Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak a gyes témához gyorsan. A férjem most igényelte Bencére (ő tartós beteg (asztmás), ezért még "jár" rá, és elég volt a nyugdíjpénztáras kis kártyája a záradékolt belépési helyett. Már akinek van ilyen (csak a tagi azonosítója vagy mi a tököm volt rajta), mert nekem speciel nincs is ilyen kiskártyám. Gondolom nyugdíjpénztár-függő, hogy hol adnak és hol nem.

Ja, és a MÁK az illetékes szakosztály. :D

Judit
Kép
Kép
cinderella_

Judit!

Köszi. De nekem sincs ilyen kártyám. Marad a másolat kérés, de előtte lehet, hogy felhívom az Államkincstárat, hogy mennyire fontos ez. Tehát hogy mindenképpen kell-e, mert tagi azonosítót tudok!

Szia

Puszik: Larianyu
Kép
larianyu

Jó reggelt lányok!

Larianyu!Azt a kártyát én is akartam mondani,hogy elég. Nekem anno azt kérték a GYED-nél is.Én jobban örülök,ha valamit a MÁk-nál kell intézni,mert nekem a székesfehérvári TB-hez kell mennem.A mai világban ennyi modern gépnél nem fogadta el a TB ha a gyerekek születési anyakönyvi kivonatának a másolatát küldik el.(Egyik TB-ből a másikba :shock: )Egyik ismerősöm elküldte Postán és kétszer el is veszett neki!Én ezért úgy voltam levisszük személyesen Székesfehérvárra! A MÁK-ban gyorsan végeztem,a nő segítőkész volt. Két gyerekkel intéztem,egyedül. :D És képzeljétek!Azon csodálkoztam,hogy január hónapra is megadták a két gyerekre járó összeget,pedig Jázmin 28-án született. :D
Az összecsukott melegszenvicset mi is imádjuk!!!! :D Lehet nálunk is aktuális lesz. :D

Melinda most már leesett,hogy írtad a játszókendőt,hogy Dávid csak azzal alszik.Az az ő rolója :D .Édes...
Tényleg édesszájúak vagytok,ha 50 gombócot csináltál.Én nem szeretem,de szoktam csinálni a férjemnek és a Milán is szereti.

Judit a lenövéssel csak az a baj,hogy nem valószínű hogy mikor kimész a kórházból,a fodrásszal fogsz kezdeni :D Tényleg jó ha megvárja a kis pöcsös,hogy be legyen festve az a haj. :D Mert akkor mire legközelebb mennél...ajjjajajjjj :shock:

Anna nagyon jó volt neked!Kikapcsolódtál.Gondolom furcsa volt,hogy volt időtök normálisan megkajálni,beszélgetni közben.

Nekem ma nem sok dolgom van.Este felmostam már.Egy kicsi mosás majd egy kicsi vasalás.Valami ebédet össze kéne dobnom gyorsan.De hogy mit?Lehet csinálok kelkáposzta főzeléket fasírttal.A gyerekek imádják! :D Én is!Apának meg volt kajája.Ő a munkahelyére viszi itthonról.

Azért Móni ha valamit itt írunk,hogy leskelődik az ember,mi?Figyeled Annáék házát...Ezzel kapcsolatban írok privit!Anna nem rólad!!!!!!

Írjatok majd!!!!!

Edit

KépKép
nagyedit

Ja!A MÁK-ban a családi pótlékot intéztem.Azt kihagytam az elejéről. :oops:

KépKép
nagyedit

Szia Edit!

Válaszoltam, csak nem tudom, hogy megkaptad-e. Ez a köcsög babanet szivat szerintem megint. Múltkor Anna se kapta meg a privimet, pedig azt írta ki, hogy elküldte. Most is kiírta, nézem az elküldött fiókot, nincs benne, nézem a kimenőt ott van, már kétszer, mert már kétszer elküldtem. Valaki homályosítson már föl, hogy mit cseszek el, mert régebben simán ment a privi küldés, csak mostanában nem.

Kép
larianyu

Sziasztok!

Hú, nagyon elmaradtam. Réka napok óta nem hajlandó aludni délelőtt, így úszik az egész napom. Ma végre sikerült őt lerakni, és csicsikál!!!

Én egy kicsit dögrováson vagyok. Köhögök, főleg este-éjszaka nagyon. Iszom a hársfateát, hátha segít...

Visszaolvasok, kicsit:)

Judit
jucis

Egy kicsit nehéz felvenni az ütemet, nehéz visszakapcsolódni.
Nagyon jók a képek:) Édesek a gyerekek, a torta pedg nagyon fincsinek tűnik:) Ma elvileg mi is kijutunk Szőlősre torta ügyben. Bár még nem döntöttük el, hogy milyen legyen. A kombájnosra rákérdezünk, de kicsit húzós az ára:( Muszáj mos elintézni,mert vasárnap elutazunk Sümegre kicsit pihizni. Nem szeretnék kicsúszni az időből.

Judit! Szorítok, hogy még egyben maradjatok jó néhány napig!!! Bár igaz, ami igaz, hogy a vége felé jársz, de azért még kell az 2-3 hét. A koraszülöttség témához csak annyit: súlyfüggő, érettség függő is. Szóval, minél tovább van odabent.... gondolom, az időjárás sem kedvez, vagy a frontokat, hóesést nem érzi a pocakod?
Réka megkapta a Rota elleni oltást. Minket a házidoki "beszélt rá". Tényleg nagyon drága, de úgy voltunk vele, hogy a 2 kilós babának nem tenne jót egy ilyen vírus. Nem vagyok oltáspárti, de Réka esetében kicsit átértékeltem a dolgokat. Bence viszont csak a kötelezőket kapta meg, illetve most decemberben az új influ ellenit (na, mire ezt a döntést megszültem....).

Melinda! 50 darab szilvásgombóc????? Nem semmi. Nagyon édes Dávid ahogy alszik.

Móni! Tetszik a laptop szendvicsed:) Na, én is csak a kajákra reagálok. Talán éhes vagyok?:)

Mi is szánkóztuk a hétvégén. Én nagyon élvezem, hogy végre normális telünk van. Tudom, a közlekedés káosz, babakocsival is képtelenség jönni-menni:(

Most lépek, befejezem a sárgaborsó főzit. Az előbb kifutott a tűzhelyre, úgyhogy takaríthatok utána:(

Kép
jucis

Sziasztok!

Edit! Köszi a kártyainfót, de basszus nekem mér nincs? Akkor most nem fájna a fejem. Na, mindegy, intézkedem.
Egyébként olvastam a soraid közt, tudtam, tudtam, hogy a családi pótlékra gondolsz! :P

Jucus! Gyereeeee máááá! Lehet, hogy Réka végleg elhagyja a délelőtti alvást. Nekem Lara 9 hónaposan már elhagyta. A megfázásodat sajnálom, remélem mihamarabb kikeveredsz belőle!

