Sziasztok!
Reni, örülök, hogy azóta nem volt gond Beni kakijával. Reméljük, nem is lesz.
Mi annyira hülyék voltunk, hogy véletlenül több alkalommal is olyan babakaját adtunk Flórának, amiben tejszín van. Brrrr.. Az viszont jó hír, hogy nem lett tőle baja. A gyerekorvos azt mondta, hogy most már óvatosan én is próbálkozhatom a tejtermékekkel.
Szilvi, én is tök bánom, hogy nem csináltam fényképeket Reniéknél, pedig én még gépet is vittem.
Kubu, már meg is rendeltem a könyvet a Bookline-on, le van árazva.
A barátnőmnek a Pálmainál vettek vért. De már neki is megjött a negatív erdmény.
Kattja, az eleje szerintem mindig nehéz, de aztán hipp-hopp belerázódtok a dologba. Hogy sikerült az első apa nélküli nap?
Kriszta, voltatok neurológián? Mondtak valamit?
Millye, hatalmas lett Anrdás! Egész kisfiús már a pofija és nem babás.
Zita, tényleg szuper ez a ház-dolog! Szerintem tök fontos, hogy az ember jól kijöjjön a szomszédokkal, az meg plusz jó, ha gyerekek is vannak!
Mulan, nagyon ügyes Lili-baba! Irigykedem picit.
Szonce, leírnád, hogy te hogyan szoktattad nappalra kiságyhoz Ádámot?
Fló már tök jól aludt az ágyában napközben (de nem ott aludt el, csak letettem), de ez a fogdolog nagyon megzavarta. Szerintem most épp nem jön foga, mégis csak hatalmas hisztik árán alszik el és csak kézben és letenni sem hagyja magát. Gáz!
Nagyon bízom benne, hogy van olyan módszer, ahol nem kell sírni hagyni a szoktatás közben a babát, mert én azt nem szeretném. Nagyon köszi!