Új privát üzeneted érkezett!

panny: amiket egy hónapra elsoroltál az jó ha egy év alatt összejön. Karikor lázasak voltak aztán szilveszterkor én voltam. 3 napig járt a lánykám oviba és már taknyolt....vártam a lázat is, egy hét után az is megjött.... mára. A csúcs én is belázasodtam. Holnap utazni akartunk. visszük az antibigyót, nekem, nekik a porszívót...röhej h egy szállodába a londíner majd a böröndök mellé felviszi a porszívót is...nem röhejes nagyon ááá.....emellett csak a gyógyszerek elfoglalnak egy saját kisebb bőröndöt....a tonna vitaminról nem beszélek. a gyerekekre senki nem vigyáz. Magánéletem nincs, a férjem kidolgozza a be*ét....amikro terhes lettem a barátok eltűntek...akiknek meg vannak gyerekeik 35 évesek a környezetemben, megvan a saját baráti körük, hiába akartunk barátkozni nem igazán akartak.....egy barátnőm van akivel meg vigyáznom kell mert ő a szexi szingli nehogy megtalálja az uram. Nem olyan, de ismered a MIatyánkot, ne vígy engem a kísértésbe. Nagymama egy hete elutazott nyaralni, másik nem mer a közelünkbe jönni mert betegek vagyunk és fél h elkapja, nincs táppénz a munkahelyén, betegen meg bemenni neki sem leányálom, közben küzd a magas vérnyomással.....nos így vagyunk....valószínűleg ha nem lennének ennyit betegek, én október óta heti 1-2(!!) üveg orrsprét használok annyira tartós a takonykórom....éjjel 3-4 óránál többet alhatnék akkor más lenne de most nagyon mély pont van.....apjuk is kivan neki is nehéz, sok h ennyit betegek h éjjel ő sem alszik de a munkában is írtó nagy a hajtás, de közben szivatják, nem kap cégautót, egy autón osztozunk és nehéz megoldani h 100felé menjünk.
Nincs rossz dolgom, csak azt hiszem borzasztóan kimerültem és elfáradtam.......jó h ilyen pozitív vagy és jó h van aki kicsit leveszi a dolgokat a vállaldról. A munka mint olyan nem azrét hiánytzik mert annyira dolgozni akarok....kicsit elmenekülni itthonról...nem lenne könnyebb csak változatosabb...

de nem panaszkodom, olvasva f.martit nekem semmi bajom. Márti, ez szörnyű amiket írtál. Elborzasztott. És lehet h nem akarod magad jó színebn feltüntetni de ezt a bánásmódot nem érdemli meg senki, pláne te nem . A lakást nem hagynám veszni ha neveden van v a házasság alatt szereztétek akkor közös, akkor is ha csak az ő nevén van, kivéve ha örökségből kapta v vagyonmegosztási szerződésetek van és az alapján az övé de ez sem mindig van így mert a tv méltányosságot is ismer tekintve a sok gyerlkőre. Azért szállnék szembe vele mert most még "csak" téged ütött de ha ennek nem lesz hivatalosan is nyoma egy gyerekelhelyezési perben egyenlő esélyekkel indultok...és belátod azért egy ilyen állatnak nincs joga a gyerekeihez. Ne haragudj h ezt mondom, de nem tartom embernek aki így viselkedik. Ha beteg ha depis menjen orvoshoz szedjen nyugtatót. ezt nem te vátod ki belőle, ő ilyen és kész. Semmi köze nincs ahhoz h kevés pl a házasélet,. Ez az időszak nem egymásról hanem a családról és főleg a gyerekekről szól. Azzal h kiállsz magadért példát mutatsz a gyerekeidnek is h ha ne adj Isten valaha is ebbe a helyzetbe jutnának álljanak ki magukért másrészt értük teszel ha nem hagyod veszni a vagyonod. Nem élhetsz mindig másokra szorulva 3 gyerek nagyon nagy teher mind anyagilag és érzelmileg nem csak neked de kihasználni a segítséget a végtelenségig nem lehet. A család segít de gondolom a nővéred is szeretne majd saját életet és nem csak téged támogatni. Ne haragudj h ilyen keményen megmodnom lehet h nem kéne de summa summárom sztem ne hagyd magad és szállj szembe. a lakásért, az otthonukért a gyerekeknek. Őnállóan megélni ebben a világban csak kemény harcok árán lehet. erre az iszonyú brutalitásra nincsenek szavak és nincs bocsánat. NEM A TE HIBÁD! Akkor sem ha te sem vag tökéletes. Csodaszép gyerekeid vannak és gondlom okosoak is ne hagyd h a semmiből kelljen elindulniuk az életben. Sztem. Remélem nicns harag h túl őszinte voltam.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

laptetű...na a nyomor meg a jólmegmondom igen előkelő helyre került...bocs :oops:

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

Orsi
Én is türelmetlen vagyok, főleg, ha nem fogadnak szót és úgy tűnik direkt húzzák az agyamat. Na, olyankor az ügyes, okos és jóképű jelzők háttérbe szorulnak. :D