Nekem épp az imént szorult be a levegő a jobb lapockám alá. Fasza érzés. Egy pillanatra megállt bennem az ütő, szószerint, nem tudtam, hogy egyenesedjek ki, de sikerült végül, csak szar érzés.
Már egy adag mosás lement, mindjárt jön a többi, komolyan már olyan vagyok mint a mosónő. Ma rakott kelt csinálok, már nagyon rég volt, Lara is nagyon szereti, édes kis szájával. Olyan aranyosan szövegel, ma már mondott egy mondatot, na kinek?, hát a kutyának. Azt mondta neki: "Atttiiiii, nincsen ajga!" Ez a következőt jelenti: Alfi, nincsen golyó (a golyó a csokis gabonagolyót jelenti). Most is azt eszik ketten. :shock: Nagyon nagy a szerelm köztük. :P

Na megyek is, csinálom a dolgomat, majd jövök ma még.

Kép
larianyu

Na, már fel is kelt a drágám:)

Móni! Édi lehet Lara a kutyussal. Hiába különleges helyet foglalhat el Lara szívében, ha Alfinak így szövegel.
Igazad lehet az alvással kapcsolatban. Nekem nem is lenne baj, ha már nem aludna délelőtt. Csak az a gond, hogy ebéd után extra rövideket alszik. Tegnap pl. kerek egy órát!!! Persze aztán 5 óra felé kidőlt. Csak ez azért nem lenne jó, mert Bence miatt nem szeretném, ha Réka sokáig bulizna este, mert akkor nem lenne nála sem alvás. Na, és így is ezer évig tart mire felkeltem reggel az ovi miatt.
Egyébként Bencém is nagyon hamar átállt az egyszeri alvásra. Na, aztán nagyon hamar elhagyta a délutánit is:( Bezzeg én tudnék bármikor aludni.....

Porszívóznom kell, meg felmosni az előszobát-konyhát. Úgyhogy megyek a dolgomra. Még dobok egy képet, hogy Réka miként eszik mostanság. Egyszerűen nem hajlandó leülni, és ha bekötjük, kimászik belőle:)

Kép
jucis

Sziasztok!

Búgócsiga jelentkezik. :) Jelentem egyben vagyok, a kisfiam és a méhem együttesen csak szórakoznak velem.

Melinda: 50 szilvásgombóc??? Anyám, nem vagy semmi. Eladásra is gyúrsz? :))) Én is szeretem amúgy, csak elkészíteni már annyira nem... :)

Anna: Énis-énis akarok moziba menni. :) Épp azt nézegettem, hogy legközelebb febr. 13. esténk lesz szabad, akkor megy Bence apázni, ha még akkor 2 in 1 állapotban leszek (és már miért ne ugyebár?) akkor el is megyünk valahova. Persze akkor már nem túl messzire... :)
Valószínűleg jóidőre ez lesz az utolsó alkalmunk a kettesben léthez, mert aztán megérkezik a második számú rabszolgatartónk. :)
Jó volt a Hová lettek Morganék? Érdemes megnézni?

Móni: Laptop szendvics... itt röhögök, mindjárt ráborulok az én laptopomra. :) Megint felizgattad az ízlelőbimbóimat, mondd, muszáj??? Múltkor a gofrival, most meg ezzel... ha elhízok, az kizárólag miattad lesz! Csak, hogy tudd, simán Rád fogom! :)

Edit: Kész haszon hónap végén szülni. :) Nekem is 27-re van kiírva a Manó, hát meg is kérem, hogy akkor szíveskedjen is kibújni, mert a pelenkája sem lesz ingyen. :lol:
Ma én is lazázok, talán mosok egyet, rápihenek a délutáni NST-re. Nem ám nekem kilengenek a műszerek aztán bent fognak. Más se hiányozna. Egy barátnőm anno, 4 éve így szült, hogy gyanútlanul ment NST-re a világon semmi baja nem volt, aztán közölték, hogy akkor ballagjon fel a szülészetre, mert ő innen már nem megy haza! :shock:
Férj ma nem tud velem jönni, úgyhogy egyedül róvom a köröket.
Amúgy a fodrászban tök igazad van, pont ezt nem akarom, hogy utána valószínűleg jó ideig eszembe se fog jutni, a legperverzebb gondolataimban sem a fodrász, legalább előtte legyen rendben a fejem. :)

Jucis-Judit: Pihenj egy kicsit Te is Rékával, használd ki az alkalmat, hogy végre alszik!

Puszi Mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cinderella_ 2010.02.02 10:27-kor.

Judit
Kép
Kép
cinderella_

Halihóóóó!!!

[/b]Jucis! nagyon vagány Réka!!!!Jázmin is mindenre felmászik,mindenből kimászik.Ezek a bátyusos csajok ilyenek!A szánkós képen szegénykém meg sem tud mozdulni.De látom a te kislányod is felnő kék ruhákban is :wink: .Nekem sokan mondták,hogy pórul jártam,hogy különböző neműek és nem tud örökölni a Jázmin.Úgy gondolom,fel fog nőni a kék melegítőnaciban. :D Még mindig többet örököl,mintha a nagyobb lenne lány és a kisebb fiú.Mert hát lányon a kék nem olyan mint fiún a rózsaszín :shock: .
Nagyon szép kislány amúgy a Réka!!!!!!Azok a szemek....

Ajga=golyó?Nálunk is voltak ilyenek,már elhagytuk...Pl: dá=bácsi,gujigi=buborék...Haláliak.És hogy megosztja a kutyussal...Nem irigy,na.

Ma sikerült elérnem a győri kórházat.Először megnézik neki.Hétfőn megyünk.Nem kellett időpontot kérni,de annyit megsúgott a dokibá a telefonban,11 után menjünk,mert addigra nincsenek annyian. :D Nagyon kedves volt.Anyukám vesz ki szabit és Jázminkával itthon marad.Pihen addig nálunk :D .Sok gond nincs a Hugikával.

Na a kelkáposztafőzi felejtős,mert a kelkáposzta nincs olyan állapotban!Elég satnya szegény.Tökfőzi lett helyette!Én imádom,apa utálja,most úgysem ezt kell ennie. :D (Nem is enné meg!)

Még valami!Örököltem a 10 éves unokahúgomtól egy hótaposót. Kár volt vennem.Ő tavaly kapta és még tavaly ki is nőtte.Így vegyen drága holmit a gyerekének az ember. :twisted:

Írjatok még!
Melinda!Édes keveset írtál!Több mesélni valót!!!!!!Vagy fényképet!
Fiamette te is!!!!Merre laktok?Írj magatokról!!!!

