott az élet.

Dbea - Te egy hős vagy, remélem, a rejtélyre hamarosan fény derül. Én is azzal a táborral értek egyet, akik azt mondják: adni még hamit, legfeljebb ha rendeződnek a gondok, kap még tejecskét, hiszen mint írod, csak az egyik mellel van gond. Ez nagyon általános, én is így vagyok vele, Ákos néha úgy ráüvölt a bal mellemre, hogy ijedten dugom el, és adom neki a másikat. Ha még van benne, lefejem, és megkapja máskor.
Szerintem sem ér meg ennyit a történet, ráadásul minden nap egy stressz+ lassan amúgy is elindul nálatok is a hozzátáplálás. Ez a merev 6 hós hozzáállás ugyanúgy nem jó, ahogy régen a minél hamarabb leszedni a ciciről a gyereket-típusú.
Én is az almánál tartok, és már próbáltam az őszibarackot -nálunk meg ez nem volt olyan hálás dolog.

Linácska - Még én sem küldtem bodys képet, bocsi, de igyekszem pótolni, ha még nem késő.

Orew - Jól döntöttél, de közben gondold át azt is, nem lehet-e, hogy túl sok felelősséget vállalsz magadra?! Ki helyett vagy még erős és összeszedett?

Madaran - Voltatok sétálni? Én a szörcsögés miatt nem merem bevállalni ma, pedig nagyon hiányzik a friss levegő. Zsigi baba alszik vagy nézelődik inkább?

Tücsök újabban felriad éjszaka, és bár azonnal felvesszük (és napközben is - jó, a tejet nem hagyom kifutni, de üvölteni sem hagyom negyedóráig), egyszerűen nem tudom, mi lehet vele. Olyan vagyok, mint egy öreg szakorvos: előbb kizárom a súlyos kórságokat, aztán haladok kifelé: ringatás, etetés/itatás, pocaksimi, büfi, fogacska masszírozás, Dentinox etc.
Ma szinte végig sírdogált, és kicsit szörcsögött is, ezért kiporszívóztam a nóziját, csepegtettem be anyatejet - sejthetitek, mennyire imádta, és végül miután elmormoltam egy miatyánkot, adtam neki életében először Sinlacot is, mert egyszerűen úgy tűnt, nem kap az orrán levegőt, de enne. Anyai szívem összeszorult, de úgy éreztem, be kell vetnem mindent. Tücsök azonnal kiköpte az egészet, és "Anya, értsd meg, csak sírni akarok"-dühhel nézett rám.
Mivel most jöttünk meg a nagyszülőktől, az is benne lehet, hogy a folyamatos szereplés és ölelgetés után az első otthoni hétköznap cunamiként söpört át a kedélyén, de mit tehetek, mégsem szerződtethetem a Fővárosi Nagycirkuszt?? :roll:
Vagy: Megsejtette, hogy délután elmegyek megírni az angol szintfelmérő tesztet, mert szombattól elkezdenék egy nyelvtanfolyamot heti egyszer 3 órában. A gyerekek csodálatosak, és én - ahogy azt már többen is írták közületek - néha csak nézek, hogy most akkor mit lenne jó csinálni - talán elutazni egy föld körüli útra - egyedül...

Kép
goldplast

Sziasztok!
Most nézem a mei-tai megkötéses videókat.Én nem így kötöttem meg...
Nézem nézem a neten..de pl a babaközelben -es honlapon előre fele néző kötési mód is van..Na azt nem igazán ajánlják...több ok miatt.
Én így kötöm meg előre is...A feneke alatt van keresztezve a szár..
http://www.mamka.hu/meitaih.html
Nekem valahogy ez szimpibb..

mimi12

kandi: Belián is nagyon helyes kisfiú! Tündéri a pofika! Aranyosan néz bele a fényképezőbe, mint egy sztár!