Panny
Mozgalmas életed van. Anyukád tényleg szupernagyi! :wink:

Tünde
Remélhetőleg a 3. gyerek érkezése okozta megrázkódtatásáról egy év múlva tudok értekezni. Nekem se az első, se a második nem volt megrázó, elég simán ment minden. Ezért gondolom a 3 év korkülönbség nálunk bejön. :wink:

Fmárti
Sok sikert a munkakereséshez/találáshoz.
A történeted nagyon felhúzott, nagyon rondákat tudnék mondani az ex-edre. Itt már a töredékéért lecsukták volna és az ilyen ember meg is érdemli, hogy rárohadjon a cellaajatjára a műanyag lakat. Még, hogy te vagy a hibás! :evil: Meg te hozod ki belőle az állatot... :twisted: Bullshit!!! Egy dologban egyetértek vele, nektek jobb nélküle, még akkor is, ha most baromi nehéz egyedül. Te is és a gyerekeid is jobbat érdemeltek!

Nono
Kitartás! Tudom, ezzel máris sokat segítettem... 8) Szerintem a munka jó ötlet, én is dolgoztam egy évet Bence után. Elég húzós volt a szervezés, de megoldottuk. Szeptemberben visszamentem suliba, úgyhogy most itthon vagyok napközben, hétfőn-szerdán-vasárnap megyek pár órára suliba. Akkor apjuk vigyáz a gyerekekre vagy legalábbis jelen van, mert tegnap is szétszedték a lakást mire hazaértem.... :roll:
A betegségeket sajnálom. Nálunk is volt egy ilyen időszak, de lagalább én megúsztam, csak a gyerkőket kellett ápolnom.

Teljes mértékben igaza volt az időjósoknak, 3 napja esik. Ma reggeltől szakad. Tudom ez nektek nem nagy szám, de itt a sivatagban egy kisebb csoda. :lol:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Marti!

borzaszto ami veled tortént, nagyon sajnalom. szerintem sem szabad ezt ennyiben hagyni. 3 gyerek mind fizikailag, mind szellemileg mind anyagilag nagy teher. abszolut egyetértek Nonoval, nem is akraom mégegyszer ua. leirni. Farkas torvények vannak.
azt el sem merem képzelni a sracok hogy élik ezt a helyzetet meg. Nekem a fiami a tieiddel egyidosek és az ilyenkoru gyerekek azért mar elég jol fel tudjak fogni, mi a helyzet. Ok aludtak biztos, amikor ez a réméjszaka volt?

Nono

Olyan mintha sajat magamat olvasnam kb 3 éve. Nekem is arra kellett a munka, hogy kimozduljak otthonrol. Voltak idoszakok, amikor hétfon reggel a férjem kifejezetten jokedvuen indult dolgozni, mondtam is neki, latod, te legalabb "kikapcsolodsz". ezt aztan mindig zokon vette...
szoval egyértelmuen faradt, kimerult vagy. hajra bolcsi és probalj meg munkat vallani, aztan majd meglatjatok mi lesz a jobb megoldas. Tavaszig pedig kitartas! és csak azzal vigasztald magad, hogy mindenki atesik egy ilyen télen kisgyerekekkel, de tobb ilyen nem lesz. jovore mar ellenallobbak lesznek!!!
s.orsi

Egcsi ,tegyél mán fel valamikor majd a sivatagról fotót, olyan kíváncsi vagyok, milyen ott. :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi
Kérésed számomra parancs! :D

Képek a város széléről:
Kép Kép

Red Rock Canyon, a várostól 1O perc autóval:
Kép Kép

A Tűz Völgye, 45 percre a várostól:
Kép Kép

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

egcsi: gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűek!!!!!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Nagyon szép és egyben nagyon félelmetes hely!
Jó lehet élőben ilyet látni.
NEm hiányzik a zöld táj? Vagy városban nem tűnik fel?
Nicns nagy por?

KépKépKépKépKép
uxi

Márti!
:( :( :(
Nononak igaza van..ne gafyd magad és főleg ne hibáztasd magad!!!

Nono!

Totál megértelejk..valszeg most hullámvölgyben vagy te is...talán a bölcsitől és ha jobb idő lesz és nem elsznek betegek te is kicsit feltőltődsz!!
Tudom hogy én"könnyen"beszélek mert tényleg nekem anyu nagy segítség.A férjem nekem is állati sokat melózik,3 állása van :shock:
Hál'istennek nekem nem betegek a srácok már vagy hónapok óta...Olika egy kicsit tegnap rázendített a takonnyal de ennyi..pont hétfőn viszem kontrollra a bronchitise miatt.

Egcsi!