Edit

KépKép
nagyedit

Edit: Azt hiszem a babanet kissé félreértelmezte, hogy mit is akarsz félkövéríteni. :lol:
Ja, jut eszembe, nekem is van ám reklamálnivalóm, mert engem meg néha egyszerűen nem enged be a jelszavammal. Főleg akkor, ha sokáig nyitva hagyom az oldalt, kidob egy idő után, és utána hiába írom be a jelszót (márpedig jót írok be, nem vagyok hülye), csak akkor tudok újra belépni, ha bezárom, és újra nyitom.
Remélem érthetően leírtam egetrengető problémámat! :)

Jucis: Réka-szemek... hát gyönyörű! És ez a lazaság.... kis édes tappancska. :)
Bence is hamar elhagyta a napi két alvást, de már megmondom őszintén nem emlékszem mikor. De mondjuk a napi 1 óra meg baromi kevés. Bence is sokat csinálta azt, hogy estére már kibírhatatlan volt, annyira elfáradt.
Abban is igazad van, hogy ahol már két gyerkőc van, ott muszáj egymáshoz is alkalmazkodni. Amikor az egyiknek reggel korán kelés van, akkor a másik sem virgonckodhat sokáig. Pont ezektől függ nálunk is, hogy mikor kerül át a kisszobába a baba, mert azt nem akarom, hogy ha éjjel bulizik, akkor Bence ne tudjon aludni, és másnap esetleg fáradt legyen a suliban.
Mondjuk szerencsére Bence mellett ágyút lehet robbantgatni, nem ébred fel, ez talán majd jól jön. :)

Judit
Kép
Kép
cinderella_

Judit!
Szerintem én nem nyomtam rendesen :oops: .de az a visszaléptetés ismerős nekem is! :twisted: :twisted: :twisted:

Nst-én remélem nem fognak bent!!!Bizti minden rendben van...Az időjárás packázott csak veled!!!!

KépKép
nagyedit

Sziasztok!

Mi a köztársaság úton lakunk a kisposta mögötti tömbben.

Mit is mesélhetnék magamról :)
Nagylányom nagycsoportos ide jár a Kodályba a pici meg ugye 8 hetes. Mire vagy kiváncsi?

fiamette

csajok hogy lehet ide képet betenni?

fiamette

Bence is a Kodályba járt, a Vargáné Magdiék csoportjába! Ti kihez jártok?
Én nagyon szerettem azt az ovit. Te hogy vagy vele?

Képet simán csak úgy, hogy a szövegdoboz alján lévő melléklet feltöltéséhez mész.
Vagyis azt hiszem. :) Talán én még nem is töltöttem fel ide képet.

Judit
Kép
Kép
cinderella_

Fiamette átküldtem mailben hogy hogyan lehet feltölteni képet, Word dokumentum csatolva, még anno Andinak csináltam és még nem töröltem ki. Remélem neked is segít.

Később leszek.

Melinda

Kép
dávidbaba

Sziasztok!

Jucus! Nagyon jó a kép a szánkózós Rékáról, tök komoly rajta. :lol: A másikat meg már láttam iwiwen :wink: , hát igen van ilyen kimászós időszak.

Edit! Neeeeeem, az én kislányom nem irigy, ad a "testvérkéjének" ajgát. :P Pedig azt hittem, ma topikos kelkápi nap van, de ezek szerint Te bojkottáltad a tervemet! Igaz Jucuséknál is sárgaborsófőzi van. Mi azt csak plakátragasztónak hívjuk, :roll: :P , a 15 év alatt, mióta közös háztartásban élek a Zurammal, kb. kétszer csináltam, annyira szeretjük! :lol:

De azért Jucus, Nektek jó étvágyat hozzá! :lol:

CJudy! Oké, fogd csak rám, ha meghízol. Meg is érdemelnéd! :P Hogy lehet valaki szemtelenül vékony, mikor én egy viziló vagyok! :lol: Na, én is voltam ám ilyen, bebebeeeeeee. Csak megtréfáltak a hormonok! :P Egyél csak édesem nyugodtan szendvicset is meg goffrit is, jó?
Minden jót az NST-re, azért este írd ám le, hogy mi volt.

Fiamette! Először le kell kicsinyíteni a képet, de biztos Melinda leírása kielégítő lesz.

Gyere, Melinda, gyereeee!

Anna, Timi, Andi is!!!!!!

Nálunk a sütőben a rakott kel, mindjárt kész. Akkor eszik kisnyulam, aztán megy aludni. Én meg telefonálok a MÁK-ba, meg a nyugdíjpénztárhoz. Nekem annyi ilyen papírmunkám lenne itthon, de basszus a lányomtól nem lehet ilyet csinálni, mert secperc alatt elkeveri a papírokat. Délutánra még beterveztem egy fain kis fürdőpuceválást, meg felmosást, ennyi a program. Izgi, mi? :roll:

Kép
larianyu

feltölteni feltudom, de mindig a kép helyét írja nem pedig a képet teszi be
milyen programban szoktatok le kicsinyiteni?

most nézem ez jo, na csinálok egy próbát :)

nem vagyok ám ennyire béna csak nekem nem jött össze

1265112888.8068.doc

na nekem ezt irja ki

ha paint be teszem akkor elmosodik, szoval ez a része nem megy

amugy Melinda köszi a doc ot

fiamette

Gvennek az Ilcsi és a Zsuzsi az óvónénije

fiamette

Fiamette én a Microsoft Office Picture Managert használom a kép kicsinyítéshez. Kép menüben van egy olyan hogy képátméretezés, kattints rá és oldalt megjelenik egy kisablak. Az egyéni szélesség x magassághoz beírod hogy 400 x 400 és aztán OK. A lekicsinyített képet meg elmented egy helyre ahonnan könnyen feltöltöd és az eredeti kép méretét sem módosítod. Sok sikert. :D

Melinda

Kép
dávidbaba

Itt vagyok én is:) Csajszim délutáni szunyáját nyomja. Köszi a dícséreteket, bezsebeltem őket. Mi is imádjuk a szemeit. És végre a haja is kezd nőni, talán lesz belőle copf is:) Amikor megszületett,a 28 hét ellenére hatalmas haja volt, aztán szépen elkopott.

Móni! Mi a krumplifőzeléket hívtuk plakátragasztónak:) Bár ez a sárgaborsó is olyan lett. Én ma gyümölcsözök, csak a férjem és Réka ette. Nekik ízlett:) Nálunk a kelkápi kilőve, mert párom nem szereti. Én viszont imádom a rakott kelt, Anyuméknál szoktam belőle enni.
Jaj,a papírok ne is mondd. Nekem is kéne legalább egy nap, hogy mindent összerendezzek. Rékától sem lehet:( A hálószobánkba már a fal felé kellett fordítani az éjjeli szekrényeket, mert mindig mindent kiszed belőle.

Judit! Szorítok, hogy minden rendben legyen az NST-n. Ma is volt keményedés? Vagy megszűnt?

Edit! Nem csinálok gondot a kék ruhákból. Főleg az overállal voltam így. Ez még Bencusé volt, de abszolút újnak tűnik. Jó meleg az a lényeg. MÉg a melegítőnacikkal vagyok úgy, hogy inkább legyen kék. Bár ennek ellenére mindig ellágyul a szívem a rózsaszín felé:) NÁlunk a családban Réka az első kislány, így sok mindent kellett venni, de próbálok mindent a neten beszerezni. Most is kell jó néhány cucc, főleg a melcsik. Már mondtam Rékának, hogy ideje lesz két lábon közlekednie, mert a mászás teljesen leamortizálja a nacikat.
Győrbe konkrét dokihoz mentek? VAgy aki éppen ott lesz? Bocsi, ha már írtad, kicsit elmaradtam......

Fiamette!
Gven hová megy suliba? Kodály?