jimboné: Nagyon helyesek a fiúk! Mindkettő nagyon szép! Igen jó lenne talizni! Már jó pár alkalommal akartam írni, hogy fussunk össze, de mindig hirtelen rohanok be az elágra! Kicsit szét vagyok zuhanva! Ha éppen rámjön, hogy megyek és kész, akkor már indulok is! De ilyen gyorsan nem mertelek ugrasztani, hogy gyere te is! De majd kicsit megpróbálom összarakni magam, és ésszerűbben csinálni a dolgokat! Most olyan nagyon mélyponton vagyok!

goldplast: hát te olyan nagyon jól meg tudott írni a dolgokat, hogy csak na! én is így vagyok, hogy nyűgős Domcsi és a sorrend nálam is így van! Az előző két babámon tök jól ki tudtam igazodni! Dominika viszont szivat, de nagyon! ma is rohangászunk apával felváltva, közbe én mosok kézzel!, meg festem a gyerekszobát a nagyoknál és nagytakarítom! Én nem tudom, hogy mit csináljak most nagyon nehezen boldogulok a 3-mal! Dani fiam totál kisbabát játszik, bepisil, mindenért sír, hogy őt figyeljük, és közbe mindig alkot valamit! Most olyan nagyon futhatnékom van, mint Forrest Gump! Légyszi ne nevessetek ki, de tényleg így érzem!

Én is vettemm céklát, majd holnap megfőzöm, és többet, hogy jusson a fagyasztóba is!

kovisziszka

Na találtam is jó videót
elől
http://www.youtube.com/watch?v=v4f0DID0ovY

Tündi!
Most olvastam el,mit mondott a férjed...
Tudod mond meg neki,hogy míg ő hónapokra elmegy a munka miatt,neked addig itt el kell lenned nélküle,és ha valami kiakaszt akkor nem önthetsz mindent a gyerekek nyakába,inkább beszélgetsz itt a neten...
Másfelől addig örüljön míg nem eljársz otthonról naponta több órára barátnőzni pénzt költeni :lol:

Bea!
1ciciből is lehet szoptatni!A barátnőm kb 1évig ikreket szoptatott,6hós korukik csak szopiztak.Ha nekik elég volt,akkor ideiglenesen te is tudnál 1-ből szoptatni.De menj el uh-ra minnél előbb!!!Nem kell ilyen kínokat átélned,a szoptatás nem kell hogy kín legyen..És amúgy is..a szoptatás nem minden,vagytok annyi idősek,hogy elkezdjetek kóstolgatni..

KAndi!
Én szavaztam :lol:

mimi12

Szilvi!
Nálunk most kezdődik töményen a SZabinál a féltékenység.Ő nem kisbabát játszi,hanem ütődöttet :lol:
De tényleg...
A rothadó cumi lóg egész nap a szájában,van neki rongya,azt a fülébe és az orrába dugdossa felváltva..ha tisztát adok neki(ezt max hetente tudom kivitelezni,de addigra magától mászik a rongy a mosógépbe) akkor fetreng,egész nap oroszlán üvölt,és mindenre kiabálva válaszol.Ha a Regi alszik akkor előveszi a leghangosabb játékot....stb..
Néha én is szaladnék de egész jól bírom :lol:
Bár ha lenne hetes ovi lehet nem vacilálnék :lol:
Ja anno a Fannit mindig ezzel húztam,hogy ha nem lesz jó akkor megy a hetesoviba :lol:

mimi12

Mimi, hetesovin bentlakásosat értesz?? :)

Nálunk is szakad a hó, már tele van vele a hócipőm! (Igyekeztem magam finoman és kulturáltan kifejezni, de legszívesebben mást írtam volna...)

Kép
angelita

Na, megvan az időpont, pénteken reggel megyek uh-ra. Még szerzek addig bébiszittert, de remélem nem tart sokáig.

Ma jó napunk volt, Marci aludt. Én meg kitakarítottam, mostam, virágot locsoltam, hajat mostam, megírtam az angol leckémet :lol:

Most meg főzök egy kicsit :D Este lehet, hogy sütök megint linzert :D

Megjött a tej-tojás-szójamentes szakácskönyv. Jó ötletek vannak benne, csak az a baj, hogy tej helyett kókusztejet használ, dehát hol lehet olyat kapni???

Kép

Kép
dbea

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?