A filmekben látunk ilyen helyeket,szuper :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Uxi
Félelmetes???? :shock: Na, ez a jelző nem jutott volna eszembe... :wink: Por van, mikor fúj a szél, de inkább a város szélén, ahol nincsenek épületek, fák, hogy felfogják. Ha nagyon hiányozna a zöld, akkor felmehetnénk a közeli hegyekbe, ott van erdő. Én mennék is, de apjuk nem kirándulós típus én meg nem indulok el a két gyerekkel egyedül.... majd talán tavasszal egyszer ráveszem az öreget, hogy menjünk el.

Ma annyira szép idő volt, elvittem a gyerekeket a játszótérre, bicajoztak, labdáztunk, papírsárkányt eregettünk, tök jó volt. Már érezni, hogy hamarosan itt a jóidő. :D

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok,

írtam egy csomót, aztán elvarázsoltam. Most kezdhetem újra.

F.Márti: szörnyű, még végigolvasni is. Csodaszép gyerekeid vannak, a férjed nincs tisztában azzal, hogy mit veszít.
Nem tudom elképzelni, hogy olyat tégy (miközben az ő gyermekeit neveled) amiért te lennél a hibás. Nála nincs rendben valami és ő ezt nagyon is tudja.
Úgy ütött, hogy ott volt a pici???!!! Nekem Misi 1,5 hónappal fiatalabb a lányodnál. Most születtek, hogy lehet, hogy ilyen gyorsan így eldurvult a helyzet? Ne hagyd, hogy még téged kiáltson ki bűnbaknak.

Nagyon nehéz 3 gyerkőccel még segítő apa mellett is, sok erőt és kitartást kívánok.

Csajok - nagymama segítség

visszatérve a fentire (nem jöttem pár napig).
Én nem panaszkodásképpen írtam, hogy nem adom a gyerkőcöket a nagyiknak, ez az én döntésem volt.
Nem tudnék nyugodtan lenni, valahogy nem bízom meg egyikben sem 100%-ban. (Tudom ez az én hülyeségem, mert ha csak magamat nézem, akkor elég jól életben maradtam, pedig anyu nevelt).
Anyu egy ide csapok - oda csapok csaj, ég a keze alatt a munka, de a gyerkőcökkel nem játszik sokat.
Anyós az ellentétje, ő csak beveszi magát és babázik, bennem meg már fortyognak az indulataim, amikor huszadjára kérem, hogy Misinek legalább annyi mozgásteret hagyjon, hogy seggre tudjon ülni, ha akar. Nem, nem ott van a valagában egész álló nap, (mondjuk szerencsére napokat azért nincs itt).
Mindig mondja, hogy segíteni akar, de nem jön neki össze. Ma itt volt, fogta kivitte a szemetet, lerakta a bejárati ajtó elé (kertes házban lakunk), onnan már nem vitte tovább a kukába, mondván, ha megy haza leviszi.
Nem vitte, hazament , a szemét ott van, még jó, hogy most írok róla mert mehetek ki a farkasordító hidegben kidobni, hogy a macskák a szaga miatt nem rágják ki az éjszaka, mert akkor még azt is takaríthatom.
Anyóssal a lánya miatt amúgy sem vagyok a legjobb viszonyban.

Tudom ez a én hibám is, régi sérelmeket őrizgetek, amiket már rég el kellett volna felejtenem, de olyan szarul estek, hogy máig eszembe jutnak.
Érdekesnek találom, hogy hasonló szituációban a saját lányával kapcsolatban van esze, csak akkor nem amikor rólam van szó.
Pl. a lánya megelégelte, hogy az ő anyósa mióta megszületett a gyerek állandóan ott van, és már kiborulva mondta az anyjának (anyósomnak), hogy szóvá fogja tenni. Erre anyósom elsimította a nászasszonyával a konfliktust.

De bocsánat, nekem is született gyerekem néhány évvel ezelőtt és anyósom ugyanígy bevette magát ide, és alig lehetett kirobbantani, és ha hétvége jött akkor már előre magamban beszéltem, mert tudtam, hogy a hétvége automatikusan meghozza anyukát is.
Kérdem én magával kapcsolatban miért nem gyakorol a mama egy kis kritikát, és ha a lánya ugyanebbe a szituba keveredik miért tudja rögtön a megoldást??

Én ezt úgy oldottam meg, hogy kinyitottam a pofámat. Mióta a kislánya mindent megmondhat és ő a mintaanya, azóta én is mindent megmondok és én nem vagyok mintaanya.