Lányok! Akinek mosogatógépe van, tapasztalt már olyat, hogy nem olvad el a tabletta??? Mostanában sokszor ezt műveli a masinám, és megőrülök tőle, mert az egészet kezdhetem újra. Na, nem mintha elfáradnék benne, de akkor is dühítő. Fel van töltve sóval, ki van tisztítva, karok nem akadnak el az edényekbe. Mi lehet a baj???? Ja, már a befolyó vizet is néztük, hogy esetleg kicsi a nyomás.
jucis

Sziasztok csajok, itt vagyok. A manóm alszik, apa elment melóba .

Valóban a babanet nem áll túl jól a privát üzenet küldések terén, már én is tapasztaltam. De olyan még nem volt hogy nem engedett volna be. :shock:

Szilvás gombóc mérgezést nem kaptunk , de meg volt oldva a mai ebédünk is. :wink: :D

CJudit majd gyere este és mesélj hogy mi volt az NST-n. Remélem minden ok lesz és este tudsz nekünk helyzet jelentést adni. Az biztos hogy Bence jó alvókája jól fog jönni később. Dávidnál nem ügyeltünk arra hogy csend legyen mikor alszik és ez sokszor jól jön. Mikor voltunk a céges családi napon akkor is a nagy zene, meg a lárma ellenére úgy aludt mintha síri csend lenne. :D

Móni a kis Lara egyem meg a szívét, milyen aranyos lehet ahogy magyaráz a kutyusnak. Ma úgy látszik mindenki a lakást nyalja. Nekem is ott van még a konyha és én mit csinálok???, Itt ülök és regélek. Plakátragasztónak a sárgaborsó főzeléket ez jóóóóóóóóó. Holnap csinálok is a gyereknek, nagyon szereti. :D

Jucis nálunk sem ált be még a nappali alvás egyszerire. Annyira változó, van hogy délelőtt és délután is alszik egy egy órát, de van olyan is mint például ma hogy ebéd után aludt el. Réka az etetőszékes képen haláli , nagyon édes kicsi lány. :D
Neked meg jobbulást.

Edit nem semmi örökölni hótaposót a kishúgitól. Lassan már ruhát sem kell venned… :D :twisted: Rendes volt a dokitól hogy súgott neked. Olyan ritka.
Én Editéket lestem meg az iwiw-en . A „ megy a pusmus” kép nagyon tetszik.

Andi mi volt a védőnőnél? Én mindig mentem a Zurammal pecázni, akár még kora reggel is felkeltem. Ismerőseim mindig kérdezték hogy nem unatkozom, hát nem én nagyon élveztem annyira jó volt csak úgy kinézni a fejemből egy tó partján és nem gondolni semmire. Nekem nagyon jó kikapcsolódás és ha Dávid is elég nagy lesz már akkor majd hárman megyünk. A fényképezőgép mindig nálam van és sikerül mindig egy két jó képet csinálni:
Kép

További szép napot mindenkinek.

Melinda

Kép
dávidbaba

Jucus!

Az is lehet, hogy nem esik ki időben a tartóból a tabletta. Ez mondjuk olyantól lehet, hogy a tablettatartó kinyíló ajtajának valami útjában van. Nincs ott véletlenül az illatosító esetleg?
Nekem ritkán csinál ilyet, de már előfordult. Valamiért később esett ki és nem volt ideje elolvadni és kifejteni hatását.
Amit írtam csak egy ötlet, szerintem a víznyomásnak nincs köze hozzá, főleg, ha eddig is jó volt, nem?

Nekem múltkor nem állt át mosogatásról öblítésre, csak ment, ment, már egy jó ideje, nekem gyanús is volt, egyszercsak megállt, és villogott a "kész" gomb. Na, mondom fasza, ha bedöglik, eret nyiszálok magamon, mert én ugyan nem mosogatok kézzel. De megjavult a kis megátalkodott, magától, remélem marad is így, még csak 5 éves lesz, még húzzon ki egy pár évet.

Egyébként megértem, hogy dühít a dolog, még ha nem is fáradsz el benne. Jaaaaaa, eddig is ezt a tablettát használtad?

Kép
larianyu

köszi a sok segítséget

igen a Kodályba szeretném

fiamette

Sziasztok!

Jucis nekem is csinált sokszor ilyet a gép.Főleg a Calgonit-nál.Anyukám pedig azt használ,olyat amit ki sem kell bontani a csomagolásból,néztem utána a boltokban azt is,hát az ára :shock: .Én Húsvét óta port használok.És bevált.Utoljára a Müllerben vettem a mülleres márkát.Öblítőt is rakok bele külön,és sót is.Azelőtt mikor 268 az 1ben tablattákat használtam,akkor nem raktam bele semmit :oops: .Hogy a por jobb,egy barátnőm anyukája mondta.Nekem bevált :D .
Nálunk is sok fiú után jött a Jázmin.Ha vmi ünnep van,kap egy rahedli rózsaszín cuccot.Karácsonyra is az összes tesómtól azt kapott.Most a szülinapjára is sok összejött.Ha jön a tavasz,egy sportcipit akarok neki rózsaszínt.
Csajok!Jázmin legújabb szokása:vetkőzik :shock: .Eddig csak egyrészes pizsiket hordhattunk a sztriptize miatt.Most már azt is levedli!Zoknit 20 milliószor húzom vissza a lábra :shock: .Milán nem csinált ilyeneket!A bodyt is leveszi :shock: :shock: :shock: .
Nincs orvosunk Jucis.Azt mondta a doki a telefonban,hogy ha sokat vannak,ők a délután 4 órát is megvárják.Mondta hova menjek,ha a rendelésen már nincs senki. :D

Tutti a kép Melinda!Mi csak úgy szoktunk pecázni járni,hogy nagybátyámékkal.Nekünk nincs botunk,de nekik sok.Somlón van egy magántó,ott lehet bográcsban főzni is.Itthon minden el van készítve,ott csak bele kell dobálni a hozzávalókat!A tó nem olyan nagy,hogy ne lehessen megkerülni kisgyerekkel.Egyik ismerősünk lánya fogott ott egy pecabotot!!!! :shock: Nem tudta kiszedni a botot,nem hittünk a szemünknek,mikor megláttuk! :shock:

Na még jövök később szerintem!

Timi,Andi,előbújni!!!!!!!!!!

KépKép
nagyedit

Sziasztok!

Melinda! Nagyon frankó a kép. Tiszta művészi. Én nem csípem a pecázást, engem halálra idegesít, ha csak ülni és nézni kell. :lol: Kicsit idegbeteg típus vagyok! :roll: Apának a rallye a hobbija, de én oda sem követem, mert már nem bírom a nomád körülményeket több napig úgy mint régen. :P

Edit! Én akkor használtam mosogatóport mikor megvettük a gépet, de nekem nem volt kiadós, úgyhogy a tablettára tértem át. A mülleres tabi is jó, az öblítőjét még nem mertem kipróbálni, mert eddig az öblítőkkel megszívtam, mindig vissza kellett térnem a Calgonitra. Én egyébként mindig használok sót és öblítőt is, a tabletta nem váltja ki, hiába mondják. Ez a hülye gép meg amúgy is rinyál, ha nincs benne só.

