Orsi
Én is türelmetlen vagyok, főleg, ha nem fogadnak szót és úgy tűnik direkt húzzák az agyamat. Na, olyankor az ügyes, okos és jóképű jelzők háttérbe szorulnak.
Panny
Mozgalmas életed van. Anyukád tényleg szupernagyi!
Tünde
Remélhetőleg a 3. gyerek érkezése okozta megrázkódtatásáról egy év múlva tudok értekezni. Nekem se az első, se a második nem volt megrázó, elég simán ment minden. Ezért gondolom a 3 év korkülönbség nálunk bejön.
Fmárti
Sok sikert a munkakereséshez/találáshoz.
A történeted nagyon felhúzott, nagyon rondákat tudnék mondani az ex-edre. Itt már a töredékéért lecsukták volna és az ilyen ember meg is érdemli, hogy rárohadjon a cellaajatjára a műanyag lakat. Még, hogy te vagy a hibás!
Meg te hozod ki belőle az állatot...
Bullshit!!! Egy dologban egyetértek vele, nektek jobb nélküle, még akkor is, ha most baromi nehéz egyedül. Te is és a gyerekeid is jobbat érdemeltek!
Nono
Kitartás! Tudom, ezzel máris sokat segítettem...
Szerintem a munka jó ötlet, én is dolgoztam egy évet Bence után. Elég húzós volt a szervezés, de megoldottuk. Szeptemberben visszamentem suliba, úgyhogy most itthon vagyok napközben, hétfőn-szerdán-vasárnap megyek pár órára suliba. Akkor apjuk vigyáz a gyerekekre vagy legalábbis jelen van, mert tegnap is szétszedték a lakást mire hazaértem....
A betegségeket sajnálom. Nálunk is volt egy ilyen időszak, de lagalább én megúsztam, csak a gyerkőket kellett ápolnom.
Teljes mértékben igaza volt az időjósoknak, 3 napja esik. Ma reggeltől szakad. Tudom ez nektek nem nagy szám, de itt a sivatagban egy kisebb csoda.