Na mindegy, bocs az anyósposztért.
cukorka

Uxi,

én úgy csinálom, hogy mióta Misi megszületett, van egy néni akit ismernek a gyerekek és ő heti háromszor segít abban, hogy ne kelljen a fiúkat hurcolnom magammal oviba (Matyi még nem ovis, tavasszal tervezem, hogy beszoktatom.) Így reggel Zsóval gyorsan elmegyek oviba, du. pedig érte szaladok, addig a néni vigyáz a fiúkra.

dr. Nono
nem akarom most feltalálni a spanyolviaszt, de homeopátiával nem próbálkoztál még?
Mi heti 1x szedünk Oscillo-t és szerintem kevesebbet betegek a gyerekek.
Jó mondjuk csak Zsó jár oviba, ő össze is szed mindenfélét, de Matyi már nem kap el tőle annyi mindent mint annak előtte, hogy nem szedtük.
Hátha...
A takonykorból például nagyon jól ki lehet belőle jönni.
cukorka

voltunk wellneselni....kicsifiam másfél napig bírta aztán beszállt mellém 39 fokkal, lánykám szerencésre (még) nem beteg de ami késik.....előbb jön mint szeretném attól tartok. Jó h elmentünk mert apa meg a kiscsajszikám jól elvolt és nekem főznöm sem kellett, megvettem a Twilight könyv 3. részét (nem bírtam kivárni a filemt) és el is olvastam...600 oldal. Apa röhögött, mondta h nem vagyok gazdaságos...mondtam neki nem tehetek róla h szinte szkennelem a könyveket (ezt 24 óra alatt elolvastam), amikor a jogon több ezer oldalból vizsgáztam és tudnom is kellett, nem tehettem meg hogy hónapokig olvasgattam, 1 hetem volt megtanulni. amúgy imádok olvasni és ha lenne sok pénzem és sok sok időm egy egész könyvtárat rendeznék be itthon. Külön szoba, egy kényelmes kanapé, hatalmas mennyezetig érő könyvespolcok, rajta az a gurulós létra.....hmmm...na kiveszem a biliből a kezem.

Tavaly rosszabb volt amúgy télen. 4x voltunk kórházban 3x a fiammal 1x a lányommal.....és nem olt 2 nap sem h egészséges lett volna egyszerre a kettő. Szval sokkal gázabb volt és az idei már javulás azzal a különbséggel h eléggé kimerülök 2 hónap nonstop betegeskedés után....
Ninsc olyan homeos és vitamin amit ne vetztem volna már meg....az oscillot emelt adagban szedik, mellett Béres csepp, Béres vitamin, plusz C vitamin Kalcium is, aloe vera....mit hagytam ki...nem is tudom már...szval minden. Én megint antibigyót szedek, 4 nap láz után nem bírok tovább várni h kimásszak ebből. el kell látnom őket ráadásul kicsifiam is tök lázas virrasztok mellette.

A kedvem jobb sokkal h együtt voltunk apával nagyival hétvégén és apa ma is délben eljön h segítsen.

egcsi: különleges helyen laktok. Van benne vmi gyönyörű de ahogy uxi írta félelmetes is.

panny: igen tudom nem vagyunk egyformák. Te alapvetően egy iszonyat pozitív személyiségnek tűnsz, én egy elég stresszes személy vagyok hozzád képest és ez a sok betegség kiborít totál. Meg amúgy is elnézve a körülöttem levőket nekem azt hiszem alacsonyabb az energia szintem mint másoknak. Fele annyitól kimerülök ami a környezetem kismamáinak meg sem kottyan. De mindegy.

dr_nono

f.márti: akko mégsem jódogodba nem írtá :cry: :cry: :cry:
Szomorú, hogy így alakultak a dolgok, és egy dolgot tudok erősíteni benned: OLYAN NINCS, HOGY TE PROVOKÁLOD KI HOGY MEGVERJENEK!!!!!! EZÉRT NEM VAGY ÉS NEM IS LEHETSZ HIBÁS SOHA, SEHOL!!!!!! SEMMILYEN JOGON SENKI NEM EMELHET RÁD KEZET!!! És ha férfi az illető, ne adj' Isten a férjed, erre pláne nem jogosíthatja fel semmi!!!! Nem te vagy ezért a hibás, és bárhogy csűrjük csavarjuk, nem is lehetsz.

És sok-sok erőt, és kitartást, hogy úgy tudd alakítani a sorsodat (sorsotokat), ahogy nektek a legjobb!!!! Tényleg nagyon szurkolok, hogy tudd megoldani a rád váró feladatokat!!

Nono: a folyamatos betegség más energiáját is elszívná!!!! Én el sem tudom képzelni magam a helyzetedben!!!!
És szuper, hogy ejutottatok egy kicsit kikapcsolódni!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Nono
Hát ez nagyon gáz, hogy megint betegek vagytok! Mindenkinek tele lenne a hócipője, nem csak a tiéd. :?
A wellness jól hangzik, legalább kikapcsoltál egy kicsit. :)
Olvasni én is szeretek, most be kell érnem a tankönyvekkel és örülök, hogy arra is van elég időm. Ez a félév elég melósnak ígérkezik. :roll:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!
Egcsi miatt néha benézek :wink:
Nono!
esetleg próbáld kia VIRONAL-t http://energytermekek.hu/product.php?id_product=1
egy ovisanyuka istenítette,náluk bevált,lánya sokat volt bölcsiben beteg szept. óta adja gyerekeknek eddig alig hiányoztak :)