Kicsi lányommal rajzoltunk, pónit fésültünk, most éppen egy konyharuhába tekeri be a fejét. :P
Amíg aludt elpakoltam a konyhát, kitakarítottam a fürdőt, felmostam. Még mindig megy a mosógép és még a kabátomat is ki akarom mosni. :shock:
Ma nem voltunk kint, semmi humorom nem volt hozzá, pedig nincs hideg. Anyuka egy kicsit hangulatilag labilis. :roll:

Kép
larianyu

Larianyu!Elfelejtettem kérdezni!!!!Mi lesz ez a wellness-túra?Nagyon hallgattál róla eddig.Mikor-meddig-hármasban?

Judit!NST:minden oksi?

Edit

KépKép
nagyedit

Sziasztok!

Vagyok csak mindig mikor leülnék gépezni egy kicsit,mindig valamelyik gyerköc csinál valamit....most a Vivike alszik de a kicsi nem akar,nem tudom mi baja van a kezemben alszik lerakom egyből felkel,de most hagytam egy kicsit sírni,majd csak elfárad...

Minden rendben van Márkóval,kicsit sokat hízott a 2 hét alatt,úgyhogy nem kell aggódnom hogy nem elég a tejcsi neki...

na már el is altatta magát a drágám...fáradt volt azt lehet azért nem tudott elaludni...párom meg elment edzeni,most pihi van...

majd még jövök...
anda-vivibaba

Edit!

Wellness-túra???????? :shock: :shock: :shock:
Mé' megyünk? Nem tudok róla! Na, lehet Te többet tudsz mint én?
Homályosíts fel!

Kép
larianyu

Editkém!

A Jucusék mennek Sümegre! Arra gondoltál?

Kép
larianyu

Francokat!Nem ti mentek!
JUCIS megy.Kevertem a kavartam itt mindenkit! :twisted: Na neki mi lesz a túra?

KépKép
nagyedit

Arra hát... :oops:

KépKép
nagyedit

Andi!
Örülj neki,hogy Márk ennyit eszik!Ügyesek vagytok!!!!
Ha Vivike még alszik,este mikor fekszik?Nálunk a MIlán ma nehezen aludt el,de felkeltettem 4 után.nehogymá' csinálja itt a fesztivált 10-ig :twisted: !

Edit

KépKép
nagyedit

Sziasztok!

Andi! Látod-látod, nem kell tápszer. Láttam én már a képen is, hogy Márk baba nem éhezik. :P :wink: Örülök, hogy minden oké.

CJudit! Ugye nem fogtak ott szülni? :roll: Ki lesz a hírhozó? :P

Lányok, nálunk még mindig megy a szárító! :twisted: Hát elegem van már, mert a mosónők korán halnak, én még maradnék! :P

Jó éjszakát Mindenkinek!

Kép
larianyu

Sziasztok!

Manó elaludt nagy nehezen 9-kor. Háromszor eljátszotta hogy ő nagyon alszik, ahogy lemásztam az ágyról pillanatok alatt négykézláb volt és szabályosan röhögött rajtam. Mintha azt kérdezte volna a szemecskéivel: te ezt bevetted? Á ááááááááááá megzabálom. :twisted: :roll: :D
Ma jó napunk volt, türelmes volt az első 20 percben mialatt anyucija megmozgatta az öreg csontjait, a másik 20 percet kisebb megszakításokkal végig csináltam. Hihetetlen, de még jól is esett. Azt hiszem betervezem a heti három alkalmat.

Móni ennyit mosni ??? A szomszédok is áthozták a cuccokat? :twisted: Mi sem voltunk ma kint, nekem sem volt hangulatom kimenni. Mi szépet rajzoltattok kicsi lányoddal? :D

Andi jó hogy minden rendben.

CJudit gyorsan írni egy két sort. Lassan el se megyek a gép mellől , figyelem hogy írtál-e esetleg. :? Remélem nem fogtak bent. Tényleg a jó hírt majd kitől tudjuk meg??? Aztán nem itt hagyni minket tudatlanságban. :D

Edit ép ideje volt hogy te is keverj kavarj. :twisted: :wink:

Anna , Timi rég voltatok. Évi lejárt a szabi neked is . :D :D

Lassan itt az ideje hogy egy normális cipőt vegyek Dávidnak . Bizonytalan vagyok, az tuti hogy puha talpút szeretnék neki mindenképen, de hogy tartsa a bokáját vagy sem azt még nem döntöttem el. Ezt olvastam ezzel kapcsolatban : „Egy merev talpú cipőben még mindig jobb, ha a cipő tartja a bokát, mintha nem. A puha talpú cipőkben azonban a láb minden porcikája részt vesz a járásban, így nincs szükség arra - sőt kifejezetten káros - ha szelektíven terhet veszünk le a bokáról. Pont ez a koncepció lényege: a láb akkor lesz egészséges, ha megedződik.”
Anyukám és a család nő tagjai azt mondták, hogy mindenképpen olyat vegyek ami tartja a bokáját is. Mi a ti véleményetek ezzel kapcsolatban?

Jó éjt mindenkinek.

Melinda

Kép
dávidbaba

Sziasztok!

Nem, nem fogtak ott szülni. :) Na, mesélek:

Először is, mikor felmentem, épp látogatási idő volt, tele volt a társalgó. Aztán mint kiderült a szülőszoba és az osztály is, volt vajúdó kismama, akit egyszerűen nem tudtak hova tenni, így jobb híján az ebédlőasztalnál üldögélt szegény. Mesélte a szülésznőm, hogy a 3 ágyas kórteremben 5-en vannak... tényleg tömegnyomor volt, ez látszott. Nem tudom, talán a hó hozta meg a babákat, vagy mi van, de én még ilyet nem is láttam. Mikor Bencét szültem emlékszem pangott az osztály, tök egyedül szültem, egyedül az a szülőszoba volt foglalt ahol én szültem, még a vajúdóban sem volt senki. Na mindegy, ez akkor volt.

Szóval bementünk, rámtette az NST-t Rita (szülésznénim), és közben beszélgettünk, rázúdítottam a kérdéseimet. :)

A babák látogatási rendje teljesen máshogy van, mint volt.

Csak tévében mutogatják őket, és ezért van az, amit azt hiszem Edit írt, hogy fél 5-kor elviszik őket, mert akkortól van látogatási idő. Aztán fél 6-kor visszahozzák őket, de addig mutogatják őket a tévében a kedves családtagok részére. Olyan mint régen, hogy kivisszük az ajtóig a babát meg ilyenek nincs, egyáltalán a szobából nem szabad kivinni, és így oldják meg, hogy még véletlenül se vidd ki, hogy addig elviszik a "bekamerázott" szobába, anyuka kimehet addig a látogatóihoz, és közben jól megvizuálják a babát a tévében.
A látogatási idő végeztével pedig visszaviszik anyukáknak a babákat, és maradnak is éjszakára.
A szüléskor kiviszik ablakon keresztül megmutatni annak aki ott van, persze apuka bent már megfoghatja, de ha esetleg van még odakint valaki, aggódó nagymama, vagy bárki, akkor annak megmutatják. Utána 24 órán át kérésre tévén, ennek elmúltával marad a napi 16.30-17.30-ig.
Azt mondja a szülésznő, hogy azért van erre szükség, mert nagyon elharapóztak a látogatók, a végén már bejárkáltak, meg a benti folyósón álltak, benyúkáltak a kocsiba, és ezt nem hagyhatták.
Ezt a pár napot így ki kell bírni, nem lesz gond, nekem a lényeg, hogy a szülésnél ott lehessen a férjem, semmi más nem érdekel, ide nekem az oroszlánt is! :)

Ami még nekem új infó volt, hogy most már a szülés utáni 2 órás megfigyelés alatt sem lehet enni, inni. Mikor Bencét szültem, akkor még lehetett, emlékszem, hogy egyben lehúztam egy literes narancslét. :)

Szombaton töltöm be a 37. hetet, és lépünk át a 38-ba, úgyhogy azt mondta Rita, hogy ha mostantól bármikor beindulna, már nem fognak bekötni infúziót, nem fogják próbálni visszatartani.