KépKép
viranka

Hello Csaj! :D
Talán te is játszadozol Hármaska gondolatával? :wink:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

hi....kicsifiam láza már nem megy 38 alá....ma kinnt volt a doki azt mondta ha holnap is így marad akkor kórház.....már egyáltalán nem megy 38 alá...szó szerint....most mértem, 39,5....volt hűtőfürdő is...apán piheg. Lassan hat a gyógyi...azzal lent lehet tartani 1(!) órát 38 on...kész vagyok...érzelmileg...fizikailag most még nem érzem mert az adrenalin hajt hisz egyetlen percre nem lehet aludni...pillanatok alatt 40en van a hője.

dr_nono

tavaly 4x voltunk kórházban 1x a lányommal 3x a fiammal....az lett volna a csoda ha megússzuk idén....de úgy látom számon tartják vhol h nincs ám ilyen....

dr_nono

Jaj, de sajnálom szegényt...meg persze téged is. :? Mi a franc ez, valami vírusos fertőzés? Remélem a kórházat megússzátok... :(

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

vírusnak indult és kapott egy bacis felülfertőzést, mindezt 3 nap alatt. Éjjel beszéltem a dokival és engedélyezte azt a kúpot amit ritkn szoktak. Nem tudom miért mikor a hatóanyaga u.az mint a germicid kúpé.....csak nagyobb dózisban. Érdekes a kórházban sem szeretik. Szval ez levitte a lázát. Cserébe éjjel 40x sírt fel de olyan hangon h majd kiugrottam a bőrömből...mint akit élve nyúznak, eszméletlen kivolt.....csak rajtam aludt. Nem mertem elaludni féltem felmegy megint 40re és nem ébreedek fel...csak ilyen ájulásaim voltak..ránéztem az órára 00:10 aztán asszem se kép se hang és a köv pillanatban már 00:30 volt. Ivássztrájkol.....lgalább nem lázas de ez jelen esetben életveszélyes művelet....zombi vagyok de nagyon. Sztem ő is...nyála folyik úgy nézi a dvd-t...nem hajlandó reggel óta megmozdulni.....szegényem.....meg szegény én....egy kis önsajnálat...bocs csajok. :oops:

dr_nono

Nono, jobbulást nektek!

Én sem alszom, de legalább az nem betegség miatt van.
Samu éjjel órákon át nyög, kakil, nem alszik vissza szopi után. És kétóránként eszik éjjel-nappal.

Utálom ezt a csak szoptatós korszakot, hiába van elég tejem, rajtam a nyomás, hogy termelni kell eleget, meg mi van, ha mégsem elég?
(persze biztos elég, napi minimum 10 kaki van, meg pisil bővel, bukik is, meg hízik is veszettül, de akkor is, bármikor lecsökkenhet...)

KépKépKépKépKép
uxi

Nono!

Nagyon sajnálom!

Bítasson a tudat hogy lassan itt a tavasz és sokkal jobb lesz!!!

Olika is rosszabbul van..láza is van,köhög,hörög és naponta 7-8x szívom az orrát mert iszonyat náthás(zöld taknya van ami gáz :( )..asszem később beviszem őt a kórházba a dokinőnkhöz mert gyanakszom hogy megint bronchitis.

Uxi!

Téged is megértelek..én is éreztem ezt a nyomást a szoptatás terén!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Nono, Panny
Jobbulást a gyerkőknek! :?

Uxi
Kitartás! Nemsokára jobb lesz már! Most már egyedül vagy otthon a gyerekekkel vagy még apjuk is segít? :)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

dr. Nono,

remélem gyorsan kilábaltok ebből. Írtó szar lehet, mikor tavaly megszületett Misi nálunk is tarolt egy baci, szerencsére a kicsi és én nem kaptunk belőle, de a két nagyobb beteg volt rendesen.

Nekem Zsófi mióta közössége jár szed össze mindent, pedig elég későn 5 évesen kezdte az ovit.
A dr. nőnk ajánlotta a Bronhovaxum kúrát, most azt fontolgatom, hogy el kéne kezdeni.
cukorka

Nono, Panny

remélem mar jobban vannak a gyerekek!! azt hiszem ez az egyik legnehezebb a pici korban, amikor a gyerek beteg... ugy hallom jo hideg van Magyarorszagon, na majd ettol kipusztulnak a virusok!!
ajanlom neked a kovetkezo honlapot: http://www.soslevego.hu amkor nalunk a kisebbik 2 évesen egész télen a bonchistis és a tudogyuszi kozott volt, majdnem vettem egy ilyen készuléket. allitolag szuper! de ha nem is akartok ilyet, vidd oket sobarlangba kurara, ha van lehetoséged, az nagyon jot tesz ezeknek a felso- also léguti megbetegedéseknek. persze érdemes az orvossal is konzultalni eloszor.

Uxi,

napkozben tudsz azért pihenni?? és a melled is birja a starpat? neked is sok erot kivanok, egy-kettore eléri a 6 hetes kort és onnan talan mar jobb lesz...

Nalunk is kohécselnek a gyerekek meg folyik az orruk, de szerencsére laz nincs. én is beteg vagyok mar egy hete, ma voltam dokinal mert tegnap ota elég erosen kohogok és ugye azt a pici nem dijjazza a hasamban. egyelore mellékureg és garatgyulladas, a tudom, horgok tisztak. mar napok ota sos vizzel gargalizalok, mosom vele az orrom és borzaszto nehéz kidugitani. szombat ota semmilyen izt és szagot nem érzek. azt mondta a doki, kb még 7 nap, mire meggyogyulok, mert gyogyszert nem ad, csak szirupokat..

Viranka
nagyon szép gyerekeid vannak!
s.orsi

Hi, mi kifelé, apjuk befelé a lánykám még álcázza magát úgy csinál mint aki ki akar maradni a buliból....hááát, csípném a döntését de miért pont a legnyüzügébb úszná meg?

sorsi: miért nem kapsz gyógyszert? pla suprax nevű antibigyó nem olyan erős és megvéd h nehogy felülfertőződjél. Én használtam orrsprat egyszer egyszer ritkán ha már nagyon kellett....az oxigén hiány nem feltétlenül jobb. Sztem de persze te tudod csak én nem értek egyet vele h azért mert vki terhes ne kapjon semmi gyógyit. Hanyadik hétben vagy?

panny: olika?

dr_nono

24. hét, most kezdem a 6. honapot.

haaat én az antibiotikumot ha lehet elkerulném. egyelore hallgatok a dokira és csinalom amit mond, de ma éjjel nem aluftam és egyelore nem nagyon javult a helyzet. orrsprayt sem hasznalok soha, de most irt fel, remélem segit. folyt. kov.
s.orsi

na a legnyüzügébb is beszállt....lánykám 38,4.... :cry:

sorsi: volt 2 terhességem de a mai napig problémát okoz h hanyadik hét és az hanyadik hónap. 9 hónap ugyanis nem 40 hét....akad elcsúszás. Mondjuk a közepe egyértelmű egy hónapnak de h mikor kezdődik az már korántsem nekem... 8)

dr_nono

Kép Kép Kép Kép Kép

egy kis lélekemelő tavaszváró......bár most szakad a hó de megint kihagyjuk mert a lánykám beteg.

dr_nono

Nono
Sorry :?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Elnézést a zavarásért, de hátha ha valakit érint, vagy érdeklődne a munkám iránt.
Szakvizsgázott gyermekpszichológus vagyok. Segítséget tudok nyújtani az alábbi gyermekekkel kapcsolatos nehézségek megoldásában (Budapesten):
- nevelési nehézségek
- szobatisztasági gondok
- alvási nehézségek
- evési problémák
- testvérféltékenység
- beilleszkedései nehézségek óvodába, bölcsődébe
- lelki problémák gyermekeknél, de akár a szülőknél is.
Lehetőség van baba-mama konzultációra, valamint a kismamák szorongásainak (várandósággal, gyermekszüléssel, ápolással, szoptatással stb. kapcsolatos) feloldására is.
Elérhetőségem: gyerekpszicho@yahoo.com
gyerekpszicho

[quote="egcsi"]N írta:egcsiono
Sorry :?

nem értem, miért? semmi nem történt! 8)

dr_nono

Nono
Hát, hogy a lánykád miatt...

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

jaaaa, leesett egcsi! :oops:

dr_nono

Nono! beszallok a kilatastalanok korébe!
a hétvégénk "szuper" volt.

Alexnek péntek éjjel kruppos roham szeru (még életében nem volt neki és egy tiszta levegoju vidéken lakunk..)
szombat délelott doki, kozben Matét kézilabdazni vittem és az edzo nagyon rendes modon addig vigyazott ra, mig vissza nem értunk. én is ujra megvizsgaltattam magam, mert pénteken elég szarul voltam. azt mondta, most mar a baloldali orrureggyulladast kezelni kell. kaptam antibogyot, amitol én irtozom. nem kezdtem el szedni. éjjelente almatlansagban szenvedek mar napok ota. szombaton mindent elkovettem, h kiduguljon a bal orrom. végre sikerult is. vasarnap reggel tok jol voltam. gondoltam, meguszom az antibogyot.
Vasarnap reggel, mint a derult égbol villamcsapas, Maté lukteto fulfajassal ébred. rohanas az ugyeletre. Kozépfulgyulladas (még életében soha nem volt pedig 4 éves koratol uszik...)
Pihenni nem tudtam ezek miatt, plusz a férjem egész héten és hétvégén "motivacios tréningen" volt Egyiptomban! igy ram maradt a bevasarlas, fozés, stb. Segitségem NINCS.
Tegnap végre fél 8kor este hazajott a férjem. Tok betegen. Lazas, izomfajdalom, hasmenés. szinte biztos voltam, h hoz valami jo kis "ajandékot" egyiptombol. Onnan mindenki betegen jon haza. fél 9kor, még a gyerekek elott lefekudt aludni.
Bar ma éjjel jol aludtam, reggel elkezdtem az antibogyot. ugy latszik tényleg tul késon sikerult az orromat kidugitani, most mar én is ugy gondolom, h baktériumok is lehetnek ott valahol. Folyik az egész éjjel a torkomba hatra és reggelente kinzo kohogésem van mig fel nem sikerul kohognom egy részét. és hatha ez megvéd attol, h még a férjem nyavajalyat is elkapjuk... holnap hajnalban ujra elutazik ugyan...