Felelevenítettük az első szülésemet, hogy hogyan is indult, számítván arra, hogy majd most is így lesz (ha-ha). Mondta, hogy megpróbálkozunk gátvédelemmel, persze majd az adott szituáció dönti el, hogy lehetséges-e.

Az NST eredményem amúgy teljesen rendben volt, mocorgott is éppen a drágám, úgyhogy mindenki igen boldog volt.

Szombaton megyünk be, bevisz minket a szülőszobába, és akkor csinál újra NST-t is. Kedden meg majd dokihoz.

No, nagyjából ennyi történt. Amúgy tök jól vagyok, minden jel arra utal, hogy maradok még itt pár hétig Nektek. :) Lehet éljenezni. :lol:

Megyek, bebújok az ágyikóba, hátha ma nem hajnali 3-ig forgolódok, hanem csak mondjuk 2-ig. :o

Jó éjszakát Mindenkinek!

Judit
Kép
Kép
cinderella_

Cjudit ÉLJEN ÉLJEN.
Jó hogy minden rendben. Akkor megnyugodtál, most már tudod hogy mi, merre hány méter. :D
„Ami még nekem új infó volt, hogy most már a szülés utáni 2 órás megfigyelés alatt sem lehet enni, inni. „- bizony ez egy évvel ezelőtt is így volt. Nagyon szomjas voltam, alig bírtam ki. :( Nekem az volt fura hogy ott hagytak végig feküdni azt két órát ahol szültem,nem vittek át egy másik terembe.Mondjuk telt ház volt akkor is. Car volt fel felébredni hogy jöttek mentek körülöttem és csak az órát lestem hogy mikor telik már le az a 2 óra. :evil:
V. Rita volt az én szülésznőm is , nem fogadott. Ő volt az ügyeletes. Nagyon nagyon kedves , rendes…. nagyon meg voltam vele elégedve. :D

Sziasztok.

Melinda

Kép
dávidbaba

Jó reggelt!

Itt van 1-1 friss kép a lányaimról.
Végre sikerült :D

Kép

Kép

Kép

fiamette

Sziasztok!

Edit:Köszike...Vivike általában délután 2-4 között szokott elaludni,ez attól függ hogy itthon vagyunk délelött vagy nem.alszik 2-3 órát és este olyan 9-10 körül alszunk el...De van hogy nem alszik délután,akkor már 8-kor kiüti magát....

Judit:csak szülésznőd van vagy van dokid is,ha igen ki az?

Én ma megyek a Pazárhoz,nála szültem..6 hetes kontrollra kell mennem meg a manókát megmutatni....meg most fizetem ki neki a szülést... :x

most délelött beugrok a bankba meg boltba,azt valami ebédet kéne csinálni,de nem tudom mit...már unom hogy mindig ki kell találni...na mindegy majd csak eszembe jut valami.. :oops:

Fiamette:hát igen,gyönyörüek a lányaid....jók a képek...

szép napot
anda-vivibaba

Jó reggelt mindenkinek!

Judit,örülök,hogy minden rendben.Akkor most más szombatig nehogy megint leeressz,mint egy lufi,és aggódj!Szülés után a Milánnal ihattam két korty vizet.Jázminnal nem kértem.Vele nagyon fáradt voltam.Éjjel szültem és álmos voltam.Vajúdás közben mondtam a férjemnek,reggelig tartassuk bent,hogy kipihenve szüljem meg :D .De ez nem így megy!!!Sajnos!Engem a folyosóra raktak ki pihenni anno.Oda is jött hozzám egy kisfiú,hogy megmutassa melyik szobában fekszik a kis Hanna babája (tesók voltak)!Jázminnal maradtam a szülőszobán,mert nem volt utánam senki.Ez mondjuk Komáromban volt.Ott nem is lehetett szülésznőt fogadni.Én ugyanannál a szülésznőnél szültem mindkét gyerekemet!Mielőtt jött a Jázmin,és megláttam a nőt műszakváltásban,megnyugodtam és mondtam az uramnak és a tesóméknak,uzsgyi ki sétálni,mert most éjjel kell szülnöm,itt az én szülésznőm!!! :shock: :D Ott ugráltam a járdaszegélyen,hátha jönnek a fájások! :D
Szóval Judit mehetsz a fodrászhoz,mehetsz bevásárolni,és még valószínű többször is kell takarítanod,mint gondoltad! :wink:

Hát Melindalátod mennyire kis okos egy egyéves?!Mi az hogy megszöksz mellőle?Ha nagyobb lesz még horkolni is fog!Milán is azt csinálja :D .
Nálunk a Milán mikor lépegetett,pont rossz tél volt.Egy stabil hótaposója volt,az fogta a bokáját,ha mentünk mamákhoz a nyári szandija volt,az is bokatartós!Mikor jött a jobb idő egy magasabb szárú sportcipője volt,az is fogta a bokáját.Mostanában az Elefanten márkájú cipőket hordja.Azok nagyon jók.A plázában a Deichmannban lehet venni.Elég húzós az áruk,de nagyon jók.Van olyan,ami az első lépésekhez jók.Ki lehet fogni utolsó darabokat féláron.Láttam is fiúra valót,de ha én azzal hazaállítanék,férjem kivágna,mert nem rózsaszín.Azt mondja mindig,ha valamit kap a Jázi,az lányos legyen.Elég fiúsat örököl a Milántól ruhát.A Deicsmannos cipőkkel meg vagyok elégedve.Van olcsóbb kategória is,mint ez az Elefanten,és azok is jók!Szerintem is fontos,hogy fogja a bokájukat!Bent a lakásban gondolom nem cipőben van.Erősödik addig,amíg otthon vagytok :D .
Jázminkánk nem haladt előre a sétálásban.Megáll,lép párat,de nem akaródzik neki a séta.Majd belejön egyszer! :D

Szépek a lányaid Fiamette!Gvennek az szép sötét haja!Gyönyörű!Te is szép vagy...Már ha te vagy a képen!Nem látszik hogy nem rég szültél.

Anyósom tegnap küldött kaját :D .Nem kell főznöm ma sem!!!! :D
Mosok egy kicsikét ma is.És vasalok utána.Ha nem csúszok el a vasalással,nem is sok! :D Ki gondolta volna,mi?Tegnap délután,amíg a gyerekek aludtak,annyira nem volt dolgom,hogy beültem egy kád vízbe,és olvastam! :D Jól esett.Estig fürdőköntösben voltam......