na ez gondolom nem nyugtat meg, de igy betegszik meg egy tok egészséges csalad 5 nap alatt total. Ma nem vittem egyik gyereket sem iskolaba, jol vannak ugyan, de pihenjenek még egy kicsit.

miota a gyerekek is megbetegedtek nem nagyon volt idom azzal foglalkozni, h 3ka jol van-e? Mozogni mozog, de gondolom a sok szirup, most meg az antibogyo (amit terhesen is lehet) biztos lesz ra vmi hatassal. nagyon sajnalom, de nem tudtam elkerulni. Még életemben sosem volt orrureggyulladasom. pedig szamtalanszor voltam nathas...

Ti hogy vagytok??
s.orsi

ja és én a honapokat ugy szamolom terhesen, h jun 1re vagyok kirva, tehat ma még kereken 4 honap van a szulésig, igy most lezdem a 6. honapot
s.orsi

s.orsi: én mostanában a fülgyertyát próbálgatom: mintha Fanninál bejött volna: azt írja, hogy jó a melléküregek gyulladása ellen is (bár férjem szerint egy újabb sarlatánság, de azt gondolom, egy próbát megér a dolog).

És most mindenkinek egy hatalmas adag gyógyító fuvallat: hogy kimásszatok gyorsan a mindenféle nyavalyákból!!!!!

Gyönyörűek azok a tavaszi fotók is!!!! Jön, hogy rövidgatyóban slattyogjak ki a házból :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

Orsi
Ááááá, ez nem semmi menet volt a hétvégén.... :shock: Remélem gyorsan helyrejöttök!

Nem tudom mennyire volt hír Magyarországon, de decemberben megszületett a 19. gyerek egy itteni családnál, akiről tv műsort forgatnak. Anyukának pre-eclampsziája lett, úgyhogy ki kellett venni a babót 3 hónappal a kiírás előtt...tegnap volt róluk egy külön kiadás. Csak elgondolkodtam, hogy néha a 2 gyerek is több mint elég, mi lenne, ha lenne még hozzá extra 17... :lol:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

egcsi: erre mondják, mint a nyulak! :lol: Azé nem semmi ennyiszer terhesnek lenni sem.....ilyen hír nem volt itthon amúgy

dr_nono

Egcsi
én sem hallottam errol. akinek ennyi gyereke van és egy nonek egy férfitol, hat le a kalappal. el sem tudom képzelni a no testét mire hasonlithat, honnan van ennyi ereje ennyi gyereket szulni.

egyébként a nagycsaladosok mind azt mondjak, h a gyerekek egymast nevelik, mindenkinek megvan a feladata, stb. akkor is piszok logisztikai érzékre meg turelemre van szukség! leegyszerusodnek a dolgok, gondolom anyanak az is egy fél ora mire mindenki kap egy puszit alvas elott, nem hogy mese, stb.

Fanetta
mi az a fulgyertya? semmi ilyet nem ismerek, mert nalunk a betegségek az egyszeru nathaval megallnak, ilyen komplikaciok mint most nem voltak 4 éve, de akkor meg alsoléguti fertozésekkel kuzdottunk, szoval nulla tapasztalatom van a ful és orrureg stb-vel.

egyébként most mar jol vagyunk, szedem az antibogyit, fogytam 2 kg-t, faradt vagyok még néha, de talan rendezodnek a dolgok. Ma hallottam, h a suliban irtozatos gyomor-bélfertozéses jarvany van! istenem, csak azt haza ne hozzak!
s.orsi

Én hallottam a 19 gyerekes családról, sőt képeket is láttam róluk.
Anyuka meglepően jól néz ki ennyi gyerek után.

Egyébként személyesen ismerek 12 gyerekes családot, és 9 gyerekest is. :D
Magyarországon - ha jól tudom - a legnagyobb család 18 tagú.

Szép napot!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

elképeszto!
és a hattérben a nagy haz, mint egy szuper diakszalo meg a kisbusz

na, akkor mindig erre gondoljunk, amikor a 2-3mal nem birunk!!
s.orsi

s.orsi: pl. http://medinatural.hu/
Én, bár már régebben is hallottam rőla, azt csak most tudtam meg, hogy ilyen nyavalyákra is jó (lehet) -Fanni már több hónapja krákogott -tudod, őgymint egy dohányos, aki nem tudja felköhögni azt a felgmát, ami hallhatóan lent van.
Na erre próbáltam ki -és nem tudom, hogy attó-e vagy mástól, de azóta mintha nem krákogna. Nemcsak a fülében égettem neki, hanem a torkán is, az eladó tanácsára.
Most meg a náthámra égettem-hát nem is tudom, hogy használt-e vagy sem.

Boeske: hát tényleg nem semmi az a "kis" család!!!!!! (biztosan ennek is van azért hátulütője!)

Kép Kép Kép
fanetta

Igen, ők azok + még két gyerek. :D A legidősebb fiú már megnősült és már náluk is van baba. Állítólag ők kettővel megelégszenek. :)
Szép a nagycsalád, de nekem már a 3 gyerek is annak számít, meg is elégednék annyival. 8)

Remélem a betegeskedők jobban vannak!

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

láttátok a babanet elején a cikket a 9 éves kislányról h terhes lett? És a képet benne? És h nem is ő a legifatalabb hanem egy 5(!!!) éves??????? Nem tudom ki h van vele de ez engem elborzaszt és nem találom olyan cikknek amit épp egy ilyen oldal elején kéne hirdetni......ez inkább borzalmas semmint kisbabás érdekesség.
Bár a másik cikk is kicsapta a biztosítékot, mely szerint már 30 éves korunkra nincs jóformán petesejtünk.....huh.....naja....

Mindegy...néha olyan kutatási eredményeket mutatnak amiktől kiráz a hideg és sztem nincs alapjuk és 50 fővel elvégzett kutatás nem biztos h hiteles pláne ha ezeket egy területrőkl szedték össze hisz lehet bármi amiért azok ott egyféle tendenciát mutatnak de ez nem általános....na mindegy.

Csak ezek a cikkek az utóbbi időben...hát nem épp ide valók..sztem.

Hogy vagytok 3 gyerekesek? És a kismamáink?

dr_nono

Mi jol vagyunk, mindenki meggyogyult, én még mindig szedem az antibogyot, meglatjuk utana mi lesz. emiayy el kell halasztanom a cukorterheléses vérvételt...

tegnap legalabb +10°C csodalatos napsutés volt, most szakad az eso... gondolkodom, h egy hét mulva elmenjunk a hegyekbe egy hétvégére, hatha kitisztulnanak mindenkinek a légutai egy kicsit. itt lesz két hét téli szunet febr végén. imadkozom, h jo ido legyen és ki lehessen menni!!

nem olvastam a rémhireket, amit irtal Nono, de szerintem sem idevalo téma. A kutatsai eredményekrol megy annyit, h dolgoztam egy hires kozmetikai cégnél, aki méreg draga ranctalanito krémeket stb is arul, és a krémek nagy része 20 (!) de max 100 non volt tesztelve. aztan meg hallod a reklamban, h aki kiprobalta 95%-ban lathato javulast tapasztalt két hét hasznalat utan. Szerintem sok kutatas alapul ennyire kevés szamu teszten, az embernek csak a pumpaja megy fel tole...
s.orsi

Nono
Láttam a cikket a kislányról, de nem olvastam el, szerintem is borzasztó. :?
A petesejtes kutatásról is megegyezik a véleményünk, nem is értem, hogy engedhetnek ilyen cikket publikálni. :roll:
Van valami hír a munkával kapcsolatban? Meggyógyultatok már?

Orsi
A kirándulás jó ötlet...ránk is ránk férne. Most apjuk elmegy 2 hétre az ország másik felébe dolgozni, úgyhogy egyedül nem kirándulgatok, de ha hazajött elvisszük a gyerkőket a simogatós állatkertbe. Május-juniusban meg le akarok menni az óceánhoz egy hétvégére. :wink:
Nálatok most lesz a téli szünet? Itt majd tavaszi lesz nemsokára. Mondjuk rengetegszer van 3-4 napos iskolahét, nem is értem, aki dolgozik, hova teszi a gyerekét... :roll:

Megyek, elkezdem pakolni a bőröndöt. A legrosszabb a két hétben, hogy Bence megint ki lesz akadva, annyira apás, hogy nagyon.

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

egcsi: épp elmúlt a nyomorunk de nem kiabálom el! Még meghallja valami bunkóbaci és meglep.
Óceánhoz? Júúúúú, itt ugye max a szottyos Balaton van (bocsesz a balcsi rajongóktól) ahol a legnagyobb élményem, mikor a kiskölyköt fogja az anyja a vízben és mondja neki, nyomjál csak nyomjál, ügyes vagy....a köv kép: kutya úszik, kimászik, megrázza magát és odavizel......szval nem csípem. De a tengert igen. Kár h nincs olyanunk...asszem 1920 óta. Na ma nem vagyok fényes hangulatban...dolgozik a k*cs*g mirigyem vagy mim....bocs.

Sajnálom Bencét. Nálunk a kisebbik ilyen apás. Minden reggel ha az apja munkába megy visít.....úgy sajnálom és nem érti még miért van ez így.

dr_nono

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?