Na keljetek és írjatok!

Edit

KépKép
nagyedit

Andi!

Nálunk,ha nem alszik a Milán délután,5-kor kidől és 8-kor kel :shock: .Tegnap felkeltettem,de ugyanúgy velünk feküdt este :? .Pedig jó lenne,ha már 9-kor aludna és egy kicsit kettesben lennénk apával!Normálisan megvacsoráznánk,megnéznénk egy filmet...Tegnap háromnegyed 10-kor feküdtünk.A gyerek miatt.Nem tudom mi lesz,ha megy oviba.Nem randallírizhat itt este 10-ig :shock: .

Kajaötletek: sült csirkeszárny rizzsel,zöldborsófőzi,rakott krumpli, rizses husi,tarhonyás husi,bolognai,rántott csirkemáj,frankfurti leves, borsóleves,krumplifőzi rántott parízer, vadas, csirkepöri, paprikás krumpli,bableves,tócsi.....

Üdv: Edit

KépKép
nagyedit

Karamellástejes szép jó reggelt Csajok! :)

Melinda: Engem arra a kis folyósóra toltak ki Bence születése után, ami a szülőszobák előtt van. Arra már nem emlékszem, hogy ehettem volna-e, mert éhes nem voltam, talán azt nem is kérdeztem, az ivást éreztem fontosnak, az ment is. :)
Én nagyon szeretem Ritát, Bence is nála született, nagyon jól végzi a dolgát, ahogy én meg tudom ítélni, és amit hallottam, hogy szakmailag kiváló, és nem utolsó sorban rengeteget törődött velem a szülés után is.
Azért is gondoltam egyből, mikor még csak elterveztük a kistesót, hogy én ugyanazzal a csapattal fogok szülni, mert az úgy egy nagyon jó kombináció volt nekem. :)

Fiamette: Csodaszépek a lánykáid! :) Írtad, hogy Gven valószínűleg a Kodályba fog járni. Énekes osztályba szeretnéd íratni? Majd legyetek résen, mi tavaly voltunk ugye benne az iskolaválasztásban, és ugyan nálunk a Kodály nem merült fel, de sokan a csoportból oda mentek, hát nagyon furmányosnak kellett ám lenni a szülőknek, hogy bekerüljenek! Volt aki csak azért bejelentkezett lakcímkártyán ismerőshöz, hogy "körzetes" legyen a gyerkőc, mert akkor kénytelenek felvenni... hihetetlen, hogy már általános iskolás jelentkezéskor is mi megy... :roll:

Andi: Van dokim is, Varga Zsolt. Tegnap pont a Pazár volt ügyeletben, amíg vártam a szülésznőt ő nyitott ajtót a szülőszobán egy vitatkozós nagypapának, aki nem értette meg, hogy nem fogják kihozni a kisunokáját, hanem csak tévén mutatják meg. Gondolom sokat veszekednek emiatt a hozzátartozókkal, látszott Pazáron is, hogy már kezd nála szakadni a cérna. Főleg, hogy ahogy kivettem a beszélgetésből a nagypapó már nem először csöngetett be ezzel a feltett szándékkal. Mondták neki, hogy "de értse már meg uram...". Szegény. :)
Amúgy nekem még a Pazár is szimpi, aztán azt hiszem itt ki is fújt a szimpi szülészek névsora. :) Mikor 17 hetesen bent feküdtem, gyűjtöttem néhány olyan tapasztalatot, hogy "csak hozzá ne kerüljek soha még véletlenül se szülni, ha esetleg a dokim eltörné a lábát, vagy ilyesmi."
Bár sose volt máshogy "szerencsém", csak a saját dokimhoz, mióta "nő" vagyok, hálistennek. :) Még Bence születésekor is olyan szerencsém volt, hogy mire beértem már ott volt a szülésznőm is, mire ő felvette az adatokat, csinált NST-t, előkészített, addigra befutott a dokim is, így ő vizsgált meg, az ügyeletesnek hozzám sem kellett nyúlnia.

Én úgy gondoltam majd varratszedéskor fizetek, már ha lesz varratom. De jó lenne, ha nem lenne! Álom-álom. :)
Ha nem, akkor jó kérdés... 80 papír lesz a doki, 30 a szülésznő... hm. Azt hiszem kiszámlázom a gyereknek. :)

Vivike hova megy majd oviba?

Edit: Most megint az érzem, hogy sose bújik ki onnan. :) Néha rámhozza a frászt, aztán lenyugszik. :) Szerintem tök jól bevackolta magát, majd úgy kell kifüstölni. :)
Most tök nem aggódok, biztos vagyok benne, hogy jóideig még ebben az állapotban maradok. Viszont az éjszakáim már borzasztóak. Annyira nem tudok aludni, hogy rákaptam a Dallasra a story tv-n (nem röhög senki hangosan) :lol:
Éjjel 1-kor leadnak két részt, na én ezt még általában lazán megnézem, és utána tudok csak elaludni. No persze csak ezért nem maradnék fenn, de legalább van mit bambulni okosan. :)

Szép vasalós napot Mindenkinek, én is azt fogok...

Judit
Kép
Kép
cinderella_

Jó reggelt!

Judit! Éljen-éljen-éljen!!!! Azt mondtad, éljenezzünk! :P Ez király, hogy minden okés. Hajrá fodrászkodás, takarítás, főzés, stb. Én is szülés előtt két hétvégén kitakarítottam a lakást, megfőztem egy hétre előre. :P Nem tudtam, hogy mikor fektet be a dokim. De végülis szerdai napon feküdtem be és csütörtökön megvolt a Laura, hétfőn jöttünk haza. Laci nem is evett a kajából, ami itthon maradt. :shock: Megoldotta máshogy, ennyit a pasikról, én meg itt törtem magam.

Fiamette! Nagyon szépek a lányok, Te pedig nagyon fiatal és csinos vagy. Mia baba milyen kis érdeklődő, nagyon édi.

Melinda! Laura első cipője Falcon volt, ez a Siesta gyereke. Tehát nem puhatalpú és tartotta a bokáját. Itthon nincs rajta cipő, nyáron sokat volt mezítláb a kertben. Nyárra én is a deichmannban vettem neki szandit, valamilyen macis márkája volt, nem tudom mi, de nagyon jó volt az is. Volt neki játszós szieszta szandija és mégegyet vettem, ami szintén tartotta a bokáját, az kicsit zártabb volt. Tehát nekünk nem volt puhatalpú cipőnk és most sincs. Ez megint egy olyan téma, hogy ahány embert kérdezel, legyen az védőnő, doki, vagy akár mi, anyukák, nincs két egyforma vélemény, tehát nekem kellett dönteni, hogy milyet vegyek. Egyik szerint ez jó, a másik szerint az. Ilyen-olyan tudományos alátámasztások, szóval kész káosz. Én döntöttem és remélem jól. Szóval tanácsot nem tudok adni, csak leírtam, hogy mi hogy csináltuk.

Edit! Mi jót küldött a drága mama? Mit akarsz te még este is filmet nézni, ha délután lazultál a kádban? :P Jók a kajaötleteid, kiegészítem, jó?
Szóval Andi figyelj! Rakott kel, spenót krumplival, tükörtojással, túrógombóc. Most ennyi.

Andi! Most fizetsz a dokinak? Nem irigyellek! :evil: De hát ezen is túl kell esni, reméljük minden oké lesz a hathetesen.

Azt hiszem mi ma elmegyünk a mamához, mert ott a Bianka hadd játszanak a lányok. Meg akkor legalább kimozdulok, mert ha itthon maradunk megint, akkor úgy nekiállok megint valaminek, hogy aztán nem megyünk ki. :roll: Főznöm úgyse kell, majd holnap.
Beszéltem a nyugdíjpénztárral, olyan flottul nyomta a nő, hogy mit kell küldenie, hogy azt hiszem nem én vagyok az első, aki elkavarta a belépési nyilatkozatot. :oops: :P Meg is lepődtem, hogy ma Magyarországon így mehet ügyintézés? :shock: Mert az ember nem ehhez van szokva, örülsz, ha nem ba....nak le rögtön a telefonba. Na, szóval remélem még jó is lesz az a papír amit küldenek!

Szép napot!

Kép
larianyu

CJudy!

Jól megkérik az árát a gyereknek! :shock: :P Nem semmi! Minden okés lesz, hidd el!

A Dallason nem röhögök, én még fel is veszem délután videóra, ha nem vagyok itthon és nem látom! Sajnos ez az egy élvezhető műsor van a tévében számomra. Már herótom van a Barátok közttől, a Vacsoracsatától, stb. Ez van, Dallas. Király szerintem, már a Lara is mondja, hogy "Gokíííí" (Jockey), és "Bobííííííí" hát ugye ez a jó öreg Bobby. A zenéjére meg táncol. Szegény gyerek, nem elég az elektroszmog, még Dallas is. :lol: Mármint a sajátomra gondolok, mert aztán a szmogból Ő is kap rendesen. :lol:

Kép
larianyu

Móni: Majd jól felnyomlak a gyámügynél, hogy nem elég, hogy elektroszmogban neveled a gyerekedet, még az agyát is mosod dzsokijúinggal. Lesz Neked nemulass :)
:lol:

Judit
Kép
Kép
cinderella_

Legalább megtanulja a gyerek mi az élet! Luxuskörülmények, kocsik, ruhák, csillogás! :P És hát mindenhol van egy dzsokijúing! :lol: Jóvan, milyen vagy! :x :P :P :P

Kép
larianyu

Szia Mindenkinek!

Judit! Szupi, hogy minden rendben Veletek! A végén még tényleg igazad lesz, és ráhúzol pár napot:) azért izgi már, hogy így a finishben vagy.... De jó:) Ilyenkor mindig én-is-akarok-még érzés jön rám:)
Érdekes ez a tévés mutogatás. Nővérem nyáron szült, akkor még megnézhettük az ablakon keresztül. Végül is azt a pár napot tényleg ki lehet bírni, és mégis csak a babák és az anyukák érdekét kell figyelembe venni.
Hű, nem mondom az árakat :shock:

Móni, Edit! Köszi a tippet mosogatógép ügyben. Néztem a tablettatartó ajtót, de nem akad bele semmibe. Most Calgonitot használok. MÉg az ünnepek előtt kaptam, akciósan. Komolyan már nekem is az fordult meg a fejemben, hogy a tabletta a bűnös, de párom szerint az nem lehet. Hát, én már semmin sem csodálkozom. Mi nyáron újítottunk konyhát, és akkor lett beszerelve a masina, szóval, még olyan sok tapasztalatom nincsen, főleg tabletták terén. MÉg a Somat-ot próbáltam. A port pedig még abszolút nem, de akkor lehet, teszek azzal is egy kísérletet. Én eddig sót használtam, öblítőt nem, gondoltam 2in1, akkor minek??? Szinte mindig csilli-villi minden, kivéve ha a tabletta gond van.
Ma jön a vizes haverunk, megnézi, hátha tud valami okosságot mondani:)

Edit! Réka is mindig levette a zoknit, úgyhogy én áttértem harisnyára. NÉha bepróbálkozott ezzel is, de aztán hamar rájött, hogy felesleges. Mi magasföldszinten lakunk, alattunk garázs, így eléggé hideg a járólap, szóval még talán melege sincs.
Jázmin nagyon ügyes, hogy már ilyeneket tud, még akkor is ha Téged bosszant.
Vasárnap megyünk Sümegre, gyerekekkel együtt. Mi szinte minden tavasszal-ősszel megejtünk egy ilyet. Jövőre már neccesebb lesz a suli miatt:( Igaz, hogy ilyenkor szó sincs pihiről, de legalább nem nekem kell főzni-mosni-takarítani, és már megérte a dolog:) Nyáron Balaton, szüleimnek ott van letelepített sátra-lakókocsija. Imádjuk.

Móni! Mi szépet rajzoltatok Larával? Szereti az ilyen dolgokat? Meddig tudod lekötni vele?

Melinda! Nagyon tuti a kép:) Én nem lennék jó pecás, nem bírnék sokáig szótlanul csücsülni :D Bár nyáron már beszereztünk egy botot Bencusnak, semmi extra, csak mégis a feeling meglegyen. Ő nagyon élvezi, bár a végterméket imádom, csak pucolja meg valaki :D
A cipő kérdés nálunk is aktuális. Én néztem a neten a puhatalpú cipőket, nagyon tetszenek. Nemcsak kinézetre, hanem a láb miatt is. A gyógytornászunk szerint váltogatni kell: mezítláb illetve kemény talp-oldal. Valahogy megtalálni az egyensúlyt. Az tuti, hogy a nonstop emelés nem tesz jót, mert az izom mesterségesen van alátámasztva, és elfelejheti a munkáját. Szóval, otthonra mezítláb, vagy puhatalpú, kintre pedig olyan, ami tartja.

Fiamette!
Gyönyörű szépek a lányaid:) Büszke lehetsz rájuk!

Andi!
Örülök, hogy Márk ilyen szépen hízott. És akkor mégsem kell neki a pótlás.

Ma én is kapott kaját eszek: rakott kel. Nyam-nyam, csak már lenne ebédidő:) Holnapra rizses húst tervezek, mert amit múlt héten gyártottam az annyira bejött, hogy még akarjuk:)

Délután Bencével hallásvizsgálatra megyünk. jaj, annyira nem szeressssem, hát még ő. Azért remélem, együttműködő lesz a dokinénivel.

Puszik,
Judit
jucis

Jányok!

Nálunk ha a Milán kapcsolgatja a tévét,a Szomszédoknál szokott elakadni!Nézi!!!! :shock: Tesóm régen Dallas függő volt. :D Én nem szeretem. :(

Jucis!Kitől kaptál rakott kelt?Mónitól? :D

Edit

KépKép
nagyedit

Köszi csajok, igen én vagyok a képen

Sajnos a szülés előtt felszedtem 20 kg, szóval lesz majd mit leadnom
amúgy most a terhesség alatt csak 6 kg híztam.

Elvileg a Kodály suliba tartozunk, de szeretném ha zenét tanulna a lányom, be is írattam furulyázni idén

fiamette

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?